gifts

Har modtaget lidt dejlige ting og sager på det sidste og ville lige vise jer to af de bedste; nemlig et kaffekrus med låg fra Marc O’Polo (med mit navn indgraveret, det var altså lidt fint synes jeg) og en lækker hundeseng til den kommende hvalp (uh, der er bare halvanden uge til jeg får hende nu), som den lækre hundeforretning Porcani har været så søde at forære mig.

(Visited 150 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Uha, hvor fint:)
    Er hundesengen lidt hård i det? Hvis f.eks. en hund på 10kg lægger sig i vil det så ligge blødt? Hvis du forstår mig:)
    Har en lignende seng, men det er lidt for blød til min vovse, så den let kommer til at ligge ret hårdt (aka på gulvet næsten):)

  2. Sikke et fint krus, og hold op en lækker hundeseng/kurv!
    Den er da for dejlig, hvad? Glæder mig til at se hvalpen sove i hendes nye hjem :D

  3. okay, dette er et stenet spørgsmål, men på det øverste billede hvor baggrunden er sløret.. hvilken bog er den tykke brunlige på øverste hylde til højre? har nemlig én af præcis sammen tykkelse og farve, Shakespeare, men troede ikke der fandtes andre i den ældgamle udgave;)