downtime

Har engang for længe siden lovet mig selv, at jeg ikke vil undskylde hvis jeg ikke får blogget et par dage. Sådan er det jo bare af og til. Men det her blogsløseri fra min side for tiden, er altså slet ikke optimalt, så nu får I altså en undskyldning alligevel. Undskyld folkens. For en ting er, når man planlægger en ‘fridag’ eller to, men når her bare er stille, fordi jeg er usandsynligt dårlig til at planlægge, så er det dumt. For jeg har så meget jeg gerne vil vise og fortælle.

De sidste par dage har blogtørken dog ikke udelukkende skyldtes, at jeg er verdens størtste rodehoved, når det kommer til at planlægge min dag, men også at jeg igår gik fuldstændig ned med kvalme, svimmelhed og kæmpe ondt i hovedet. Havde det heldigvis fint igen i dag, men smuttede alligevel forbi doktoren her til morgen. Han insisterede på, at jeg var gravid. Det var jeg ikke. Heldigvis. Det havde nok været lidt mere end jeg kunne tage lige nu, for hvis jeg skal være ærlig, er jeg mildest talt lidt ophængt.

Stemningen herinde er som regel som bloggens baggrundfarve og det er meningen og det er sådan jeg er og jeg er så, så glad for at I bidrager til det. Men af og til er det hele også bare lidt dumt og for meget. Også for mig. Kan som regel stadig grine af det og se det gode i det. Det meste af tiden. Men når man er syg og svimmel og man lige har oprettet en virksomhed, er flyttet, skriver speciale, er i fjernsynet, arbejder, blogger og prøver at få en lille smule styr på det hele og samtidig skal være nogens kæreste, veninde, datter, barnebarn etc., ja så kan filmen altså godt knække lidt for mig af og til og jeg bliver rigtig, rigtig bange for ikke at slå til. Og ked af at jeg ikke kan være der nok for veninderne, kæresten, familien og ikke mindst de søde læsere, der i allerhøjeste grad er skyld i de fantastiske muligheder jeg får.

Men dårlig samvittighed er der ingen der kan bruge til noget, så fremover vil jeg blive bedre til at strukturere og planlægge min tid, bedre til at holde fri og bedre til at være nærværende, der hvor jeg er. Skal nok dele med jer, hvis jeg hitter ud af hvordan man lige gør det.

Og så vil jeg i øvrigt også godt lige dele hvor meget alt gik galt i dag, bare så I ikke tror det er lyserøde kopkager og pænt hår det hele:

Jeg skulle bare lige i Ikea efter et tæppe og en opbevaringsdims. Efter at have okset rundt og kampsvedt i varehuset i 2 1/2 time iført fleecetrøje (but why?), fik jeg den vakse idé at tage trøjen af. Blot for at opdage lækker svedodeur fra armhuleregion. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har lugtet af sved, men havde selvfølgelig også kæmpet bravt for det. På med fleecemonster igen og på vej mod hedeslag. Og det tager selvfølgelig ikke 2 1/2 time at finde tæppe og opbevaringsdims. Men når jeg nu var der kunne jeg jo lige så godt også købe et tæppe til. Og nogle flere opbevaringsdimser. Og lamper. Og stole. Og taburetter. Og et sofabord. Og en dørmåtte. Og flere opbevarinsdimser. Og et tørrestativ. Og og og… For lige knap 4000 kr. (FLOT!) viste det sig, da jeg lidt efter afregnede med kæk Ikea-fyr, der indirekte beskylde mig for at forsøge at stjæle en lampe, der lå på hylden under vognen og som jeg havde glemt at lægge på båndet. “Går den så går den”, sagde han skælmsk. Røvfirkant! Æv. Og lige inden skete det allerdummeste. Jeg blødte igennem. På damemåden. Midt i kæmpelang kø i Ikea, helt alene med to vogne med top (og lampe på hylden under den ene, som jeg antageligt forsøgte at rane). Tror aldrig det er sket før. Plejer ligesom altid at få en advarsel i form af PMS, smerter – et-eller-andet. Men nej, nej, som et lyn fra en klar himmel, altimens to ældre damer kiggede medlidende på den stakkels unge kvinde, der stod der helt alene uden nogen til at hjælpe sig med de toppede vogne. Og blod på buks… L.O.V.E.L.Y!

Nogenlunde vel hjemme (thank god for mormorlignende gigantisk serviet-stash i bil), fik jeg bakset mit gods op til noget forbavset kæreste og efter at have overbevist ham om, at vi har meget brug for alt hvad jeg havde købt, pakkede jeg Penny i bilen for at gå en rar og afstressende tur på Fælleden. Penny valgte dog at indlede turen med at vise mindre charmerende side af sig selv ved at spise af og rulle sig i bæ. Og jeg opdagede det først (altså hvad det var), da hun kom spænende hen til mig, da jeg kaldte, og jeg glad roste og klappede hende, da hun kom OG jeg nåede fanden-sparke-mig også at give hende hendes legetøj. Resultatet var at jeg havde nogens bæ på hænderne og på legetøjet. Fuckedifuckingfuck! Og ad ad ad ad ad ad! Klammme klamme skodhund.

Så bliver det ikke meget værre vel?

Der er dog happy ending på trods af uhørt klamhed i dagens indlæg (undskyld, gør det aldrig mere!!). Sidder nu med fødderne solidt plantet i nyt tæppe. Hænderne og hunden er blevet kogt og alle er rene og glade. Og J havde lavet vietnamesisk nudelsuppe med kylling. Og den var stærk, hvilket så afgjort er et hit i min bog. Snip snap snude. Nu vil jeg drikke en velfortjent fredagsøl.

(Visited 208 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

60 Kommentarer

 1. Kan du i det mindste ikke trøste dig med at dit (ellers for dig noget trælse) indlæg har fået stakkels influenza-ramte mig til at grine, så jeg har måttet tørre øjne og tage en gang ekstra mukolycin, for ikke at kløjs i et hosteanfald? :-) – og forøvrigt – kan du ikke levere noget af det Ikea-indkøbte tilbage (hvis du nu ikke har voldsomt brug for det alligevel) ved at henvise til PMS? :-P

 2. Emily for dælen.. Sikke da noget! Men altså, alt er jo ikke altid så rosenrødt (okay i det her tilfælde, så måske alligevel lidt rødt ;)), det ved vi jo allesammen. Og du fik bestemt også mig til at grine, men også krølle tæer, for for HELVED hvor kan jeg forestille mig hvor skide pinligt og skide træls og skide ulækkert det ville være!
  Det er godt høre at i alle er glade igen, og at J accepterer alle dine impuls-køb.. Eller i det mindste hjælper dig med at køre dem tilbage ;)

  Jeg håber du viser dine køb :)
  Sender lidt god karma herfra. /Sofie

 3. Det bedste indlæg til dato – tak for ærligheden og din evne til at formidle på en virkelig sjov og levende måde Emily, for det alene fortjener du alle tingene fra Ikea og måske endda en dobbelt op på den famøse lampe. Hav en rigtig dejlig weekend.
  Kh., Malene

 4. Okay, det her kommer til at lyde meget, usympatisk, men det er virkelig ment som en ros – Fuck, hvor er det dog bare oplivende at høre lidt om når ting går galt for dig. Jeg synes din blog er super fed, og meget inspirerende. Men nogle gange brækker jeg mig næsten af alle de kopkage/amagerlejlighed/smoothie/weekendtrip m. kæreste/se min hund-indlæg. Det er rigtig fine indlæg, og de er altid meget gennemarbejdede og pæne at se på – men sådan en indlæg som dette her, er bare – for mig – 1000 gange mere interessant. Det bryder glansbilledet, og giver et meget mere realistisk billede af dig som person. Men altså, det er din blog, og jeg læser med på den ligemeget hvad. Men du skal i hvertfald ikke holde dig tilbage fra at skrive flere af disse indlæg, i frygt for at det ikke vil passe ind i din glade stil. Selv glade mennesker har dårlige dage, og det ved vi jo alle sammen godt. Hvis vi også hører om dem, bliver det hele lidt mere troværdigt.

 5. Emily, you rock no matter what! TAK for et ærligt indlæg som viser vi allesammen blot er mennesker:)

 6. Årrh.. Får helt lyst til at give dig et kram – men det må blive til en kommentar i stedet. Tak for et indlæg, der skiller sig ud fra bloglandsleverpostejlandskabet, du er et inspirerende menneske!

 7. Du er et skønt skønt menneske. Det skinner i gennem alle dine indlæg – også dette (måske i særdeleshed dette, hvor du virkelig deler ud af dig selv). Jeg er sikker på, at alle omkring dig er noget så stolte af dig og ved, du gør dit bedste.

 8. Jamen altså søde Emily. Først og fremmest så husk at være kæreste, veninde, barn og barnebar – inden du er blogger. Vi har jo vores eget lille liv at holde styr på – og elsker dine indlæg, men klarer os også glimrende uden. Tror hellere vi vil have at du har det godt :)

  Du fik mig til at grine højlydt! – Se det fra den gode side, du har alletiders historie at underholde med. Og din hudløse ærlighed og humoristiske formuleringer skal man lede længe efter i blogverdenen. Så selv om der ikke har været så meget på liv på bloggen på det seneste – så er det der er ren kvali.. Og hellere kvalitet end kvantitet.

  Du må have en rigtig god weekend – og JO du fortjener en øl – og flere til.

  Venlig hilsen Stine

 9. Jeg føler virkelig med dig! Og på trods af en hård dag håber jeg at du ser det lidt humoristiske i det – nu må du ikke misforstå mig – men hold da kæft et fedt indlæg, sad og klukkede lidt for mig selv :) Selvom det virkelig rent ud sagt lyder som er lortedag, så får du altså givet det et lidt sjovt touch ved at skrive det som du gør – virkelig fedt, elsker det! Men er ked af den dårlige dag – sådan nogle har vi vel alle :)

 10. Synes OVERHOVEDET ikke, at du behøver at undskylde! Søde Emily, du er et MENNESKE, for pokker! Endda et menneske, som vi andre mennesker er så heldige, vil dele sit liv med os. Men det SKAL da være i dit tempo, og efter DIT humør.
  Pas på dig selv. Ikke at jeg skal male fanden på væggen, men min bedste ven igennem mere end 20 år, som jeg altid har anset som noget af det mest jordnære og afbalancerede, gik ned med stress for et par år siden. HELT ned! Kan det ske for ham, kan det ske for alle, og med den fart du har på, skal der altså ikke så meget til! Ved godt, at du “bare” har haft en lortedag, men ved du hva’ – dem skal du da også have lov at have, UDEN at du behøver at føle, at du skal stå til ansvar for læserne af din blog!
  Si’r det lige igen: det er DIT liv, og vi elsker, at du vil dele det med os… men fred være med, at du har behov for et par fridage ind imellem, det tror jeg da, at vi alle kan forstå!

  Men jo – jeg grinede også :)

  Rigtig god weekend,
  med venlig hilsen
  Jacob

 11. Sikke et befriende ærligt og modigt indlæg Emily. Thumbs op for det.

  Er sikker på at alle dine læsere godt kan forstå at du ikke altid kan være super blogger. Nogengange skal man bare have lov at gå rundt hjemme og være grim en hel dag uden at lave særligt meget konstruktiv, også når man ikke er syg ;)

 12. Mega skod dag hva! Men jeg må indrømme at det er rart at høre at du også bare er et menneske og har en lortedag engang imellem. (Måske kunne de højere magter have spredt det lidt ud så det ikke skulle komme altsammen på én gang!) Håber du er ovenpå igen humørmæssigt ;-) God weekend.

 13. Det er faktisk dejligt, at du viser du også er et menneske – og jeg kender også alt til en lorte dag :-)

  Jeg kunne ikke lade værre med at grine, for jeg har prøvet det hele selv. Blødt igennem i folkeskolen og svedt enormt meget, og det er SÅ pinligt, men det er jo menneskeligt. Du skal slet ikke undskylde, for sådan er det indimellem, og jeg har også tørke perioder på min blog, fordi jeg sætter nogle ting højere indimellem, eller så har jeg bare ikke tid.

  Og du fortjente den lampe, og så selvom han var kæk :-)

 14. dejligt med noget ærlighed, synes helt klart det klæder din blog med lidt brunt oven i alt det lyserøde, ingen er jo über-mennesker selvom du er god til at give det indtryk. slå benene op på dit nye sofabord og tag en kop te, læserne forsvinder nok ikke lige med det samme.

 15. Vi er alle sammen mennesker, og du skal også have tid til at leve det virkelige liv udenfor skærmen, og jeg tror desuden at vi alle har fuld forståelse det!
  Men mange tak for en rigtig god blog, og et meget ærligt indlæg!

 16. Søde, kære, rare Emily, for pokker. Sikke en omgang – sådan noget sker(sjovt nok) altid, når man på en eller anden måde har mindst brug for det, når man i forvejen er rigtig presset og har for meget om ørerne og bare ikke kan kapere mere. Men det fantastiske er så, når det hele er vendt – når man igen sidder under et tæppe i sofaen og mærker, der bliver nusset lidt om én, og at man blot er et menneske – og at man har grænser for, hvor meget man kan kapere.
  Jeg tror, at du med dette blogindlæg har appelleret til mange af dine læseres hjerter og egne “personlige erfaringer” – for downtime sker bare for os alle sammen en gang imellem. Og så er det på en eller anden måde rart at høre, at man ikke er alene i den båd. Ikke på den skadesfro måde, men på den lettende og medlidende måde.

  Alle gode tanker til dig herfra.

  Benedikte, Amager

  https://sundmums.wordpress.com/

 17. Kære Emily.. nu elsker jeg din blog endnu mere :) nogle dage burde man bare blive liggende i sengen med en kop the og en god bog :)

 18. Hold da op en lorte dag (bogstaveligt talt)!
  Men jeg tror alle kan relatere til perioder i ens liv, hvor man selv (og alt andet) stresser en helt vildt, og man ikke føler, at man kan få hverken overblik eller overskud.
  For mig er der ikke så meget andet at gøre, end det du har gjort – bare få det ud og prøve at komme videre :)

  udover det vil jeg joine koret af kommentarer, der roser dig for at træde ud af den lyserøde sky.
  Det er usædvanlig befriende at læse at én (som man måske lidt tror er pefekt?) også kan have en rigtig lorte dag.

  Well done – og bare prøv at kæmpe igennem det !

  Frida

 19. Selvom dette indlæg ikke har en god mening, i og med, at du havde en lortedag, så var det alligevel god underholdning at læse. Og at du er et menneske ligesom alle os andre, der er knap så perfekte :)
  Er glad for det hele er gået godt alligevel. Du er en super-woman :)

 20. ikke sjovt ! og selvom det lyder som en forfærdelig pinlig og ulækker oplevelse, så må jeg sige at det er rigtig underholdende at læse. ikke mindst fordi at det viser at selv de smukkeste mennesker med cupcake-hverdag, kan have pinlige øjeblikke… du er en rar og menneskelig blogger!!! tak for det!

 21. Hold da op for en tragikomisk dag du har haft! Jeg kender det kun alt for godt – én af de der dage..
  Mht. Penny og uheldig bæ episode – been there!! og det er simpelthen noget af det klammeste, især hvis hunden gør det foran andre forbipasserende åååårh. Så er ens hund altså ikke i kridthuset!

  Håber resten af weekenden bliver bedre!

 22. Hvor er det dog dejligt befriende at høre at du også er et menneske ligesom os andre :)

  Ej, det jeg mener er, at du klarer alt så skide godt! Jeg ville ønske jeg kunne nå halvdelen af dine gøremål med bare halvt så god stil og entusiasme.

  Og hvor dejligt der var en happy ending. Må al lykke og glæde smile til dig i din fremtid :)

 23. Hvor er du altså bare skide sej!!!! Ja, måske lidt malplaceret og mormor-agtig kommentar, men jeg har ikke andet end kæmpe respekt for, at du vælger at dele det her relativt personlige indlæg med os – og så hjælper kommentaren forhåbentlig lidt på humøret ;-)
  God weekend!

 24. Hæhæ, hvor er det dog en befriende, lidt sød, og samtidig super tragisk og træls historie! Hvor er det skønt at hører i ny og næ, når alting ikke er lyserødt og fyldt med hjemmebagte kager!
  Det er skønt at vide at man ikke er den eneste der klumser rundt, og ender med at bande og svovle, selvom det slet ikke er ens normale sprogbrug..

  Thumbs up Emily! For at skrive den dejligste blog, og for at få os som læser til at føle os velkommen gang på gang! Du er sød!

  KRAM

 25. Wow hektisk dag – forstår godt du følte dig utilpas. Men hvor er det dog fantastisk at have en kæreste, som du har, der laver mad til dig, når du har allermest brug for det.

  Jeg elsker du er så hudløs ærlig, bliv ved med det! Bloggerverdenen bliver hurtig alt for luksuriøs som om at alt er lutterlagkage, og at alle har det godt – dejligt at høre, at i bloggere også kan have jeres dårlige dage. Selvom det selvfølgelig er rarest når alt går vel :-)

  Tak for en dejlig blog!

 26. Hvor er du sød & hudløst ærlig. Dejligt at blive inviteret indenfor på bagsiden af dit smukke liv, hvor det roder og indimellem er temmelig uoverskueligt – og meget menneskeligt. Håber, at lørdagen er blidere ved dig! :)

 27. Emily. Jeg har lige læst dette indlæg, og jeg sidder helt seriøst og skraldgriner. Hold kæft, hvor er det sjovt. Undskyld, ved godt at jeg ikke må grine af du bløder igennem og får hundelort på hænderne! Men du kan nemlig godt virke som totalt wonder woman, der lige smider cupcakes i ovnen og tager sindsygt flotte billeder helt overskudsagtigt. Så det var virkeligt et befriende indlæg! Respekt.

 28. HAHAHA! Hold kæft en lortedag, føler med dig. Jeg tror sådan nogle dage er meget nødvendige, for så nyder man det så meget mere, når man f.eks. ikke står i Ikea og har blødt igennem eller har lort på hænderne.

 29. Puha, ved slet ikke hvad jeg skal skrive. Jeg må sige, at du var ramt. – Jeg har aldrig været så uheldig, men jeg kender satme godt følelsen af, at det hele er for meget, og man pludselig eksplodere. At du deler sådanne ting med os, viser bare at du er et menneske, og at du har selvtillid nok til at erkende at du ikke er lige så perfekt som farven på din blog. Men, du er min yndlingsblogger og du er virkelig hyggelig. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er dybt inspireret af dig!

 30. Hold nu op hvor er det dejligt at der også er plads til at være ligeså uheldig som alle os andre, i verdens ellers alle sødeste og smukkeste lyserøde kopkageunivers! Tror at vi alle kender til den slags dage. Kram og tak for god blogging uanset hvor ofte det sker !

 31. Årh jeg er vild med det her indlæg. Flere af dem – tror ikke, at jeg er den eneste der accepterer og er nysgerrig på den uheldige og mindre lyserøde side af dig :-)

 32. Er der ikke noget med, at man skal møde de lortebrune nuancer ind imellem for at kunne se og sætte pris på alt det lyserøde? Alligevel vil jeg mene, at du har fået nok for denne gang og hurtigst muligt bør skaffe dig en gigantisk lyserød kopkage for at blive bragt i balance!
  God weekend her fra.

 33. Tak for et dejligt indlæg!
  Du er menneske ligesom alle os andre med dårlig ånde, leverpostejs mader, svedlugt og blod på bukser eller yndlings undertøjet (ØV!)! Det er dejligt du viser det til os læsere for det er resten af blogverdenen ikke så god til.
  Kærligst

 34. Rigtig godt indlæg Emily! Ingen er perfekte :)

  Hvad er der for en virksomhed du har startet?…

 35. Emily, hvis du nogensinde *bliver* gravid, så må du få et mere afslappet forhold til at få “nogens bæ” på fingrene :) Men det lyder som en skoddag. Godt din kæreste kunne give den en lidt bedre slutning.

 36. Årh, Emily.. <3

  Sikke noget, troede slet ikke at det kunne lade sig gøre for dig, men det kan det jo for alle. Men håber du får det godt :)

  Jeg ser rigtig meget op til dig!

  God bedring herfra <3

 37. Hvor er du pisse sej! Hehe.. Kan trøste dig med at jeg fame også stank af sved i dag. Troede kun man kunne da man var teen!?

 38. Åh Emily, sikke en lortedag (bogstaveligt talt) du har haft. Men skide godt og velskrevet indlæg. Jeg elsker at de sider også kommer frem hos en blogger for ellers kan man godt tro at I alle går rundt og er så totalt perfekte og skønne at se på konstant og fuld af overskud 24/7. Jeg håber kyllingesuppen fik den manglende energi tilbage og at du snart bedre kan overskue tingene :)

 39. Tak for et skønt og ærligt indlæg. Jeg indrømmer at jeg godt kan blive træt af bloggere, der ikke viser den mere personlige side af sig selv, men kun at alting er ‘lyserødt’. Det er ikke møntet på dig, selvom du godt nok for det meste har gang i alt muligt spændende, og ser ud til at leve ‘det perfekte’ liv.
  Jeg følger din blog fordi du er dig, og fordi du dog virker til at være en skøn person.

  God bedring og tak igen for historien, der fik mig til at smile lidt (på trods af dit uheld!).

 40. Åh altså, stakkels stakkels dig. Det er bare så nederen, når det bare vælter ned over en. Den der følelse af dråben der får bægeret til at flyde over.. Pyha!
  Men søde kvinde, du fik mig virkelig til at smile. Og jeg blev også lidt lettet. Du er et af mine forbilleder.
  , og jeg kan kun drømme om at være så fuld af energi og god smag, som du er. Men lige dette her indlæg gør dig sgu menneskelig på en anden måde, end vi ellers ser dig her på din blog:) Uden at det skal forstås negativt. Tak fordi du deler en anden og mere sårbar side af dig selv – det er inspirerende det hele.

 41. Kære Emily.
  Jeg har fulgt med på din blog et stykke tid uden at give lyd fra mig, men nu synes jeg, at det er på tide at betale tilbage for nogle af de mange timers underholdning og gode idéer, du har givet mig.
  Jeg har tre ting at sige:
  1) Pas på dig selv! Du er den eneste der kender dine behov 100 %.
  2) Dette, er noget jeg ofte får at vide af min søde mor: Det er ALTID i orden at sige fra, selv i sidste øjeblik.
  3) Og “only those who love them self can share love!”

  Jeg sender dig en masse god energi!
  – Henriette

 42. har sagt det før, og siger det nu igen: hello twin!
  dine oplevelser er så enormt nederen, og så enormt relatérbare for sådan én som mig.

 43. Kære Emily
  Ofte tror man selv, at andre menneskers forventninger er højere, end de egentlig er. De mennesker, der holder af dig – din kæreste, veninder, din mor, dine læser – vil aller helst have, at du har det godt og at de ting, du foretager dig, bliver gjort af et overskud, ikke af en forpligtelse.
  Jeg har selv været ved at kløjs i et forventningspres og en frygt for at fejle og skuffe, men knuden i maven løsnede sig først da jeg indså, at mine negative tanker kun er én fortolkning af virkeligheden og at de mennesker, jeg elsker, bliver ved med at elske mig ubetinget, selvom jeg ikke altid kan være mit superhelte alter-ego Power Præsterende Perfektheds Woman.
  Du må spørge dig selv om to ting, når du føler dig utilstrækkelig:
  1) Hvad er det værste, der kan ske?
  2) Hvad ville jeg sige til en veninde, hvis hun luftede lignende tanker for mig.
  Ofte er vi langt mere forstående over for andre mennesker end over for os selv.
  Pas godt på dig selv, Emily. Det har du fortjent!

 44. hmm, det lyder da som noget af en dag!
  Og sikke da en sjov herre i Ikea – “Går den så går den”, haha, det var morsomt! :D
  Lad os håbe på at det var din eneste ulykke-dag i dette år! :D

 45. Ualmindelig uheldig fredag! Men… kom også til at grine: for helt ærligt, lige når man tror, at det ikke kan blive værre (end 2½ time i Ikea i fleece) bløder man igennem. Eller får bæ på hænderne. Helt sikkert ubehageligt, når man står i situationen – men også komisk midt i al elendigheden ;)
  Også kom jeg også til at grine lidt over udtryk som fanden-sparke-mig og fuckedifuckingfuck! Mest af alt fordi det kom fra dig dit pæne menneske – man forestiller sig slet ikke, at du ligger inde med den slags udtryk ;)
  Håber weekenden har været skøn!
  Klem fra Hald – der startede morgenen med at hælde kogende vand over sine Branflakes… så ved man så meget at det er mandag igen (igen)

 46. Det er nok et af de bedste indlæg jeg har læst længe.
  Altså, fordi det altid virker så perfekt og pænt med dig. Men det va godt at læse om hverdagens irriternede hændelser og at du kan blive træt og irriteret og sur :) :D
  Det har i hvert fald fået mig til at føle at jeg kender dig bedre. Og så var det humoristisk. Kunne ikke lade være med at grine (ja, undskyld) :D

 47. Der er vist ikke andet at sige end : Årh Mussi.
  Det er bare sådan en dag hvor det hurtigt skal skynde sig at blive imorgen :-)
  Mvh Dot.

 48. Tak for god læsning, og TAK fordi du har selvironi nok til at dele sådanne historier med os andre. Det er altid rart at vide, at der også er andre der har dage hvor det føles som om hele verden er imod en! :)
  Vis endelig lidt af dine ikea-fund, så vi andre måske kan blive inspirerede til at gå shop-amok i ikea – hvis inspiration da overhovedet er nødvendig på det punkt! ;)

  God aften!