update

Hejsan folkens. Er virkelig ked af, at her ser så sært ud. PhotoBucket har endnu engang besluttet sig for at holde mine billeder som gidsler. Håber det løser sig af sig selv snarest, så vi kan få gang i noget normal blogging igen. Ha’ det godt indtil da :)

Klem

Update (på update): Har lavet lidt damage control her på forsiden og uploaded billeder direkte på bloggen, så I igen kan se de sidste par indlæg og så her ikke ser helt skrækkeligt ud. Håber at PhotoBucket snart får løst deres problemer, så resten af bloggen også bliver fin igen :)

PhotoBucket has yet again decided to keep my photos as hostages. I’m so sorry about the inconvenience (and I hope PhotoBucket feels really REALLY sorry). I do hope to be back on a regular blogging-track asap. Have it so ever nice until then :) Hugs

(Visited 162 times, 1 visits today)
gifts

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. “PhotoBucket har endnu engang besluttet sig for at holde mine billeder som gidsler.” – Ih du er skøn Emily!
  Vi klarer os, men venter spændt på de opdaterede gidseltaget billeder :D

 2. Kan du ikke uploade billeder direkte til din blog? Det gør jeg da?
  Forstår ikke rigtig meningen med at bruge Photobucket, enlighten me! :)

  1. Det kan man jo. Men når man bruger så mange og store billeder som jeg gør, så går det hurtigere at bruge en ekstern host + det trækker mindre på min server og på deres i stedet, når en side skal loades = hurtigere pageloads for jer :) Altså når det fungerer. Det gør det jo ikke nu og så er det man må overveje andre løsninger—

   1. Okay, I see :) Og smart :D
    Jeg resizer alle mine fotos via et program jeg, så fylder de ikke sååå meget på bloggen heldigvis :)

 3. Æv hvor er det surt for jer. Men det bekræfter mig også bare i, hvorfor man ikke skal bruge andre services til at have sine billeder på, men have dem liggende på sin egen server. Uden at det skal lyde bagklogt, for det er da noget værre røv for jer. Giv dem et los bagi fra mig, sådan at holde dine skønne billeder som gidsler.