fredagstip #2

Ja, det her er egentlig heller ikke et rigtigt fredagstip, for tilbuddet starter først i morgen. Men, men, det er jo rart at vide tingene lidt på forhånd.

Fra d. 9. til d. 16. april giver Rudolph Care nemlig 40% nedslag i prisen på deres lækre Body Balm, hos næsten alle forhandlere. Jeg bruger balmen efter et langt søndagsbad med scrub og hele molevitten, hvor den ordentlig kan trænge ind i huden, der efterfølgende bliver noget så blød og lækker :)

God fredag folkens!

(Visited 147 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Det kunne være, det var nu man skulle tage springet! Har virkelig overvejet at investere i noget fra Rudolph Care, men har altid synes det har været ALT ALT ALT for dyrt. Men 40%… Det er virkelig en hel del ;)

 2. Jeg ville ønske at det var bodylotionen i stedet for. Lige nu går jeg og overvejer om jeg skal have en bodylotion fra Rudolph Care eller fra Decleor, så hvis der var rabat på bodylotionen havde der ikke været nogen tvivl ;)

 3. Hej

  Lyder virkelig godt! Jeg bruger tit samme trick som dig med, at give huden en ordentlig omgang fugt efter et langt bad med scrub og det hele, men jeg synes tit jeg bliver for fedtet eller i hvert fald har jeg ikke tålmodighed til, at lade det trænge ordentligt ind :-) Synes du den trænger hurtigt ind den her eller?

  – Sofie fra http://www.etfashionfund.com

  1. Hmmm… synes ikke den trænger hurtigt ind, men hvis man kommer den på lige efter man har været i bad og så tuller rundt i et håndklæde, mens man tørrer hår og sådan, så er det fint bagefter :)

 4. hejsa.
  hvor i københavn sælges rudolph care udover magasin?
  ved du hvor de 40% gælder henne? :)