bow wow

Armen altså, med sådan nogle øjne er det edderhugme svært ikke at give hende alt hvad hun peger på (eller noget), endsige ikke at synes at alt hvad hun gør er fabelagtigt.

Det her billede er ikke tilnærmelsesvis så godt, men ville bare lige vise jer at hun ikke altid ser bedrøvet ud. Det gør hun faktisk ret sjældent. Mest bare på billeder, tror hun synes kameraet er lidt underligt.

I dag har jeg skrevet opgave til en forandring. Og bagt kage og haft en veninde til te og kage, ellers bliver man helt kulret og ensom i eksamenssolituden.

Klem til jer og god torsdag aften

Puppy Penny yet again :)

(Visited 182 times, 1 visits today)
5
new in

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Ej hun er da så nuttet :D Men tror ik rigtig jeg har fået fat i det helt.. har du to hunde nu? :P Sonja og så Penny? Eller hvordan? :) Undskyld hvis du har besvaret det mange gange før, men der er jo tit hunde på bloggen herinde :D

     1. Se nu ved jeg jo hvorfor at jeg blandede jer sammen! Jeres hunde leger sammen :P Så er det jo heller ikke fair ;D

 2. Kender det alt for godt – gud hvor bliver man hurtig en smule ensom, når man sidder med en opgave..
  – Men så er det godt man har kæresten, der kommer hjem til en :)

 3. rijaH – Det er Trine fra Presenting der har Sonja den lille hvide og sorte hund jeg tror du tænker på (:

  Men Emily, Penny er altså godt nok noget af det sødeste (lige med undtagelse af min egen lille missekat of course (;) og kan sgu godt forstå du har lyst til at forkæle hende <3

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

 4. Nåååhr.. Hun er godt nok en sød lille basse:)
  Min egen hund, som bor hos min mor i Jylland, vil slet ikke fotograferes af mig. Hvis jeg peger mod ham med mit kamera elelr min mobiltelefon, sænker han lynhurtigt hovedet, vender bagenden til og lusker væk. Men alle andre må godt… Sære dyr. Vi må håbe, at din skønne lamsebamse ikke finder på det samme, for hun er godt nok yndig:)

 5. Hun er SKØN! Det må være dejligt for dig at have hende i nærheden når du skriver opgave, en hund giver en, en speciel glæde og ro :)

  1. Glæde jo! Ro not so much ;) Border collie hvalpe (specielt efter de linjer hun er) er sådan lidt som almindelige hundehvalpe på coke OG amfetamin. Men hun sover heldigvis lidt af og til :)

 6. Åh jeg er forelsket! Penny er virkelig lækker, jeg bliver total border collie skruk :) Har selv en lille bomulds hund, meeen åh hvor ville jeg gerne udvide hundeflokken med sådan en skøn bordernuttet hund. Min svigerinde har to af slagsen, med vidt forskellige temperamenter og jeg har været forelsket fra første møde :) Jeg ville ønske min kæreste kunne tåle disse dejlige dyr :D