vindere: ADR x H&M shoppeaften

Så har jeg udvalgt vindere af invitationer til ADR x H&M shoppeaften i næste uge. Følgende kan glæder sig til onsdags-ekstravagance d. 3. oktober: Lilja L., Helene S., Liv E., Emma Anne, Camilla C., Sofie Rostock, Charlotte Louise, Astrid D., Helene og Sofia Andersson. Stort tillykke!

Og mange, mange tak til alle der deltog. Det var bestemt ikke nemt at vælge vinderne, men endte med at vælge efter følgende to kriterier (uafhængigt af hinanden, selvom der også var overlap): Nogle der selv eller havde en veninde/mor/søster der virkelig trængte til lidt forkælelse (hold nu op nogle hjertensskærende historier, blev meget rørt og påvirket af så mange af dem) og så nogle der virkelig, virkelig havde stor interesse i den nye kollektion. Det havde alle der deltog selvfølgelig, men med nogle af ovennævnte kunne man ligefrem mærke deres glæde, begejstring og lyst til at deltage i arrangementet og den slags skal også præmieres synes jeg :) Håber at jeg har fået delt sol og vind nogenlunde lige.

Vinderne har fået direkte besked.

(Visited 150 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Jeg deltog, men vandt ikke… Tilgengældt vandt mine søde lillesøster Astrid, og når alt kommer til alt, så har hun mere brug for en dejlig oplevelse – godt valgt!
  Og tak for en betænksom og omsorgsfuld beslutning :-)

  Vh. Sophie

  1. Årh det er jeg glad for at høre <3
   Især fordi det var mega, mega svært at vælge! Tror lige at jeg skal overveje om det skal være motiverede kommentarer en anden gang ;)

 2. Min mor bliver så glad :-) Mange, mange tak! Men har vi fået en email, eller? :)