vindere: mine yndlingsprodukter

Tusinde tak til alle der deltog i konkurrencen om mine yndlingsprodukter fra Purely Professional!! Fordi I var så mange har de rare Purely piger smidt to ekstra sæt i puljen, så i stedet for 1 vinder har jeg fået lov at trække hele 3 heldige piger, der skal forkæles. De heldige er Maja R., Julie A. M. og Mette V. S. Vinderne får direkte besked. Stort tillykke og tak til alle der deltog :)

Purely Professional kører i øvrigt en skæg konkurrence på Instagram lige nu (de hedder @purelyprofessional): Tag et billede af det du synes er ‘simply beautiful’ og tag det #simplybeautifulpurepro og deltag i konkurrencen om et valgfrit PP-produkt :)

(Visited 246 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Hej Emily.
  Jeg overvejer på det kraftigste at købe den grå kjole fra Ganni, som du også er indehaver af, men er i tvivl om hvordan jeg vil style den her til vinter, og ville i den forbindelse hører, om du ikke snart skulle have den på igen her hjemme i det (kolde) danske, hvor strømpebukser er en nødvendighed, så jeg kunne suge til mig at inspiration? ;-)
  Knus fra en trofast læser, der ELSKER din blog.

  1. Den er fra Muji i Berlin. Men Muji findes mange steder, måske egentlig også på nettet :)

 2. Hej Emily. Jeg ville bare høre om du har givet vinderne besked? Jeg er i tvivl om det er mig der har vundet, eller en anden Maja R. :-)

  1. Det er desværre en anden Maja R. Altså med mindre at du har to mails? Har sendt mail ud for 5 dage siden. Vinderens mail starter med majarp6, men har mystisk nok endnu ikke hørt fra hende.

   1. Arh øv okay, troede lige hehe :-) nej har kun én mail, og det er ikke den du skriver :-) men tak for svar.