Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Ej, den er sød! Tror du, at den ville passe en str. 38? Jeg er ikke bred og har ikke lange arme, det er mere “brystpartiet” der kommer i vejen… ;-)
  Hvis det er, at den kan passe en lille 38, så vil jeg gerne byde 120! :-)

 2. Dejligt som I byder :) Lad os sige at vi lukker den allerede i morgen (d. 22/7) kl. 12.00, den er altså Mettes for 170 kr. hvis ingen har budt over inden i morgen kl. 12.00 :)

  Husk selv at holde øje med om der er nogen der byder over. Husk at I kan abonnere på indlægget :)

 3. Hej Emily.
  Jeg er stor fan af din blog og har fulgt den længe på trods af at jeg aldrig har skrevet en kommentar.
  Jeg er lidt ærgerlig over at du bruger din “rigtige” blog til at sælge ting fra, i stedet for at lægge dem direkte til salg på salgsbloggen. Måske kan du få inspiration fra Sofies Blog som laver en teaser om at der er kommet nyt på salgsbloggen, og så kan interesserede jo klikke sig derhen.
  Jeg følger dig via Bloglovin, men er ikke interesseret i at købe noget, og så er det faktisk bare et irritationsmoment med alle de salgsannoncer.
  Det er blot min mening, og hvis du synes et fungerer bedst sådan her, så må du jo fortsætte med det :)

  Hav en dejlig weekend!

  1. Hej Mette, jeg er helt enig og det er faktisk også det jeg har gjort ;)
   Prøv at klikke på Home så vil du se at indlæggene ikke figurerer på selve bloggen, kun en teaser akkurat som du foreslår. Alle annoncerne ligger under det menupunkt der hedder salgsblog. At Bloglovin hapser disse indlæg også er jeg desværre ikke herre over, så håber du kan bære over med det. Det er sjældent jeg sælger ud, så der kommer til at gå laaaaang tid før det sker igen ;)
   Kh. Emily