vinderen af nelly-konkurrencen

Stort tillykke til Jonna Boe (ikke Julia… ved ikke om de har drukket lidt af natpotten eller Nørrebrovandet hos Nelly, men pyt skidt), der har vundet gavekortet på 3000 kr. til Nelly.com. Synes at Jonnas outfit er vældig feminint og lidt frækt, men på en underspillet måde pga. den løse strik over pencil-skirtet. Jeg er især vild med skoene Jonna har valgt og undertøjet er bare prikket over (under?) i’et. Det havde jeg slet ikke selv tænkt på også er en del af et outfit. Tak for alle jeres lækre bud. Nøj, har godt nok skulle holde tungen lige i munden for ikke at købe halvdelen af Nelly, mens jeg sad og kiggede på jeres bud.

(Visited 203 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Er det mig der har misforstået noget, eller var det ikke max. 5 stykker tøj man skulle vælge? :)

  Forresten Emily, så har jeg problemer med at se din blog for tiden. Det er som om der bliver zoomet helt vildt meget ind? :( Håber det bare er min computer, der opfører sig mærkeligt :)

  Men lækkert outfit! Især undertøjet, det er simpelthen så flot!

  1. Er det kun med min blog det sker? Eller også andre sider?
   Hov, jo det har du da egentlig ret i. Det havde jeg faktisk overset (og ligeså dem hos Nelly), sorry! Så må vi sige at undertøjet ikke tæller ;)
   Og ja, det er bare drønpænt!

 2. synes godt nok at det er lidt snyd at vinderen ikke har overholdt reglerne. Men okay, det var åbenbart ikke så vigtigt så…

  1. Det er jeg virkelig ked af! Blev dog først opmærksom på det efter at Charlotte Louise skrev det og der var det jo desværre for sent. Ville også være unfair at udnævne en vinder for derefter at trække det tilbage :( Er sikker på at Jonna ikke har villet ‘snyde’ men også har overset at man kun måtte have 5 ting med. Fejlen er min og det er altså vildt ked af.

 3. Tillykke til Jonna :)

  Synes dog slet ikke outfittet er egnet til formålet “back to school” men ok. Er dog enig med de andre i at reglerne skulle være overholdt :( øv øv, men lyder til du selv er klar over “problemet” :)
  Men nu bliver jeg helt i tvivl om Jonna er den rette vinder, når nu Nelly har skrevet Julia :P

  1. Jo den er god nok, ved ikke hvor det ‘Julia’ kommer fra :)

   Og det var også ‘back to Work’ så det er vist op til den enkelte hvad man vil have på ;)

   Heldigvis var det jo et fast beløb man vinder og ikke det outfit man har valgt, så der er ingen ‘snyd’ hvad det angår. Men når der er sagt er jeg, som skrevet, rigtig ked af det. Ville virkelig ønske at jeg eller dem fra Nelly havde opdaget det i tide, men nu er det for sent at gøre noget ved, så håber at vi alle kan tage det oppe fra og ned :)
   Der kommer snart nye konkurrencer og så lover jeg at være lidt vaksere!!

   1. Jeg synes det går fint med at Jonna vinder – undertøjet behøver jo ikke tælle.

    Desuden er det et vildt lækkert outfit. Faktisk meget a la Pernille Rosendahl i Go Morgen Danmark i morges. Og klart noget jeg ville overveje at efterligne. Og mht. om det kan bruges på en skole. På CBS ville det snildt gå an ;-)

 4. Jeg synes også det er et lækkert sæt tøj Jonna har fundet.. 5 ting eller ej, er hun vel en værdig vinder!
  Og om ikke andet, så er det jo “bare” en konkurence – så mon ikke vi alle overlever :-) Det er jo menneskeligt at fejle!
  Du har forresten en rigtig fin blok, som jeg ivrigt følger Emily!

 5. DET DA LØGN! Det er da for vildt, tusind tak! :-D
  Beklager at i forstår mig som en “snyder”, for mig er sko og accesories ikke tøj, og så er der jo fem stykker tøj ;-) Og tusind tak fordi at I kan lide det, det er jo bare for fedt det her! Glæder mig til at udfører endnu en sejrdans i dette sæt, for det skal jeg da have så :-)

  KNUS!

  1. Sådan! God sejrsdans og er sikker på du bliver stanglækker i outfittet. Skriv endelig til mig hvis ikke du hører fra Nelly indenfor et par dage. Klem og tillykke!

 6. Tillykke til vinderen :)halssmykket er så fint og jeg ville meget gerne eje det, jeg kan bare ikke finde det.. hjælp? :)