ruskindsshorts – solgt

Lækre bordeaux ruskindsshorts fra Topshop i str. 38. Er mægtig ked af at skulle af med disse smukke shorts, men de er lidt for store og derfor har jeg kun fået brugt dem et par gange. Som nye. Kom med et godt bud :)

Husk at læse handelsbetingelserne inden du byder.

(Visited 519 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Hmm… Som shorts :) Ej, de er sidder til men uden at være stramme og der er ingen lommer. Kan simpelthen ikke huske hvad de kostede, men de var bestemt ikke billige. Kom med et bud ;)

 1. Hej! Er helt forelsket i de her shorts! Hvor er de dog smukke :)
  Kunne jeg måske få dig til at tage nogle mål af dem? Ville være helt fantastisk, da jeg er lidt i tvivl om hvorvidt jeg kan passe dem :) Lårbasserne skulle jo gerne kunne være der ;-)

  1. Helt ok. De er lavet til at bruges højtaljet tror jeg, men de sidder på hoften på mig fordi de er for store, derfor sælger jeg dem :(
   Hmm… Min. 225 kr.

    1. Sorry det sene svar, nyder livet lidt væk fra computeren i sommerhus ;)
     Tak for dit bud! Jeg lukker annoncen på lørdag kl 12.00 så hvis ikke der er budt over inden da er de dine for 225 kr. :)

 2. ihh, jeg er altså nød til at spørge – men den top du har på, på billedet – hvor er den fra? -Den er såå FLOT!! :)

 3. Hej Emily :-) er shortsene solgt? det er en rigtig fin blog du har, er helt vild med alle dine opskrifter og bliver så sulten hver gang jeg er inde på din blog :-( :-)