autumn night party

På torsdag holder Bloggers Delight efterårsfest på TS Bar og I er noget så velkomne. Der er gratis Somersby og sej musik. Tilmeld dig og læs mere lige her. Men man er selvfølgelig også velkommen til bare at dukke op. Håber på at se en masse af jer!

Adressen er vist lidt umulig at se på flyer’en, så I får den lige her: TS Bar, Studiestræde 14, 1455 København K. Bank på den blå port og sig kodeordet Blog Baby Blog :)

(Visited 138 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Øv hvor bliver jeg snart helt bitter over at se posters om alle de fede arrangementer, fester, udsalg og events der sker i KBH… I hvert mens jeg er studerende i Jylland… :-P

 2. Lyder ellers super fedt, men det re jo mortensaften så når først jeg slipper saksen i salonen, tror jeg den må stå på hygge med de nærmeste :O)

  men jeg er da lidt interesseret i musikken, så Christina også skrev på sin fb-side om musikken :O)

  <3
  Pia Sabine

 3. Jeg læste lige dit fortvivlede indlæg længere nede, hvor din dag bare faldt sammen. Åh hvor har jeg været der for mange gange selv – der ER bare ikke noget værre!!
  – Du er så sød og rar, Emily, og jeg håber virkelig, at de efterfølgende dage har været gode. Du fortjener det i hvert fald!