a+

En gang for længe siden fik jeg ovenviste produkter. Og umiddelbart efter gav jeg dem til min mor, da jeg hverken er til hårlak eller volumengejl. Mit hår er ligesom stridt og stort nok, som det er. Min mor og jeg deler dog ikke hårtype, så produkterne var meget mere hende og nu skal jeg så altså lige hilse fra hende og sige at de er the shit! Altså hun sagde det måske ikke lige med de ord, men hun synes i al tilfælde at de er drøngode og derfor ville jeg lige give tippet videre :)

My mom tested these OSIS+ products and they really did the trick. A+ to OSIS+.

(Visited 159 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Hej,
    hva brugte din mor den der “body me” til? For jeg har fået den i gave, men er virkelig i tvivl om hvad den kan og hvornår man skal bruge den :s

  2. Hehe, jeg synes det er ret fint, at du kan få din mor til at teste også. Det må hun da egentlig også være glad for :)

  3. Til Charlotte!:Jeg bruger den i håndklædetørt hår før føntørring og styling,en lille smule i hænderne og fordel let med fingrene, mest i bunden for volumen..
    Til Manja!: ja det er hun også!!;-)