konkurrence: leave in hårkur + venner

KONKURRENCEN ER SLUT

Der er en lækker leave in hårkur fra Purely Professional, et håndklæde i det fineste egyptiske bomuld, en smuk kop fra Royal Copenhagen og et fint hjerteformet theæg på højkant i dag. Eller sagt med andre ord: Det perfekte lille kit til at gå koldere tider med varme bade og thedrikning i møde og til at få plejet det smadrede sommerhår.

Ok, ved godt at det med koldere tider ikke liiiige virker så aktuelt i dag, men om ikke andet er det en lækker gaveæske uanset temperatur, hehe.

Jeg er rigtig glad for Treatment 1 – der nu endelig er i handlen, har jo vist den et par gange tidligere – og bruger den både i vådt og tørt hår som henholdsvis kur og i stedet for olie-/silikoneprodukter til lige at fikse krus eller tørre spidser.

For at deltage i konkurrencen skal du blot:

 1. Skrive en kommentar om hvorfor netop du skal vinde gaveæsken med efterårsluksus.
 2. Følge bloggen på Bloglovin’ her.

Konkurrencen slutter på søndag d. 26. august kl. 12.00. Jeg trækker og offentliggør en vinder dagen efter :)

Læs mere om Treatment 1 og Purely Professional her og for nyheder og flere konkurrencer følg dem på Facebook her :)

Sorry this give away is for Danish residents only.

[sponsoreret]

(Visited 522 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

336 Kommentarer

 1. da jeg normalt aldrig tillader mig selv noget luksus jeg tænker altid først på min børn og så min mand ,så nu må det være min tur

 2. Jeg skal vinde fordi jeg efter en hård start i 3g, virkelig har brug for en weekend til afslapning og forkælelse. Har efter sommerferien ikke haft tid til at pleje mit hår ordentligt, hvilket bare er noget af det værste jeg ved! At det så ovenikøbet er med et af mine favoritmærker er jo bare en win-win!

 3. Jeg er kommet mig over min indre og irrationelle strandfrygt og hopper derfor i vandet ved enhver lejlighed – mit stakkels hår fortjener derfor bestemt denne kur, så det kan overleve min badeiver.

 4. Sikken skøn Give away. Jeg skal vinde fordi mit natur krøllede hår efter en dejlig sommerferie i Kroatien har brug for lidt til at tæmme kruset. Dernæst fordi jeg efter en dag med børnehavebørn trænger til at sidde med fuserne i vand og nyde en god kop the – i fred og ro:)

 5. Lækker give away <3 jeg vil gerne vinde da mit hår trænger til at prøve en ny hårkur, det trænger lidt efter at min konto er i nul. Så er jeg den største the elsker og kunne godt bruge en fin kop og theæg til at forkæle mig selv lidt med

 6. Står foran flytning, nyt job, samt semesterstart indenfor 1 måned. Tror der bliver brug for lidt at slappe af med derefter!

 7. Fordi jeg skal have tiden til at gå mens jeg er i praktik.. det næste halve år… Har pt lidt ondt af mig selv, som du måske kan fornemme ;)

 8. Jeg ville elske at give mit hår en dejlig – og særdeles tiltrængt – hårkur, kombineret med en skøn kop te og så på sofaen med en god bog. Lige min form for afslapning, så bliver det da ikke bedre :-)

 9. En leave-in hårkur er jo netop det der skal til for at få mit hår til at være sundt, når jeg er så utålmodig! Det er med at vente og så skylle, baaah. Håndklædet ville faktisk pynte utroligt på vores badeværelse, som bare er gråt :)

 10. Åh, det ser alt for lækkert ud! Har så meget brug for det ASAP da jeg er
  ved at gå helt ned over lektiemængen og akavede sammenstød på gangene (efter to år har jeg alligevel nået at ydmyge mig selv mere til festerne end jeg troede muligt)
  Så ville være lækkert med lidt luxus treatment til mig, så jeg kan holde op med at klynke og komme ind i kampen (;
  Clara

 11. Jeg har brugt hele min sommer på at skrive speciale, og jeg er stadig ikke færdig. Med andre ord har der ikke været noget sommer og solskin til mig. Når du trækker en vinder på søndag, er der kun 4 dage til jeg skal aflevere, og derefter trænger jeg virkelig til lidt selvforkælelse. Til den tid er det sikkert også blevet koldt og overskyet igen, og så passer præmien jo fint til vejret.

 12. Hej Emily!
  Jeg vil gerne vinde den her give-away fordi mit hår er helt smadret! Jeg svømmer i klor vand 15 timer om ugen / 7 gange om ugen… Og til sidst er shampoo og balsam altså bare ikke nok til at redde håret!
  Jeg går også rundt her for tiden og hoster som helvede! Hvilket er ekstremt nederen når der er hedeslag over Danmark…

  Håber at jeg vinder for jeg kunne virkelig bruge noget forkælelse lige nu :-)
  Knus

 13. Fordi jeg har brug for noget nyt til mit hår, da jeg er træt af min evige hår-vane. Kunne være en god start :)

 14. Jeg skal vinde den fine giveaway fordi jeg lige er startet på nyt job. At gå fra at ha været arbejdsløs i tre måneder til at have et fuldtidsjob og kun fri om søndag, tager lidt hårdt på en, så kunne da godt bruge sådan et lækkert lille sæt til at få slappet lidt af en aften og få taget mig lidt af mig selv! :)

 15. Det lille fine sæt må hjem til mig, fordi jeg nu har deltaget så mange gange, at jeg føler, at nu har jeg fortjent at vinde lidt :) – og så har jeg lige startet 2. år på universitetet med en 62 timers skoleuge i saltvand. Mit hår og min krop HAR virkelig brug for det :)

 16. Ih hvor ser det lækkert ude! Eftersom jeg skal bruge alle mine penge på skolebøger denne måned (og måske også næste måneds penge) kunne det da være skønt med lidt bonus luksus :) desuden ville jeg så gerne prøve den hårkur, da jeg pt. er igang med projekt sundt hår, da det virkelig trænger efter en lang tid med hårtab og kedeligtnhår! Er meget inspireret af alle dine hårindlæg og tager imod det med kyshånd :)

 17. Det var da en vidunderlig start på ugen!
  Jeg blev i starten af sommerferien ramt af kyssesyge, hvilket har resulteret i, at jeg er uendeligt træt hele tiden. En mulighed for faktisk at gøre noget godt for mig selv I MENS jeg ligger vandret (læs: drikke lækker te af lækker kop – med lækkerier i håret!!) vil jeg simpelthen ikke gå glip af :) Hihi.

 18. Uum, lækkert! Jeg har hamrende brug for den omgang lækre sager fordi mit hår er tørt som en fuglerede og det lever virkelig sit eget liv! Udover det er målet for efteråret at blive bedre til at drikke the – så sådan et theæg ville ikke være helt dårligt til sådan en nybegynder som mig ;-)

 19. Jeg står overfor at skulle rykke mine rødder op og flytte til udlandet, for at være sammen med min kæreste. Landet er koldt, og min moar er langt væk, så det vil næsten være på sin plads at jeg vinder dette sæt, så jeg kan hygge mig med hjemmespa-forkælelse når savnet bliver for stort.

  (PS: Jeg glæder mig naturligvis til at være tæt på min kæreste, men derfor kan man jo godt savne lidt, ikke? ;) )

 20. Jeg fortjener at vinde, da jeg har ligget i sengen med verdens værste bihulebetændelse siden i onsdags, mens alle andre har været på stranden:( Jeg trænger til noget opmuntring!!!

 21. Det eneste jeg nogensinde har vundet, er en gameboy.. Og den er jeg altså vokset fra :-) Men sådan en lækker hårkur bliver man vel aldrig træt af!

 22. Sjovt tilfælde mht. præmierne!

  Jeg er lige løbet tør for hårkur, min mor smadrede et yndlings tekrus i går, mit teæg er i stykker og jeg mangler altid håndklæder :-D

  Jeg ønsker at vinde denne brugbare give-away. En af de bedste jeg længe har set :)!

 23. Vildt hyggelig samt lækker præmie på én og samme tid! Jeg burde vinde den fordi..(og krydser virkelig fingre) da man ikke tit møder en mere te drikkende person med tørre spidser end mig – så jeg kunne helt sikkert have godt at denne præmie :)

  God dag til dig :)

 24. Fordi mit hår er lige så tørt som mine rå træhavemøbler som står ude i alt vind og vejr. Og fordi jeg er flad efter at have brugt mine penge på sommerferie, som så er skylden i mit tørre hår..! Win win eller loose loose

 25. Jeg er 17 og for omkring et år siden tænkte jeg at jeg ville gøre noget ved mit leverposteg farvede hår. Så jeg fik farvet lyse striber i, hvilket resulterede i af mit hår nu kruser om og ligner hø, medmindre jeg er på festival og derfor må overleve på tørshampoo…. Så jeg mangler lidt, til at pleje mit sølle og ødelagte hår.

  Hvad angår tekrus har jeg faktisk ikke tænkt mig at beholde det selv, men give dét og teægget til min mormor, som for det første er stor fan af royal copenhagen og for det andet holder fødselsdag på næste torsdag. Og de håndklæder jeg ejer er ikke just behagelige.

  Håber jeg vinder!!

 26. Jeg rejser til England d. 6 september væk fra venner, familie og Kæresten. Jeg skal læse en selvfinansieret overbygning til en Bachelor i Supply Chain Management som tager et år. Det er min første gang væk fra de hjemvandte omgivelser i så lang tid, jeg vil derfor gerne vinde sættet for at kunne tage det med og forkæle mig i mit nye hjem i Huddersfield. Et typisk lille engelsk rækkehus og med egen vaskemaskine (hvilket jeg glæder mig til, da jeg aldrig før i mit udeboende liv har haft egen vaskemaskine). Håber at denne gave kan varme mit hjerte når der er koldest i England :)

 27. Jeg ville give gaven til min bedste veninde, der netop er flyttet. Jeg savner hende enormt, og jeg ville gerne give hende en gave så hun vil tænke på mig engang imellem.

 28. Mit hår er så kruset – det skriger på en ordentlig hårkur, men netop afsluttet kandidat og ingen SU eller dagpenge giver ikke råd til sådanne gode sager.

 29. Jeg skal vinde fordi præmien nærmest er skræddersyet til mig! Mit hår er pænt smadret efter et år med konstant afblegning, jeg er lige begyndt at drikke the og mangler en fin kop at drikke det af.. OG så kom jeg til at plante klor-befængte fingre på mit yndlings-bløde håndklæde så det er helt plettet ;(

 30. Som nybagt mor er der ikke altid tid til selvforkælelse, da det er lille Agnes der oftest er i centrum. Ovenstående gave-æske ville være det perfekte “mummy-kit”, da jeg sagtens kan drikke te af den lækre kop med nyvasket hår tørret i det dejlige håndklæde og med treatment 1 i lokkerne mens jeg hygger om min lille pode :) – og hvem ved læser blogs med et halvt øje, man er vel kvinde og kan multi-taske ….

  Lou

 31. Sikke dejligt det lyder.. Jeg skal vinde denne skønne præmie fordi, at jeg netop er startet i 2.g og mine øjenlåg hænger helt nede på kinderne, fordi jeg prøver at få indhentet alt den tid jeg ikke har været sammen med mine skønne klassekammerater i ferien.. ;)

 32. Jeg ville elske at vinde – jeg døjer altid med tørt hår, der spalter, selvom jeg ofte bliver klippet. Ville elske at få en lækkert treatment. Derudover er jeg kæmpe “fan” af Royal copenhagen, så det ville da være en skøn give away at vinde :D

 33. Et eller andet sted mellem havearbejde og husholdningen har jeg glemt at sætte pris på en god hår-kur.
  Mit lager buner med billig shampoo og balsam og minder mig hver dag så frygteligt meget på, at jeg blot er en fattig studerende med en alt alt alt for tilgroet kolonihave.

  Jeg ville med andre ord elske at vinde det her!

 34. Noget luksus og forkælelse ville lune i min ellers sparsommelige SU-tilværelse, hvor agurk til leverpostejen bliver (modvilligt) prioriteret fremfor krisehjælp til de triste spidser.

 35. Lækker konkurrence må jeg sige! Det er mig der skal vinde, fordi sommeren har ædt mit hår og virkelig har brug for noget plejende og så er jeg TE-drikkeren!! Jeg elsker te og drikker flere liter om dagen :) eller i hvert fald en god kande hverdag..

 36. Fed give away! Og selvom vi nok alle ønsker at vinde lige meget, så vil jeg netop rigtig gerne vinde den konkurrence, da jeg har kæmpet i over et år for at få langt hår igen efter at have været hårmodel for frisører under uddannelse. Det var en meget pæn frisure, men hun klippede alt mit lange hår af, hvilket var en stor omvæltning. Så nu er det på vej til at blive sig selv igen, men det kunne godt trænge til en kærlig hånd, for mit hår bliver hurtigt tør/spaltet, og min spidser skal derfor også tit klippes. Krydser mine fingre! ;-)

 37. Ihh – lige hvad jeg og mit hår kan bruge. Dejlig blog som jeg for ikke så længe siden har “opdaget” ;)

 38. Jeg var rødhåret i en længere periode, men blev træt af det for et lille års tid siden. Nu er mit hår farvet lyst, men som alle ved, er blegning af håret ikke særlig sundt. Mine spidser er tørre, spaltede og uhåndterlige og kunne virkelig godt bruge en lækker treatment med noget der virker!
  Desuden vil jeg bare rigtig gerne have fingrene i den Royal Copenhagen, den er Sååååååååå flot! :)

 39. 4 gode grunde til at netop jeg skal vinde:
  1: Jeg er studerende = ville aldrig have råd til selv at købe en Royal Cph kop.
  2: Har lige købt et teæg formet som en lille robot..den er fin, men al teen falder ud af den.
  3: Mit hår er tørstigt..
  4: Hvem vil ikke gerne have et håndklæde i egyptisk bomuld?

 40. 1) fordi jeg har fødselsdag på torsdag :) :)
  2) er højgravid og har lidt ondt af mig selv og tror det vil hjælpe med lidt forkælelse :) :)

 41. Om ikke så længer rejse jeg til nord Norge, hvor jeg skal tilbringe de næste mange måneder af mit liv. Det bliver en eventyrlig tid, men også en mørk og meget kold fornøjelse (vi snakker gennemsnitlig -20 °c). Derfor er jeg overbevist om, at lidt luksus kan bringe lidt glæde over de mest hardcore dage.

 42. Jeg er ikke så god til sådan noget med, at fortælle hvorfor det er mig og ikke de øvrige piger i konkurrencen, der skal vinde. Jeg krydser fingre :-)

 43. Jeg skal vinde fordi jeg elsker te, håndklæder, hårproduktet og pænt porcelæn. Ikke særlig god grund, for det gør alle jo… ;) Men jeg er lige startet på htx, og set er fandme lidt stressende, så det kunne være rart med lidt afslapningsgrej ;) :D

 44. Fordi jeg ville elske at dele den smukke æske med min familie på en hyggelig efterårsdag !!

 45. Super lækre præmier!
  For det første er mit hår så godt som dødt. Det er fladt, tørt, spaltet, og kunne seriøst godt bruge en hårkur eller firs! Udover det er jeg super træt af theposer, som er alt for store, og som suger vandet, så der kommer the ud over det hele. Og hvem ville ikke gerne drikke den daglige mængde the fra en super fin kop? ;)

 46. Årh!
  Om jeg fortjener det mest, er heldigvis op til dig at vurdere, men jeg trænger hvert fald eftersom jeg efter 3,5 års studie har hungret efter at blive færdig og dermed få lidt (volder mange faktisk!) flere penge mellem hænderne. Men men men, krisen kradser også blandt socialrådgivere, så efter et halvt års ledighed, er der stadig intet nyt på jobfronten, og nu ser det faktisk snart rigtig sort ud, trods de sidste fire års nul-forbrug – som i NUL forbrug at all. Så, alt trænger, måske mest af alt sindet, for det er sgu lettere hårdt at gå der og afvente og håbe og krydse fingre uden held!

 47. Hej Emily.
  Jeg ville gerne vinde det fordi min elskede mor fortjener noget. Min familie har ikke mange penge og min mor har før hun fødte mig mistet hendes mand og 2 børn. Da jeg ikke har et arbejde og ingen penge har og min familie ikke har mange penge, vil jeg ikke spørge om penge. Hun har snart fødselsdag, så det ville være dejligt, og en god gave til hende.

 48. Nøj, en dejlig giveaway! :-) Jeg skal vinde, fordi mit hår trænger til en lækker kur efter sommerens vand/sand/salt-strabadser, og derudover elsker at nyde en god (og smuk) kop the – og håndklædet ville da bare være en lækker, blød bonus. ;-)

 49. Det var dog en hyggelig og skøn konkurrence. Jeg synes det kunne være dejligt at vinde, da mit hår, ligesom mange andres, tørrer ud i varmen – og ikke nok med det, det stritter til alle sider pga. aktiv jobsøgning efter studentertiden ;-) Og så kan halsen vel altid trænge til en dejlig kop the og kroppen har kun godt at dejligt håndklæde.

 50. Det vil være en rigtig lækker gave at vinde!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, og især hårkuren vil skabe glæde. Jeg er for ganske nylig begyndt at følge curly-girl metoden, så lidt ekstra luksus til håret vil være fantastisk :)

 51. Åh fordi mit hår lige er blevet udsat for et farveskift fra mærk til helt lyst, saltvand, klor og sol, og derfor mest af alt ligner en god omgang hø :/ og så kunne det da bare være sindsygt lækkert med noget hygge :D

 52. Ej hvor lækkert! :)
  Kunne rigtig godt tænke mig at vinde dette til min søster, Maja, som netop er taget på efterskole igen. Tror hun ville blive rigtig glad for en fin pakke, da det altid er hyggeligt med pakke overraskelser, og lidt luksus – hendes hår kunne i hvert fald godt bruge det! ;-)

 53. Hvorfor jeg netop skal vinde? Fordi jeg hverken har held i kærlighed eller spil, måske kan jeg være heldig her? Og så vil en hårkur, et lækkert håndklæde og en dejlig kop the i en smuk kop med et smukt theæg bare være alletiders. Så kan jeg nyde tiden med mig selv, slappe af og tænke på, hvor godt livet er, også selvom heldet ikke er med en :)
  Tak for en dejlig blog, jeg læser med hver dag og nyder det ligeså tit!

 54. Jeg skal vinde fordi jeg efter 3.g flytter hjemmefra og vil i den sammenhæng begynde at samle på Royal Copenhagen porcelæn. Det er så fint og man har det længe!
  Og mon ikke mit hår ville blive glad for en ordentlig hårkur for en gangs skyld? ;)

 55. Jeg skal vinde, fordi jeg lige nu holder sabbatår med drømmen om at tjene en masse penge, så jeg kan rejse jorden rundt. Det er nu, jeg har muligheden, og hele verden ligger åben!!
  – Hvis der så bare var nogen jobs! Istedet for at skrabe penge sammen til at udleve min drøm, så sidder jeg hjemme, og som det ser ud lige nu.. så skal jeg fortsat det i de kolde tider. Jep, jeg har lidt ondt af mig selv ;)

 56. Jeg skal vinde fordi jeg godt kunne bruge noget selvforkælelse. Har ingen indtægt pt. fordi jeg er ledig og ikke kan få dagpenge endnu. Rigtig træls når man lige er kommet igennem studierne og har set frem til at få et spændende job… Så når jeg går herhjemme hver dag, kunne det være super lækkert med lidt selvforkælelse :)

 57. Mit hår trænger til forkælelse! er alt for dårlig til at passe på det. og pt er jeg også små syg, så the ville helt sikkert hjælpe på min hals!

 58. Det kunne jo være skønt at vinde det lille fin efterårs kit :) Jeg starter på uni i næste uge, og tænker det kunne være skønt med lidt forkælelse til de lange kolde efterårs-aftener med lektier, lektier og atter lektier! Sættet kunne gøre det hele lidt lettere :)

 59. Jeg skal vinde, fordi jeg elsker efterårshygge. Der er ikke mange ting som slår en god bog med en kop the og stearinlys tændt. Og måske med nyplejet hår og fodbad til, så bliver det da ikke bedre :-)

 60. Er lige flyttet hjemmefra, og har derfor ikke råd til megen luksus, så derfor kunne det være super lækkert med et lille kit til at gå den kolde tid i møde med :)

 61. Jeg vil virkelig gerne vinde, da mit hår er blevet smadret efter alt den sol, og skolestart har været hårdt og jeg kunne godt trænge til noget forkælelse snart :) Plus jeg er en af de personer, som aldrig vinder noget…

 62. Jeg er sikker på en lille pause fra specialet skal gøre godt med dette lille kit, når jeg kommer træt hjem fra universitet. Jeg har haft en lang og hård sygeperiode, og nu er jeg tilbage på sportet, men skal stadig passe godt på mig selv. Så største ønske (udover vinde selvfølgelig) er at jeg gennemfører min allersidste eksamensopgave…skal ud i den store verden. Det er skræmmende men stressende. Kit i mod Line tak søde Emily :-)

 63. fordi det kunne være rart med sådan en kur – især når vejret er så avrmt, som det er! og når det endda er en konkurrence fra min ynglings blogger, så kan man vel ikke lade vær? :)

 64. Fantastisk gave. :D
  Jeg synes jeg skal vinde, fordi jeg går en helt ny og usikker tid i møde. På fredag flytter jeg fra det mørke Nordjylland til hovedstaden. Jeg forestiller mig at kunne sidde med et varmt tæppe omkring mig med det fine krus i hænderne, når tiderne bliver lidt mørkere og jeg savner dem derhjemme.

 65. Årh! Ku virkelig godt tænke mig at prøve produkterne fra Purely Professional, men har lovet mig selv at bruge så lidt penge som overhovedet muligt, så jeg kan få råd til at flytte sammen med min kæreste. Så denne pakke ville være helt perfekt, og det kan om noget kun blive nogle hyggelige efterårsaftener, forhåbentlig i ny lejlighed, med den pakke :)

 66. Uhh, jeg ville elske at vinde! Har længe luret på at ændre mine hårrutiner med produkter, som kan give ‘glad hår’ og har fulgt dit hår-projekt.. Og nu tror jeg tiden er inde til at kickstarte med kittet her – og så vil jeg selv supplere med resten af produkterne! Et sted skal man jo starte <3

 67. Jeg skal vinde, fordi jeg her D. 26 august starter på højskole.
  Det betyder at der vil blive drukket massere af the, og hvem vil ikke gerne imponere med det vildeste luksus krus? (;
  Når man går på højskole, er det jo heller ikke fordi man tjener så mange penge, så lidt hverdags luksus ville da ikke være helt dårligt? (;

 68. … Fordi denne komplette pakke af kropslækkerier ville forsøde starten på mit aller første job som arkitekt. Og den ville få mig til at stråle :)
  -Anne

 69. Kunne rigtig godt tænke mig denne gaveæske da jeg syntes efteråret er så trist og kedeligt. Jeg er ikke i tvivl om at denne gaveæske ville gøre det hele lidt nemmere at overskue. Har desuden ingen penge lige for tiden, og jeg har længe ville købe purely professional da jeg har eksremt, ekstrem krusset hår! Har hørt get har hjulpet dig, så hvorfor ikke også mig?
  :-)))

 70. Jeg tror mit hår ville elske denne præmie! Det har ihvertfald forandret sig meget positivt siden jeg begyndte at bruge dine råd om shampoo og balsam ;-)

 71. Jeg fortjener gaveæsken da jeg har krøllet hår, som derfor har brug for en masse fugt for at undgå at det bliver tørt!!
  Jeg elsker the og koppen fra Royal Copenhagen er SÅ smuk. Det hele ville blive brugt flittigt om eftermiddagen efter en hård skoledag hvor lektierne kalder, hvis jeg blev den heldige vinder :-D

 72. Mit hår trænger til lidt førstehjælp efter det er blevet forsømt noget så grueligt. Det trænger sådan set også til en klipning, men det er der ikke råd til, da der ligger en dyr flytning forude.

 73. Uhh, det er lige hvad jeg har brug for! Jeg ELSKER varmen, og når den forsvinder lige om lidt, ville dette sæt være den opmuntring man lige kunne trænge til ;-) Og når man lige er startet i 3.g ville det nu ikke gøre noget med lidt lækkert, når man selv synes man har det lidt hårdt :-)

 74. Det er da en konkurrence lavet lige til mig. Jeg elsker sommeren, jeg elsker dog vinteren endnu mere, og så er jeg en rigtig hygge-trold. Jeg kan lige forestille mig selv, sidde i mit badekar, med hårkur og en skøn kop te, mens sneen falder så dejligt udenfor. Uh hvor jeg glæder mig til vinter og håber så meget der kommer sne, og at denne fine gave ender i Fjerritslev;-)

 75. Sikken en dejlig gavepakke!
  Jeg skal vinde fordi jeg, som dig, går efter curly girl metoden, og har nu været “på den” i snart 3 år. Dog har jeg endnu ikke en hårkur som opfylder kravene inden for denne metode, og derfor ville det da være for lækkert at få en fra purely professional!!! Der ud over har jeg for nyligt lært at drikke the, og skal derfor have det ca. 24/7!!! Så det ville da være dejligt at drikke det af sådan en fin kop (jeg elsker royal copenhagen)
  Der ud over arbejder jeg absurt meget for tiden, og trænger virkelig til forkælelse, da det ikke er noget jeg har tid eller råd til i øjeblikket!!!

  God aften
  //Carla

 76. Woow det er da det rene knas til håret <3 Jeg vil rigtig gerne vinde det fordi jeg syntes mit hår er blevet knasende tørt her de sidste par uger har vist ikke været for god til at passe ordentlig på det denne sommer og det kan mærkes
  Rigtig god aften
  kærlig hilsen
  karin

 77. Jeg ville elske dem. Fordi jeg har ultra tørt hår og jeg eeeeeelsker te. Ellers kan jeg ikke komme på andre gode grunde… Men jeg ville bare nyde rigtig godt af det!! <3<3<3

 78. Jeg vil forkæle en dejlig veninde med en god kop the, samt hygge over hårkur og egyptisk bomuld

 79. Efter en uge med indkøring i vuggestue af min yngste, som bestemt ikke vil undvære sin mor, høj feber og opkast fra den store og jeg selv med bi- og pandehulebetændelse, synes jeg selv at jeg fortjener lidt at lade op og forkæle mig med ;)

 80. Jeg har lige gennemlevet en hård uge med den ondeste maveinfluenza og sukker efter lidt selvforkælelse. Så hjemme forkælelses pakken ville gøre mig glad, varm og lækker.

 81. Fordi jeg aldrig nogensinde vinder noget som helst! :-( og indtil nu har haft lungebetændelse i 2,5 uge, så te ville være perfekte ;-)

 82. Jeg er lige startet på nyt studie, og har ikke kunne finde en lejlighed i området hvilket har været meget stressende. Nu har jeg så endelig fundet en, men ikke før om halvanden måned. Jeg ligger derfor og kører frem og tilbage hver dag (160 km hver vej), så jeg trænger til noget luksus og selvforkælelse når jeg kommer hjem :)

 83. Jeg skal vinde denne gaveæske fordi jeg tit går og glemmer at forkæle mig selv i hverdagen.

 84. Vinderen vil få en fantastisk “pakke” til selvforkælelse, hvilket jeg ikke gør så ofte. Mit hår kunne specielt godt trænge til en god hårkur efter alt for megen brug af glattejern og føn. :)

 85. Jeg skal vinde fordi mit hår har taget meget skade i løbet af sommeren (klor og saltvand). Jeg glemmer at pleje det i en stresset hverdag og har kun hørt om denne hårkur. Så jeg krydser arme og ben for at vinde den – eller mit hår gør i hvert fald :-)

 86. Hvor ser det lækkert ud!! Jeg synes jeg skal vinde, da jeg ville elske at side med en god kop tee, i mens mit hår fik den lækreste omgang. Det er intet bedre en trist regnfuld aften. Og også nødvendigt, hvis ikke man skal gå helt ned med flaget i de mørke vintermåneder her i Danmark.

  Kærlig hilsen Nicoline.

 87. Dejligt :) Jeg vil gerne vinde så jeg kan forkæle min specialeskrivende kæreste lidt. Ja, han er en mand, men han trænger til en hårkur og en kop te :)

 88. Hold da op en lækker hygge pakke :-) Jeg kan lige frem forestille mig en efterårsaften hvor jeg lige har puttet sønnen, puttet den lækreste hårkur i mit slidte hår, det blødeste håndklæde ligger på mine skuldre, alt imens jeg dypper det smukkeste te-hjerte i den fineste kop. Jeg skal vinde fordi dette bare lyder som den dejligste og mest afstessende aften, og det kunne jeg godt trænge til!
  /Camilla

 89. Åh hvor ser det lækkert ud. Jeg gad virkelig godt vinde sådan en gang lækkerier, da mit efterår hovedsagligt kommer til at foregå hjemme foran computeren. Jeg har hele tre jobs (hvoraf et er frivilligt) og tager et enkelt kursus på Uni. Det hele kommer til at foregå hjemmefra, og jeg tror i den grad lidt selvforkælelse bliver tiltrængt i min lille arbejdshule. Så red mit efterår :)

 90. Åh jeg er en ynkelig sjæl som har slæbt mit blege og udmattede korpus rundt i en campingbutik over heeeele sommeren, for at tjene penge, som jeg først kan bruge til januar, hvor jeg starter på højskole. Så jeg går et efterår imøde med tid til selvforplejelse, men ingen penge at smide i projektet.

 91. Jeg ville elske at vinde pakken og den skal da selvfølgelig blive min, da jeg går et efter/vinter i møde med SRP-skrivning (wuhuuuu 3.g!) og derfor godt kunne bruge lidt selvforkælelse til at holde motivationen i gang (-;

 92. Jeg vil frygteligt gerne vinde den er fine pakke!
  I lørdags tog jeg med bange anelser til frisør. Jeg skulle blot have sat hår tll et bryllup (noget jeg aldrig har fået gjort før og IKKE gør igen… Pyyha, det blev ikke pænt…), men alligevel var hun meget hurtig til at kommentere på mit tørre, viltre hår og ville meeeget gerne sælge mig en kur – naturligvis fyldt med alt muligt skidt, som jeg bare VED ikke duer til mit hår. Been there, tried that, cut off the hair. Again!
  Men inderst inde ved jeg jo godt, at hun havde ret – mit hår ER smadret efter en dejlig sommer i solen. Så jeg ønsker mig gerne denne forkælelsespakke som jeg vil nyde med en kop mint the fra Hans & Grethe, slurrp:-)

 93. Lækker konkurrence :) mit hår trænger i den grad til en ordentlig omgang hårkur. Det begynder efterhånden at irretere en når håret bare er en tør filtret hjelm :p og da jeg ikke kan lide kaffe drikker jeg rigtig meget the!, Så jeg krydser fingre :)

 94. Hey Emily!
  Jeg skal vinde denne pakke fordi:
  -Mine spidser og hår generelt er ultra tørt.
  -Vores teæg er gået i stykker, og køber derfor de her engangs tefiltre, hvilket er super dårligt for miljøet.
  -Jeg skal vinde håndklædet, fordi jeg trænger til at blive forkælet, og fordi jeg ikke har et lille fikst håndklæde, til at tørre mit ansigt efter rensning.
  -Jeg elsker Royal Copenhagens kopper, og det ville ikke gøre noget med en ekstra til samlingen ;-)

 95. UH jeg skal vinde fordi: jeg æææælsker te, men ikke har noget teæg eller nogen pæn tekop :( Derudover har jeg stort kruset hår, som godt kunne bruge en hjælpende hånd i form af en god kur! Sidst, men ikke mindst, så fik jeg stjålet mit håndklæde i svømmehallen sidste uge.. Super ydmygende at stå der i bikini og spørge livredderne, om de havde et, jeg kunne låne….

 96. En af de ting jeg elsker allermest på denne jord, er at læse i selskab med en dejlig kop Roibush te! – og lige præcis den Royal Copenhagen kop, har jeg ønsket mig lige siden, jeg gav nogle i bryllupsgave fra 3 år siden. Den ville helt sikkert ikke blive spildt på mig!
  Derudover, ville det være dejligt at gå en vinter i møde, uden at mit hår bliver til en høstak :)

 97. Jeg går et langt gymnasie år i møde, med en masse lektier og afleveringer, som vil komme til at fylde meget af min tid. Det vil derfor være rat engang imellem at kunne trække sig tilbage og stresse af med en hårkur i håret og en kop the i hånden! :-)

 98. Jeg har nu smagt en lille bid af kagen (fik tilsendt en lille-bitte prøve) og mer’ vil have mer’! Altså jeg vil rigtig gerne have mere…. Og håndklædet. Og the-æget. Og koppen! :)

 99. Er lige begyndt på fuldtidsjob, så har ikke så meget tid til mig selv – derfor ville dette være SÅ lækkert at pleje mig selv og mine lokker med denne pakke :-)

 100. Med nyt job og ny kandidat der starter i denne uge går jeg en stressende (men spændende) tid i møde. Med det lille luksus-kit tror jeg, at jeg vil kunne få nogle dejlige tiltrængte afslapningsaftener.

 101. Vil elsker at forkæle mig med gaverne, en dag hvor jeg har lidt tid for mig selv. Er alenemor til små tvillinger – så det sker for sjældent!!!

 102. Fordi jeg er en sucker for både te og hårkure, og så fordi jeg selv har et par af de krus, og ville blive lykkelig for et mere :-)

 103. Føler mig altid fjollet, når jeg skal beskrive, hvorfor jeg skal vinde. Jeg er sikker på de andre 100+ kommentarer har en masse gode begrundelser, men ja, jeg elsker simpelthen bare the og mit hår er et rod :-)
  – Men good luck to everyone.

 104. Fordi det skal min veninde have da hun er gået fra sin kæreste gennem 7 år, så hun kan restituere.

 105. Følger dig selvfølgelig allerede :)

  Og så skal jeg vinde ikke for min skyld, men for mit hårs skyld (jojo, der er forskel). Det er nemlig tørt og trælst og med den varme/vand-regning der lige er dumpet ind ad døren, er der ret sølle forhåbninger om en ny hårkur lige foreløbig.. Desuden skal jeg have noget at glæde mig over, nu hvor sommeren snart forsvinder.. Jeg er bare ikke et vinter-menneske..

 106. Jeg skal snart til to bryllupper, da to af mine brødrer skal giftes. Det ville virkelig være fantastisk at vinde dette skønne sæt, så man kunne føle sig helt klar og afslappet til begge bryllupper. Eftersom jeg også går i 3.g, ville dette sæt helt sikkert også blive brugt i stressende perioder.

 107. Åhhh det vil jeg gerne vinde!! OG det vil jeg rigtig gerne for jeg har netop prøvet at overbevise min kæreste om at jeg skulle have præcis det krus. Sagen er den at jeg er gravid (som den første i vennegruppen = nervepirrende i sig selv) og jeg skal i den forbindelse gå hjemme ET HELT ÅR, fra nu af (fordi mine fag på uni passer dårligt sammen, men også fordi jeg tror det virkelig er en unik tid). Det er en smule skræmmende for mig ikke at skulle lave det jeg er vandt til det næste lange lange stykke tid og derfor tænker jeg, at er man omgivet af pæne (kruset), lækre (hårkur) og varme ting (te) så går alting meget nemmere. Min kæreste er dog overbevist om at jeg vil komme til at smadre kruset og derfor synes han det er spild af (mine) penge at købe en så dyr kop… øv.
  Jeg synes altså at denne lille pakke er perfekt barselskit for en som mig (der synes det er ret vildt overhovedet at bruge ordet barsel) og derfor hååååber og krydser jeg alt for at vinde!

 108. Ihh en dejlig konkurrence med alt muligt hyggeligt. Jeg føler mig, som Nina skrev, altid lidt fjollet når jeg skal begrunde det, men denne gang, føler jeg faktisk oprigtigt jeg fortjener at vinde! ;-) En hårkur fordi jeg lige er kommet hjem fra 3 måneder i Afrika og seriøst trænger til en effektiv hårkur. En kop, fordi jeg i mange år gerne har ville samle på Royal Copenhagen, og den kunne være startskudet til en ny samling. En thedims fordi jeg eeelsker the, og det lyserøde håndklæde fordi min kæreste og jeg snart flytter sammen og jeg skal huske at holde fast i lidt lyserødt :-)

 109. Jeg tror ikke at jeg fortjener at vinde mere end så mange af de andre, men ligesom de andre håbefulde kvinder, så kunne mit hår have rigtig godt brug for en (forhåbentlig) skøn og effektiv hårkur. :-)

 110. #1 Jeg har fødselsdag her d. 23 august. Dertil den smukke kop.
  #2 Jeg er snart færdig med grundforløbet på min fotografuddannelse og skal derefter igang med den (næsten) umulige opgave, at finde en elevplads. I den (forhåbentlig korte) ventetid kunne det da være lækkert med lidt luksus. Dertil det fine teæg.
  #3 Udover dét, er jeg af økonomiske årsager, alt studie gøjl og igen job eller elevplads indenfor synsvide, blevet nød til at flytte hjem igen. Det kan være meget hyggeligt. Men når der er blevet lavet om i forældre-villaen så jeg nu må dele værelse med min 7 år yngre søster kunne jeg godt bruge et luksus afbræk engang imellem. Dertil Hårkuren. denne ville jeg dele med min søster, der for tiden klager over utrolig tørre og udmagrede hår spidser.
  #4 Faktisk ville jeg også gerne give gaven til mine forældre – eller mest min mor – fordi hun siger god for, at jeg må bo hjemme til jeg finder enten arbejde eller (fantastisk og det ville være amazing) elevplads. Så selvom det virker lidt sølle (og måske ville jeg selv spæde et stykke håndklæde mere til) Skulle håndklædet gå til mutti, som en lille takke-tanke.

  Anne Marie

 111. Hej Emily,
  Efterår og vinter er en kedelig sæson at gå imøde, for mange. Men i virkeligheden er det bare en sæson med de samme gamle gode traditioner, og varmt tøj. Og med kulde og sne hører der en kop te med, men med en smukt kop, sidde i et lækkert håndklæde efter et langt bad med en hårkur i håret. Det vil jeg glæde mig til, hvis jeg vandt + jeg følger dig allerede på bloglovin :-))

 112. Uhh jeg skal vinde fordi jeg også er ved at forsøge at slutte fred med mit meget kraftige og naturkrøllede hår efter inspiration fra dig <3
  Jeg forsøger mig for tiden med de Purely proffesional produkter du har anbefalet, og er ok glad for resultatet uden dog helt at have sluttet fred med de forb….. krøller. Synes ofte det ender med at se tørt og kedeligt ud i spidserne alligevel og tænker at denne hårkur må være løsningen for at fuldende mit eget projekt "slutte fred med hår" :0)
  Vil rigtig gerne vinde :0)
  De bedste hilsner fra
  Pernille

 113. Jeg skal vinde fordi, at jeg vil at alle de andre skal vinde, så de kan blive glade og få lækkert hår! Jeg har nu fulgt Girlie Hurley metoden i 2 måneder og mine tørre krøller er bare ved at blive så lækre:-)

 114. Jeg bør vinde fordi jeg har en tyk, lang manke som jeg stadig ikke har fundet den perfekte hårkur til, som gør det lækkert og “u-kruset” :))

 115. Jeg fortjener den lille gave for det første fordi mit hår er ødelagt, uanset hvad jeg prøver i mit hår så er det bare tørt !! Desuden er jeg lige kommet ind på uddannelse så den står på SU de næste 3,5 år så derfor bliver der ikke ligefrem råd til de dyre hårprodukter, derfor kunne det være lækkert med sådan en fin gave til at forkæle mig selv med, når tiderne bliver lidt stramme på SU ;)
  – Camilla

 116. Jeg skal vinde, fordi jeg lige nu, efter inspiration fra dig, er ved at ændre radikalt på den måde, jeg behandler mit hår. Og jeg synes faktisk, det er træls. Håber virkelig, det bare er en fase, men lige nu klasker og fedter det inde ved hovedbunden, og jeg mangler virkelig et godt produkt til at samle håret med og undgå krus. Savner at børste det blankt. Jeg holder ud – men jeg kunne godt bruge et vidundermiddel.

 117. Fordi jeg sådan set har brug for en bedre hårkur end den billigste/dårligste i Matas som min far (lever kun med ham) tvinger mig til at købe, så det er enten den eller ingenting!:( Men det ville være nice med denne :D

 118. Jeg har rigtig svært ved at forkæle mig selv – det resulterer ofte i, at især mit hår ligner noget der er løgn. Jeg har så svært ved at bruge penge på gode produkter fordi jeg ikke selv synes jeg fortjener det. Jeg elsker at give, men ikke til mig selv. Måske vil denne give away få mig til at indse at fx en hårkur i ny og næ altså er pengene værd at bruge på sig selv? :-)

 119. Lyder lækkert!
  Ja, man kan vel altid bruge lidt pleje til sit hår? :-)
  Ville selvfølgelig blive super glad hvis jeg lige kunne få en hårkur gratis, da de fleste er forholdsvis dyre. – Og så er mit hår også ret slidt og tørt, efter min ferie i italien, hvor vi boede “in the middle of nowhere”! ;-)

  – Jeg følger dig allerede på Bloglovin.

  Knus

 120. Mit hår er ved at se noget trist ud, og jeg har ikke selv en hårkur. Tror, at mit hår ville blive glad for, hvis jeg vandt. :)

 121. Fordi jeg som regel altid tilbringer mine efterårsaftenener alene, og dette ville helt sikkert varme! Og så fordi mit hår er så slidt, at jeg sagtens kunne bruge en god hårkur ;)

 122. Hvorfor jeg skal vinde? Simpelhen fordi, jeg ikk har råd til de voldlækre produkter, der er på højkant(mit hår kunne nu ellers godt trænge til en omgang!). Oh ja, jeg har desværre ikke en eller anden lang beklagende grund med, at jeg ikke forkæler mig selv desværre, for indrømmet det gør jeg! Måske ikke så tit som jeg burde, men det er fordi det koster en fandens masse penge at købe nye produkter hele tiden. Fuck fattighed.

 123. Det er ganske enkelt fordi jeg har hår helt ligesom dig Emily! Det er kruset, bliver nemt tørt og viltert og er rigtig scært at tæmme om vinteren! Jeg teænger viiiiiirkwlig til en god hårkur, især fordi vinteren er rigtig trigtig hård ved mit hår og jeg ligner crap pga det! Haha

 124. Årh manner en lækker konkurrence!!! :) Jeg bør vinde, da jeg har brugt hele min sommerferie på at arbejde og på mandag starter jeg igen i skole, hvor jeg skal i en hård omgang praktik. Samtidig skal jeg rykke teltpælene op og flytte i en ny lejlighed, hvilket jeg skal bruge efteråret på at renovere(oveni praktikken). Jeg håber at der indimellem vil komme nogle stunder, hvor jeg kan nyde en kop te med en lækker hårkur i håret. Det trænger jeg til! Det ville være fantastisk! :)

 125. Fordi jeg endnu ikke ejer et produkt fra det mærke, fordi jeg har hår, der skriger på lækre kure og anden luksuspleje, fordi jeg kun har grimme håndklæder, fordi jeg aldrig vinder noget ellers.

 126. Min veninde og jeg har lig bestilt 3 måneders rejse til foråret, og alle de penge jeg tjener og i det næste halve år skal gå til denne rejse – derfor kunne det være lækkert at vinde, så både jeg og min veninde kan forkæle os selv bare lidt inden vi skal afsted (:

 127. Du ANER ikke, hvor meget jeg ønsker mig at vinde denne konkurrence! Det skal være mig, fordi jeg i sidste uge smadrede et af min mors elskede termokrus fra Royal Copenhagen, og jeg har haft det så dårligt med det siden. Hun ELSKER desuden også te (hun kan drikke to kander på en dag), og det fine lille hjerte ville være perfekt. Mit hår skriger efter en god hårkur, da mine sørgelige, slidte spidser bare ikke vil andet end at filtre… Og så er håndklædet da bare for fint!
  Jeg håber virkelig, jeg bliver den heldige vinder, da jeg synes, min mor fortjener en god og dejlig overraskelse. Hun er typen, der aldrig gør noget for sig selv, og hun bruger altid penge på mig og min bror og far, før hun kunne drømme om at tænke på sig selv. Hun fortjener det mere end nogen anden, jeg kender.

 128. Jeg fortjener lidt forkælede fordi jeg oplevede det mest absurde i går: har fået stjålet min aflåste cykel, som i øvrigt stod i aflåst kælder. Senere ser jeg at naboen står og spraymaler en cykel, der unægteligt ligner min til forveksling. I går nat måtte jeg så gå over og tjekke stelnummeret og ganske rigtigt – naboen har hugget min skønne momse-cykel. Konfronterede hende på en meget venlig og imødekommende måde, men hun nægtede og kort efter cyklede hun væk og vendte hjem uden MIN cykel. Har kontaktet politiet, men de har ikke tid til den slags sager… Hmf!

 129. Wow! Sikke en fantastisk giveaway!
  Jeg skal vinde den fordi jeg elsker at tage et dejligt bad, med god sæbe, dejligt håndklæde og så drikke te bagefter. Jeg drikker te 2 gange hver dag faktisk, og det lille hjerte er da for sødt.. Også koppen…

  uhhhh, ved slet ikke hvad jeg skal sige, tænk at vinde det:OOO

  Knus

 130. Jeg skal helt sikkert vinde det, for det første er mit hår fuldstændigt smadret efter et skift fra helt mørkebrunt til lyst, og trænger vildt til pleje.. For det andet mangler jeg en dejlig god kop til at drikke the af.. og for det tredje synes jeg bare lidt forkælelse virkeligt kunne være på sin plads efter en både fysisk og psykisk krævende sommer… Jeg ville elsker at sidde med en dejlig plejende hårkur i håret mens jeg drak skøn the af den fine fine kop :-)

 131. Jeg ville elske at vinde den fine gaveæske, fordi jeg spændt har læst med på dine indlæg om sulfat-fri hårprodukter! Jeg har dog ikke råd til alt for dyre produkter, da jeg studerer :-( Jeg går i 3.g i gymnasiet, hvor vi hele tiden drikker te, så det kunne være lidt blæret at drikke af et krus, som jeg har ”fået” af Emily Salomon (vi læser alle sammen din blog, men ingen af os kan udtale dit efternavn? :-D).
  Om du får læst denne kommentar eller ej, så skal du vide, at du har en skøn blog – og en dejlig hund. Flere Penny-indlæg! <3

  Mange kærlige hilsner fra Ditte i Sønderjylland :-)

 132. Jeg skal vinde fordi den lækre termokop ikke bare vil bringe lykke én gang, men hver dag hvor jeg vil bruge den.
  Og så trænger mit hår virkelig til en lækker hårkur. Jeg vil gerne sende både før og efter billeder :D
  Tak for en dejlig blog.
  Mvh Ellen Sofie

 133. Hvilken dejlig give-away!
  Jeg bør vinde de lækre sager, fordi efter jeg har fået et bar og er begyndt at amme, har fået det mest tørrer og kedelige hår. Derudover ville det være dejligt med en wellnesspakke, så jeg kan få lidt luksustid alene.

 134. Sikke da en fin præmie, og hvor er det dog en konkurrence lige efter mit hoved!
  Jeg ville virkelig elske at vinde hårkuren, da jeg igennem længere tid har forsøgt at finde en ordentlig kur til mit hår, men desværre uden held. Jeg har meget fint, fladt og tyndt hår som filtrer for et godt ord, og det har efterhånden resulteret i nogle meget spaltede spidser..
  Den fine kop og hjertet ville også gøre det bare lidt nemmere at komme op om morgenen i den kommende vintertid :-)

 135. Jeg ELSKER te, Royal Copenhagen og står lige midt i en flytning, det ville være så fint :)

 136. Fordi jeg har rejst i 10 måneder, og endelig er kommet hjem og har fået pakket mit liv ud. Totalt blottet for nogle lækre produkter.
  Mit hår har taget en smule skade af forskellige klimaer på kort tid, og derfor kunne jeg godt bruge at forkæle det lidt. Et dejligt lyserødt håndklæde vil klæde døren på mit nye badeværelse og bare gøre oktober morgener noget bedre.

 137. Skal bruges til at redde min feminitet efter i morgen, hvor sved bliver resultatet af, at jeg har lovet at hjælpe med at få 450 små baller op på et høloft (ja hvad gør man ikke for at tjene penge i sit sabbatår). Et bad, en hårkur og en kop te skal nok gøre udfaldet :)

 138. Da jeg er så nærrig at jeg bruger et gæstehåndklæde efter bad i stedet for at købe et nyt. Så lidt luksus ville være godt. :)

 139. I mit forsøg på at lave ombre hair, er mit hår nu meget slidt og skadet, så sådan en hårkur ville ikke være værst, og det lille hjerte er godt nok en fin ting, ville elske at lave min daglige morgen te med den :D

 140. Jeg følger allerede bloggen :)

  Jeg vil rigtig gerne vinde denne konkurrence, fordi mit hår VIRKELIG godt kunne trænge til lidt plejning! Jeg har rigtig langt hår og det er meget slidt, men jeg har SÅ svært ved at skulle få det klippet :( Dog ved jeg at jeg snart ikke kan trække det i længere tid, så når mit vægttab om lidt er nået (så er 20 kgs overvægt væk!! :D ), så vil jeg få klippet mit hår og piftet det hele lidt op.

  Så jeg ville elske, at kunne komme noget luksuriøst i håret og endelig føle mig lækker fra top til tå!

 141. Min bedste veninde som jeg skrev speciale sammen med rejste i foråret til Singapore, for at bo der med sin kæreste de næste par år. Hun tog derover uden at have et arbejde eller kende andre. Jeg ved hun har det rigtig hårdt og ofte føler sig meget alene. Derfor forberede jeg nu en gaveæske der skal sendes over til hende. Der skal være noget dansk slik, et modeblad og hvad kunne være bedre end en hårkur og en dansk kop, som hun kan hygge sig med når hun sidder og skriver jobannoncer langt væk fra Danmark. Vi drak meget kaffe under specialetiden og når hun drikker af koppen, mens hun har kur i håret, vil hun forhåbentlig tænke tilbage på de gode tider vi havde på speciale kontoret, men også hvad hun kan se frem til når vi skal ses når hun kommer på besøg i december.

  – Louise

 142. Jeg mangler i dén grad en lækker hårkur til min manke, der pludselig er helt indtørret og umulig efter ferien – og tesættet – det er da lige til at blive i godt humør af – superhyggeligt!

  Jeg krydser fingre for, at jeg har heldet med mig!

  :) Linda

 143. Med inspiration fra dine hårindlæg læste jeg alt om curly girl metoden. Synes noget af det lød en anelse besværligt, men meningen forstod jeg jo, og jeg måtte prøve det på mit krøllede hår, som jeg elsker, men som for ofte volder mig kæmpe problemer med dårlige hårdage pga krus, filtrede dreadlocks i nakken, slaskehår og irriteret og kløende hovedbund. Da jeg havde læst tilstrækkelige hjemmesider og tråde på forskellige forums med andre som havde samme problemer som jeg, ‘forenklede’ jeg metoden til det simple: Ingen sulfater, ingen silicone og generelt bare minimum af produkter og varme i mit hår. Har købt nogle enkle og billige produkter til at starte med for at se hvordan mit hår tog imod metoden, såsom elvital og matas balsam og efter en måned er jeg total i hårhimlen! Har ikke haft en dårlig hårdag siden. Alle kommenterer mine flotte krøller og den irriterede hovedbund samt det vilde dreadlocks der kunne komme i nakken er også væk, jeg behøver slet ikke at rede mit hår mere!
  Jeg føntørrer stadig mit hår med diffuser, for det er en vane jeg ikke rigtig kan lægge fra mig, men det gør ikke noget, for har fundet min egen curly girl metode der virker for mig. Mit mål med at afprøve metoden var egentlig bare at komme af med det tørre og krusede look og det har hjulpet og jeg er så glad!
  Tusind tak for inspirationen. Mit hår har virkelig været en kæmpe belastning for mig, og som du selv skriver et sted, andre tænker nok “det er jo bare hår?”, men har man hår som os, så kan det virkelig være belastende hvis håret bare ikke er i orden.
  Hav det godt :)

 144. Jeg skal vinde den her give away fordi jeg som mor til 3, den ældste er 3 år og de 2 yngste er 9 mdr., ikke har meget tid eller overskud til at forkæle eller gøre noget ved mig selv, men med denne give away kunne jeg få en undskyldning til at tage mig tid til at drikke en kop te og smække benene op, mens hårkuren giver liv til mit hår :-)

  Tak for en skøn blog – Line

 145. Jeg har i lang tid mishandlet mit hår med diverse styling-produkter og nu prøver jeg at efterligne nogle af dine råd, som du har delt her på bloggen. Jeg synes det virker langt hen ad vejen, men er nået til en midtvejskrise. Det er begyndt at blive rigtig tørt! Jeg tror hårmasken ville gøre underværker på mit tørre hår (: Og så er de andre ting jo rigtig lækre! Elsker elsker elsker Royal Copenhagen! Håber jeg bliver trukket. Tak for den bedste blog :)

 146. Jeg har har arbejdssommer med 50-60 timer om ugen hver uge de sidste måneder, så jeg trænger virkelig til lidt selvforkælelse. Og hvad bedre måde at gøre det på end at drikke spandevis af the og tage lange dejlige bade. Mums, det ville virkelig være dejligt!

 147. selvom jeg eeelsker varme, strand og badeture, glæder jeg mig også til efteråret kommer. der er intet bedre end en dag med selvforkælelse; hårkur, tv-serier, varm kakao. jeg elsker det. disse ting ville fuldende sådan en dag, og mit hår trænger desuden også til det! haha

 148. Jeg, og mit hår især, krydser alt, hvad vi har for at vinde den her konkurrence – jeg har nemlig prøvet afblegning-med-citron-i-håret-i-solen-tippet og smadret mit hår fuldstændigt – nok er det lysere end før mødet med citronen, men også 100 gange mere tørt og slidt! Øv!
  Theægget og koppen vil jeg give til min lillesøster, som elsker the og er verdens bedste!

 149. Jeg elsker at forkæle alle andre, og glemmer til tider mig selv, derfor synes jeg, at jeg fortjener lidt selvforkælelse i form af denne fine pakke… Desuden arbejder jeg i en thebutik, hvorfor jeg har en masse lækker the, som theægget vil passe perfekt til! :)

 150. Ååååh, jeg skal vinde, fordi det bare kunne være for lækkert med sådan et lille vinterkit. Og jeg trænger til det!
  Mit hår er udkørt efter en sommer med sol, strand og klor, mine håndklæder er slidte og misfarvede (SU er en bitch), mine kopper er hentet i genbrug, og jeg skal nok erstatte mit vilde kaffeforbrug, hvis jeg får lov til at lave the med kærlighed og hjertevarme.

  Tak for verdens bedste blog :)

 151. Sikke nogle lækre præmier! Jeg føler jeg fortjener at vinde præmien, da jeg arbejde i en meget (MEGET) populær isbod på roskilde havn, og derfor har stået med en 20 meter lang kø af ishungrende kunder de sidste mange aftener. Jeg kunne virkelig godt trænge til et skønt fodbad og en god kop te ;)

 152. Åj for en hyggelig konkurrence!

  Det Royal Copenhagen-krus ville passe perfekt ind til mine andre krus derfra! Det ville jeg bestemt ikke have noget i mod at drikke en kop kaffe af – og mon ikke jeg kunne finde en veninde som glædeligt ville drikke the med det søde lille theæg :-)

 153. Jeg synes at jeg skulle vinde, da mit hår trænger rigtig meget til noget pleje. Og jeg ville blive rigtig glad for et hygge sæt her til vinter:)

 154. Når kærligheden er ren, men omstændighederne og virkeligheden gør, at den ikke kan overleve. Tak for din vidunderlige blog, Emily!

 155. Skal vinde fordi mit hår har efter sommeren, fået høstaks status :X.Theægget skal deles med min datter ;).Hun nyder mest the af os i huset, men jeg hygger gerne med en kop, sammen med hende :)

 156. Ih, hvor er det bare en skøn konkurrence. Jeg vil være den rette vinder, da jeg vil være skide taknemmelig for at modtage noget dejligt luksus og forkæle mig selv med. :-)

 157. Jeg har haft den bedste sommer i mit liv! Startet på fantastisk job, mødt en sød sød fyr, sejlet med gode venner og bare været spontan og gjort det der var godt efter et meget hårdt år med alvorlig stress. Alt det gode der er sket og sker vil jeg glæde mig til at nyde endnu mere med denne søde give-away.

 158. Skøn præmie <3
  Ville gerne vinde da jeg tit laver the til kun mig, der passer kop og æg fint. Køber skøn løs the når jeg er på bornholm hos min mor, de har en super dejlig thehandel derovre. Derudover kunne jeg godt bruge noget varme i mit liv da min søns far lige er gået fra mig :-( De der kolde efterårsaftner når Lillemanden er blevet puttet er ikke meget at se frem til lige nu.

 159. Mit tørre hår ville elske at blive forkælet med en en god kur. Og hvem kunne ikke bruge en fin kop til at hygge med en god kop te, når man kommer træt hjem fra arbejde. Jeg ville blive lykkelig for at vinde den skønne præmie :)

 160. Kærligheden er ren, men de ydre omstændigheder gør, at kærligheden desværre ikke kan overleve. Tak for en vidunderlig blog, Emily!

 161. Kærligheden er ren, men den kan desværre ikke overleve pga. ydre omstændigheder. Tak for en vidunderlig blog, Emily!

 162. Jeg vender snart tilbage til virkeligheden; derfor fortjener jeg den fine forkælelsespakke. Jeg har faktisk været på barsel siden august 2010 og har fået en lækker dreng, der bliver 2 år lige om lidt og den skønneste prinsesse på næsten 11 mdr. Desuden har jeg en dejlig dreng på 11 år og en skøn kæreste. Snart vender virkeligheden tilbage med fuldtidsstudie, 2 timers transport om dagen, aflevering af børn, lektiehjælp, rengøring, handle ind osv. Så jeg er sikker på at jeg trænger til nogle små pusterum for mig selv, så jeg stadig kan være en god mor og kæreste :)

 163. Åh det ville være dejligt at vinde – ikke for at bruge det på mig selv, men på min datter, der nu på 2. år slås med en depression, men kæmper og kæmper for at få det bedre. Hun trænger til lidt forkælelse :-). Så vil jeg lave en hyggeaften, hvor hendes hår kunne få en omgang hårkur (det er så flyvsk og lidt tørt) og så kunne vi drikke en god kop te og snakke lidt :-)

 164. Jeg skal vinde efterårskittet fordi jeg lige er startet i 3.g, men til trods for at huen er inde for rækkevidde, virker den længere væk end nogensinde (jf. det bliver det hårdeste år) og så også lige fordi jeg er blevet spurgt om jeg er 1.g af nogle nye. Damn you, 160 cm’ers højde! :)

 165. Jeg har brug for noget til at live min vinter op med, da min 3 ugers sommerferie, som skulle ha’ startet på torsdag er blevet aflyst.
  Min stakkels kæreste skulle hasteopereres, pga. Infektion efter en operation i hans fod, hvilket betød vi blev nød til at droppe vores planlagte ferie.
  Så ingen sol og sommer til mig i år, men en god kop te kunnne jeg da varme mig lidt på ;)

 166. Jeg trænger i den grad til en lækker kur til mit hår, der pludselig er knasttørt og umuligt efter ferien. Og koppen med tilbehør – det er da lige til at blive i godt humør af! Jeg vil krydse fingre for, at jeg har heldet med mig! :)

 167. Min kæreste er ude at rejse i et år, så for at drukne mine sorger drikker jeg uendelige mængder te dagligt, og det bare ville være lidt flottere/sjovere/pænere med denne kop, dette teæg og en hårkur i håret!! .. og så skal jeg vinde, fordi jeg aldrig har haft et lavendel(?)farvet håndklæde ;)

  1. Hov, begrundelse: jeg lige er kommet på su, og derfor blevet fattig – og trænger til til at give min dejlige mor en gave (:

 168. Fordi jeg kæmper med en lang specialeproces, og virkelig godt kunne bruge en lille pause med selvforkælelse.

 169. KÆRE EMILY

  Åhhh jeg er bare slet slet ikke god til efterår, vinter og mørkere tider. Trives bare bedst med sol, sommer og lange lyse dage : )… Men hvis jeg nu vandt denne lækre pakke her, så ville det være så skønt et plaster på mit sår over at sommeren lakker mod enden! Så skal jeg sidde og nyde en dejlig kop varm the med hårkur i håret og glæde mig over smukke farver på træerne og masser af stearinlys på bordene… måske bliver efteråret slet ikke så ringe endda ; )

 170. Stor fan af Purely Professsional (Har drømt om den treatment lige siden jeg så den her første gang), stor fan af Royal Copenhagen, stor fan af te og stor fan af bløde håndklæder! ;-) Også skal jeg vinde fordi jeg det næste halve år skal i klinik og nærmest kun er hjemme når det er mørkt så kunne jeg lige bruge sådan en forkælelsespakke at varme mig på :-)

 171. Jeg fortjener at vinde fordi mit hår er ved at blive til en høstak :-( og nu hvor jeg skal begynde at studere og leve på en SU, bliver det ekstra håret at få råd til at pleje mit hår. Jeg har brug for lækkert hår igen!! Help me :-) !! Er i nød! :-)

 172. Jeg har rejst rundt i sol og varme med minimal oppakning, end ikke hårbørsten blev der plads til i rygsækken. Status quo efter 1 måneds mishandling og ufrivillig udvikling af noget der mest af alt minder om et par dreadlocks, ville hårpleje falde på et tørt hårstrå. En kop te i en smuk kop er da min balsam for sjælen, og kan få mig tilbage til et de skønne steder jeg har besøgt med smagen af roiboos og vanille.

 173. Jeg havde fået farvet lyse striber i min mørkeblonde manke for længe siden, og har siden gerne villet komme af med dem, fordi mine spidser udtørrer og knækker i store mængder. Selv med regelmæssige besøg hos frisøren.
  Lige siden har jeg afprøvet mange forskellige kur i form af olie og creme, og det er et vanskeligt projekt, for de allerbedste kure slider ret meget på min SU-pung. Så det at vinde en kur vil være meget dejligt og glædeligt velkommen :)

 174. Dejlig give-away!! Jeg vil elske at bruge denne pakke til lidt selvforkælelse midt i specialeskrivning!

 175. Jeg sku’ klart vinde pakken her, fordi jeg har brug for det! :) Mit hår er noget så sommer-slidt, og trænger i den grad til lidt kærlighed. Og så bor jeg desuden for tiden til fremleje i en rigtig drengelejlighed, og kunne godt bruge at gå efteråret i møde med et fint the-hjerte og en sød kop (alle mine ting er pakket i håbløst proppede flyttekasser, så aner ikke hvor mine egne er) – det ville lige føle lidt mere, som om det er mit hjem så!

 176. Jeg skal vinde, fordi jeg virkelig ønsker at vinde. Jeg synes det er en super duper toplækker præmie, og jeg ville elske at forkæle mig selv, nu hvor efteråret snart træder ind…kh! x x

 177. LÆKRE SAGER :)
  Jeg har brug for denne pakke fordi jeg altid tænker på andre men er dårlig til at tænke på mig selv. Oveni dette har jeg det med at blive virkelig TRÆT og depri når det er efterår og vinter. Jeg er dog sikker på, at denne pakke vil kunne hjælpe mig igennem de mørke dage med regn og rusk.

 178. Fordi jeg sider og knokler med bachelor og godt kunne bruge noget selv forkælelse, derudover også fordi at mit hår pt. lidt ligner en fuglerede :) .

 179. Efter en lang sommer med sol, saltvand og mindre tid til pleje, glæder jeg mig til at hygge lidt mere indendørs nu hvor efteråret er lige på trapperne, og lidt luksus til håret ville være en perfekt start på en lidt mørkere tid.

  Og tak for en god blog i øvrigt :)

 180. Jeg tager til Mallorca på fredag og der kommer hårkuren ind og vil gavne sådan et træt hår der nok kommer hjem, jeg har to små børn og der kommer håndklæde til fodbad og kop med thehjerte vist ind. En Mor trænger til den slags stunder og så er det jo dejligt at have smukke ting omkring sig mens man nyder stilheden, når ungerne sover. Så klart kunne jeg se mig selv vinde sådan en fin giveaway : )

 181. Kærligheden er ren og ægte men kan desværre ikke overleve pga. ydre omstændigheder. Tak for en vidunderlig blog!

 182. Har mange af de samme hår-problemer som du tidligere har skrevet om.. så planen er at prøve produkterne fra Purely Professional næste gang jeg skal købe nyt + jeg er den helt store the-drikker, så det ville jo være en perfekt måde at starte den kolde tid på… at vinde denne fantastisk dejlige pakke.
  Har fulgt med på bloglovin’ længe;)

 183. Efter at ha’ været igennem et hårmaridt med farvning, blegning og nu har klippet det hele af, for at starte på en ny, ville jeg mene at en hårkur er det rette for at få et langt fint og ufarvet hår.
  Med hensyn til koppen og teægget, så ville det passe perfekt at få det til samlingen, eftersom at der ikke går ret lang tid før jeg flytter hjemmefra :)

 184. Jeg skal vinde fordi, mit hår ” er i stykker” (jeg ved seriøst ikke hvad der er sket, men det som om mit hår er stoppet med at virke) og har desperat brug for kærlighed. Ligeledes har jeg formået at smadre mine 4 bedste kopper på rekordtid, så jeg har masser af plads til en ny kop. Ydermere flyttede min kæreste ud (for flere måneder siden) og med sammen med ham, flyttede alle de gode håndklæder (NOT FAIR). Og sidst men ikke mindst, så er jeg lidt småforelsket i den hjerteformede thesi, så den vil jeg bare gerne eje :)

 185. Kærligheden er ægte men overlever ikke pga. ydre omstændigheder- det bliver en kold tid. Tak for en vidunderlig blog.

 186. Jeg skal vinde, da mit hår er meget sart og fint og har brug for en masse pleje både sommer og vinter! Jeg går samtidig op i, at der ikke skal være for mange skadelige ingredienser i mine produkter!
  Jeg skal samtidig blive bedre til at drikke the, og hvem ville ikke bliver opmuntret til det med sådan en fin kop og et fint theæg! <3

 187. Jeg synes jeg skal vinde, fordi en leave in fra netop Purely er lige det, mit hår har brug for. Jeg har parfumeallergi og netop derfor begrænser udvalget af produkter sig lidt for mig, og det at den er en leave in passer også helt perfekt til min kommende hverdag som nybagt mor.

  Lige nu er det stilheden før stormen, for om en måned, når min søn kommer til verden, får jeg sikkert nok at lave, og en kop te samt et dejligt bad med pleje til mine krusede krøller vil være en kærkommen luksus i hverdagen :)

  Og så samler jeg også på den serie fra Royal Copenhagen, så det kunne jo ikke være mere perfekt :)

 188. Da jeg godt kunne bruge en god hårkur – til mit lidt (læs meget) ødelagte hår! Og hvem ville ikke gerne have et håndklæde i egyptisk bomuld – jeg vil i hvert fald gerne :) Den flotte kop og theen er jo en god bonus til en the elsker som mig :) God dag!

 189. Jeg går et halvt år i møde, hvor jeg skal jonglere med at være i klinik fra kl. 7-15 hver dag, læsning, arbejde og samtidig også prøve at have et socialt liv. Puha.
  Tror at dette kit kunne være en ledetråd til også at huske at forkæle sig selv midt i al travlheden (:

 190. jeg skal vinde fordi at jeg aldrig vinder noget som helst, hverken har held i spil eller kærlighed og fordi den der præmie er mega god :-)
  derudover vil jeg gerne benytte muligheden til at fortælle hvor utrolig inspirerende jeg synes du er, du skal vide, at ved alle af dine indlæg føler jeg mig inspireret! jeg glæder mig altid til at der kommer et nyt indlæg fra dig og jeg håber der kommer rigtig mange fremover

 191. Pyha der er jo hård konkurrence til denne Giveaway… Jeg syns bare at det efter en hård arbejdssommer kunne være skønt at putte lidt nu hvor universitetet begynder igen og efteråret så småt kommer krybende…

 192. Sikke en skøn give away.
  Jeg samler på Royal Copenhagen og det er en umulig opgave når man er på SU! Min samling er tynd og der går rigtig lang tid imellem at der kommer nyt til. The-ægget er rigtig fint og sådan et mangler jeg. Kuren, ja selvom jeg nu også synes jeg har brug for den, så ville jeg give den videre til min fine men allergibetonede mor-med-det-store-krøllede-hår :-)

  Jeg krydser fingre, mens jeg kigger på mine gamle håndklæder UDEN egyptisk bomuld. Øv!

  Hilsen Frk Hansen -som selvfølgelig er fast læser :-)

 193. Jeg ville elske at vinde dette sæt, fordi jeg er gravid i 7. måned, har kroppen fuld af vand, så mine ben og hænder føles som om, de er ved at briste, og jeg forsøger at drikke en masse brændenælde te, da det skulle hjælpe.
  Så jeg ville passende kunne bruge sættet til at sidde med hårkur i håret, drikke brændenælde te af den fine kop og teæg, mens jeg kæmper for at få specialet færdig inden termin :-)

 194. Sikke en skøn give away!
  Jeg samler på Royal Copenhagen og det er ikke så nemt når man er på su. Derfor er samlingen lidt tynd og der kommer sjældent nyt til. The-ægget er fint og sådan et mangler jeg! Kuren, ja selvom jeg kan finde masser af grunde til den også skal blive min, så er min fine men allergibetonede mor-med-det-store-krøllede-hår hende der skal have glæde af hårkuren fra Purely Professional.

  Jeg krydser fingre for jeg er heldig, mens jeg kigger på mine gamle håndklæder UDEN egyptisk bomuld. Øv!

  Hilsen Frk Hansen :-)

 195. Når jeg går til frisør nyder jeg virkelig, at der er ren forkælelse. Jeg giver derfor også en del penge for det – men desværre lidt for sjældent! Sidst jeg var ved frisør var for første gang en dårlig oplevelse. Frisøren kunne ikke fokusere på andet end at mit hår var utrolig slidt, og hun gav mig simpelthen dårlig samvittighed. Nu vil jeg gøre noget ved det slidte hår – en god hårkur må være en begyndelse!

 196. Jeg har hår som du havde engang, og som fattig studerende har jeg på ingen måde råd til at prøve løs med alle de dyre hårprodukter du anbefaler og som har hjulpet dig til det smukke hår du har i dag. Så åh hvor ville det bare være skønt hvis hårkuren, samt de andre lækkerier fandt vejen til min dør :)

 197. Jamen Emily, du har jo bare de lækreste konkurrencer på din blog. :-)

  Mit lyse hår ville elske at vinde den treatment – og eftersom at jeg ikke drikker kaffe (endnu, kommer forhåbentlig snart!) ville det være skønt med både kop og det hjerteformede theæg. :-)

  Jeg krydser allerede fingre for efterårsluksus!

 198. Jeg vil gerne vinde, da jeg har det mest forfærdelige hår. Jeg syntes min hårfarve er forfærdelig og derfor afbleger jeg mit hår til et flot, sommerligt blond hår. Jeg får ikke plejet det da jeg er for doven og nærrig med mine penge, så sådan en gave ville blive brugt bedst på mit hår ;-)
  Derudover er jeg snart ved flytte-hjemme-fra-tiden, så en tilføjelse i køkkenet og badeværelset, vil resten pynte helt vildt godt! Lækker konkurrence! :-)

 199. Åh, jeg ville ønske at vinde denne skønne gave. Efter 1,5 års sygemelding med 3 discusprolapser i ryggen, trænger jeg virkelig til at gå efteråret i møde, med lidt selv forkælelse.

 200. Jeg vil gerne vinde sættet, så jeg kan give det til min bedste veninde – hun trænger lige netop til sådan et sæt med forkælelse :)

  God sommer, Nanna

 201. Jeg trænger til lidt opmuntring for tiden. Min og min kærestes store drøm er at købe hus på landet, vi har talt om det og drømt om det i mange år og nu er vi endda flyttet til den anden ende af landet for at virkeliggøre den drøm. MEN et kæmpe benspænd er min kærestes arbejdssituation, han har været arbejdsløs i 3 år!! Hans håndværksmæssige uddannelse er så at sige ikke en s… værd i disse år, ingen mangler indenfor hans fag og når han endelig bliver ansat, så er det sidst ind, først ud, når krisen igen kradser lidt på døren. SUK.. Og selvom det vel er hårdest for ham, så synes jeg virkelig det er hårdt for mig også! Jeg har taget uddannelse og fået fast arbejde, og jeg prøver virkelig at være den forstående, opmuntrende kæreste, men ind i mellem har jeg det virkelig sådan, at jeg aldrig tror den drøm om hus på landet går i opfyldelse og jeg må forsørge os begge, når min kæreste falder for dagpengegrænse… Sådan en dag har jeg i dag.

  *sharing mode off* :D

 202. Det er jo de små ting som bringer et smil frem i hverdagen – og da der lige nu sker rigtig mange forandringer både i mit eget liv og mine nærmeste, ville en forkælelsespakke til efterårsmånederne ikke være værst.

 203. Jeg vil rigtig gerne vinde denne fine konkurrence, da jeg godt kunne bruge lidt forkælelse nu når vi kommer til de mørke og kolde morgener. Min kæreste er lige rejst et halvt år til Texas, så jeg tænker meget på selvforkælelse lige i tiden, og mens han går rundt i shorts i 40 grader, begynder Danmark stille og roligt at skifte om til efterår.. Please let me win ;) Ha en dejlig dag!

  – Maria Thordahl

 204. Som nybagt mor til en dejlig lille prinsesse er det ikke tid til selvforkælelse der er mest af i hverdagen, en leave in kur kan der dog altid blive tid til og en kop te mens jeg ammer kan også klares, derfor håber jeg jeg vinder denne præmie :-)

 205. Jeg bør vinde, fordi jeg er så dårlig til at forkæle mig selv med en god kop the, hårkur og ansigtsmaske. Og især fordi jeg får et hårdt semester med lange dage på hospitalet, hvor der skal knokles igennem. Så det ville være lækkert med sådan et kit, som jeg kan hive frem, når jeg er helt smadret efter en lang og beskidt dag.

 206. hyggelig giveaway.

  Jeg har besluttet at træne til en halv ironman – og derfor bliver en stor del af min fritid brugt i svømmehallen. Mit hår vil få brug for lidt pleje og hele min krop og sind får brug for en stille stund med en god varm kop te.

 207. Fordi jeg i et halvt år har været konstant forkølet og trænger til dejlig the af forkælelses-læks-krus (damn you vuggestue) og fordi jeg har max tørre spidser fordi al min dyrbare fritid går på overdrevet lækker troldeunge (fyldt med vuggestue baciller) – ) Kh Sara

 208. Hvor ser det bare lækkert ud. Jeg skal vinde, fordi jeg slider helt vildt hårdt med lektierne lige nu, så jeg kan score nogle topkarakterer – det ville ikke skade med lidt lækkerier.

  :-)

 209. Ih en fin præmie – jeg skal vinde, da du trækker en vinder på min 31 års fødselsdag, hvor jeg ønsker mig Purely Professional produkter, da jeg prøver at redde mit slidte hår efter din “opskrift” og få mit tykke, krøllede hår tilbage :-)

 210. Vil super gerne vinde dette sæt! Mit hår er knastørt og kruset efter sommerens sol,vind og vand har taget kærlig hånd om det, og kunne virkelig trænge til en god kur! :-) Jeg elsker desuden at drikke varme drikke, mens man sidder og plejer sig selv med et fodbad og en tøsefilm, så der er dette sæt perfekt til. Tak for en skøn blog!

 211. Fordi jagten på den optimale hårkur åbenbart aldrig synes at få en ende for mit vedkommende. Så jeg er mere end villig til at prøve denne også :)

 212. Fed konkurrence!

  Jeg skal vinde fordi at jeg lige er startet i 3g og allerede er udmattet. Jeg synes selv at det er virkelig hårdt og derfor kunne jeg godt bruge lidt selvforkælelse!

 213. fordi jeg bor på lille ø i Norge og så ville være skønt med lidt forkælelse når hjemveen bliver for stor..

 214. Jeg vil gerne vinde alt dette – af flere grunde. Jeg taber nemlig håret – jeg lider af vitaminmangel, og mit hår bliver derfor tyndere og tyndere. Jeg forsøger at pleje det jeg har tilbage så godt som jeg nu kan, men har endnu ikke fundet en hårkur der kan beskytte mine lokker – måske det er den her? Derudover er jeg lige startet på gymnasiet og startet nyt job. Omvæltningen, og lektiemængden som er noget anderledes fra folkeskolen, kan godt mærkes – jeg har brug afslapning, og for at kunne hygge mig med mine lektier – gerne med noget the i en fin lille kop, med et pænt håndklæde om håret. :)

 215. Ej hvor ser det bare lækkert ud :) Startede på slankekur + lidt løbning i min ferie for at få tabt mig lidt, så det ville da være toplækkert at vinde lidt forkælelse :) og desuden ville det da være fedt med en ekstra fødselsdagsgave når jeg nu fylder 16 d.27 august :)
  -Fed blog btw ;)

 216. Pga. ‘nul-udluftnings-politik’ på mit kontor har vi fået stillet et par blæsere op rundt om i rummet. Men argh, de gør intet som helst godt for hår eller helbred, for nu sidder jeg med frizzy hair og en irriterende forkølelse. Midt i sommervarmen!!

  Så jeg kunne godt trænge til sådan en omgang selvforkælelse :)

 217. Jeg vil vinde sættet til min kære moder, som gør masse af dejlige ting for mig! Hun fortjener derfor lidt forkælelse!!

 218. Jeg er studerende og har derfor ikke særlig mange penge at gøre godt med, slet ikke når det gælder lidt luksus til mig selv. Jeg ville elske at vinde denne pakke, da jeg er allergisk overfor parfume og så vidt det er muligt prøver på at undgå produkter indeholdende parabener mv.

 219. Ååårh, jeg faldt lige pladask for den fine giveaway, som naturligvis skal hjem til mig, så jeg med dampende hed the i den fine kop kan forsage og bortjage den f…. snue, der har fulgt mig hele sommeren. Og så trænger håret til en oprejsning efter mange timers slid i solen :-)

 220. Jeg lever af te året rundt, og mit hår trænger forfærdelig meget til en kærlig hånd, så de lækre sager må da meget gerne finde vej til min adresse ;-)

 221. Fordi det simpelthen er så røv deprimerende at gå i gymnasiet om vinteren q:!! Det er mørkt når man tager bussen om morgenen og alle sidder og sover og det samme når man skal hjem. Der kunne det være vildt lækkert hvis det sæt stod og ventede derhjemme :) det ville mit hår nok også blive glad for

 222. Lækkert med en give away. Jeg syntest jeg skal vinde fordi, jeg er på efterskole og der er ikke så meget privat liv. Så når man kommer hjem i weekender er det lækkert med lidt tid for sig selv og plage krop og sjæl. :)
  Knus

 223. Jeg kunne virkelig virkelig bruge den da jeg hele mit liv har kæmpet med den værste høstak af et hår. Har utroligt underligt rug hår som frisørene altid er meget fascineret af ( Ikke på den gode måde). Har hørt op til flere gange at mit hår minder om dukkehår (tykt og plastik agtigt) Derfor kunne jeg altså virkelig godt bruge lidt hjælp til at holde det på plads :) For hvem gider at have underligt dukkehår? The gearet kan jeg bruge fordi det er mega pænt og lækkert! :)

 224. Jeg skal vinde, fordi jeg skal til at skrive speciale og jeg får brug for blødt hår, som kan tåle, når det bliver nødvendigt at rive i det og fine the ting som kan sætte kulør på speciale-hverdagen.

 225. Jeg har tendens til vinterdepression, og har derfor i år besluttet mig for at fokusere på alle de gode ting ved vinteren og gøre nogle gode og hyggelige ting for mig selv så som at pakke mig ind i dejligt bløde håndklæder, forkæle mine lokker og drikke lun te. Så kan den vinter bare komme an.

 226. Mit hår er meget tørt, og trænger virkeligt til en ordentlig hårkur,efter sommerens varme og sol , så drikker jeg dagligt te , og kunne godt bruge et nyt teæg,og kop til vinterens kulde,og mørke tid, når jeg skal holde varmen

 227. Dette lækre, tøsede, luksussæt burde være mit fordi jeg fortjener det! Når efteråret kommer kan jeg nemlig kalde mig selv studerende (på SU), hvilket jeg ikke har været i 8 år! Derfor bliver budgettet, vanerne og goderne lavet om og sådan luksus som bløde håndklæder, selvforkælelse og smukt porcelæn bliver der ikke råd til………..Men jeg glæder mig til mit nye liv og til alt det spændende, positive og anderledes der følger med! Livet er hvad du gør det til ;0) Stort smil fra Rikke

 228. “Fordi jeg fortjener det” – jeg er en hårdt arbejdende kvinde på blot 39 år med to teenager unger der bare tror man er deres tjener (men jeg elsker dem som bare pokker) – jeg mener jeg er kandidat til at vinde denne konkurrence som ren forkælelse… behøver jeg skrive mere… :o)

 229. Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi jeg er sgu lidt stresset her på det seneste. Møder hele tiden nye mennesker og får nye indtryk. Det er også super fedt, men når man kommer hjem er jeg bare helt smadret. Så det ville være super lækkert at komme hjem tage et langt karbad, drikke te (i en smuk kop) og bruge en lækker hårkur. Så man ikke også behøver at tænke på sit slidte slidte hår sammen med alt det andet der presser på lige nu. Så som dumme fædre, lektier og manglen på sin bedste veninde de næste 10 måneder…

 230. Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi jeg er på 8. måned i specialeskrivningen, ikke har mere SU og generelt bare er træt af ikke at have haft sommerferie eller bare tid og råd til at lave noget sjovt. Derfor ville sådan en lille forkælelsespakke virkelige falde i god jord:)

 231. Sikke et lækkert kit. Jeg vil gerne vinde det til min kærestes gudmor. Hun er på plejehjem og vil virkelig blive glad for lidt lækkert i hendes hverdag :)

 232. Mit hår kan til enhver tid klare en god omgang forkælelse. Mit tynde hår farves regelmæssigt og udsættes dagligt for både føntørring og diverse styling-produkter, hvilket altså desværre også kan ses i længden…
  Derudover ville det være dejligt at kunne smække benene op med en god kur i håret og yndlingsteen i hånden i løbet af efteråret i de stunder, hvor man kan tillade sig at tage en slapper fra speciale-skrivningen.

 233. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at byde vinterhalvåret velkommen med de lækre sager – lige nu gruer jeg nemlig en smule for det, så ville være dejligt at kunne forsøde det lidt :)

 234. fordi jeg lige er startet på min drømmepraktikplads, men der er lidt langt fra Vestjylland til hjemlig forkælelse i det Østjyske, og jeg i min iver for at nå at lære en hel masse har fået forsømt håret og trænger til at få smurt stemmen – jeg laver nemlig radioindslag til P4s regionalnyheder og udsendelserne morgen og eftermiddag. Det er verdens fedeste job, men det bliver nogle lange dage, og jeg har åbenbart glemt hvordan man sover en hel nat i træk – for tiden vågner jeg mindst tre gange hver nat. Men i det mindste får jeg lov til at stå op til noget nyt og spændende hver dag! :D

 235. Jeg fortjener det ikke mere end alle de andre piger som deltager i konkurrencen, men jeg skal da ikke være bleg for at sige, at jeg nu stadigvæk gerne vil vinde ;-)
  God aften!

 236. Hvis jeg vandt, ville jeg forære hele pakken til min veninde, som netop har mistet sin kræftsyge mor. Udover dette, bor hun i en utrolig dårlig isoleret lejlighed på Amager, og den fine kop og te-ægget, ville holde hende varm mod koldere tider, og hårkuren og håndklædet fortjener hun ganske enkelt bare.

 237. Hold da op en masse gode grunde, men jeg skal da helt klart vinde fordi det bare ville klæde en travl hverdag ganske meget

 238. Haps for en lækker gaveæske!
  Jeg bør vinde for mit hårs skyld :) er lige kommet hjem fra en uge med salt- og klorvand, så mit hår er så tørt som hø – hvis ikke værre :) krydser…

 239. Fordi jeg har en lilla pervasion, og det håndklæde er lilla på den lækre måde. Så har jeg det tørreste garn, efter en hardcore omgang ‘lysning’ som min frisør udøvede over aaalt for lang tid, lige nu er jeg bare glad for jeg har hår og det ikke er knækket af til et sted under ørene..så måske noget leave in, kunne få det til at se levende ud.

  Royal copenhagen..tja, tænkte en veninde jeg har måske ville blive glad for den. Hun flytter snart, men en lille lækker indflytter-kurv og så fylde en lille pose lækkerier i koppen, måske lidt chokolade stykker fra frelsens i den. Så noget chai-te i en pæn boks i og lidt andre goodies.

 240. fordi jeg ovenpå en lang periode med laaaaaaaange arbejdsdage nu trænger til at hygge lidt om mig selv :-)

  – Nina

 241. Kære Emily. Jeg ville sgu nyde det sæt! Jeg har badet hele sommeren, så mit hår er pænt smadret, jeg går i skole, og har et fritidsjob, men har ikke helt råd til den slags nydelser, som et luksus-håndklæde og leave in-hårkur. Koppen fra Rc har jeg ønsket mig længe, den er bare så smuk! Jeg er en rigtig tedrikker, så det hjerteformet te-æg ville følge mig for altid. Det er måske ikke lige de bedste grunde sat op mod de andre, men nu har jeg prøvet, og krydser virkelig fingre;) <3

  -Knus***

 242. Hej Emily.
  Først og fremmest – tak for en skøn blog. Rigtig god til os som gerne vil have tips til noget lækkert hår, men også nogle fantastiske opskrifter til de sunde og usunde dage.
  Jeg vil super gerne vinde denne hårkur, da jeg lige nu bruger aussie fra matas (pengene er lidt små mht. skolestart i denne måned), hvilket er et fint produkt men lidt luksus ville da altid være en fornøjelse. Plus den der flotte flotte Royal Copenhagen kop, uh den ville pynte så skønt til det kedelige kaffe skab – ingen tvivl om at den ikke ville blive gemt væk!!
  Egyptisk bomuld må jeg dog desvære sig at jeg aldrig har været så heldig at have fornøjelsen at træffe på min vej, men det lyder jo helt himmelsk!!
  Tak tak tak for diverse konkurrencer som giver os dødelige lov til at få fingrer i ting som guddomelige hårkurer og vidunderlige håndklæder.
  -Sofie :)

 243. Sådan et kit ville være fantastisk at forære min mor, fordi hun uden tvivl har fortjent det. Hun er den bedste mor og veninde man kunne drømme om!

 244. Hej Emily,

  JEG skal vinde Purely Professional hårkuren FORDI, mit hår efterhånden har brug for lidt kærlighed efter sommerens sol og vand.
  JEG skal vinde håndklædet af egyptisk bomuld FORDI, der kun ligger aflagte gamle “stive” håndklæde fra min mor i mit skab.
  JEG skal vinde den smukke kop fra Royal Copenhagen FORDI, jeg endnu ikke har fået min helt egen yndlings tekop, og denne er en oplagt kandidat.
  JEG skal vinde det fine hjerteformede teæg FORDI, min nye smukke Royal Copenhagen kop OGSÅ har brug for lidt kærlighed.

  Crossing my fingers!
  Ditte

 245. Hvor ser det bare lækkert ud! Jeg vil utroligt gerne modtage denne fantastiske pakke af lækre sager, da jeg skal bruge alle mine penge på skolebøger denne måned, og det kunne være så dejligt med lidt luksus!
  Jeg er i øvrigt i gang med et projekt om at få sundt hår, og jeg vil blive så glad for at prøve den lækre hårkur, som du anbefaler. Jeg er nemlig gået hen og blevet lidt afhængig af dine gode hårtips!

 246. Hvorfor jeg skal vinde? Det er da altid fedt at vinde et eller andet. Desuden kan man da altid bruge en ny kop til sin the/kaffe, et nyt håndklæde og især en hårkur. Jeg fik lavet krøller (permanent) fra nogle måneder siden og mit hår har været super tørt lige siden. Og så har solen ikke ligefrem gavnet mit hår heller. :)

 247. Sikke en dejlig lyserød forkælelsespræmie. Er lige blevet klippet – men endnu engang står der tørre totter over den nye frisure. Så måske mit hår vil nyde en kur, mens jeg nyder te af den lyserøde kop?

 248. Lækker forkælelsespakke og jeg vil nyde det hele på én gang.
  Efter et langt varmt bad, vil jeg have hårkuren i håret og drikke en dejlig kop te af den flotte kop.
  Jeg kunne godt bruge lidt forkælelse efter en sommer hvor jeg har arbejdet i stedet for at holde ferie for at kunne betale SU-lån af.
  Så synes det kunne være velfortjent :)

 249. Mit hår er så smadret, og har desværre været det i lang tid :-( jeg ved dog ikke hvorfor, for bruger ikke nogle varmeprodukter og heller ikke en børste.. Måske denne kur kunne ordne mig slidte hår? :-)
  .. Og så skal det lige siges at jeg eeeelsler te! Så jeg krydser fingre :-)

 250. Sikke en fin præmie. Jeg kan se frem til et hårdt semester på uni, så dette ville være perfekt til at forkæle mig selv lidt med, når aftenerne bliver lange og jeg sidder og terper! ;)

 251. Ville være skønt at vinde her til studiet begynder igen, så der er lidt, der kan slappes af med ind imellem alle bøgerne. :)

 252. Jeg skal vinde fordi det snarligt kommende efterår er efteråret hvor jeg fylder 30 (GYS! Jeg er kendt for at lide af heavy aldringsdepressioner omkring hver eneste fødselsdag de sidste 12 år = MAJOR crisis coming up), starter på hardcore overbygning samtidig med at min førstefødte starter i børnehave (og ja… det der med at ha’ et barn der starter i børnehave får mig ikke til at føle mig yngre. Ej heller det faktum at det er snart tre år siden jeg har sovet en hel nattesøvn. Jeg har nemlig også en baby på et år. Babyer hader at sove. Mine gør i hvert fald.) og hvor jeg skal løfte den noget nær umulige opgave at guide min kæreste gennem specialesumpen (så han kan tjene nogle penge jo. Det er topskod at være en familie bestående af to på su og to der bidrager med absolut intet konstruktivt til husholdningsbudgettet.) Med andre ord: Jeg trænger til et bad, en kop te, lidt lækkerhed, lidt luksus. Og en lur.

 253. Jeg synes jeg fortjener lidt selvforkælelse, fordi jeg til hverdag knokler for at være den gode medarbejder, kæreste, veninde og det gode menneske. Jeg har fuldtid på 37 timer et sted, mens jeg stadig er i det supermarked jeg begyndte i da jeg var 15. Her tager jeg ofte hverdagsvagter således at jeg efter 8 timers arbejde på mit fuldtidarbejde tager ned og hjælper i supermarkedet i 4-5 timer. Derudover skal kæreste, veninder, lejlighed og velvære passes. Velværen passes ved fitness 3-4 gange i ugen – men hård træning slider! Derfor mangler jeg dette kit til at få mig HELT ned i gear og virkelig slappe af med gode produkter :-)

 254. Det må absolut være mig som skal vinde – som fattig studerende på SU, med 3 børn er det min eneste chance for at komme i nærheden af den slags luksus. Så derfor skal du vælge mig:))

 255. Jeg kunne utrolig godt tænke mig at vinde disse skønne ting. Især fordi jeg nu i næsten 3 år har haft en daglig kamp med mit hår. Det kruser og spalter og vil ikke gro! Så jeg håber virkelig jeg vinder.
  Nu er jeg også en stor the drikker, men ejer ikke noget theæg. Drikker nemlig ikke kaffe og the er bare noget af det bedste når det er koldt, og så er jeg træt af gang på gang at skulle bruge thebreve.
  Derfor ville det være dejligt med denne pakke og noget selvforkælelse :)
  Forresten super god blog.

 256. Jeg skal vinde fordi… at det ville vaere det absolut perfekte at have med herude paa Uni, hvor jeg lige er gaaet i speciale-mode. Jeg faar brug for alle de pick-me-ups jeg kan finde, naar vi gar den morke tid i mode!

 257. hej:) uhh… må lige prøve engang:) jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde noget, fordi det er sjovt med sådanne ting plus jeg sku nok trænger til lidt selvforkæelse…. fordi… jeg læser til sygeplejrske, og dumpede i mit sidste praktik modul 12 i børnepsykiatri.. derfor har min sidste rigtige sommerferie varet fuld af selvmedlidenhed, selvtillidsbøger, faglitteratur (ville ellers have læst en fed thriller af christian jurgensen) og ja nervøsitet pga. eksamen… skal op på mandag:( … derudover arbejder jeg på et plejehjem, som er ret så fedt, men ville ønske at jeg mere frit kunne koordinere den fritid jeg havde denne sommer…. Derfor det kunne være lækkert med sådan en gave til mig:)
  mvh ann katrine:)

 258. Jeg melder mig på banen som kandidat til efterårsforkælelse, fordi jeg i mandags fik af vide, at mit efterår/vinter skal gå med at skrive ansøgninger – surt at blive ramt af “reorganisering”.
  Jeg skriver bedst med en kop te ved min side – og hvad er bedre end selvforkælelse, når man skal forberede sig til jobsamtaler?

 259. Lækker give away! :-) jeg er uden bolig fra 1/10, så det kunne være rart at have lidt ekstra at forkæle sig selv med når vi nu går de mørke tider i møde.

 260. Jeg skal vinde fordi jeg på femte uge ligger med bihulebetændelse og er ved at blive vanvittig over at jeg ikke kan lave andet end at have ondt af mig selv og dårlig samvittighed over alt det jeg misser.

  //Emilie

 261. Hej Emily.

  Og først tak for nogle dejlige opdateringer samt inspirerende sager.

  Jeg skal vinde, fordi jeg hver dag hører på folk, som sidder til afhøringer, og har lavet noget dumt enten i form af vold eller andet, som jeg ikke kan komme nærmere ind på, og oftest sidder og afhøre dem, hvor det viser sig, at de taler for deres syge moster,( som oftest ikke altid), men uanset hvad, så nøøøj hvor ville det være lækkert at komme hjem bagefter sådan en af de dage, og så bare være totalt kvinde og forkæle mig selv og min egen lille stund, ingen folk der lyver:-) Hi hi, og måske ta koppen med og drikke politikaffen på en mere tålelig måde:-)

  Fortsat god arbejde:-)

 262. Hvis jeg vinder denne konkurrence vil jeg give hele molevitten til min kære moder, som trænger til lidt forkælelses efter et hårdt halvt år med stress og depression. Hendes hår kunne godt trænge til en kærlig hånd og så er the jo bare en lise for sjælen, særligt når den drikkes af den fineste porcelæn der laves :)

  Kh. Sarah

 263. Uhh aah at “sælge” sig selv for at vinde – det er svært! Men ak og ve, hvor kunne det være rart, at vinde netop denne gave! Men hvordan sælger man sig selv bedst, for at vinde… hm… I’ll give it a go:
  1. Er just begyndt at fjerne sulfater og andre ulæk’se ting fra mit grej til mit hår .. dvs et skridt af gangen. Og her passer det jo helt perfekt ind i mit forsøg, på at styre mit ukontrollerbare manke!
  2. TE! Jeg drikker kun te. Er overhovedet ikke voksen nok (bare spørg miin mor) til at drikke kaffe. Heller ikke selvom det bliver forklædt med mælk eller andet halløjsa. Drikker ej heller kakao.. men det er så en helt andet snak;-)
  3. Den evige jobjagt er trættende (Tak for din ansøgning, men stillingen er besat til anden side… ja tak :-S ). Især efter en 5 årig lang uddannelse, ih altså… Men har hørt, det er vigtig, at forkæle sig selv, og ikke tage afslagene for alvorligt? Kunne i hvert fald godt se mig selv, med den fine gave og en god bog, på en regnvåd efterårsdag. Elsker regnvejr, en god bog, kop te og under et tæppe på sofaen… ren hygge!

 264. Hermed min kommentar:

  Jeg vil gerne vinde den lækre præmie uhhhhhhhhhh :-)

  Emily, hvordan tilmelder jeg mig bloglovin så jeg kan følge dig derindefra? (har ikke selv blog, har det noget betydning for tilmeldingen?)

 265. Åh, dette er jo den perfekte æstetiske give-away med smukke ting! Jeg er æstetiker til benet, så jeg ville blive lykkelig over at vinde. Desuden skal jeg til Italien 1. september og et års tid frem, så måske er det et meget godt start-kit til at huske at forkæle mig selv et nyt sted?

 266. Jeg skal vinde fordi at jeg lige er startet på gymnasie, været på overlevelsestur i et par dage og virkelig trænger til noget pleje. Hvor ville det bare være skønt at vinde!! Krydser fingre! :)

 267. Uh! Jeg vil meget meget gerne vinde. Efter en tur til Kenya (helt fantastisk) har midt hår lidt en heeel del.. Al det sand og støv har ødelagt mit hår – og jeg ligner nu mere en høstak end en pige ;) Så sådan en kur, med en lækker kop the ved siden af, vil være perfekt redning til håret :)

 268. Fordi jeg elsker forkælelse og hygge.

  Jeg er helt forelsket i denne her præmie, det ville være så fedt hvis jeg vandt! Elsker det lille hjerte og ville nyde at drikke te fra det flotte krus efter et langt, varmt bad med pleje af de tørre lokker.

  Jeg følger dig allerede :)

  Krydser fingre!

 269. Min efterårsferie kommer til at være helt alene. Mine venner er næsten allesammen ude at rejse og det samme er min familie, uden mig. Jeg skal nemlig sidde hjemme hele efterårsferien med en masse lektier, så det er jo super.
  Derfor kunne jeg godt trænge til noget, hvor man så i det mindste kunne slappe helt af i sit eget selskab og hvad er bedre til det en en dejlig kop til og en god bog? og lækkert hår kunne jeg bare godt tænke mig.

 270. Jeg skal vinde fordi jeg aldrig har tilladt mig selv den luksus. Jeg synes selv at jeg fortjener det. Det vil gøre mig meget glad. Jeg vil i hvert fald værdsætte det.

 271. Hold nu op, hvor ser det fint ud. Mangler meget noget ordentligt til mit hår, og her til vinter ved jeg bare at det vil gå fuldstændig amok! Og helt ærligt, så er te nok noget af det bedste til lektielæsning, så den ikke er så dødsyg som ellers.!

  1. Kom til at sende beskeden selvom den ikke var færdig…
   – Så den ikke er så dødsyg som ellers, og med et så fint krus bliver det da bare meget bedre!

 272. Sikke en skøn og meget yndig pige-pakke. Jeg skal vinde den fordi min frisør lige har kigget opgivende på mig og fortalt mig at jeg jo har ‘smadret mit hår’ på min ellers fantastiske sommerferie.
  Og tekruset vil stå som smuk suplement til min mands noget eksotiske (ahem..) kopper fra Afrika.

 273. Jeg ville ikke have noget i mod, at tage et langt varmt bad, bagefter svøbe mig ind i et blødt håndklæde og føle på mit forhåbentligt mindre skadet hår (mit hår er bogstavelig talt en høstak). For derefter at drikke lækker te af en kop, som man ikke brænder sig på, og som jeg har ønsket mig i lang tid!! Ihh, det kunne være så rart på en hverdagsaften midt i al gym-ræset.

 274. Efter det mest drænende år i hele mit liv, en dødkedelig sommer, knæskade i begge knæ, en dårlig visdomstands-udtrækning forleden, studiestart med kæmpe læsemængde på mandag og enormt minus på kontoen har jeg desperat brug for noget forkælelse og opmuntring! :)

  Og så er det jo bare megalækre produkter oven i købet – hvad kunne være bedre?

 275. jeg syntes at din konkurrence er lige sådan en som jeg rigtig har lyst til at vinde !! :) grunden til at jeg gerne vil vinde den er at med et fuldtidsjobs og et deltids job bruger jeg alt min tid på at arbejde, dette gør jeg i håbet om at kunne spare op til en rejse med min bedste veninde inden vi flytter til hver sin ende af lande. min lille krop er allerede særdeles træt og smadret så en lille forkælelse ville den ikke have noget imod !! og da jeg er en sucker for the ville jeg elske gaven :) mit lange hår ville helt sikkert bliver glad for hårkurren :)
  ej hvor jeg håber jeg vinde :)
  tak for en rigtig hyggelig blog :)

 276. Jeg er ikke så god til at lade mig selv købe den slags luksus. Og oven i købet har jeg truffet nogle ret store beslutninger i løbet af sommeren, som blandt andet betyder at jeg er blevet single igen og også går fra en souschefstilling til at være studerende igen. Så et lækkert forkølelseskit til at forkæle mig selv med ville være en fed præmie. :)

 277. Min hverdag er ofte stresset og det kan ses på mit hår og min hud for jeg får ikke passet godt nok på mig selv..

  Derfor fortjener jeg at kunne sætte mig tilbage og slappe af, en kop grøn the med svag rababar smag og lidt kur i håret så jeg kan få lidt glød og ekstra overskud tilbage :-)

 278. Jeg skal vinde fordi jeg er født i oktober, jeg er eftrårs barn med alt hvad det indebære. Elsker store strik tørklæder, store thekopper og kaffe på Baresso. Elsker kold vind der bider i mine kinder og sol der får mine øjne til at misse. Jeg elsker duften af den friske luft og alle de smukke farver som efteråret bringer med sig. Jeg elsker efteråret og derfor ville jeg også elske at vinde disse ting, som kun ville gøre mit efterår bedre :-)

  – Amalie B

 279. Jeg synes at jeg har fortjent denne lille skønne pakke, da jeg i de sidste 8 mdr har haft det utrolig hårdt.
  Jeg har haft en depression som startede i januar og siden da har jeg haft det utrolig svært.. faktisk så svært at jeg har været tæt på at forlade denne jord…
  jeg synes virkelig at jeg fortjener denne pakke da jeg er en rigtig te-elsker. jeg har svært ved at klare men dag uden en kop te, og en lækker hårkur vil kun gøre mig glad :-)

 280. Jeg synes jeg skal vinde da jeg har ufatteligt tykt hår der virkelig let lader sig påvirke af vejrforholdene. Dvs. at mit hår i vintermånederne mest af alt minder om en tør høstak og derfor ville denne præmie virkelig bare gøre mig glad :-)

 281. Da jeg først så billederne, tænkte jeg, det the-hjerte må jeg eje! Da jeg så opdagede det var en konkurrence, var det jo oplagt at deltage. Har selv nogenlunde samme hårstruktur som dig, og leder ofte efter produkter, der passe til krøllerne, og vil derfor utroligt gerne være ejer af hårkuren. :-)

 282. Fordi jeg elesker forkælelse, luksus og overraskelser!
  Sådan en treatment pakke der, ville være en herlig appelsin i turbanen.

  kh heidi

 283. Hej Emily
  Jeg vil meget meget meget gerne vinde!!! Jeg synes jeg skal vinde fordi jeg er en trofast læser, og har nu fulgt med på din blog i ret lang tid.. 1½ års tid tror jeg – men er nok ikke så god til at kommentere på dine indlæg, er mere til bare at læse dine inspirerende ord :) Jeg er derudover en hunde-mor, har en skøn labradorhvalp, Huxi, på snart 6 mdr. der uden tvivl ville elske at få lov til at lege med din smukke hund Penny :-)

  Og ellers TAK for en skøn blog.. ! Du er meget spændende at følge og dine indlæg er altid inspirerende!
  kh Maria

 284. Hvor er det sjovt, at du bager, når du er arrig (jf. dagens indlæg). Det gør jeg også (: Har i dag bagt fransk citrontærte og grovboller. Er gravid og er gået præcis en uge over termin, hvilket er ved at skubbe mig fuldstændig ud af balance – føles lidt som pms i tyvende potens… Er så frygtelig utålmodig. Men sikken en dejlig konkurrence, jeg kunne virkelig godt ønske mig forkælelseskit til en eller flere kommende barselsdag(e), hvor manden og sønnike hygger sig. Og så er Purely Professional faktisk helt ansvarligt at bruge, når man ammer – bonus!

 285. Hej! Alletiders konkurrence. Jeg håber jeg vinder for jeg har fulgt din hårkamp i tykt og tyndt og har selv fuldstændig samme problemer som du havde. Jeg har dog ikke et budget som tillader de lækre produkter fra Purely Professional, og er derfor nødt til at bruge tvivlsomme budget køb. Min drøm er at komme af med mit tørre flyvske hår, og få et hår som jeg kan være rigtig stolt af! Jeg er glad for mit lange hår, men det har desperat brug for hjælp :(

 286. åååh!!
  jaa.. jeg elsker the.. og har ikke noget the-æg – og dette er det fineste eksemplar jeg længe har set! så er jeg også helt pjattet med royal copenhagen. og til sidst, så tager min storesøster altid det gode håndklæde!
  ej jeg har faktisk aftalt med mig selv her efter ferien, at jeg vil gøre hver dag til noget særligt – spise en lille lækker ting, bruge fem minutter på at fordybe mig i nusning af min dejlige hund, lave mig en ordentlig kop kaffe med skum på toppen. for det er de de ting der giver dagene glans – og sjovt nok er den bedste defination på dette må være din egen beskrivelse: little things. fordi den er den eneste beskrivelser der dækker.
  there you have it!

 287. Efteråret er ikke ligefrem min yndlings tid, så en rigtig omgang forkælelse ville være helt perfekt. Purely Professionals produkter virker til at være vildt lækre, og mit ret skadede hår kunne godt bruge en kærlig hånd.

 288. Jeg elsker efterårshygge, og dette er den perfekte pakke til forkælelse og hygge, som gør det mindre trist at sige farvel til de lange lyse dage. Med en god bog eller et magasin oveni kunne det sprede glæde her hos mig og yndlingsveninden.
  Virkelig dejlig konkurrence :-)

 289. Hej! (:
  Jeg er lige startet i gymnasiet, så jeg har slet ikke tid til at pleje mig selv og gå på shopping. Derfor kunne det være SUPER fedt, hvis jeg vandt, for så ville jeg få noget skønt hår og efter jeg har brugt det i badet tage det flotte håndklæde omkring mig og drikke en skøn kop the mens jeg læser lektier! (:

  Du er ret sej – stor inspirationskilde!! (:

 290. Jeg trænger i den grad til selvforkælelse! Som mor til en dejlig, men meget aktiv 2-årig og nu gravid i 7. måned med termin i november, kan det ikke passe bedre med lidt efterårsluksus til at pleje den trætte krop og det stride sommerhår:-)
  Jeg vil knuselske din fantastiske give away!

 291. Mit hår har virkelig brug for en omgang forkælelse. Jeg har prøvet diverse hårkurer, men har endnu ikke fundet den perfekte. Jeg er vild med at afprøve nye produkter, så det ville være rigtig lækkert at vinde, og få prøvet denne hårkur fra Purely Professional. Og så lyder håndklædet godt nok også lækkert. Det er den perfekte efterårspakke! Krydser fingre!

 292. Jeg vil meget gerne vinde efterårssættet, da jeg ærligt talt ikke er glad for efteråret. Mit hår trænger til en ordentlig tur og jeg må indrømme, at jeg er lidt doven m.h.t. at bruge hårkur. Ser ud til at din præmie kunne råde bod på det problem, når man kan lade den sidde i.
  Tedrikker er jeg i høj grad, og drikker hver dag dejlig te.
  Et nyt håndklæde kunne jeg også godt bruge.

  Krydser fingre!

 293. Jeg er udstyret med en manke der mest af alt minder om en høstak, når den ikke bliver hjulpet på vej. Efter at jeg netop er startet på efterskole, er der ikke rigtig mulighed for ordentlig pleje i hverdagene, og derfor ville en god top the og lidt forkælelse gøre sig godt i hjemmeweekenderne der kommer i løbet af efteråret.

 294. Jeg har lidt af hårtab det sidste år, og har prøvet med alle mulige former for behandlinger, men er nu endelig kommet til en løsning. Dog er mit hår blevet tørt og slidt af de forskellige produkter jeg har brugt, og hårkuren ville være en perfekt redning.
  Koppen og tehjertet ville bare passe perfekt ind i min begyndende “flytte-hjemmefra-samling”. :)

 295. åh nogle smukke ting <3
  jeg vil gerne vinde fordi jeg virklig har brug for det.. jeg har knoklet så meget den seneste tid, med to jobs og skole = ingen fritid.
  jeg har brug for lidt forkælelse hihi.

 296. jeg må være den oplagte kandidat..
  mig og min søm på 12 er flyttet i lejet hus den 15-7
  en hård omgang med tre discosèr i ryggen
  ik nok med det er der lige kommet en giga forkælelse med efterfølgende mellemører-betændelse
  svært at nyde vores nye omgivelser :-(

 297. Jeg vil gerne vinde, fordi jeg har kruset hår og tørre spidser. Jeg har prøvet flere forskellige produkter, men resultatet bliver aldrig særlig godt. Måske også fordi de dyre mærker ofte er bedst, men dem har jeg ikke buget til på længere sigt.

 298. Jeg ville give både hånd og fod for den treatment! Mit hår er på alle måder sørgeligt, skadet og trist, og kunne i den grad bruge en lille “pick-me-up”!

 299. Jeg bør vinde fordi, jeg har gennemgået en fejloperation og trænger rent og skært til forkælelse, mit hår trænger også gevaldigt til kærlig pleje.

 300. Wauw, hvor et fabelagtigt sæt! Har vist svært ved at argumentere for, hvorfor lige netop JEG skal vinde det. Grunden skulle være, at jeg kunne forkæle min skønneste veninde – jeg ikke ved, hvad jeg skulle gøre uden – med det søde kit. Hun ville elske det, og virkelig, virkelig fortjene lidt selvforkælelse og luksus.

  /Line

 301. Mit hår har gennemgået en halvhård sommer (da jeg fik klippet spidser, røg der 10 cm af, fordi det var så tørt og slidt), så det fortjener vist at blive vedligeholdt lidt bedre fremover :)

 302. Super herlig konkurrence!

  Jeg skal vinde fordi mit hår så meget godt kunne trænge til en opkvikker efter tre uger i bagende varm sol på i min sommerferie som jeg har været så heldig at tilbringe i USA i år :)
  Derudover ville jeg da absolut ikke klage over at modtage de andre ting også. Håndklædet lyder absolut lækkert!

  Eva J.