little things

Juice og æggemuffin på Granola på Værnedamsvej. Virker hver gang. Synes dog at æggemuffin’en var bedre før i tiden. Men den er stadig god. Lækker mellemting mellem olie og creme (hvilket gør at den ikke ‘løber fra en’, som olie kan gøre) fra Matas Natur-serie. Fik den i en goodiebag til et pr-arrangement for et par uger siden og vi er blevet rigtig fine venner siden da. Sunde (sundere end en Snickers i al tilfælde) barer til at have med i tasken på farten. Bliver altid sulten i tide og utide og så er det rart at have noget nogenlunde ordentlig med synes jeg. Disse er købt i Urtehuset på Gl. Kongevej. Min helt egen shampoo. Eller ej, det er det selvfølgelig ikke, men synes nu alligevel det var ret fint :) Purely Professionals er ved at lave en flydende shampoo uden sulfater og har været så rare at sende mig en til test. Har brugt den et par gange og er mægtig godt tilfreds indtil videre. Rigtig god weekend fineste folk!

bloglovin

]]>

(Visited 417 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. “Modvirker irritation og kløe” Nu har jeg altså fattet det vink med en vognstang. Min hovedbund ligner (sandsynligvis – jeg kan jo ikke som sådan se den) noget, der har været oppe at slås med en tjørnebusk, og mine krøller skaber sig underligt selv ved den dyreste shampoo i verden. Det må være tid til at prøve sulfatfri.

    1. hov, og så har jeg fået et meget stort crush på din header! jeg tror det er den flotteste, du nogensinde har haft (efter min mening).. :)

  2. JUHUU tak fordi du lige viste mig hvor man kan få de lækre barer herhjemme, har ledt og ledt siden jeg blev en smuuule afhængig af dem i London!

  3. Orv, Emily, du tager sådan nogle fiiine billeder. :) Ville lige høre: hvad er din erfaring med Matas’ naturserie? Havde nogle år tilbage nogle uheldige oplevelser med deres serie med striber, så har holdt mig lidt fra alting med deres mærke på siden. Maybe it’s time to go back? ;)