home sweet home

Så er jeg hjemme efter en lækker lille sviptur til Køln. Det har været noget så hyggeligt og rart og jeg glæder mig til at fortælle mere og vise jer billeder. Men først skal jeg lige have stængerne op og hygge lidt med thai-mad og The Walking Dead og derefter snuppe en god lur, men så lover jeg også fotostorm fra Cologne i morgen. Klemmis!

Back home from a wonderful trip to Cologne. Photo diary coming up tomorrow! 

(Visited 173 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Velkommen hjem, jeg glæder mig meget til at se billeder :)
    Det er virkelig et flot billede – du er så smuk!

  2. Velkommen tilbage.
    Ville bare lige fortælle dig at dine amager billeder var så inspirerende at jeg begyndte at kigge på lejligheder der. Det har nu ført til at jeg senere på ugen skal ud og skrive under på papirene til min første lejlighed! Meget spændene