på besøg hos Eurowoman

I dag gæsteblogger jeg på Eurowoman.dk, så kig forbi lige her, hvis I vil have forslag til erotisk litteratur, tippes om en fabelagtig øjenvippeserum eller have opskriften på lækker hjemmelavet müsli :)

TILFØJELSE: Kan se at det er lidt svært at læse titlerne på bøgerne på Eurowoman.dk (jeg er vist lidt for vant til meget store billedformater ;)), så de kommer lige her i stedet: Anaïs Nin; De små fugle – Erotiske noveller. Vladimir Nabokov; Lolita (IKKE erotisk litt., men en virkelig god roman none the less, det var en svipser at den kom med). Nedjma; Mandelen. Melissa Panarello; 100 tag med hårbørsten før sengetid.

ENGLISH RECAP: Today I’m ‘guest blogging’ at Danish fashion magazine Eurowoman’s website. The post is right here, but in Danish only.

bloglovin

(Visited 330 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg ikke forstår erotisk litteratur… Kæft, hvor ville jeg synes, det var nederen at sidde med hovedet nede i en bog og så føle mig… trængende… hvert andet øjeblik!

 2. Hej Emily.
  Jeg har lige et par spørgsmål, mht din anbefaling af erotisk litteratur.
  Det er svært at se titlerne på billedet, så kan du måske lokkes til at skrive det her? Samt forfatternavn.. Det ville gøre det MEGET nemmere for mig, at finde dem på saxo, eller en anden bogside ;-)

  1. Jeg har luret de forskellige titler, desværre er flere af dem udsolgt fra forlaget :-)
   Du skal også lige have tak for listen. Har selv læst fifty shades triologien, og er ret blandet omkring den. Synes egentlig erotikken er tiltalende og afvekslende, men synes ikke de er særligt velskrevne, desværre, så glæder mig til at læse nogen af de titler du nævner :-)

   Har du læst Anis Nins anden bog “Venusdeltaer” eller Melissa Panerellos anden roman “Duften af dig”?

   1. Skriver fluks titlerne i dette indlæg, havde ikke taget højde for at Eurowomans billeder er mindre end hvad jeg er vant til ;)
    Og tak for dine anbefalinger!

 3. hvad koster den der eye lash growth serum fra isadora? Jeg kan ikke finde det på hjemmesiden :)

 4. Ved du om den forhandles andre steder online, den der serum. Jeg kunne ikke lige se den online ved magasin, selvom jeg var igennem Isadoralisten. Det virker ellers tiltalende, ser ud til at være et mærke i et fornuftigt prisleje for en studerende som mig :) Har jo så ikke set hvad wunder dimsen kan gøre :)

 5. Vladimir Nabokov; Lolita :O

  Mener du ligesom i den der sang ‘Moi Lolita’ af den franske sangerinde Alizée????

  1. Jeppper :) Tror dog du kan være ret så sikker på at Alizée har det fra Nabokov og ikke omvendt ;)

 6. Hej Emily.
  Angående Nabokovs Lolita… Den eneste måde man kan kategorisere den bog som værende erotisk litteratur, er hvis man fuldstændig har misforstået den, eller hvis man tænder på udnyttelsen og voldtægten af en 12-årig pige. Lolita er et mesterværk, ingen tvivl om det, men den har absolut intet at gøre med erotisk litteratur, og det er meget uheldigt at den forestilling stadig eksisterer.

  1. Hej Sofie,
   Det har du da fuldstændig ret i. Må krybe til korset at indrømme at det er meget længe siden jeg har læst Lolita og at det gik lidt stærkt, da jeg hev bøger ud af hylden til indlægget. Rettet fluks. Tak for at gøre mig opmærksom på det! :)

 7. Hvis man ønsker at læse en virkelig fræk og pirrende roman, vil jeg foreslå, at man læser “Direktørens sekretærer” af N. Johansson. Men lige en advarsel: Det kræver søvnløse nætter i soveværelset og en god kondi…;)