look of the day: same same but different

Outfit details: coat + silver bag Zara// sweatshirt True//scarf Dune//  jeans Saint Tropez (gave/gifted)// bag Mulberry// sunglasses Karen Walker// sneakers New Balance

Billeder fra Køln for en uge siden. Denne weekend er jeg i sommerhus i Hornbæk. Måtte lige trække stikket helt ud ovenpå den uheldige fredag. Der i øvrigt sluttede med at jeg tabte min iPhone, så den gik i stykker på kommer-aldrig-til-at-tænde-igen-måden. Men lørdag og søndag har været glimrende, så forhåbentlig er jeg på rette køl karmamæssigt igen. Og tusind, tusind tak for jeres kommentarer til Downtime-indlægget, tak for jeres vise ord og medfølelse og også tak for at jeg fik en del af jer til at grine. Så kom der noget godt ud af alt det uheld :)

(Visited 190 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. WOWOWOWOWOWOWOWOW, dine NB er rene! :D hehe, jeg har de samme og de er bare allerede vildt grimme :D

 2. Jeg er altid så vild med dine lidt enkle outfits :-) Du er brand-godt ud!! Jeg får lyst til at købe det hele… Hvor har du købt skonene? Og hvordan synes du, at størrelserne i?

 3. Virkelig fint outfit og SÅ flot taske!!

  Ville lige sige, at jeg så din reklame på TLC her for kort tid siden. Syntes lige du skulle have ros for den, for den er virkelig god og din personlighed stråler bare lige igennem :-) Thumbs up for det!

  Camilla, Scent of Fashion

 4. Dejligt outfit der passer til årstiden og udstråler, at du vælger dit tøj, fordi du kan lide det, ikke “bare” fordi det er smart.

  Håber du får tid til lidt specialefordybelse i sommerhus :) Tror dit stress hænger sammen med, at speciale kræver ret meget plads, og det skal du give det.

 5. Hey Emily. Kan se flere andre har spurgt, og undskyld hvis du allerede har svaret og jeg bare er blind. Men er på jagt efter den farve NB og kan ikke finde dem. Hvor er de købt? Tak for en super god blog :)