fest

På fredag er der fest og farver på The Jane og I er hermed inviteret. Jeg kan desværre ikke selv komme, da jeg har en gammel aftale af den slags, der ikke lige lader sig aflyse, men jeg håber virkelig at jeg måske får mulighed for at stikke forbi senere i løbet af natten. Vil nemlig mægtig gerne møde jer og de andre bloggerpiger plejer at være dygtige til at feste, så det er en aften jeg meget nødig vil gå glip af.

(Visited 212 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Ville så gerne komme, men skal vaccineres for mine allergier, og må derfor ikke gå ud og feste, da jeg kan besvime og få vejrtrækningsproblemer. Så må bare ligge i min seng og se en god film istedet!
  Forresten, flot header! Ligner en rigtig sommer-blogger, hihi.

 2. Ærgeligt at bo i jylland, det lyder jo som et mega fedt event! Og må da også lige komplimentere den flotte header! Det er altid dejligt med forandring, og det er nogle superskønne billeder du har valgt, synes jeg :-)

 3. Tak hvor er I søde mht headeren :) Trængte til lidt forandring og noget mere sommerligt.

  Håber som sagt virkelig at jeg kan nå at kigge forbi festen, men vil nødig love noget hvis det nu ikke kan lade sig gøre…

 4. Øv altså.. :-) I skulle have holdt festen i næste uge, der er jeg i København :-) Men god fest og håber at du når at komme med til festen Emily :-)

 5. Rigtig fin header! Sjovt du har samme halskæde og taske på begge billeder ;)

   1. Hov, nej det er lyv. Halskæden er den samme, men taskerne er to forskellige. Den ene er min Balenciaga og den anden (til højre) er et stort stofnet/taske fra Monki :)

    1. Okay, kunne se de med samme med halskæden! Den er også rigtig fin! (: Hvor er den fra?

 6. Det er så her, jeg ville ønske, jeg var mindre genert.. Og havde mod til at tage afsted alene! Har desværre ingen bloginteresserede veninder i virkeligheden, æv, æv.