fredagstip #1

Ok, er egentlig ikke rigtig et fredagstip, men hvis I skal have en chance for at planlægge jeres weekend, bliver jeg nød til at skrive det i dag :)

I morgen genåbner en af mine yndlingsbutikker på Amager nemlig. Smukt Brugt, hvor jeg har en masse af mine gode påklædnings- og indretningsvintagekøb fra, har nemlig slået pjalterne sammen med nabobutikken Affär og har lavet hvad de selv beskriver som “Amagers fedeste retroboligbutik”. Hvis man vil med til genåbningen så er det i morgen fra 10-16 på Amagerbrogade 201. Og der er cupcakes og boblevand. Jeg skal i al tilfælde forbi, så håber vi ses :)

Tomorrow one of my favorite vintage interior shops in Amager, Copenhagen is re-opening. Stop by at Smukt Brugt + Affär at Amagerbrogade 201 from 10-16 for cupcakes and bubbles if you’re in Copenhagen.

(Visited 178 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Uh skal over og besøge min søster i København denne weekend, kan være at jeg skal prøve at lokke hende med derhen :)

  2. Så laver man lige en copy-kat og tager til Malmø i morgen, bor på Rica hotel og forsøger at nå alle de ting på de liste du havde lagt op i din guide!
    Hvor mange af forretningerne var åbne om søndagen i Malmø?

    Go weekend,
    Kat

  3. Øv, øv hvorfor bor man ikke i Kbh? Suuuuuuuuuuuucks at jeg befinder mig i Jylland I hvertfald lige i morgen. Den butik lyder enestående og jeg elsker butikker som den du beskriver. Butikken ser rigtig fin ud ud fra bare billedet du har taget. Ha en dejlig dag i morgen med boble vand, kage og smukke ting Emily :)

  4. God timing Emily – jeg flytter ud på Amager i morgen, så skal da lige et smut forbi og tjekke butikken ud i løbet af de næste par dage :)