snack of the day: perfect sandwich

Denne sandwich – der måske ikke umiddelbart syner af så meget – som J lavede, da vi var lidt tømmermandsramte i weekenden, er noget nær den perfekte sandwich i mine øjne. Det er såmænd ‘bare’ grillet kyllingebryst (skar bryst med skind fra en hel kylling og stegte det på en grill-pande, smager SÅ meget bedre), avocado, tomat, agurk, salat, mayonnaise, bacon og ristet toastbrød (vi prøvede et ‘Nyt Nordisk’ og det var overraskende lækkert), men der er lidt af det hele; sprødhed, salt, friskhed, fedme og syre og så går det aldrig helt galt, når man propper alle sine yndlingsingredienser ind mellem to stykker brød.

Det er måske ikke den allersundeste snack, men om ikke andet meget sundere end rigtig junkfood og meget, meget bedre hvis I spørger mig og hvis man udelader bjerget af fritter on the side er det vist egentlig helt tilforladeligt :)

Husk at jo bedre de enkelte ingredienser er, desto bedre bliver helheden, så brug de bedste tomater du kan osv.

Grilled chicken, avocado, bacon, lettuce, tomatoes, cucumber and mayo = the perfect sandwich in my opinion :)

(Visited 242 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Org den ser overdrevet lækker ud, og lyder ligeså! Savler totalt indover mit tastatur lige nu jo ;)
  Og hvor er det sødt af din kæreste at han sådan gider lave så’ noget lækkert, lidt tidskrævende noget når han havde tømmermænd! :)
  /Gunilla

 2. Mmm, hvor ser det lækkert ud! Jeg har i de af dine indlæg, der handler om kylling lagt mærke til, at du skriver, at I køber en hel kylling… Hvilken slags kylling køber I – og hvor? Jeg synes nemlig, at de, man set i Netto, ser ret fesne ud – mildest talt! :)

  1. Økokyllinger!!! I Føtex eller i Rema, når de har og ellers hos slagteren på Kultorvet eller i torvehallerne (fritgående ikke øko) :)
   Smager så meget bedre og når man bruger alt på kyllingen er der til 3-4 måltider til 2 pers. og så synes jeg godt det kan svare sig økonomisk :)

 3. Mmm.. tømmermandsmad. En anden udgave af en lækker sandwich er med skine, ost, lidt sennep, diverse grønt (tomat, agurk etc.) og så med et spejlæg on top. Det gør også underværker.