5

Yndlings sommermorgenmad. Græsk yoghurt, hjemmelavet müsli og friske bær.

Sommerblomsterne i min mors have. Selvom det nærmest er efterårsvejr nu, så kan friske bær og blomster minde mig om, at det alligevel er sommer.

Hende her. Hende er jeg altså ret så vild med. Især når hun ligger og skuler og udtænker narrestreger.

Det bedste smør jeg nogensinde har smagt. Og jeg har spist meget smør. Tror faktisk noget af det jeg allerbedst kan lide er godt brød med godt smør. Og det her smør er helt suverænt.

Fødselsdagsmorgenbord. Det er noget af det rareste i verden. Morgenbrød og gaver og sang. Rart.

Glemte helt at lave en omgang ‘5 ting jeg kan lide i sidste uge’. Ikke at jeg gør det helt fast hver uge, men havde faktisk billederne liggende og havde sågar også stort set lavet indlægget, men må have glemt at udgive det.

Og godt for det. For på denne regnfulde eftermiddag, hvor jeg sidder syg i min seng og forfærdes over verden generelt og græder over tragedien i Norge og det hele føles så dumt og meningsløst, så kan det være meget rart at holde fast i de små ting, der gør en glad og huske på at det var sommervejr for blot en uge siden, selvom det hele virker dumt og gråt lige nu. Lad os glædes over de små ting og passe på hinanden.

I forgot to post the 5 things that makes me happy last week: my fave summer breakfast, the flowers in my mom’s garden, Penny (yet again), the best butter ever (!) and the breakfast table at my birthday. Today Copenhagen is grey, I’m sick in my bed, it’s raining and I’m crying over the tragedy in Norway. On such a day it’s nice to be grateful for the small things that makes one happy. Let’s be grateful and take care of each other.

(Visited 311 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. ja for pokker lad os passe på hinanden, og sidde i sofaen og putte under tæppet :) Kig forbi simonebjoernklausen.blogspot.com, tak

 2. Meget smukt skrevet Emily, dine fine billeder erstattede for en kort stund kvalmen og klumpen i halsen, som har siddet der siden fredag eftermiddag. Lad os glædes over de små, korte glimt af lykke i hverdagen, lad os leve i nuet, fejre kærligheden – og håbe på at en bedre og mere tryg verden en dag indtræffer..

  Varmeste hilsner herfra <3

 3. Rigtig fint indlæg. Et lille lys midt i alt det grusomme – og det er vigtigt at holde fast ved lige nu. Tak. God bedring, god søndag, og fortsæt det gode arbejde med at holde fast i det rare og positive :-)

 4. sounds like you need a Californiacation!
  p.s. hello twin again, ELSKER også morgenmad generalt, men især brød med smør. ynglings!

 5. Hej emily.
  jeg har lige købt facehunters’ bog (som hedder facehunter) kan det passe at det er dig som er på side 156?? :) det ligner dig rigtig meget, med blond hår og der står at det er fra KBH…
  bare nysgerrig ;)

  <3 Nanna

 6. Endnu et vidunderligt og hyggeligt indlæg – det bringer smil på læben på en eller lidt grå søndag. Tak! :)

  /Tine
  madmusikmode.blogspot.com

 7. Hørt… Det er de små, fine ting, der gør sig godt i det store hele :-) Og ja. Fødselsdags-borde er en fantastisk fin tradition, og jeg er vild med gavepapiret – der også var at finde til min egen fødselsdag, for et par uger siden ;)

 8. Hej Emily,

  Meget fint indlæg. Din blog er kun til at holde af. Hvilket objekt bruger du på disse billeder? Har selv et Canon 1000d, men nøj hvor synes jeg bare, det er svært at skyde gode billeder med det normale objekt, der følger med.

  /Maja

 9. Jeg elsker virkelig din blog for at have nogle gode opskrifter/inspiration til mad! Bliv ved med det! I like! Græsk yoghurt er også helt genial til næsten alt. Både desserter, morgenmad, dressinger osv! Mums! :)

  Loulouworld / http://www.Loulouworld.com