nikon 1

Sponsoreret indlæg Sig hej til lille fikse Nikon 1. Lille, let at betjene og nemt at have med og med udskiftelige objektiver. Og han fåes også i lyserød (så måske er det ikke en ham alligevel?), wauw!! Ham skal jeg lege med i den kommende uge. Glæder mig til at teste den lille fyr og se hvad han duer til. Mine billeder vil løbende blive uploadet til Nikons Facebook-side og hvis I har lyst må I mægtig gerne gå ind at ‘like’ dem :) Og nu til det rigtig seje: Om en uge, når jeg er færdig med at prøve Nikon 1 af, så har jeg fået lov at udlodde ham til en af jer. Så skal nok passe rigtig godt på ham. Men mere om det på næste fredag, sammen med en anmeldelse af kameraet. Bliver skægt (og lidt rart) at udskifte mit store tunge Nikon D90 med det lille vakse 1’er i de kommende dage. Nikon 1 lover at være et lynhurtigt og ultrabærbart lille kamera, klar parat til at indfange alle de vigtige øjeblikke i en travl hverdag på farten gennem billeder og video. Det må vi så se om er rigtig :) I løbet af de næste 3 uger vil der løbende være events i forskellige storcentre rundt omkring i Danmark, hvor I kan prøve kameraet selv: Lørdag d. 17/3: Bruun’s Galleri (Aarhus) kl. 11-16. Fredag d. 23/3: Rosengårdcentret (Odense) kl. 11-19. Lørdag 24/3: Aalborg Storcenter kl. 11-16. Fredag 30/3: Næstved Storcenter kl. 11-19. Lørdag 31/3: Frederiksberg Center kl. 11-16. Læs mere om dette på Nikons Facebook-side.]]>

(Visited 234 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

  1. Det glæder jeg mig til at høre mere om! Det ligger allerede som bogmærke på computeren, som et muligt køb når jeg engang (forhåbentlig) får et job og nogle penge nu hvor jeg snart er færdiguddannet. Oprindeligt havde jeg sonys nex-5 i kikkerten, men da jeg en dag så en reklame for det her, blev der kamp om førstepladsen på ønskelisten ;)

  2. Nøj hvor ser han smart ud med lækkert hvidt kamerahus! Det lyder som et smart produkt, for det store kamera er både tungt og sommetider lidt bøvlet at have med sig.

  3. Det er så fint! Og hvor er det super med et ‘test run’ først, så man kan se om alle de gode løfter holder! Glæder mig til at se med :)

  4. Glæder mig meget til at høre dine anmeldelser, for det er lige netop det kamera jeg har overvejet at købe. Og så kunne det jo være man skulle slå et smut forbi Frederiksberg Centret for at se lidt nærmere på det :)

    1. Til Mette WK: Jeg tror at det kamera, som Emily viser, er et Nikon J1 og ifølge pricerunner.dk, så fås den model fra 3.510 kr.

  5. Åhh.. Jeg har godt læst og læst om ham.. Vil SÅ gerne have mine små fingre i ham – tror det er et kamera lige til mit temperament.. Jeg glæder mig til at læse hvad du synes om ham :)

  6. Det ser super lækkert ud! glæder mig til at læse din anmeldelse. kamera er nemlig no. 1 prioritet på min ønskeliste i øjeblikket:)

  7. Det bliver spændende at læse dine erfaringer. Jeg er begyndt at fotografere rigtig meget og kan ikke længere klare mig med mit gamle point and shoot.