blogtip: plat du jour

all pics Plat du Jour

Her på det seneste har det været ret magert mht. madindlæg her på bloggen. Det er heldigvis ikke tilfældet på den formidable madblog Plat du Jour, her er der masser af mad, opskrifter, lækre billeder og hyggelige skriverier at komme efter. At bloggerinderne Jose og Chris bare er 14 år, gør kun deres lækre blog endnu mere imponerende. Der er efterhånden vældig mange blogs derude af både den ene og anden slags og det er altid rart at finde en blog, der skiller sig ud og hvor dem bag virkelig gør sig umage. Hep hep! Mine allervarmeste anbefalinger af Plat du Jour og stor applaus til de dygtige piger.

(Visited 598 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Mmhh, en lækker blog. De piger kan da virkelig noget med både mad og billeder. Fantastisk!

  Men er jeg den eneste der bliver vildt imponeret over mange af disse (blog)teenageres dedikation og dygtighed. – jeg mener 14 år…
  Nu er det godt nok mange år siden, men jeg tror faktisk ikke jeg kunne lave mad som 14-årig. Ikke den slags mad i hvert fald (selvom jeg er opvokset i en meget sund og råvarefokuseret og madglad hippiefamilie).
  I virkeligheden tror jeg ikke jeg kunne ret meget andet end lege/hygge med veninder og så småt interessere mig for drenge som 14-årig!!

  – Nok derfor de her piger imponerer mig så meget.. ;)

 2. Tusind tak Emily!
  Det betyder virkelig, virkelig meget for os!
  Knus fra Jose et Chris :-)