konkurrence: Mom and the City

 

Sponsoreret indlæg

Min mor er noget af det aller dyrebareste for mig, men af og til glemmer jeg nok lidt at vise hende det (jvf. gårsdagens indlæg og tak for jeres respons i øvrigt!!). Selvom der er mange måder at vise den slags på, så tror jeg at en mor-datter-tøsehyggetur med lækker, sund mad, ansigtsbehandlinger, en tur ind at se moderne dans og vigtigst af alt en masse tid til at snakke ville være alletiders måde.

Downtown kører hele weekenden et ‘Mom and the City’-tema, hvor sitet er pyntet med lyserødt og spækket med lækre ‘mor/datter-deals’, bl.a. ansigtbehandlinger, salater og smoothies, danseforestilling m.m. Man kan også vinde et 5-stjernet spaophold på Comwell Park sponsoreret af Take Offer – man skal blot invitere sin mor til at signe op hos Downtown, og vupti så deltager man. Og så tager man selvfølgelig Mutti med på spa hvis man vinder ;)

Men men men, som om det ikke var nok, så har jeg også min egen lille konkurrence i den forbindelse. I kan nemlig vinde et gavekort på 500 kr. til Downtown hvis I deltager i ‘Mom and the City’-hovedkonkurrencen om spaopholdet og derefter lægger en kommentar til dette indlæg med den e-mail I oprettede jer på, på Downtown + jeres mors fornavn.

Og – fordi jeg ELSKER at høre mere om jer, så må I mægtig gerne også fortælle hvorfor jeres mor fortjener at blive forkælet. Det er ikke noget krav for at deltage, men synes det kunne være rigtig hyggeligt hvis I vil <3

Konkurrencen slutter søndag ved midnat og jeg trækker en vinder i løbet af mandagen.

Deltag i hovedkonkurrencen lige her og vend så tilbage her på bloggen og læg en kommentar med email + jeres mors navn for også at deltage i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Downtown.

Og rigtig god lørdag!

(Visited 226 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

99 Kommentarer

 1. Samme e-mail som angivet ovenfor: betinablog@hotmail.com, min mors fornavn er Jytte.

  Hun fortjener at blive forkælet fordi vi ser hinanden alt for sjældent, nu hvor vi bor i hver vores landsdel, og der er så meget andet der skal nås, når jeg endelig er hjemme på besøg. Derudover er hun den bedste, og er jeg glad, så er hun også glad.

 2. Nu håber jeg, jeg har gjort det rigtigt!
  Min mors fornavn er Tinna :-)

  Min mor har tit taget mig ud til ture, hvor vi gjorde ting hvad jeg gerne ville. Hun har faktisk også lovet mig et spa ophold, men det kunne være bedst hvis jeg kunne give hende noget igen. Så tror jeg hun ville blive enormt glad :-) og det ville jeg også.

 3. michelleglassowschroll@hotmail.com

  Min mor hedder Carina, og hun fortjener at blive forkælet, fordi hun arbejder mere, end hvad godt er. Det betyder, at hun ikke har særlig meget tid til sig selv. Jeg vil gerne kunne give hende noget, så hun kan blive forkælet på højeste niveau (og det ikke bare er mig, der ordner hendes øjenbryn, farver hendes hår, lægger make-up på hende eller give hende en ansigtsmaske) :-)

 4. Min email-adresse har du og min kære moder hedder Inge.

  Jeg synes, hun fortjener dette gavekort, da hun pt. ikke bruger ret meget tid til sig selv, da hendes mor (og dermed min mormor) er uhelbredelig kræftsyg.. For at give hende lidt mere overskud til at kunne opmuntre hendes egen mor, ville dette gavekort derfor falde på et rigtig tørt sted.. :)

 5. Min mor hedder Susanne, og hun fortjener at jeg inviterer hende ud, fordi hun efterhånden har brugt hele mit liv på at forkæle mig – så nu må det være hendes tur!

 6. Mors navn: Helle
  E-mail: lei_skat@hotmail.com

  Min mor fortjener at blive forkælet, fordi min ældste storesøster uden grund har valgt ikke at ville tale med hende mere. Min mor er så ked af det over det, og synes ikke, at hun har gjort noget.
  De sidste tre aftener i træk min mor sagt: “Jeg spurgte, om hun ville holde jul med os, men det ville hun ikke” og i går var hun ved at græde. Det har stået på i snart halvandet år, og min anden søster og jeg ved ikke, hvad vi skal gøre..
  Derfor ville jeg ønske, jeg vandt, så jeg kunne forkæle min mor og gøre hende lidt glad :)

 7. Anjafuhrmann@hotmail.com

  Min mor som hedder Lene, mistede hendes job her i sommers fordi, at hendes stilling skulle spares væk. Derfor har hun i lang tid ikke haft penge eller lyst til at sætte sig selv først, fordi hun ikke har følt at pengene har været der til det. Hun har kæmpet rigtig hårdt for at komme tilbage i arbejde. Nu har det endelig givet pote og hun er kommet i nyt job, så jeg er SÅ glad på hendes vegne. Jeg synes at hårdt arbejde skal belønnes, og da jeg ikke ser min mor ret ofte – så ville det være fantastisk, at være den som kunne forkæle hende :-)

 8. nathalie.meyer@live.dk

  Min mor hedder Jonna.
  Jeg synes hun trænger til at blive forkælet, fordi hun arbejder meget, så hun for det meste altid er for træt til noget når hun kommer hjem. Og så kæmper hun meget med hvad hun må og ikke må spise pga. sukkersyge, så synes hun skal have en lille pause fra det hele.

 9. Ååååh sikke en skøn konkurrence!

  sofievaupel@gmail.com

  Min mor hedder Bodil.
  Hun fortjener virkelig sådan en tur her. Hun gør så meget for mig og min søster og ikke mindst min søn. Hun arbejder ufatteligt hårdt og gør aldrig noget for sig selv, så det er på tide hun får noget away-time.. Sammen med mig :)

 10. Hej Emily,

  min mail har du ovenover. Min mors navn er Birgit. Min mor fortjener at blive forkælet. Hun er en vildt sej kvinde, som ikke mindst har sørget for en fantastisk tryg og kærlig barndom til mine to brødre og jeg,men hun har også vundet kampen over henholdsvis bryst- og tarmkræft 4 gange, arbejdet som sygeplejerske i 25 år og – i det hele taget – været god til at passe på alt og alle omkring sig. Hun har altid vist sig fra sin gladeste side og ikke ladet noget slå hende ud. Jeg har aldrig haft muligheden for at kunne gøre noget, som var helst specielt og kun for hende. Det ville være så skønt at kunne give hende og oplevelse sammen med mig.

 11. Jeg har netop købt raw42-tilbuddet på downtown og vil forkæle min kære mor, Tina, da jeg føler, at jeg ikke altid behandler hende som hun fortjener – hvilket jeg er ked af for jeg har ingen god grund til dette. Nu glæder jeg mig til at nyde noget lækker rawfood i selskab med hende <3

  mail : ninetteassentoft@hotmail.com

 12. Fed konkurrence! Jeg har deltaget med min mail emmahaa (a) mail.dk

  Min mor hedder Christina, og hun fortjener at blive forkælet fordi hun er som hun er. Hun har altid været der for mig, og vi kan snakke sammen om alt, og derfor skal hun have lidt igen :)

 13. Min mor, Lisbeth, fortjener af mange grunde at blive forkælet, men mest af alt fordi hun de sidste måneder har gjort en kæmpe indsats for mig og en stor forskel i mit liv.
  I juli måned, lige i starten af min sidste lange sommerferie som universitetsstuderende, var jeg ude for en ret alvorlig rideulykke. Det var især mit et ben det gik ud over – alle knogler der holder knæet og skinnebenet sammen brækkede midt over og skinnebenet flækkede flere steder. Dette krævede en operation med efterfølgende måneders fiksering af benet i hvad der må være jordens største skinne. Efter en intensivt genoptræning kan jeg nu endelig gå igen, og er taget af stærk smertestillende medicin, hvilket er SÅ skønt!
  Det har været noget af en omgang, og der er blevet grædt mange tårer. Heldigvis har jeg ved min side haft fantastiske mor, som har været en uundværlig støtte. Hun har trøstet og hjulpet mig med alt det, jeg ikke selv har haft overskud til eller været i stand til, og hun har hjulpet mig med at holde humøret oppe. Sygehusvæsenet kan være noget af en oplevelse og svært at kapere når man som jeg ikke er på toppen (både fysisk og psykisk), men min mor, der kender systemet, har sørget for jeg har fået den bedst mulige behandling. Derudover har hun sørget for at lave forskellige genoptræningsprogrammer (hun er fysioterapeut) som hun kærligt har pisket mig igennem :) hun har sørget for jeg har alle de remedier der kan sikre mig den mest optimale genoptræning, motionscykel, vippebræt, balancepude, håndvægt, og jeg skal komme efter dig. Så forhåbentlig bliver benet så godt som nyt igen.
  Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden min mor i dette lange forløb, og jeg tror næppe jeg ville være kommet så langt hvis jeg ikke havde haft hendes hjælp og støtte. Hun har lyttet til mange klagesange og hjulpet mig alle tider på døgnet, derfor må det være hendes tur til at blive forkælet nu.
  /Katrine

 14. ciciliananna@hotmail.com

  Min mor hedder Tina Maria:-)
  – Fordi min mor altid sætter mine søskende og jeg i første prioritet, så hun nedprioritere til hver en tid sig selv. Min mor arbejder mere end hun burde, da hun har dårlig skulder og snart skal opereres. Jeg rejser snart væk i et år, helt alene, og vil derfor gerne tilbringe noget mere tid med min mor inden, og det vil dette gavekort hjælpe med. Jeg elsker min mor, hun fortjener at blive forkælet! :-)

 15. Jeg har meldt mig til nu.
  Min mor, Søs, fortjener virkelig noget forkælelse midt i sin meget stressede hverdag, hvor hun sjælendt har tid til sig selv!!!! det ville være den perfekte fødselsdags-treat (for hun har snart fødselsdag)
  – og selvfølgelig fordi hun bare er den bedste mor i hele verden!!!

 16. Min mor hedder Liselotte og hun fortjener virkelig at blive forkælet på sin fødselsdag, når hun nu går rundt og knokler for at gøre andre glade! Jeg håber at min mor vinder, det ville være så skønt for hende. For hun er bare den bedste mor <3

 17. Min dejlige mor hedder Karen.
  Hun arbejder altid hårdt for at forkæle, støtte og være en klippe for hele hele familien (sin mor, søskende, børn, svigerbørn, børnebørn osv.) – så hårdt at hun glemmer sig selv.
  På det sidste har hun haft lidt økonomiske problemer. Så hun har været nødt til at sælge sin elskede bil – hun har slidgigt i både knæer og hofter og er ret dårligt gående. Desværre bliver hun også nødt til at finde en anden lejlighed, selvom hun så nødigt vil flytte.
  Hun fortjener virkelig en god omgang forkælelse – noget som bare er til hende og ingen andre og kan vise, at hun virkelig er værdsat.

 18. Samme email som angivet her :) min mor hedder Jette, og hun fortjener denne forkælelse, fordi hun er verdens bedste mor :)

 19. Min mors fornavn er Janne.
  -Og hun fortjener virkelig at blive forkælet. Hendes kærlighed til mig er fuldstændig uden forbehold og jeg ved jeg altid kan komme til hende. Men som det så tit er med en man er så tæt på (og tit minder meget om) kan en mor også være den man lettere bliver lidt irriteret på, og tit over de ting som man sådan kan genkende i sig selv, så jeg synes min mor skal forkæles så hun bliver mindet om at hun også er noget af det vigtigste for mig. :)

 20. min mor hedder Marian – og jeg ville elske at forkæle hende med denne præmie, da det vil være skønt bare at kunne give lidt igen, til en person der gør så meget for en!
  /Stine

 21. 1. Jeg deltager i den generelle konkurrence på Downtown
  2. Jeg har brugt mailen tineandie@hotmail.com
  3. Min mor hedder lissa
  min mor og jeg skal vinde fordi vi gør alt for lidt sammen, faktisk gør vi aldrig noget sammen, men nu kunne vi få muligheden, for at hygge. og så er jeg på su. så har jo ikke så mange penge at bruge på min dejlige mor.

 22. Jeg tilmeldte mig med
  annmydske@email.dk
  Min mor hedder Liv.

  Jeg giver altid min mor en oplevelse i fødselsdagsgave el julegave, så vi mindst en gang om året laver noget plejende og lækkert sammen. I år havde jeg fundet på andre ting hun ønskede sig, så det kunne være dejligt at overraske hende med en lille adventsgave i form af mor/datter dag.

 23. Min mor hedder Birgitte. Min mor fortjener at blive forkælet, fejret og hyldet fordi hun mildest talt er fantastisk.
  Hun har givet mig alt, og som de fleste nok ved, er det uendelig svært at give noget igen der kan gøre op for flere års husly, forståelse og ubetinget kærlighed (:

 24. Min mor er den aller, aller, ALLERBEDSTE mor i verden <3
  Vores forhold er unikt, og hun gør alt for mig (derfor ville det være dejligt at give hende lidt forkælelses-payback)
  Efter min fars død er det kommet mig endnu nærmere hvor vigtigt det er at værne om hende – selvom vi altid har været MEGET tætte…
  Hun er den der står mig nærmest, den der kender mig helt ind til knoglerne og jeg er stolt af at kunne sige at hun er MIN mor :)

  Emailen jeg benyttede var: sandraradmer@hotmail.com, og min mor hedder Maj-britt :)

 25. Hej Emily
  min mail: aja_olm@hotmail.com
  Min mor hedder Hanne
  – og hun skal forkæles fordi hun altid inviterer mig ud i byen, til middag, i biffen. Det er hende jeg shopper bedst med, hende der har en smag der ligner min mest (og hvis Sonia Rykiel-kjoler jeg altid kan låne), hende jeg kan tage til klassisk koncert med, hende jeg kan tage til Paris med (ja sådan en tur gav hun også), hende der foreslår mig at tage på Arken eller Louisiana og hende, der hver uge abonnerer på 4 forskellige modemagasiner, som jeg altid er velkommen til at komme forbi og læse. Hun er en nylig fraskilt kvinde, der trænger til at forkæle sig selv efter for mange år med en mand (min far), der ikke havde øje for hvilken guldklump hun er :-)

 26. Min mor er der altid for mig derfor har hun fortjent at blive forkælet.. og fordi jeg har en handicappet lillesøster som er 13 år men stadig som en baby så det er rigtig hårdt for min mor så noget forkælelse ville ikke være dårligt :)

 27. Min mors navn er Helle, og hun fortjener at blive forkælet, fordi hun er den stærkeste person jeg kender. Og fordi jeg bare elsker at tilbringe tid med hende, selvom hun altid fortæller alting to, gerne tre, gange :)

 28. Jeg har lige modtaget en sms fra min mor, der slutter således:
  “Inden jeg gik, mente morfar ganske bestemt, at Erling (min far) har en firkantet hund, som han kan stå på.”

  Forhistorien er, at min knap 92-årige morfar i mandags blev akut indlagt efter et slemt fald og med flere alvorlige sygdomme i kroppen – og sandsynligvis også en lille hjerneblødning. En møgtrist og hård situation, som trækker utroligt store veksler på min mor, som straks har smidt alt, hvad hun har i hænderne for at pendle mellem Fyn og Viborg for at kunne besøge sin far. Som er hendes sidste forælder tilbage – og iøvrigt min sidste bedsteforældre.
  Men selvom det er hårdt og trist for hende, formår hun alligevel at finde et lyspunkt og give os unger noget at smile af.

  Det er simpelthen så typisk for min mor. Hun er det mest kærlige og omsorgsfulde, jeg kan komme i tanke om. Selv da hun blev opereret for cancer tidligere på året, formåede hun hele tiden at bevare tro og håb – og have overskud til at holde humøret oppe hos os andre.

  Indrømmet – jeg sidder med tårer på kinderne lige nu. Min mor betyder alt for mig – og jeg kan slet ikke holde tanken ud om, at jeg måske en dag skal høre hende snakke om firkantede hunde på den måde.
  Men igen formår hun at være cool. Da vi spiste frokost i en pause fra sygebesøget i ugen, fik hun lige indskudt, at hvis hun nogensinde endte som min morfar er nu, så måtte vi altså love at spille musik for hende.

  Så hvis der er nogen, der fortjener en pause fra hverdagen på et kurophold, så må det være min skønne mor – Vivi.

 29. Det er samme mail som den jeg ar skrevet her (gmail).
  Da min mor desværre døde i 2001, vil jeg istedet forkæle min fars kone. Hun fortjener det og jeg vil gerne “vise” hende at jeg holde af hende og hun er en sød “bedstemor” til min lille datter.

 30. Min mor hedder Inge :-)
  Og hun er den bedste mor jeg kan ønske mig, en fantastisk mormor for min lille søn og jeg elsker hende højt.

 31. Min mor hedder Janne:) Og vi har ikke verdens mest tætte forhold, men det er aldrig for sent. Så i en alder af 27 vil dette hjælpe mig til at tage initiativet:)

 32. Har brugt den samme mail som er angivet her.

  Min mor hedder Lisbeth :-)
  Der er ingen tvivl om alle de mødre som bliver beskrevet her, fortjener det mindst lige så meget som min egen. Alligevel håber jeg at det bliver min mor som vinder. Hun arbejder for meget, og er ofte nød til at arbejde videre når hun kommer hjem. Alligevel er hun der altid for mig, og hjælper og støtter mig, i alle situationer. Jeg ville ønske at vi havde mulighed for at tilbringe mere tid sammen, men med alt for få timer i døgnet kan det være svært at nå det hele. Hun siger selv at hun ikke føler at hun har tid til sig selv, så jeg ville elske at give hende denne mulighed for at komme lidt væk fra det hele, som et tak for det hele.

  -puha, nu er det lige før at det fremkalder tåre det her. Jeg elsker min mor rigtig meget, elsker at være sammen med hende hende, elsker at vide at, jeg kan fortælle hende alt og jeg elsker at hun er min mor.

 33. Jeg brugte samme mail som jeg “kommenterer under” her. Og min mor hedder Manuela :)
  Jeg elsker min mor fordi hun altid er så sød. Det lyder sådan rimelig normalt, men det er hun altså. Og så er hun franskmand og har lært mig fransk – jeg var vildt irriteret og en smule forvirret over det da jeg var mindre, men nu kan jeg kun sige tak, tak, tak!

 34. Jeg har brugt samme mail som her.

  Mi mor hedder Annette :-) Hun er en 51-årig psykolog og er verdens bedste mor. Jeg sætter pris på hende og vi kan snakke om alt.
  Hun går i gennem en svær tid for tiden, da hendes bedste veninde døde fredagen op til efterårsferien, 44 år. Det var efter en operation og rimelig pludseligt. Hun græd i flere dage og jeg har siddet og trøstet hende. Onsdag tog vi en tur til København for at få det lidt på afstand, men da vi var oppe i Vor Frelser kirke, mødte hun en af hendes venindes veninder, så det var ikke så rart.
  Derfor vil jeg ønske, at jeg kunne forkæle hende med sådan en tur :-) Og hvis ikke jeg vinder, tror jeg, at jeg køber den selv :-)

 35. Samme mail som her :-)

  Min mor hedder Lise. Vi skal vinde, da jeg SÅ gerne vil give min mor noget – men som fattig studerende kan det godt være svært at få det gjort. Desuden er min mor lige blevet opereret, så et luksus-ophold, hvor hun kan “genoplade” vil være fantastisk :-)

 36. Min mors navn er Evy og hun skal forkæles fordi ingen af os normalt har råd til at gøre noget ud over det sædvanlige. Min mor er den bedste og hun har altid været og er der stadig altid når jeg har brug for det – så sætter hun straks sig selv i anden række.
  Nu er hun desværre lige blevet fyret (for anden gang på to år) fra en arbejdsplads, hvor hun var rigtig glad for at være, hvilket har resulteret i at hun nu er i et meget dybt sort hul, psykisk. Selv er jeg på SU og har derfor ikke mulighed for at invitere hende ud at spise eller lignende for at forkæle hende, nu når hun for en gangs skyld har brug for min støtte.
  Derfor krydser jeg fingre og håber på det bedste :)

 37. Min mutti hedder lene
  Har brugt samme mail som tastet ind ovenfor.

  Min mor og jeg har aldrig været specielt tætte, men paa det sidste er vi begyndt at ses hver onsdag. Og ofte tager vi til banko! Haha elsker det, så sidder vi og er ung med de gamle.

 38. Jeg mistede desværre min mor for nogle år siden, men ville for alt i verden ønske at kunne have delt sådan en oplevelse med hende. Det ville være min største drøm at være sammen med hende igen. Måske er det snyd – men jeg har altså i stedet meldt min søster (skrevet hendes mail) til. Hun og jeg har været der for hinanden lige siden min mors død. Vi er kommet meget tættere på hinanden, så derfor ville jeg elske at vinde og kunne dele dette med hende. Jeg kan jo altid forsøge, det skader vel ingen. :)

  Min søster hedder Sabrina.
  Og jeg har deltaget i konkurrencen med samme mail som her.

 39. Jeg har tilmeldt mig konkurrencen med samme mail som jeg bruger her.

  Min søde mor hedder Honni!

  Min mor bor på Fyn, mens jeg selv bor i Aalborg, så vi ser ikke hinanden så tit.
  Om 3 uger skal jeg hente hende i lufthavnen, og jeg ville elske at overraske hende me en mor-datter-hygge-middag!

 40. Jeg har brugt samme mail som her!
  Min søde mor hedder Honni!
  Jeg skal hente hende i lufthavnen om 3 uger, og jeg ville elske at overraske hende med en mor-datter-hygge-dag:)

 41. Min mor hedder Hanne. Hun fortjener at vinde, da hun godt kunne bruge noget afstresning efter lige at blevet fyret fra en arbejdsplads hun har været på i 20 år. Det er desværre rigtig svært at hjælpe i sådan en situation, men dette ville da være en start :)

 42. Jeg har deltaget med mailen i mailfeltet. :)

  Min lille mor der lige er fyldt 60 hedder Aase og hun er nok den dejligeste person jeg kender.
  Hun er der altid for mig og jeg kan altid ringe når jeg er trist eller bare har brug for at snakke. Tror jeg mindst snakker med hende hver anden dag. :)
  Udover det har hun bare det bedste humør og når hun først begynder at grine kan hun ikke stoppe igen og så griner alle andre også.
  Mine to brødre siger jeg bliver mere og mere som hende. Jeg tror det er mest for er drille mig, men jeg tager det som et kompliment. :)

 43. Hej Emily!
  sikke en dejlig konkurrence, at man kan vinde noget til også andre end sig selv. Jeg har deltaget med samme email som her.
  Min mors fornavn er Mette, og du kender hende vel som din uni-vejleder (: derfor tænker jeg, at du måske som mig ved, hvor hårdt hun arbejder og hvor travl hun er med masser jobs og opgaver og tre børn og så er hun igennem et langt jobsamtale-forløb for tiden. Og sådan noget får man jo sjældent lige rost sin mor for… Og fordi jeg efterhånden synes hun er begyndt at blive temmelig (læs: helt vildt) distræt på sine ældre dage, vil jeg gerne for en gangs skyld forkæle kun hende, hvor hun intet skal foretage sig selv.
  Knus denne mors ældste datter.

 44. Hej Emily, Sikke da en dejlig konkurrence!
  Jeg er lige flyttet fra Fyn til Århus, så jeg ser desværre ikke min mor så tit længere. Hun har lige brækket begge sine kraveben og er samtidig blevet fyret. Det er på disse tidspunkter man har aller mest lyst til at være hos sin mor. Men sådan kan det ikke altid være. Jeg ville elske (!) at have en dag med min mor, Helle, hvor vi hyggede og blev forkælet :-)

 45. Mariada91@hotmail.com

  Min Mor hedder Pia.

  Hun fortjener at vinde fordi hun er så sej. Min far døde for 7 år siden, da jeg var 13 og min søster var 9 år. Inden da havde min mor måtte sige farvel til hendes egen mor og min svigermor, hvilke hun begge to var meget tætte med. Efter min fars død har hun klaret det hele så flot. Opfostre to små børn, klare deres hårde teenage perioder helt alene – min søster døjer hun stadig med, hvilket er ret slemt – hun har formået at finde hoved og hale i alt papirarbejde der er med at sælge hus, forsikringer og sådanne ting, for det var min far der stod for det derhjemme. Hun er ekstremt bange for at miste os, hvilket jeg tror hænger sammen med at hun mistede alle omkring hende indtil for 7 år siden, hvor vi heldigvis har været fredet siden. Hun er sej fordi hun har kunnet klare det hele!

 46. Min mutti, Mette, fortjener altid at blive forkælet. Hun er min bedste veninde, mit største forbillede og den person i verden, som jeg stoler allermest på. Hun har det der pleaser-gen, men på den gode måde, og hun kan altid forudse mine behov og ønsker. Hun kan på et millisekund over telefonen høre, om der er noget, der ikke er gået, som det skulle – eller det modsatte. Hun er der altid for mig. Jeg er enebarn og er det af én bestemt grund – min mor “måtte” ikke få flere børn. Da hun blev gravid fik hun efter et lidt over et halvt år en venøs blodprop i venstre læg, som nåede at bevæge sig helt op til lysken, før den blev fjernet. Hun havde derfor en noget turbulent graviditetsperiode på Rigshospitalet, hvor hun bl.a. oveni fjernelsen af blodproppen måtte have flyttet en blodåre fra det ene lår til det andet, så hun den dag i dag har et stort ar ned langs hele indersiden af det ene lår. Ydermere blev hun nødt til at føde ved kejsersnit, da der ville komme komplikationer ved en naturlig fødsel pga. operationerne “i det område”. Og jeg blev dermed født ved kejsersnit og hun fik endnu et ar tilføjet i dén omgang. Så kom de til at finde grunden for blodproppen – og den eneste grund, som det kunne være, var de kraftige hormonudsving, som graviditeten havde forårsaget. De turde derfor ikke risikere, at hun ved en graviditet mere ville få en blodprop, da den i det tilfælde med højeste sandsyndlighed ville være for tæt hjertet eller hjernen, og der ville meget stor risiko for, at hun i så fald ville dø. Hun blev derfor steriliseret – og hendes drøm om at få 4 børn gik derfor ikke helt i opfyldelse, kan man vist roligt sige. I stedet fik hun erhvervet sig over 80 sting på kroppen – og mig. Og det fantastiske er, at hun gennem hele mit liv har kanaliseret al den kærlighed, som hun måske på en eller anden måde underbevidst havde tiltænkt flere børn(who knows) over på mig, så jeg ALDRIG har følt, at mine forældre er kede af “kun” at have fået ét barn – og det tror jeg faktisk heller aldrig, at de har været, efter “chokket” over hele den oplevelse lagde sig. Som forældre jo gør det bedst, så mener de jo blot, at jeg er det “perfekte” barn, og at jeg jo bare må være alle de 4 børn i én – simpelthen en gave for dem.
  Og nu er det altså ikke meningen, at det skal lyde glorificeret og “overkærligt” det hele, for det er virkelig en historie, der betyder meget for mig. Jeg har altid brændende ønsket mig søskende, og det gør jeg stadig den dag i dag, og på en eller anden måde synes jeg jo, at det er forfærdeligt, at min mor måtte steriliseres på den måde, men hun er det mest fantastiske, jeg ved, og jeg ville ikke bytte det hele for noget. Min mor og jeg har et helt specielt forhold(det tror jeg nu, at de fleste døtre har, og jeg mener altså ikke, at mit forhold til min mor nødvendigvis er “bedre” eller “anderledes” end andres), og det vil vi altid have. Vi kender hinanden bedst(hun kender dog nok mig bedst, må man nok sige), og hun er der bare. Lige som hun skal være. Der er så mange ting, hun hjælper mig med, og (heldigvis) er der også så mange ting, som jeg kan hjælpe hende med. Jeg er lige flyttet hjemmefra her i sommers, og det ved jeg ikke har været helt rart for mutti, som lige pludselig virkede meget lille og skrøbelig, nu hvor hendes eneste unge fløj fra reden(især da hun lige inden brækkede en knogle i foden og på ingen måde kunne hjælpe med flytningen). Min mutti – hun fortjener i allerhøjeste at blive forkælet. Hver dag, altid, i store og små mængder, og dette må siges at være et godt udgangspunkt.

 47. Min mor hedder Marlén, og jeg brugte mailen emmaa_anne@hotmail.com.

  Min får hverdagen til at fungere derhjemme, og jeg vil gerne belønne hende for det, men det kan være svært, når det eneste man har til rådighed er SU :-)

  Knus Emma.

 48. Min mor og jeg har et rigtig tæt og godt forhold, ikke kun som mor og datter, men også som veninder. For lidt tid siden gav jeg hende en spa-dag og det var virkelig en dag jeg sent vil glemme! Hun er meget stresset pga. arbejde og forskellige ting der er sket i hendes liv, og det at se hvordan hun slappede af og nød det, var i sig selv en fantastisk oplevelse. Derfor ville jeg ikke have noget imod at gøre noget lignende for hende endnu en gang!
  Jeg har deltaget i konkurrencen.
  Min mail er fingolfia@hotmail.com
  og min mutti’s navn er Hannah:-)
  Nu må jeg krydse fingre:-)

 49. Min mor er god som dagen er lang. Ofte har hun for travlt til at tage sig tid til dig selv, hvilket betyder, at hun tit er små-sløj. Men uanset, hvor stresset hendes krop måtte være, så er hun der altid, når man har brug for hende – med smil, kram og rare tanker.

  Hun hedder Jytte, hun er dejlig og hun er min mor.

 50. tinalaurits@gmail.com og min mor hedder Karin,

  Min mor fortjener denne weekend fordi hun er det mest aktive menneske jeg kender, dedikerer sig 100% i alt hvad hun foretager sig. Har ikke haft en sygedag i hendes 25år hos sit firma. Derudover er hun hver weekend optaget af frivilligt arbejde hos forskellige steder i min barndomsby.
  Hun er en wonderwoman, og mit største forbillede – simpelthen derfor! :)

 51. Min mors navn er Lotte og min mail er ThildeJuul-Wiese@hotmail.com

  Min mor er den bedste, fordi hun altid er der, når jeg har det svært. Da jeg startede studie i år, syntes jeg at ALT var noget lort so to speak, jeg ringede hjem og græd i stride strømme, flere uger i træk. Hver gang var min mor der til at trøste, til at støtte og elske mig – på trods af at hun selv var nede med stress. Fantastisk overskud til hendes datter, på trods af at hun ikke var særlig meget til resten af dagen.
  Dejligt, ikke?

 52. Jeg har brugt mailen nynnenielsen@jubii.dk og min mors navn er Alice.
  Min mor fortjener helt klart at bliver forkælet en del mere end hun gør. Hun er der altid for min lillebror og jeg, og selvom jeg er ovre teenage-alderen og burde kunne klare mig selv, så stiller hun stadig op og tager fri fra arbejde for at kunne tage med mig til nogle tandlægeundersøgelser som jeg er i gang med. Min mor er helt klart en af de bedste mødre i verden og jeg vil aldrig nogensinde bytte hende for noget andet i verden. Den her konkurrence har faktisk inspireret mig, og jeg har derfor lige bestilt en buket blomster ved Interflora som bliver sendt hjem til hende imorgen :-)

 53. Kære Emily.

  En herlighed på en eksamenssøndag – jeg vil meget gerne overspringshandle, så her er lidt om min mor.

  Min mors navn er Kirsten og min mail er anne.stephansen@gmail.com.

  Jeg har (som alle andre) verdens sejeste mor – forskellen er bare at min mor faktisk er den sejeste. Ikke kun for den person hun er for mig og mine to søskende, men også for den person hun er for en masse andre mennesker. Jeg laver alt for sjældent noget med min mor, da jeg bor i København og hun bor i i Jelling i Jylland – men når jeg er hjemme (hvilket desværre ikke sker ofte nok) går vi lange ture, laver mad sammen, hygger med bøger foran kaminen med en masse the og ikke mindst med en masse snak om løst og fast, stort og småt – og jeg elsker det, og det er jeg ret sikker på hun også gør. Min mor er en person der er der for alt og alle – byens sygeplejerske der bliver tilkaldt/ringet til hvis nogen har slået sig eller er i tvivl om hvad de fejler (folk tror vist hun er læge) men faktisk er hun nu for 7 år siden blevet folkeskolelærer efter at have været Dansk røde kors sygeplejerske, da hun gerne ville bidrage til integration af børn og familier med anden etnisk baggrund. Så hun underviser i en folkeskole og om aftenen underviser hun forældre (hovedsageligt mødre) til folkeskolebørn i “family learning” om den danske kultur, om skole og sundhedssystemet, mad sprog og hvad der ellers kan bidrage til en god integration. Hun er hammer god til det og mega sej! Hun bliver påskønnet med ord og kærlighed fra mange, men ofrer sjældent penge på sig selv – hun fortjener at blive forkælet!
  Så det håber jeg selvfølgelig hun bliver:)

  Og ellers synes jeg bestemt du skal forkæle Sandra Limbrecht og hendes søster, men det skal jeg selvfølgelig ikke afgøre:)

 54. Sikke en fin konkurrence.
  Min mor hedder, Ditte. Efter min mening fortjener hun mer end nogen anden, sådan en hyggelig tur. Min mor er der altid for mig, uanset hvad jeg gør.. Hun støtter mig, men er også god til at fortælle hvis det er forkert det jeg gør. Hun er uden tvivl den bedste! <3

  //Mie

 55. Min e-mail adresse er mariatjoergensen@hotmail.com
  og min fantastiske mor hedder Susanne og hun sætter altid andres behov før hendes egne. Jeg er hendes eneste barn, og hun ved slet ikke alt det gode i verden hun skal gøre for mig på trods af, at hendes midler er få. For mig er min mor et forbillede. Hun går op i hendes arbejde som folkeskolelærer med liv og sjæl og lader sig ikke knække når livet synes hårdt. Jeg synes – ligesom mange andre – at min mor er den bedste i verden. Det er af denne simple grund, at hun fortjener forkælelse.

 56. Som de fleste andres mødre er min,Catherine, selvfølgelig også helt FANTASTISK. Hun er medlevende, støttende, selvopofrende, hjælpsom, funky, kærlig,sjov, stærk og sart…… sådan kunne jeg egentlig blive ved det meste af dagen. Hvis jeg bare bliver halv så god en mor som hende, ved jeg, at får en herlig familie.
  Et andet familiemedlem som jeg ikke kan være foruden er min dejlige søster, der lige er blevet forladt af sin kæreste gennem seks år. Hvis jeg vandt, ville jeg give gavekortet til de to. Mit indre lykkebarometer slår ud med det samme ved tanken om, hvor jubelglade de to ville blive….

  PS: Mailadressen er den samme som i feltet ovenfor

 57. Min mor hedder Ellinor og jeg vil rigtig gerne give hende denne oplevelse sammen med mig (og min søster hvis det kan lade sig gøre..) da hun har været gennem en hård tid i de seneste år og som ekstra “bonus” har hun haft en datter som har haft uendelig travlt (mig) og som har været ved at droppe ud af sit studie alt for mange gange i de sidste måneder da jeg simpelthen ikke har tid til at se hende (eller nogen andre) i dette semester og derfor tit ringer hende op for at komme ud med mine frustrationer hvilket jeg faktisk er ked af for ved det går hende lige så meget på :(
  Håber virkelig jeg vinder nu jeg tænker over det!
  Hilsen Charlotte

 58. Min mail står hvor du kan se den!
  Min mor hedder Kamilla, og er der altid for mig – hun er den bedste.

  xx

 59. Jeg har tilmeldt mig med den mail jeg har skrevet ovenover.
  Min mor hedder Tove.

  Jeg håber at jeg bliver den heldige vinder, da jeg føler jeg skylder min mor en masse.
  For et år siden fik jeg en større operation i ryggen og har sidenhen været sygemeldt i et år, pga store smerter. Det har medført at jeg har fået en depression og jeg er ikke altid lige nem at være sammen med, slet ikke for min mor som er min bedste ven. Derfor ville det være det skønneste hvis jeg kunne forkæle hende lidt, når det ellers altid har gået den anden vej :-)

 60. Den skønneste mor hedder Inge…. – Børn kalder hende Ingefær eller Engel! Vi sidder lige nu på skype og prøver at finde en dato for at hun skal komme og besøge mig i København fra Aalborg. Hvergang vi ses er der altid så mange andre der stjæler vores tid sammen. Vi har brug for lidt ren mor og datter tid. Derfor!!
  xxx

 61. Min mor hedder Tinne. Hun har igennem en længere periode haft alt for mange projekter kørende på en gang, og det har sat sine præg, så jeg synes hun fortjener lidt afslapning!

 62. Min mor hedder Birthe, og her er nogle forskellige grunde til, hvorfor netop hun fortjener rigtig forkælelse:
  Hun har netop taget en PD i medie og kommunikation (som hun i øvrigt fik 12 for – hvilket afspejler hvor meget energi hun har lagt i det)!
  Efter nogle meget stressede uger med eksamensforberedelse og arbejde, er hun nu kommet tilbage til arbejdet, hvor hun netop er blevet konstitueret viceskoleleder, et job der er meget krævende når man lige pludselig bliver kastet ud i det!
  Men udover pres fra skole og arbejde, så er hun også jordens bedste mor! Det nyligste eksempel, er her i weekenden, da jeg blev forladt af mine ‘venner’ i byen – et sted jeg aldrig havde været før, og hvor min mor ikke et øjeblik tøvede med at hente mig, selvom det var midt om natten, og selvom hun virkelig havde brug for søvn!

  BTW, tak for en lækker blog, jeg følger den religiøst! :-)

 63. Min skønne mor hedder Lise.
  Jeg håber meget på at vinde da jeg har en fanastisk mor som gør alt for mig! om det så er at hente mig midt om natten i en by langt væk, sørge for at lave mad til alle mine venner, rydde op efter vores fester, hjælpe mig med mine studier eller bare få mig op igen når jeg er allermest nede. Vi har været igennem et hårdt år sammen der har budt på at jeg er flyttet hjemmefra, og tilbage igen da det var hendes største ønske. Jeg kunne godt tænke mig at gengælde hvad hun har gjort for mig gennem årene ved en lækker mor-datter oplevelse:)

 64. Min mor, Pia, fortjener at blive forkælet! Hun har været igennem rigtig meget her på det sidste, og trænger til at nogen endelig gør noget for hende.

 65. Jeg har tilmeldt mig med nataschamaja@gmail.com, og min mor hedder Elizabeth.
  Hun fortjener at blive forkælet, fordi vi sjældent får mulighed for at holde mor-datter-dage, eftersom hun bor i den anden ende af landet, og fordi jeg ved, at hun ville sætte meget stor pris på en hyggelig dag:)

 66. Jeg har tilmeldt mig med overstående mail og min mor hedder Birgitte.
  Jeg arbejder så meget for tiden, så det har virkelig været svært at få noget mor-datter tid sammen på det sidste.
  Hun gør så meget for mig, så hun fortjener at blive forkælet :)

 67. Min mor Alis trænger til forkælelse! Hun døjer med alverdens fysiske skavanker, og på trods af det så hjælper hun alt og alle, også selv om det giver bagslag for hende senere. Derudover så er jeg udenlands i 6 måneder, så lidt mor/datter hygge vil være på sin plads når jeg kommer hjem igen :)

  – Ditte

 68. Email: michellefriis@live.dk
  Min mors navn: Dorthe Nielsen

  Jeg vil gerne vinde, fordi min mor har hjulpet mig utrolig meget! De sidste 4 måneder har jeg ikke haft noget job, og har derfor ikke kunnet betale mine regninger. :( Min søde mor har hjulpet mig både økonomisk, og personligt. Hun har støttet mig i mine beslutninger omkring arbejde og studie, og været der for mig hele vejen. :)
  Nu kunne jeg så godt tænke mig at give hende noget igen.

 69. Min mor hedder Aino og er et stk. sej kvinde. Hun er engageret og giver alt hvad hun har for at hjælpe andre. Hun er derimod ikke så god til at passe på sig selv, så jeg ville elske at kunne invitere hende på forkælelse og alenetid. Det fortjener hun virkelig.
  Tak for en super blog. Min email til downtown er den samme som ovenfor.