svar

Så lykkedes det mig endelig at få svaret på jeres gode spørgsmål. Har virkelig været en snegl til det, men har bare haft så travlt på det sidste. Bedre sent end aldrig, ikke? Det er vist efterhånden bloggens nye motto.

Læs svarene lige her i spørgehjørnet

Har svaret direkte under jeres spørgsmål i kommentarerne, så kan I også svare tilbage hvis I vil og det hele er lidt mere overskueligt sådan :)

Rigtig god aften søde mennesker!

(Visited 157 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Hej Emily.

  Jeg har sendt en mail til dig, men modtog sådan en fælles-mail, kan man vidst godt kalde det :) Så jeg prøver at skrive her i kommentarfeltet.

  Tak for en superfed blog, god inspiration og flotte billeder!
  Jeg har læst din blog det sidste års tid nu og er blevet inspireret til at starte min egen. Jeg blogger ikke helt om de samme ting og jeg har også en anden måde at skrive på, men jeg vil alligevel gerne bede om et par gode råd.
  Hvordan har du fået læsere? Har du reklameret på nogen måde for din blog eller kom det bare af sig selv?
  Hvordan tog din familie og venner i mod det?
  Og har du oplevet noget ubehageligt i forbindelse med din blog?

  Jeg håber du har lyst til at svare. :)

  Mange kærlige hilsner
  Nina (aveugler.wordpress.com)

  1. At kommentere på en masse andre blogs er en god måde at gøre opmærksom på sin egen. Men ordentlige interesserede kommentarer, ikke sådan noget “God blog du har dig, kig forbi min…”, det har snarere modsatte effekt… Og så har jeg bare gjort mit bedste for hele tiden at forbedre min blog. Mine venner og familie har hele tiden været rigtig cool omkring det omend nogen syntes det var lidt mærkeligt i starten. Nu synes de fleste bare det er fedt.
   Nej heldigvis ikke rigtig nogen dårlige oplevelser. Held og lykke med din blog :)

 2. Hej Emily,

  Det var hyggeligt at hilse på dig hos Patriksson og tak for den fine velkomst. Du må undskylde jeg kaldte dig Emilie, men som du selv sagde så det hen af den retning :-) sorry! Rigtige fine sager I havde og jeg har allerede udset mig Whyred tasken. Det er så farligt med de her pressedage, man forelsker sig let i de fine sager.

  KH Chau

 3. Hej Emily,

  Det var hyggeligt at hilse på dig hos Patriksson og tak for den fine velkomst. Du må undskylde at jeg kaldte dig Emilie, men som du selv sagde så var det hen af den retning :-) sorry. Det var fine sager I har og jeg har allerede udset mig Whyred tasken. Den er så fin. Det er lidt farligt med de her pressedage man bliver så let forelsket i de lækre sager.

  /Chau