Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Ha ha, hvor er du sej, Emily :) Jeg har selv en sort macbook, og selvom det “bare” er sort neglelak, jeg har spildt på den, kan det desværre sagtens ses… Ikke så smart. Jeg er enig i, at der ikke er noget galt i en stationær mac, min mor er designer og har en gigant-én af slagsen, den er meget fin og dejlig at arbejde på.

  2. Åhh jaa en stationær. Det er godt nok længe siden, at jeg har (eller mindre forældre) har ejet sådan én. Jeg glæder mig til den dag, hvor jeg har råd og plads til en bærbar og en dejlig stor stationær. Det er bestemt rare at redigere billeder på en stor skærm…. plus, at jeg virkelig savner at spille computer spil, som min bærbar ikke kan trække X-D

  3. Jeg har også en hvid mac, der indtil for et par dage siden var pyntet med neglelaksstreger. Men skurepulver does the trick! Nu er den så fin som ny igen :)