insta week

Der har ikke været nogle ‘Insta Week’-indlæg de sidste par uger, da jeg ikke har været den flittigste ‘instagrammer’ pga. rejse og sygdom. Men nu er jeg klar, parat, start igen og ovenfor er et skrabsammen fra de sidste par uger: Hotelværelse, køn (men mystisk duftende) ny Guerlain parfume, masser af mad og kage, Jonas’ sublime Eggs Benedict og kage fra La Glace hos søde Maria bør fremhæves, plettet hund på sofa, plettet hund på tur, plettet hunds stand-in Kenzo-hundemand, morgenmadsispinde, billeder fra sygesengen med te og bøger, laks med speltsalat, shellac-fjerning, venindehygge og rødvin, middag på Ingolfs kaffebar, CAIA butiksåbning, AdR x H&M pre-shoppingevent, fejring af kanelbullens dagMeyou-kontoret, hygge hos mine forældre og fint nyt kroko-sleeve til min mac fra Aura/Neye.

Huhej, så er vi klar til en ny uge ;) God søndag aften!

ENGLISH RECAP: The past couple of weeks in Instagram pictures.

bloglovin

(Visited 169 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Sikke mange lækre billeder – især de fine kagestykker, kanelsneglene og ikke mindst laksen – alle ved jo, at alting smager bedre, når det serveres på royalt porcelæn (;

    – Anne

  2. Hvor er den lækre sleeve fra?! Går nemlig og vil gerne have en ny til min mac, og den er jo så pææænn!

  3. Jeg arbejder i Meyers Deli, og der er så mange lækre ting. Men kanelsnurren er og bliver nu noget helt særligt! Mums.

  4. Hej Emily.
    Jeg overvejer at få lavet mine negle med shellac her i efterårsferien. Er det svært at få af, og hvor længe vil du mene det holder?

    1. Mit holder altid minimum 2 uger og som regel 3, det er ikke svært at få af, det tager bare lidt tid :)