nikon 1

Sponsoreret indlæg Sig hej til lille fikse Nikon 1. Lille, let at betjene og nemt at have med og med udskiftelige objektiver. Og han fåes også i lyserød (så måske er det ikke en ham alligevel?), wauw!! Ham skal jeg lege med i den kommende uge. Glæder mig til at teste den lille fyr og se hvad han duer til. Mine billeder vil løbende blive uploadet til Nikons Facebook-side og hvis I har lyst må I mægtig gerne gå ind at ‘like’ dem :) Og nu til det rigtig seje: Om en uge, når jeg er færdig med at prøve Nikon 1 af, så har jeg fået lov at udlodde ham til en af jer. Så skal nok passe rigtig godt på ham. Men mere om det på næste fredag, sammen med en anmeldelse af kameraet. Bliver skægt (og lidt rart) at udskifte mit store tunge Nikon D90 med det lille vakse 1’er i de kommende dage. Nikon 1 lover at være et lynhurtigt og ultrabærbart lille kamera, klar parat til at indfange alle de vigtige øjeblikke i en travl hverdag på farten gennem billeder og video. Det må vi så se om er rigtig :) I løbet af de næste 3 uger vil der løbende være events i forskellige storcentre rundt omkring i Danmark, hvor I kan prøve kameraet selv: Lørdag d. 17/3: Bruun’s Galleri (Aarhus) kl. 11-16. Fredag d. 23/3: Rosengårdcentret (Odense) kl. 11-19. Lørdag 24/3: Aalborg Storcenter kl. 11-16. Fredag 30/3: Næstved Storcenter kl. 11-19. Lørdag 31/3: Frederiksberg Center kl. 11-16. Læs mere om dette på Nikons Facebook-side.]]>

(Visited 178 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Det glæder jeg mig til at høre mere om! Det ligger allerede som bogmærke på computeren, som et muligt køb når jeg engang (forhåbentlig) får et job og nogle penge nu hvor jeg snart er færdiguddannet. Oprindeligt havde jeg sonys nex-5 i kikkerten, men da jeg en dag så en reklame for det her, blev der kamp om førstepladsen på ønskelisten ;)

 2. < ![CDATA[Jaaa, hvor fedt! Har jo set reklamen for det på tv, og de lover jo det ene og det andet gode - bliver fedt med en anmeldelse fra dig, søde Emily! Glæder mig til at se, om det kan holde, hvad det lover. Og så er det jo fint og nuser! Er selv liiidt træt af at slæbe rundt på stort Nikon kamera, så krydser fingre!]]>

 3. Nøj hvor ser han smart ud med lækkert hvidt kamerahus! Det lyder som et smart produkt, for det store kamera er både tungt og sommetider lidt bøvlet at have med sig.

 4. Det er så fint! Og hvor er det super med et ‘test run’ først, så man kan se om alle de gode løfter holder! Glæder mig til at se med :)

 5. Glæder mig meget til at høre dine anmeldelser, for det er lige netop det kamera jeg har overvejet at købe. Og så kunne det jo være man skulle slå et smut forbi Frederiksberg Centret for at se lidt nærmere på det :)

 6. < ![CDATA[Uha, en fed give-away!!! Mit digital stod af i onsdags (på min søns 2-års fødselsdag, hvor uheldig kan man være?!), og sådan en fin fyr her er LIGE hvad jeg ønsker mig! Ved du egentlig hvad han koster i butikkerne?]]>

  1. Til Mette WK: Jeg tror at det kamera, som Emily viser, er et Nikon J1 og ifølge pricerunner.dk, så fås den model fra 3.510 kr.

 7. < ![CDATA[Nøj, hvor jeg glæder mig til høre om denne fikse sag! Jeg leder nemlig efter et mindre og fikst kamera, som ikke er "almindeligt" digital kamera, men har noget god kvalitet i sig!! Og den hvide farve er smuk-smuk-smuk! Så jeg er allerede helt klar på at deltage i den give-away ;)]]>

 8. Åhh.. Jeg har godt læst og læst om ham.. Vil SÅ gerne have mine små fingre i ham – tror det er et kamera lige til mit temperament.. Jeg glæder mig til at læse hvad du synes om ham :)

 9. Det ser super lækkert ud! glæder mig til at læse din anmeldelse. kamera er nemlig no. 1 prioritet på min ønskeliste i øjeblikket:)

 10. Det bliver spændende at læse dine erfaringer. Jeg er begyndt at fotografere rigtig meget og kan ikke længere klare mig med mit gamle point and shoot.

 11. < ![CDATA[Er tilføjet til ønskesedlen :) Ser helt fantastisk ud, så glæder mig til at høre mere om det]]>

 12. < ![CDATA[Tror at mit store Sony spejlrefleks ville elske at få dette lille smarte hvide et som lillesøster. Da mit sony er det eneste min mor kan finde ud af at bruge, så ville det være super for mig at have dette også. For så kunne jeg måske få lov til både selv at tage billeder og at få taget billeder af mig på samme tid. For da det næsten altid er mig det er "fotografen" når vi er nogle steder henne så findes der meget få billeder af mig. Og dette er også noget nemmere at have med i en lille taske når man skal noget ;) krydser virkelig fingre.]]>

 13. < ![CDATA[Hej :) Jeg har længe ønsket mig et smart og godt kamera. Jeg har kigget meget på forskellige spejlreflekskameraer, men da de jo ikke er helt billige, har det desværre ikke været en mulighed. Udover det, syntes jeg også de er meget store og en smule klodsede, så det her Nikon er jo helt genialt! Syntes det er virkelig smart at man stadig kan bruge objektiver, samt at det ikke fylder særligt meget, så man kan have det med over alt :) KH Michelle]]>