smile

Modtog netop disse billeder fra pr-bureauet der holdt et pressearrangement for Purely Professional i forrige uge. På mine ‘dagens’ her på bloggen er det sjældent, at jeg lufter det store tandsmil fuldt af skæve bisser, men det gør jeg vist (tilsyneladende?) ret meget ude i virkeligheden. Og pyt skidt med at tænderne ikke sidder perfekt. Jeg kan slet ikke lade være med at smile og det bedste er at det smitter :) Samtidig kan I også lige se hvordan jeg kommer igennem en dårlig hårdag: stor rodet knold og et tørklæde om hovedet. Voila!

(Visited 280 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

39 Kommentarer

 1. Skæve bisser? Hvad taler du om? Det må vist være noget du bilder dig selv ind… Hvis dine er skæve bisser, så ved jeg da ikke hvad jeg skal kalde mine (som jeg dog er ganske forenet med). :P Vær ikke så selvkritisk, der er slet ikke grundlag for det. :)

  1. Nej nej den er god nok. Det er skam hverken for at være selvkritisk eller få jer til at sige det modsatte. De forreste i overmunden krydser nærmest og dem i undermunden er kastet ind :)
   Indlæggets formål er kun at sige at jeg synes alle skal smile uanset tandstilling :)

 2. tøser, den er sgu god nok – de ER skæve, og det er top-charmerende! hvor er det flot at du viser dig frem med det store smil, og jeg er enig i, at alle er flottest når de smiler, uanset tandsæt :)

 3. Hvis dine tænder er skæve, ved jeg slet ikke hvad jeg skal kalde mine! :D Men du ser skøn ud :)

  1. Ok, lover snart at vise dem i undermunden så I kan tro på mig. Men du forreste er nu altså også ganske skæve, måske de er fanget fra en god vinkel her ;)

 4. Synes det er ret fint med skæve tænder! Mine egne tænder er ret lige, lige bortset fra de to midterste tænder i min undermund, det er er jeg ret glad for, for jeg synes det er ret charmerende med lidt skæve tænder, så de ikke bare sidder perfekt. So keep smiling you beautiful woman! :-)

 5. Jeg synes nu du ser dejlig ud når du smiler :) Var til samme event og det gør du også in real life :) Du er dog en del mindre end jeg havde forestillet mig hehe :D

  -Signe

 6. Skønne billeder!
  Kan du evt. lægge en lille guide op til, hvordan du binder tørklædet så fint om hovedet?

 7. Hvor er det også vildt, at ikke bare et smil, men en smil på et billede kan smitte så meget :D! Jeg sidder alene i min lejlighed og smiler nu. Og ovenpå en dag med læsning og møder er det helt rart. Mange tak :)

 8. Skæve tænder? Nu giver du mig dårlig selvværd, for man kan hvert fald ikke se det på disse billeder. Du har sgu flotte tænder! :-) Og håret sidder da også godt ;-)

 9. Skønt indlæg, og dejligt opmuntrende for folk som mig, som har VIRKELIG skæve tænder. Jeg hadede dem, da jeg var yngre og undgik altid at smile på billeder, men det er jeg heldigvis kommet over – nu vælger jeg at betragte dem som ‘særprægede’ ;-)

  Smil fra Tine
  http://madmusikmode.blogspot.com/

 10. Emily, du ser altid så dejlig og livsglad ud! Det smitter utroligt meget, og kvinder, der har det godt med sig selv og udstråler selvtillid, giver andre kvinder (som mig) god selvtillid. Det ville jeg bare lige sige :-)
  Hav en god onsdag aften.

 11. ha, hvor er du SØD emily!! elsker dit smil, men endnu mere hvordan dét du er i gang med at fortælle de to piger på sidste billede, tilsyneladende forarger den ene og gør den anden totalt intrigued! ;)

 12. Hvor ser du bare godt ud også med et stort smil på læberne! :-)
  Hvordan sætter du tørklædet, sådan at du får det til at sidde, som på billederne? Og bruger du bare helt almindelige tørklæder til det?
  Knus! :-)