a year ago

For et år siden holdt jeg af at gå i grønt, brunt og hudfarvet. Og havde pandehår. Og var meget lyshåret.

Noget af det allersjoveste ved at have en blog som min, er at jeg stort set fotograferer hver eneste dag. Eller bliver fotograferet. Det er i sig selv skægt, men det bedste er at man efterfølgende har billeder fra næsten hver eneste dag i den forgangne tid. Billeder af mig selv, af steder jeg har været, mad jeg har lavet eller spist og ikke mindst billeder af dem, der har taget billeder af mig, været dette eller hint sted med mig eller spist mine kager. Det er helt ubeskriveligt fantastisk at have sådan et fotoarkiv og det er en af de ting jeg er bloggen, og dermed jer, allermest taknemmelig for. At den fik mig til for alvor at gå i gang med at fotografere og al jeres dejlige ros, der gør at det er en fornøjelse at blive ved med at dele billederne. Også selvom det kun er en brøkdel jeg deler her.

Nå, inden jeg begynder at blive helt sentimental, må jeg hellere til meningen med indlægget; sad nemlig og kiggede det store fotoarkiv igennem og kom så på at se hvad jeg lavede og hvordan jeg så ud for et år siden. Billederne i dette indlæg er fra mellem d. 23. juni og 1. juli sidste år. Synes det kan være ret fint med den slags tilbageblik. Både for nye læsere, men sikkert også for jer der var med allerede dengang?! Er i al tilfælde selv rigtig glad for Camilles ‘Flashback Friday’-indlæg, selvom jeg har fulgt hendes blog i årevis, det er hyggeligt med den slags gensyn og jeg kan sidde og nikke genkendende ‘nå ja, det var jo sidste sommer/forrige efterår’ osv. Men sig endelig til hvad I synes, hvis det kun er mig, der synes det er fornøjeligt, kan jeg jo nøjes med at sidde og fedte med det selv og ikke belemre jer med det ;)

For et år siden var jeg også betaget af iskaffe og fik endda en rigtig god en af slagsen på Kalaset i Nansensgade (hvilket jeg helt havde glemt indtil jeg fandt dette billede, så er der i al tilfælde kommet lidt godt ud af tilbageblikket).

For et år siden var jeg til en smuk Sankt Hans aften i Frederiksberg Have….

… og en uges tid efter det på min 6. Roskilde Festival. Uh savner altså Roskilde lidt i år. Får dog forhåbentlig (hint hint J) opfyldt min campingtrang senere på måneden hvor vi har snakket om at tage på telttur i de danske skove.

For et år siden stod disse smukke Camilla Skovgaard stilletter i min stue (der endnu husede et mintgrønt bord og hvor gulvet endnu ikke var malet OG hvor der ikke boede nogle drenge eller hunde endnu), købt på Net-A-Porters udsalg. Desværre måtte de retur, da de var for små. Ulykkelig skokærlighed der, indtil videre, også blev enden på det med at købe for små sko på nettet. Simpelthen for hårdt at sige farvel til dem igen. Og dumt.

Hvor kan der ske meget på et år (jvf. billederne, men måske især parentes i forgående afsnit). Med ens gulve, udseende og hvem man bor sammen med; sko som dyr og mænd. Kaffevaner og Sankt Hans  er tilsyneladende mere stabile…

Glæder mig til at se hvor cirkus Emily er om et år. Krydser fingre for flere kvadratmeter og meget mere iskaffe.

A year ago from now I had bangs and very blond hair, went to Roskilde festival, had a bonfire, bought a pair of beautiful shoes and enjoyed iced coffee as much as now.

(Visited 269 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. elsker dette tilbageblik :-) Dit hår er blevet smukkere på det år og jeg er sikker på at din lejlighed også er det, pga. hund og mand :-)

 2. Voldsomt hyggeligt med tilbageblik – også selv om jeg har læst med helt fra starten :)
  Du har ret. Noget af det der giver meget mening ved at have en blog, er at man jo har fraktioner af sit liv dokumenteret – det er sjovt at se tilbage på, læse hvad man skrev og indimellem grine lidt af nogle af de tossede cravings og vaner, som lige var hittet på det pågældende tidspunkt…heh.
  Hav en dejlig dag :) Knus

 3. Hej Emily <3
  Et helt forkert spørgsmål til dette indlæg, men alligevel :)
  Hvor ligger Topshop, hvad hedder adressen?
  Kh Mille

 4. Det outfit fik mig til at hade, at jeg ikke fik hapset den smukke smukke nederdel. Det er vist også omkring et år siden, at jeg læste din blog for første gang. Og du fangede mig virkelig med dine fine outfits, smukke billeder og gennemførte tekst.

 5. Ja tak – gerne flere tilbageblik :-) – men det er altså pænere til dig med det mørke hår!

 6. utrolig fint indlæg.
  elsker selv gamle noter og/eller dagbøger der giver indblik i de skøreste påfund og finurligheder. alle burde skrive en blog bare på grund af dette… mhmmm.

 7. Du skriver så fint. Det er rigtigt hyggeligt at læse med hos dig, selvom jeg ikke har gjort det så længe. Så jeg synes det er en god idé med lidt tilbageblik nu og da :-)

 8. Synes telttur i de danske skove lyder som den mægtigste ide! :D Det bør du bestemt gør! Måske kombinere det med en cykelferie?!? Var hvertfald selv på cykelferie sidste år, hvor jeg og et par venner cyklede fra Århus til én by uden for Aabenraa. Det er uden tvivl en af de mine bedste sommerferie oplevelser og kan kun anbefale, at man gør noget lignende. Go sommer! :)

 9. hvor er det et fint indlæg. og som relativt ny læser er det virkelig sjovt at se, hvor du var for et år siden!

 10. Det er meget sjovt og hyggeligt med tilbageblik – bliv endelig ved med det!
  God weekend :-)

 11. Har læst din blog i nogle måneder nu, og jeg nyder den i fulde drag! Du er simpelthen så god til at skrive, og du virker bare så sød! Man kan ihvertfald ikke undgå at blive glad af dine fine indlæg :-) jeg vil gerne se flere af disse flash-backs, de er da bare for hyggelige!

 12. Flashbacks er hyggelige og helt velkomne:-) Man ser jo også stadig gladeligt gamle afsnit af Sex and the city og Beverly Hills, ikke? ;-) Blandingen af gensynsglæde og udviklingen til dér, man er nu gør det altid sjovt. Og nu med hund og mand – hvem ved, måske en tredje part er med om et år?? ;o) (Ja, jeg er jo ikke lige blevet mor til nogen for ingenting, vel, haha)

 13. Synes det var enormt hyggeligt med sådan et “kig tilbage i tiden” indlæg, så endelig flere af dem! Du kan jo evt. poste den slags indlæg, de dage, hvor du måske ikke har så meget at blogge om, billeder at vise etc.

  Indlægget her fik mig til at gå igennem en del af dine helt gamle indlæg ved at jeg kiggede igennem efter kategorier – det var SÅ hyggeligt at læse. Især dine boligindlæg fandt jeg enormt hyggelige og gode, så også gerne flere af dem :)