think pink

Selvom man bor sammen med en dreng, kan man jo godt have et lille lyserødt hjørne hist og her. Så selvom vores temmelig omfattende ‘bibliotek’ langtfra er farvekoordineret, så er jeg glad for det pink hjørne*, der stritter lidt i øjnene og ligger på tværs. Ja, det er jo langt fra atomfysik, men synes det er et ganske fint og brugbart lille indretningstip, så det er hermed givet videre.

*kan også bruges med andre farver ;)

The little pink corner of our ‘library’, a nice way to collect a splash of color.

(Visited 176 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Elsker at du har en bog der hedder ‘Ømme dupper’ – jeg er barnlig nok til at grine højlydt over sådan en tittel :)

  1. Haha.. Ja også mig! Tænkte straks, at det måtte være sådan en bog om amning (men så er der da noget, vi andre ikke har fået noget at vide om endnu Emily!) ;-D

 2. Næh hvor er mit sind dog pænt og rent, havde ikke engang set titlen om ømme dutter, før jeg læste de andre kommentare ;-D Hæhæ
  Og tak for en rigtig god blog, følger troligt med, selvom det er første gang jeg kommentere :-)

 3. Åhh, ja bøger i farveorden er et hit!!! også selvom det ikke er anerkendt ‘go stil’;-) men det er så fint!!!! og Kærlighedens Tale er en af mine absolutte favorit bøger! ;-)

 4. Hvor er det bare fint og prinsesseagtigt, jeg dåner helt over det :) Jeg synes bøger i farveorden er det flotteste! I hvert fald er det vildt pænt med en hel hylde sorte bøger og en hel hylde hvide bøger, så kan man altid gemme de farverige i et skab eller gøre som dig. :)

 5. langt fra atomfyik, men du har trods alt sneget en enkelt Barthes ind. Han er selvfølgelig også en rigtig charmeur i kulturteoriens verden ;)

 6. Den bog du har, som hedder “flad mave og faste former” har den “med lille bold” som undertitel? Kan nemlig ikke finde andre bøger med den titel, og det lyder yderst tiltalende ;-)

 7. SÅ fint! Minder mig lidt om Carries lejlighed i sex and the city, der har hun også sine bøger i de fineste farver lined op på sin hylde. Kunne i det her tilfælde sagtens finde på at vælge en bog “by its cover”, bare så man kunne få nogle i samme fine farver som disse. ;)