look of the day: details

Lige et lille sneak peek af hvad jeg havde på i fredags. Resten kommer senere, for nu vil jeg ud at nyde det fine vejr med min lille hund og kæreste, der er blevet syltet lidt i den -næsten – forgangne uge.

A little sneak peek of what I wore friday.

(Visited 165 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Øj du er bare så pæn i tøjet på de her billeder, Emily! ALT er absolut lækkert, halskæden, som jeg stadig er misundelig på, tone-i-tone-buks-og-top og så lige den gule taske til at bryde det hele. Haps haps haps!
    KH

  2. Det ser bare lækkert og råt ud – min favorit er helt sikkert dit ur, synes det er fedt med kontraster til den fine og feminine halskæde (:

    1. Tusind tak Kit, ja lidt kontraster må der til :) Havde egentlig også en jakke på, der brød det hele lidt, men den kom ikke med på billederne…