Paris Pics 1

Har stadig masser af Paris-billeder, men også så meget andet at blogge om, så det bliver nok sådan lidt broget det næste stykke tid. Håber I hænger på og ikke bliver helt forvirrede :)

I dag har jeg lidt ondt i håret efter en rigtig morsom aften med gamle veninder i går. Sådan nogle man har kendt siden man var barn. Det er altså rart og hyggeligt. Har dog ikke ligget på den lade side i dag af den grund, men i stedet været på kaffebar, ude at shoppe og til re-opening af Smukt Brugt med Kia, så nu tror jeg det er tid til en slapper efterhånden. Lader billederne tale for sig selv og hygger med film i stedet.

I’ve still got so many photos from Paris, that I want to show you. Here are 8 of them, many more yet to come :)

(Visited 289 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Min søster og jeg var i Paris i sommers, og dit øverste billede med de der pastelfarvede kageting fangede mit øje. Er ret sikker på vi købte en fordi vi blev NØD til at smage dem. Så vidt jeg husker var de meget søde på Jødebageri måden. De der jødiske bagerier i Marais har kager der ser mega lækre ud. Men de smager ikke så godt. Desværre :(

 2. Hej Emily, din blog er nok den blog jeg ser mest frem til at se på, læse og ellers nyde ud af de blogs jeg følger. I min mening er det kun godt at der er masser af billeder fra paris tilbage, og at de kommer som små gaver over længere tid gør mig kun glad:-)

 3. Skønne billeder! Min veninde rejser derned i morgen og jeg kan altså ikke være andet end bare en lille bitte smule misundelig ;)

 4. Åhh så smukke og stemningsfulde billeder du tager. Jeg er helt forelsket :) De får mig til at mindes de skønne ture til paris med min kæreste (eller forlovede hedder det nu) og jeg glæder mig endnu mere til vores bryllupsrejse dertil i slutningen af juli.
  Udover det, så vil jeg gerne rose din blog. Jeg synes altid du har nogle meget smukke og inspirerende billeder og en dejlig måde at formulere dine indlæg på. Jeg glæder mig altid til at kigge forbi og blive inspireret :)
  Kh Sarah

 5. Nøj, det ser dejligt ud. Og sikke en hyggelig weekend, du har haft. Jeg elsker at være sammen med barndomsveninder, man føler sig virkelig hjemme blandt dem og har altid noget at snakke om. Hvordan var Smukt Brugt? Jeg ville rigtig godt have været der, men en loppemarkedsaftale stod i vejen.

 6. Skønne billeder! Gerne flere flere flere Paris indlæg!

  Og håber der kommer et indlæg over dine “Paris buys? :)

 7. Glæder mig til mere Paris! ;).
  Acticia joughurt er bare så gode. Specielt i andre lande hvor de har så mange forskellige… Kokos er en af mine favoritter !

 8. Ja, hvad ER det mon, der er på første billede? Jeg får sådan lyst til at spise det. Og kokosyoughurten. Og Eiffeltårnet…

 9. Tak tak tak for alle fine kommentarer!!

  Hehe… Jamen jeg ved faktisk ikke præcis hvad det på det første billede er. Så det bare i vinduet hos en bager og blev fascineret af farverne. Hvis jeg ikke tager meget fejl er det noget skumfidus-agtigt, måske lidt mere ovre i Turkish Delight. Ægrer mig over at jeg ikke købte en og prøvede :(

 10. Ihh hvor er det sjovt du viser den kokos yoghurt!
  Jeg køber den hver gang jeg er i Frankrig for uhhmmm den smager godt!