konkurrence: nikon 1 J2 kamera

Alle billederne ovenfor er taget med Nikon J2 og er uredigerede.


Det sørme’ det snart det’ jul! Så derfor er der også et funklende hvidt og vanvittigt tjekket lille Nikon-kamera på højkant denne søndag :)

Det er storebroren til denne lille fikse fyr, som jeg testede i foråret og også var begejstret for. De er stort set identiske – indeni som udenpå, men i denne nyere udgave er der kommet en ekstra række sjove funktioner og effekter. Jeg har endnu engang ‘kun’ testet med standardoptikken, men der kan tilkøbes andre objektiver og der er derfor mulighed for variation og fotografisk udfoldelse, selvom det er et relativt lille kamera og derfor nemt at have med.

Og det er lige akkurat det der ‘gør det’ for mig. For det er skønt at have et mere bærbart og let kamera, som man også lige kan tage med på gåtur i sneen ved Ystad Badehotel. Eller lige proppe i håndtasken til theselskab hos Niko Strangas på Hotel Avenue. Mere om de to ting snarest ;)

Det lille (i alle tilfælde i forhold til den klods jeg plejer at slæbe rundt på), fikse kamera er ikke bare pænt (uh, gad virkelig godt et lyserødt), men også nemt og skægt at bruge, uanset om man er begynder og kører på ren ‘auto’ (der virkelig arbejder for en, selv under svære lysforhold og UDEN grim flash) eller mere rutineret og vil lege med manuelle indstillinger. Derudover er der kommet et ‘creative mode’ hvor man kan lege med forskellige funktioner bl.a. softfilter, ‘miniatureeffekt’ (giver sløret baggrund) og selektivt farvevalg (som illustreret på billederne af de hhv. gule, røde og blå badehuse ovenfor).

For at deltage skal man:

 1. Lægge en kommentar med en motivation for hvorfor netop du skal vinde kameraet.
 2. ‘Like’ dette indlæg.

Konkurrencen slutter på næste søndag d. 9/12 kl. 12.00. Jeg trækker en vinder umiddelbart efter.

Kameraet har en værdi af ca. 3500 kr.

Og så synes jeg også at I skal følge Nikons seje og meget aktive facebookside med masser af fototips lige her :)

bloglovin

[sponsoreret]

(Visited 1.284 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Fordi mit gode gamle kamera som jeg har haft i 100 år er afgået til de evige jagtmarker og jeg derfor mangler en afløser.

 2. Mit kamera er lige gået i stykker, så dette vil være helt vildt fantastisk at vinde, så jeg ikke skal finde penge til et kamera – og jeg kan forevige julen 2012 :-)

 3. Det er jo den vildeste konkurrence til dato.
  Hvem der ikke bare ønsker sig et kamera, ja jeg gør i hvert fald.
  Et kamera der kan være med til at skabe kreativitet og smukke minder, at se tilbage på.
  Ej, hvor jeg håber på at være helt utrolig heldig..

 4. Jeg kan godt lide at tage billeder, men savner et lille, godt kamera. Nogle gange er der ting som en telefon bare ikke kan fange. Jeg skal til Washington D.C. til april og glæder mig allerede som et lille barn – og jeg vil SÅ gerne dokumentere min rejse, især fordi der er National Cherry Blossom Festival og hele byen er et overflødighedshorn af kirsebærblomster og seværdigheder :)

 5. Jeg skal vinde, da mit kamera lige har måtte lade livet, og jeg står og skal til NY det nye år, og der vil jeg gerne fotografere, fotografere og fotografere :)

 6. Wow, sej gave!!! Jeg skal da helt klart vinde!!! Mest fordi jeg elsker at tage billeder, tager mange af slagsen, får ros for mine “motiver” – men næsten altid tager dem med iphone, fordi mit “store” kamera er for uhandy’t at slæbe med rundt. Det ku være fedt, at få skudt nogle rigtig gode billeder, mens mine børn er små!

 7. Fordi jeg elsker at tage billeder af alle smukke ting på min vej, men desværre aldrig har haft andet end min mobil :-(
  Og jeg elsker virkelig at finde smukke billeder frem i det jeg møder på min vej :-)
  Der er liket.

 8. Fordi at jeg skal holde min første jul sammen med Mikas på 2,5 år og vores kamera er gået kaput. Og en jul uden kamera til at tage billeder af Mikas glade øjne når han pakker ud er da næsten ikke til at holde ud at tænke på.O)

  ………………………▲………
  ……………………..☼☼.………
  ……………… …*•○♥○•*………
  ……………… .*♥♫♀♂♫♥*’………
  ………..……*♥•♦►♫◄••♥* ……… Glædelig 2. december

 9. Jeg ville blive lykkelig for at vinde kameraet, Ganske enkelt fordi jeg intet ejer og jeg ønsker at starte en blog med små kreative projekter :)

 10. Jeg skal være “hundemor” her lige om lidt og ville elske at kunne tage billeder af min nye ven. Desværre blev mit kamera smidt væk i en flytning (mistænker kæresten for han så kunne kæbe større), mén ja med et Nikon kan jeg opfylde min “mor” rolle og tage billeder hele tiden ;)

 11. Fordi min kæreste ville blive SÅ glad for det her kamera. Han bruger i timevis på at researche på hvad han skal anskaffe sig, men tror det her passer perfekt til hans behov: smart, småt og rigtig flotte billeder.
  Han ville blive så glad!
  Adventshilsner, Malene

 12. Jeg mangler en ny kamerat (fik du den? Haha, spøg til side) til at forevige alle de fine stunder i livet, og ikke mindst til at følge mig i min evige jagt på inspiration til designstudiet.

  Kærlige julehilsner herfra

 13. Skal på udveksling i Australien med min kæreste om et års tid. Dertil er jeg på udkig efter et systemkamera (hedder det vistnok), da det bliver en uforglemmelig tur og derfor vil jeg have dokumenteret milepælen i vores forhold med en masse gode billeder!

  Har et kompakt kamera for tiden, men kvaliteten er ikke i top. Spejlreflekskamera bliver en tand for stor, da jeg regner med at vi skal rejse en del rundt i fx New Zealand efterfølgende. Så Nikon J2 ville være perfekt!

  Glædelig 1. advent :)

 14. Lækreste give-away nogensinde! Wow!

  Jeg kunne godt bruge det lækre kamera, fordi mit gamle kamera ikke har det så godt længere, og jeg har ikke råd til at investere i et dyrt og bedre kamera. Og så det kamera bare så kompakt, at jeg kan tage det med mig over alt!

 15. Jeg ville elske at eje det kamera! Da jeg synes, at et spejlrefleks er så klodset at rende rundt med hele tiden :-) Og så er det desværre et urealistisk julegaveønske, men man har lov at håbe.
  Glædelig 2. december! :-)

 16. Mit kamera er lige gået i stykker, og jeg elsker at tage billeder… Specielt i julen hvor familie er samlet plejer jeg at tage rigtig mange billeder på gåture, ved julebordet, rundt om juletræet, og ikke mindst billeder til alle de kære julefrokoster.. Billeder siger mere end tusinde ord og er så vigtige for minderne… :-)

 17. Lækre billeder <3

  Jeg vil vildt gerne vinde det fikse kamera! Jeg har maaaange gode grunde :) Nogle af dem er f.eks. 2 skønne børn på 3 og 6 år :) Jeg elsker at tage billeder af det mad og bagværk jeg laver, også hverdags retterne (Er ved at lave en mad& livstilsblog m.m) Og så er jeg bare ret vild med at visualisere og digitalisere mit liv, hverdag, fornøjelser, anskuelser, oplevelser osv :)

 18. Ej det er skæbnen!! Mine forældre har bare et hammer dårligt kamera, hvilket har resulteret i super dårlige billeder af mig og min søster til gymnasie-galla, studenterfest mm. Det er rigtig synd, og jeg havde overvejet at give dem et nyt kamera til jul – men detsværre er su-finanserne ikke til så dyre julegaver :-( Så hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så får mine forældre kameraet og de kan forhåbentligt rage gode billeder af de kommende store begivenheder i vores familie :-)

 19. Uhh, vil så gerne vinde et nyt kamera. Jeg mangler et kamera, og så sådan et lille et som man kan tage med overalt! Det er da ikke til at stå for.

 20. Fordi jeg i morgen afslutter mit første fag på uni ! Kunne være perfekt med en lille eksamens-gave! (og hvis jeg dumper, så kan det jo fungere som en trøst). Jeg har lige netop i dag gået en tur i skoven og savnet et kamera til at tage billeder af det smukke vinter-vejr, men SU’en rækker ikke lige til kamera nu.. Håber, håber, HÅBER jeg er heldig!

  Glædelig adventssøndag til dig, kønne pige!

 21. Hej Emily,
  Jeg ville elske at vinde det kamera… Jeg elsker at tage billeder og det samme gør min kæreste, men vi ejer ikke et ordenligt kamera, og derfor har vi nu anskaffet os et engangskamera for at få følelsen af et kamera… Det er på ingen måde det samme.. Men på SU er et kamera ikke lige til at betale. Så det ville være skønt med en tidlig julegave.
  Jeg læser din blog dagligt, og er især blevet inspireret af dine Paris indlæg, da jeg jævnligt rejser til Paris, men uden at komme hjem med gode billeder.

  God aften

  Kh Michelle

 22. Gælder det, hvis det er fordi jeg synes, at det bare er pisse lækkert og mit Canon simpelthen er oldgammelt? Det håber jeg lidt at det gør!

 23. Uhhh hvor dejlig en præmie!
  Har selv et gammelt, men højt elsket, canon spejlreflekskamera, som jeg elsker SÅ højt… Får det desværre ikke taget med, så ofte som jeg burde, da det ikke er så handy til livets små snap shots… Jeg vil elske at have denne lækkerbisken på mig altid, så livets små snapshots bliver i den høje kvalitet som de fortjener!

 24. Jeg har aldrig haft mit eget kamera! Jeg elsker at tage billeder og låner ofte min søsters spejlreflekskamera, når hun giver mig lov altså ;). Jeg skal på interail til sommer og det ville være skønt at kunne tage nogle billeder, så man har nogle billeder at se tilbage på. Men også bare billeder af natur, verdensliv og ens dejlige veninder betyder meget :). Jeg ville selv købe et kamera, hvis jeg havde pengene, men faktum er, at det er svært at få penge til, når man kun har sin SU at gøre godt med :(..

 25. Uhh, lækker konkurrence!
  Jeg mener at jeg skal vinde dette kamera, fordi jeg elsker at tage billeder og syntes mit eget kamera ikke lever op til mine behov :)
  Derfor kunne dette kamera være en fantastisk opgradering! (og som du selv siger er det også virkelig pænt)

 26. Jeg ELSKER at tage billedere. Efter at ha fået lov til at prøve og pille lidt ved flere af mine venners super fancy Canon’s, Nikon’s og Sony’s har jeg virkelig også ønsket mig et godt kamera selv. Men, på SU er der desværre visse ting der må forblive i drømmene (i hvert fald indtil man for fuldtids job, og kan få sparet op) –> derfor vil jeg SUPER gerne vinde dette kamera. KRYDSER fingre :)

 27. Hvorfor jeg skal vinde det? Jeg skal på ferie til Berlin til Januar, med min kæreste. Det er vores første ferie sammen og jeg glæder mig rigtig meget! Ville virkelig gerne kunne forevige vores første ferie sammen, med et ordentligt kamera og ikke bare med min smartphone. Det ville virkelig gøre at vi kunne få en dejlig ferie som vi altid vil mindes og kan se tilbage på med nogle lækre, lækre billeder

 28. Jeg er utrolig afhængig af et godt kamera på den designlinie jeg går på i øjeblikket, men i sidste uge opdagede jeg med sorg i hjertet at mit elskede Nikon havde lidt en hård død under en flytning.
  Så lige nu går jeg og tager billeder med min telefon, hvilket er af en møg kvalitet ifht. et rigtigt kamera. Men når man skal bruge det i sin uddannelse og i det hele taget har en stor passion for at fotografere, så kan man altså ikke lade en kameraløs-periode stoppe én :)

 29. Mit højeste ønske til jul er et nyt kamera. Mit gamle kamera fungerer ikke rigtig længere, og billederne bliver meget slørede og dårlige. Jeg er så heldig at jeg snart (eller til marts) rejser til Asien i 3 måneder hvor jeg skal ud og opleve lidt af verden som backpacker og frivillig, også duer det altså bare ikke at komme hjem med en masse dårlige billeder som man vil være træt af resten af livet. Derfor skal jeg altså have et nyt kamera, og det vil da bestemt ikke være dårligt at vinde dette fine et så jeg bruge de ekstra penge på rejsen. Jeg krydser i hvert fald fingre :-)

 30. Jeg er i gange med min egen blog, og vil rigtig gerne i gang med lidt mere mode på bloggen, men mit lille billige digitalkamera, er ikke det fedeste, og tager oftest dårligere billeder end min telefon…

  Så det ville være helt fantastisk med et godt kamera, der bare kan det et kamera skal kunne: tage fede billeder!

  vil også are gerne blive bedre til at tage billeder af venner og familie, for man glemmer hurtigt og der er ikke noget bedre end af kunne kigge tilbage og huske alle de gode dage :-)

 31. Kære julemand

  Jeg vil så MEGA gerne vinde dette vidunder af et kamera. Jeg er næsten lige startet med at blogge, og det kræver et ordentligt kamera. Jeg synes jeg har været sød i år, og jeg lover at være endnu mere sød næste år.
  Jeg lover at blive frivillig diverse steder… jeg skal også nok rydde op i min lejlighed og gøre rent – HVER DAG. Jeg lover også, at jeg ikke skraber alle felterne på min skrabekalender på én gang.
  OG jeg lover at jeg først pakker kameraet op d. 24 december.

  Med venlig hilsen
  Kamma P

 32. Først lige: super fed blog, det er en fornøjelse at læse med hverdag! :-)
  Jeg skal vinde kameraet fordi jeg skal ud af rejse om to måneder. Jeg skal være væk i tre måneder og på min tur rundt i verdenen ville dette kamera være min tro følgesvend. Jeg er sikker på at denne rejse vil blive en tur jeg vil huske resten af livet og derfor ville det være fantastisk at kunne have nogle uforglemmelige billeder med hjem fra turen som jeg kan mindes lige så længe jeg ville :-)

 33. Årh, jeg kunne godt bruge sådan et fikst lille ét. Ved ikke, hvilken motiverende comment, jeg kunne lægge. Jeg har ikke noget kamera i skrivende stund. Det er da lidt motiverende. Og så elsker jeg din blog.

  Vh Frederikke :)

 34. Fordi jeg ikke har noget kamera, og jeg er nød til at låne min fars når jeg er hos ham i weekenderne.. Jeg er nød til at bruge min gamle smadrede telefons..Og min kat er til dyrlægen.. og savner ham virkelig.

 35. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at vinde denne smarte Nikon j2. Mit eget kamera er ikke af bedste kvalitet (Sony DSC-S950), jeg har haft det siden jeg gik på efterskole, og som man nok også kan se på de billeder, jeg smider på min blog, så er det ikke ligefrem den bedste kvalitet man kunne håbe på, et nyt kamera ville give mig muligheden for, at skabe en endnu bedre blog med en masse nye og bedre billeder.
  :-)

 36. Jeg ville være lykkelig, hvis jeg blev ejeren af det fine kamera.
  Jeg har et gammelt Nikon D40, som er godt, men ikke fantastisk nemt at have med nogle steder. Det kræver en stor taske, med en kraftig hank. Derfor ville det være helt perfekt med sådan en lille funktionel sag, som er lettere at have med i hverdagen og som med garanti også har nogle lidt federe funktioner end mit gamle nikon.

  Gætter på det er på bloglovin, man skal like indlægget? Det er i hvert fald det jeg har gjort.

  Lisa // Lille Lisas Univers

 37. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde dette lækre kamera, da jeg elsker at tage billeder, men desværre er mig gamle kamera gået i stykker, og er ikke til at reparere. Da jeg er en fattig studerende, og her i december skal bruge alle mine penge på at forkæle mine venner og familie, kunne det være så rart med dette kamera som en lille julegave til mig selv. Jeg krydser fingre. :-)

 38. går lange turer på stranden og i naturen med hunden, det er så smukt et syn der møder os hver dag, ville da gerne vinde et kamera så jeg kunne tage nogle lækre billeder af det, vi møder rådyr næsten hver dag, det er da smukt

 39. Jeg bør vinde – fordi hvis jeg vinder, vil jeg give den videre i julegave til min søster, der er enlig mor til to og ikke har et kamera.

  Glædelig 1. advent :)

 40. Mit gamle kompaktkamera har efter mange års brug (og ikke mindst udlån til kæresten) fået en del skrammer og pixelfejl.. Som studerende er det svært at få råd til et nyt – men det gør bestemt ikke drømmene om det mindre. Det ville være en julegave der giver julelys i øjnene :)

 41. Jeg vil super gerne vinde et kamera, da mit elskede gamle kamera gik i stykker for et halvt år siden. Jeg har altid elsket at tage billeder og brugt meget tid på det. Men nu har jeg måttet tage billeder med min mobils slørede kamera i et par måneder, og er godt træt af det. Derfor ville det være en fuldstændig perfekt og glædeskabende tidlig julegave at vinde dette kamera.

 42. Jeg synes jeg burde vinde fordi jeg ville blive så helt utroligt glad for det og fordi jeg ville tage det med på masser af eventyr :)

 43. En af de bedste konkurrencer nogensinde. Vil SÅ gerne vinde dette kamera. Har altid elsket at tage billeder. Men de store kameraer har aldrig passet til mig. Men da jeg så dette her tænkte jeg. Hvor er det perfekt;) den kan det samme bare uden at være klodset;) håber jeg bliver den heldige vinder;)
  God jul og 1 advent:D

 44. Hmm jeg synes jeg skal vinde, fordi jeg ELSKER at tage billeder og gerne gør det hele tiden, hvis det altså ikke lige var fordi, at mit gamle spejlrefleks er forfærdeligt upraktisk og tungt at have med på farten og fordi jeg har prøvet at spare sammen til forgængeren Nikon 1, siden du viste den på bloggen i foråret – dette er dog gået ualmindeligt dårligt, da jeg er på SU og har det med at falde over noget tøj jeg bare må eje hver gang opsparingen er begyndt at ligne noget ;)

 45. Mit nummer 1 ønske til jul i år er et godt kamera, men da hverken familie eller venner giver for så stort et beløb ser det lidt sort ud. Min kæreste og jeg har nemlig længe været i gang med reagensglasbefrugtning og vi tror endelig at det har båret frugt :D Nu mangler vi bare et kamera så vi kan tage billeder af maven som vokser og den lille ny når han/hun kommer.

  Tak for en skøøn blog og dejlig jul til dig.

 46. Åh, det er jo en fantastisk og kærkommen konkurrence. Der er nok rigtig mange gode begrundelser derude for at netop de skal vinde, men jeg vil da gøre et forsøg og håbe.
  Jeg synes jeg skulle være den heldige vinder, fordi jeg elsker at tage billeder, og mit nuværende kamera faktisk ikke kan hamle op med mit mobilkamera, lige bortset fra hastigheden, da mobilen tager ca. 15 sek. om at tillade at tage det næste billede :-( Så enten får jeg en uskarp billedkvalitet eller også når jeg ikke lige det sjove eller fascinerende jeg egentlig ville tage et billede af.
  Da jeg er studerende, som så mange andre derude, så er der ikke rigtig råd til et nyt kamera lige nu. Så projekt køb-nyt-kamera står på standby

 47. Med et ben på vej ud landet i længere tid på et sjovt eventyr og nye oplevelser, vil sådan en fiks lille sag gøre det langt sjovere at dokumentere alle oplevelserne. Og med et dagpenge budget er det ikke et kamera der står på investeringslisten, så det her kamera vil være en perfekt start på nye eventyr og en dejlig pre-julegave:)

 48. Efter gymnasiet skal jeg til Ghana og arbejde frivilligt i en børnehave og på et hospital. Rejsen er rigtig dyr, og det ville være fantastisk at få foræret et kamera, istedet for at skulle bruge min gamle sony ericsson!
  Derfor ville det betyde enormt meget for mig, at vinde kameraet :-)

 49. Åårrhh hvad en vild give-away :)
  Jeg vil så gerne vinde! Min kæreste har et fint kamera, men han rejser en del med hans arbejde og har altid kameraet med. Så jeg mangler rigtig meget et kamera herhjemme, især sådan en dag som idag hvor sneen er faldet og solen har skinnet – det har kriblet i mine fingre for at komme ud og tage dejlige billeder! Men kæresten har kameraet med og min mobil gør sig ikke så godt som kamera desværre.. Såå fingers crossed :)

 50. Med endnu en moster titel lige om hjørnet (som i han allerede er for sent på den i forhold til termin:-) er jeg da den rigtige vinder til dette fineste kamera – ville da være fantastisk at være med til at dokumentere hans første levetid, med så godt et kamera.

  Skal man snakke motivationteorier vil jeg iflg. Maslow komme helt op i selvrealisering som vinder af dette kamera. Altså hvis ikke det er selvrealisering at bage nogle fine kager, tage billeder af dem og dele dem, så ved jeg da ikke hvad det er :o)

  Rigtig god december mdr.:-)

 51. Jeg håber på at vinde dette lille lækre kamera, da jeg drømmer om et kamera der er nemt at have med på farten. Så jeg løbende kan dokumentere alle de små glimt fra min barsel og af min kære baby. Det er nemlig ret så besværligt at jonglere med et stort spejlrefleks OG en baby, barnevogn mv. på samme tid. Jeg vil derfor elske denne lille kompakte sag som passer i tasken – ja egentlig næsten i lommen. KH Ida

 52. Fordi jeg planlægger 1 mdr sommerferie blandt fjerne himmelstrøg og har derfor brug for dette skønne kamera til at forevige billeder fra et helt unikt sted :)

 53. Motivation til at deltage i denne konkurrence skal man ikke lede længe efter. At kunne fange hver moment med smukke pixels, elegance og lethed er jo drømmen for enhver som interesserer sig for smukke fotografier. Jeg kan ikke undvære smukhed i mine hverdage og med den lange mørke tid holder blogs med smukke billeder skabt fra sådan nogle lækre kameraer giver det overskud og energi til at komme igennem den triste og kedelige vinter. Det vil jeg naturligvis også gerne kunne bidrage med på min helt egen måde og hvis det kunne blive med dette lækre kamera ville jeg var ualmindeligt taknemmelig :)

  Glædelig 1 søndag i advent :-)

 54. Sikke en fantastisk konkurrence!
  Jeg ville elske at vinde den, fordi jeg står og skal ud og rejse næste år, og mangler virkelig et kamera til at fange og gemme alle minderne.
  Især det med at det er lille og praktisk (og lækkert!), gør at det ville være helt perfekt for mig.

 55. Dette super fine kamera måtte meget gerne blive mit, da mit gamle hvide Nikon S3 synger på aller, aller sidste vers! – Og jeg vil så gerne have et godt kamera, så jeg kan tage billeder i sneen af min søde cubafidus :)

 56. Aj – sikke en vild konkurrence! Jeg fortjener helt klart det kamera – because i’m worth it… Så simpelt er det! (Og så corny kan det gøres :))

 57. Jeg ville elske at have det kamera, men det ville ikke være mig, der skulle have det, hvis jeg vandt det. Jeg ville vinde det til min kæreste, som (romantisk som han er) mener, at de minder der skal skabes og huskes, når man sidder på plejehjemmet og kigger fotoalbums, er minderne fra hverdagen. De små ting, som bare gør dagen lidt bedre.
  Derfor vil jeg gerne have dette kamera, for vi har intet, og i egenskab af fattig og flittig studerende uden tid til studiejob, er det ikke lige det, der er råd til i julegave.
  Dette lille kamera, kan følge os, hvorend vi går, og huske vores minder for os, når vi selv glemmer dem.

 58. WOU!!! virkelig en super genial præmie. Jeg har et kamera af ældre dato der ikke kan så meget, og nu jeg er blevet vild med at tage billeder vil dette super smarte kamera passer fint ind i min hverdag :-)

 59. Jeg skal vinde kameraet, da jeg virkelig holder af og nyder at fotografere. Jeg har et spejlreflekskamera og kender det rigtig godt, men synes ofte at det er for stort til at jeg får det med… Derfor ville det være super lækkert med et mindre kamera, som tager billeder i helt fin kvalitet! På den måde vil jeg få taget en del flere billeder fra alting – ikke kun når jeg lige føler for at bære rundt på “klodsen”.
  Krydser fingre!!!

 60. Jeg skal vinde kameraet, fordi mit trofaste lille Nikon kamera for nyligt er afgået ved døden, og jeg har svært ved at skrabe penge nok sammen til et nyt som studerende (brokke brokke, klage klage). At være den heldige vinder af dette her ville derfor gøre julen mægtigt rar og i langt højere grad gennemdokumenteret i form af billeder og film:)

 61. Sikke et fedt kamera! Hvis jeg havde 3500 kr til sjov og ballade skulle de gå til sådan et kamera, tout de suite :) Desværre ejer jeg kun et billigt kamera fra Aldi og billederne er også derefter..
  Jeg krydser alle fingre og tæer og håber på at få en dejlig adventsgave næste søndag :)

 62. sikke en fin konkurrence!
  Jeg synes det kunne være fantastisk med et nyt lækkert kamera. jeg skal holde jul på hawaii i år, og det ville da være fantastisk at have nogle minder at vise frem til familien når man kommer hjem igen, efter sådan en speciel oplevelse. Desuden druknede jeg mit gamle digitalkamera i en vandpyt i sommer, så har nu overlevet på min telefons grynede billeder lidt for længe..
  Krydser alt hvad jeg har, for at jeg skal være den heldige vinder – lover at sende nogle finde billeder fra hawaii, hvis jeg vinder kameraet :-)

 63. Jeg skal vinde fordi vi ikke har haft et kamera siden mine børn var helt små, min søn fik det gamle hevet på gulvet da han var 4 år gammel, og så var det slut med det. Nu er han lige blevet 10 år og jeg er så flov over, at vi endnu ikke har fået købt et nyt. Vi har naturligvis mobilerne, men helt ærligt, det er jo ikke det samme :( Så håber jeg er heldig <3

 64. Jeg ville elske at vinde det fikse lille kamera, fordi jeg, som dig, ofte slæber afsted med et stort spejlrefleks – eller rettere fordi jeg netop ikke altid gider at slæbe det med mig. Derfor har jeg tit kun mobilen til rådighed og den fanger det mest nødvendige, men kvaliteten er derefter. Jeg ville elske at have en handy størrelse, som det fine Nikon, at tage med mig i selv den mindste håndtaske :)

 65. Det ville da været dejligt at vinde, og at kunne tage fine billeder på sin vej, uden at behøve at slæbe det store kamera med :) endnu en fantastisk konkurrence i hvert fald, og jeg krydser igen mine fingre!

 66. I går sad jeg med min søster og flettede en vægkalender sammen til vores bedsteforældre i julegave – og det slog os, hvor få fine billeder vi har af familien fra den sidste tid. Mange motiver er druknet i iPhone snap shots og instagram filtre. Så jeg ville elske at tage denne fikse fætter med til Thy i julen og tage nogle skønne billeder af min mor, far og tre smukke søstre. Har et større Nikon på arbejdet, så det kribler i fingrene efter at kunne bruge det privat til at forevige mine kære.
  Tak for altid personlig og oprigtig blogging – det er helt særligt.

 67. Jaaaamen du godeste!! Sikke en vanvittig lækker gevinst!! Igen igen!!

  Uhh..Jamen jeg synes jeg skal vinde da det kamera jeg har nu er et jeg har arvet efter en veninde…Det er meget ridset og lidet kønt, og ikke et jeg sådan i virkeligheden er vild med at hive frem når der skal tages billeder, selv om det fungerer ganske udmærket..Ville da bare være alt for cool med sådan et helt nyt og super smart et i stedet!!

  Endvidere har jeg ikke kamera i min telefon( Jeg ved det, jeg er HÅBLØST bagud;O), så jeg er faktisk ret afhængig af et almindeligt kamera hvis jeg har noget jeg gerne vil have foreviget!!

  Jeg skal på en fantastisk rejse til Grønland til sommer, og der er det jo absolut et MUST at have et godt kamera med!!

  Uha hvor der krydses fingre..;O)

  Kh Betina

 68. Årh søde Penny altså!! :)

  Min kæreste og jeg har nu været i New York og Paris sammen, og begge gange har vi kun haft iPhone-billeder at kigge på bagefter. Vi har ingen billeder af os sammen på rejserne, men kun – groft sagt – kornede billeder af Versailles og Central Park. Kunne godt bruge et lille, fikst kamera. For hvis min kæreste skulle gide tage billeder, så skulle det ikke være med et kæmpe kamera, som han skal slæbe rundt på. Så skulle det være smart og fikst :)

 69. Jeg har altid elsket at tage billeder helt tilbage fra dengang, hvor jeg havde et manuelt spejlreflekskamera, hvor jeg stod i mørkekammeret og fremkaldte film. Desværre er jeg med årene blevet dårligere og dårligere til at tage mit store tunge spejlrefleks med, så det bliver ofte kun til dårlige iphone billeder. Jeg tror, at dette kamera ville være med til igen at få mig i gang med at tage en masse dejlige billeder.

 70. Mit nuværende kamera er syv år gammelt og kan tage ca. tre billeder, før batteriet går død, og det er altså pænt trist! Så denne Nikon-basse vil være en værdig foryngelse af kamerabestanden hos mig.

 71. Jeg skal vinde dette seje kamera, fordi det simpelthen er det pæneste kamara, jeg har set. Så kan det sagtens stå fremme og dermed blive brugt hele tiden og forevige minder hver dag. Den lyserøde udgave må så gerne bo hos mig. Så passer den lige ind i pastelhimmelen, der eksisterer her hjemme.

 72. Fordi jeg er træt af mit iphonekamera, som jeg bruger til en hver lejlighed. Jeg ville så gerne have et GODT og lille fikst et, som det der! Det er nogle virkelig fine billeder du har taget med det. Jeg krydser fingre og håber på det bliver mit en dag :) Tak for en flot konkurrence!

 73. Okay… Min grund til at vinde det lille – men smarte Nikon 1 J2 kamera er måske en lille smule mærkelig.. Men jeg håber at nogen vil forstå grunden alligevel: Sagen er nemlig den, at jeg er KÆMPE fan af One Direction, og en hel del ved sikkert allerede, at de i maj 2013 gæster København – nærmere betegnet Forum. Til deres koncert vil jeg selvfølgelig gerne tage nogle billeder, og da jeg endnu ikke er ejer af en Smart Phone, og heller ikke må medbringe mit store Nikon Spejlrefleks, så må jeg indtil videre tage til takke med min meget gamle mobil med et kamera på 2MP.
  Derfor vil det være F-A-N-T-A-S-T-I-S-K, hvis jeg kunne vinde et Nikon 1 J2, da det vil hjælpe mig til at forevige den – forhåbentlig – fedeste aften i mit indtil videre 17 år lange liv…

  Så jeg krydser fingre for at jeg er den heldige… ;-)

  Kh. Marie

 74. Jeg ville elske at få dette kamera, fordi det tager smukke billeder og fordi jeg elsker at tage billeder. Især når folk mindst forventer det. Lige pt bruger jeg et klodset kamera, så dette ville være en drøm!

  Krydser fingrer! :)

 75. Det ville være så sindssygt fantastisk at vinde det her kamera! – Jeg lånte mit gamle Olympus spejlrefleks til min ekskæreste som slog op her for et lille stykke tid siden… Jeg har ikke virkelig ikke lyst til at snakke med ham, da han bare skred og flyttede til KBH, så jeg kan ikke rigtig få det tilbage (har skrevet til ham et par gange om nogle andre ting, men intet svar) .. Soooo det ville være så fedt at vinde dette smukke kamera så jeg kan tage billeder igen, uden først at skulle grave op i en smertefuld fortid! :-)
  Mvh. Line T
  – Og glædelig 1. advent! ;-)

 76. Kære Nikon
  Jeg synes at du skal tage med mig hjem, fordi jeg lover at passe godt på dig, tage dig ud hver dag og udforske verden, gemme dejlige minder med dig. Jeg vil tage dig med på rejser, til alverdens spændende arrangementer, til barnedåbe, konfirmationer, juleaften, fødselsdage og modeuger.
  Jeg lover dig at du aldrig vil komme til at kede dig med mig, det vil jeg gøre alt for. Jeg er sikker på at vi er rigtige sammen <3

  din forevigt
  Momo

 77. Hvorfor skal jeg vinde? Jeg fortjener det ikke mere end andre. Dette kamera ville dog gøre det meget nemmere på mange måder. Jeg elsker at tage billeder, og mener det er et middel til at gemme minder. Mit spejlrefleks er jeg meget glad for, men det er ikke altid fikst at have med på farten, derfor ville dette kamera gøre fotograferingen meget nemmere nogengange når man have nogle billeder i bedre kvalitet end hvad min mobil lige kan præstere. Samtidig tror jeg at min blogning vil blive mere regelmæssig og der vil komme flere billeder af hverdagen, sådan som jeg virkelig er i aktion, og ikke på et alt for opstillet billede taget med et spejlrefleks, hvor derertænkt over baggrund, lys osv. Ikke at det ikke er fedt en gang i mellem, og også ofte, men det vil være rart med lidt afveksling.

 78. Det ville være en fantastisk adventsgave at vinde! Til januar flytter jeg et halvt år til Stockholm for at læse på Stockholms Universitet. Og jeg mangler virkelig et kamera. Havde længe overvejet at investere i et, og nu har jeg endelig fået bolig i Stockholm, men det er desværre dyrere end jeg regnede med, derfor ved jeg ikke om jeg får råd til at købe et kamera. Men hvor ville det være fantastisk at forevige mine oplevelser i Stockholm med dette smarte kamera. Det ville være nemt at have med over det hele :)

 79. Jeg har aldrig ejet et ordentligt kamera, og det ville være derfor være lækkert med denne labre sag, da det tager superflotte billeder, men stadig er lille og handy. Jeg mangler det både i forbindelse med mit grafiske design studie, men også til bare at fange de små øjeblikke i hverdagen :)

 80. Jeg elsker mur Nikon d5100, men mangler et alternativ til det, da det kræver lidt planlægning at have det med. Et j2 kamera ville være et kamera jeg kunne tage i lommen når vi tager på legepladsen eller en lille cykeltur – og alle de andre situationer hvor det store spejlreflekskamera ikke kommer med. Så jeg krydser fingre og håber:)

 81. Åh den lille skønhed måtte gerne blive min. Jeg skal til Paris i påsken 2013, her ville dette Nikon J2 være fantastisk at have med mig!!!!!

 82. Jeg har i flere år haft interesse for kamera og redigering. Kameraet har været reklameret for i lang tid, og det bliver i mine øjne kun mere interessant. Jeg har desværre ikke selv penge til dette fantastiske kamera, så lad heldet være med mig denne gang :)

 83. Det synes jeg min mor skal vinde (gennem mig). Da hun fyldte 60 år gav alle hendes 4 døtre hende en tur til Paris og der skal hun ned til foråret og summe rundt med hendes lillesøster. Hun har lige præcis i dag spurgt mig om jeg har et kamera hun kan låne og tage med, hun har ikke råd til at købe et nyt selv, da alle hendes penge lige nu enten går til julegaver til hendes 10 børnebørn eller til at spare sammen til at spise lidt finere end medbragte madpakker, når hun nu endelig skal til hendes drømmeby i hendes livs efterår….

 84. Jeg vil enormt gerne vinde kameraet! Lige nu bruger jeg min iPhone og det er absolut ikke optimalt i disse mørke vintermåneder ;-) Desuden er det fedt for mig at kunne tage knivskarpe billeder, hvis jeg skal lave en freelance journalistopgave ind i mellem :-)

 85. Jeg skal vinde denne lækre adventsgave fordi jeg er gravid og så gerne vil tage billeder af min voksende mave, men en mobiltelefon tager bare ikke særligt gode mave-billeder, jeg ligner mere et hængebugsvin end en vordende mor.

 86. Det er jo en sindsyg lækker giveaway! Jeg vil seriøst hoppe af glæde, hvis jeg skulle ske at blive den heldige vinder – wauw. Hvorfor det lige netop er mig, der skal vinde, er fordi jeg i den grad er en pige, der nyder at forevige øjeblikke vha. mit kamera. Men dét at jeg “kun” har et stort spejlreflekskamera hæmmer mig desværre en smule, fordi det bare ikke ér handy og praktisk at have med rundt! Jeg vil nyde at kunne hive et lille og fikst kamera frem, når det rette øjeblik indtræffer og jeg simpelthen er nødt til at “dokumentere” og fastholde en særlig situation (:

  Glæde første søndag i advent (:

 87. ej hvor er det flot!
  -Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg for det første elsker at tage billeder! Jeg syntes det er en rigtig fed og flot måde at eviggøre minder på. Og for det andet er det kamera jeg har rigtig stort og “akavet” at gå rundt med, så for derfor ikke taget de mange billeder jeg ellers så gerne ville tage.

 88. Jeg vil virkelig gerne vinde dette kamera, da jeg intet har i forvejen – kan derfor kun tage billeder med min mobil, hvilket jo ikke er optimalt :-(
  Det vil derfor være den bedste pre-julegave, og vil dermed kunne tage virkelig fine billeder af hele familien til jul :-) Plus jeg har fået et par dejlige tvillinge-niecer, der netop er begyndt at udfolde sig motorisk, og dette kunne være fantastisk at forevige <3

 89. Jeg skal på en 3-måneders rejse til Sydamerika her til februar, og der ville det jo være helt fantastisk at have et lækkert, nyt og forholdsvist kompakt kamera med, fremfor mit meget gamle Samsung, som jeg fik til min konfirmation for over 5 år siden :)

 90. Wow sikke en fornem præmie! Jeg ville elske at have et godt compact kamera! Som blogger er jeg blevet dybt afhængig af flotte billeder på bloggen, men det er ikke altid at spejlreflekset er så handy :( Uh hvor jeg håber at dette ender under mit juletræ!!

  -Signe

 91. Hold nu op en vild præmie!
  Hvis jeg vinder kameraet, er der ingen tvivl om at min kæreste skal have det. Hans eget spejlrefleks gik i stykker for et par måneder siden, men med en stram SU-økonomi, har det ikke lige været reparation af kamera der stod øverst på listen, og det kommer der heller ikke til i den nærmeste fremtid.. Så jeg kunne godt bruge kameraet til at begave min fantastiske kæreste :)
  Go’ jul Emily og tak for at du giver os et lille lyserødt åndehul!

 92. Jeg har et fint lille pink kamera, men kunne virkelig godt bruge et kamera, der kan lidt mere. Det er desuden fedt, at kameraet er så lille, da jeg rejser en del og et kæmpe spejlreflekskamera bare ikke er særlig praktisk at rende rundt med

 93. Lækker konkurrence. (:

  Jeg synes, at jeg skal vinde kameraet, fordi jeg længe har været træt af mit nuværende kamera. Jeg blogger selv, men synes slet ikke mit kamera lever op til den standard, som jeg ville ønske jeg kunne levere på min blog.

  Så tænker folk nok, at jeg bare kunne købe mig et nyt, men når man lever af SU, er det ikke det nemmeste at gøre. Jeg har i det sidste halve år ikke været i stand til at have et arbejde ved siden af mit nye studie, grundet stress, en dårlig psyke og tilvænning.
  Nu har jeg taget et stort livsændrende valg, sådan at jeg forhåbentligt kan få det bedre. I den anledning kunne det være dejligt med et bedre kamera, for at forevige alle de nye, gode, dejlige stunder som forhåbentligt kommer min vej – og ikke kun for at kunne tage billeder til min blog, men også billeder til min familie, da jeg nu skal flytte endnu længere væk fra dem, hvilket var en stor beslutning, men nogle gange må man bare tage chancer og håbe på det bedste. Jeg ved det betyder mindre tid til dem, men jeg håber det giver så meget andet godt i den anden ende for mig selv.

  Jeg krydser fingre (:

  kh. Debbie

 94. Jeg håber jeg vinder dette kamera, da jeg har haft mit gamle i over 3 år! Jeg har været super glad for det, men jeg har indset at det er på tide at lægge det gamle på hylden og finde et nyt og det er lige præcis dette jeg er faldet over! Jeg håber virkelig jeg vinder, så jeg kan tage endnu federe billeder til min blog! krydser alle mine fingre!

  http://blackxsplash.blogspot.dk

 95. Det vil være den største fornøjelse for kameraet at komme hjem til mig og bo.
  Det vil få et varieret liv hvor det i starten først vil være på autopilot, men hen af vejen, når vi lærer hinanden at kende, vil det virkelig kunne få lov at udfolde sine vinger… Både natur, mad og mennesker vil møde dens vej.. Så gør dette smukke kamera en tjeneste og send det hjem til mig… ;)

  Mvh Pia

 96. åh, jeg vil gerne vinde det her kamera! Hvorfor? Fordi mit eget mere eller mindre døde i fredags :( Det var 3g årsbal. Der var masser champagne. Der var mit kamera. Det gik på runde. Nogen har vist spildt på det eller noget – klistret er det i hvert fald. Linsen vil ikke rigtig ud :( Heldigvis har jeg reddet memorycardet ud af det! Så et nyt kamera til at dokumentere min 18 års fødselsdag, julen, nytår og resten af 3g ville være sindsygt lækkert! At det er et så lækkert kamera, gør kun det hele bedre!

 97. Jeg har skrevet dette lille kærlighedsdigt til N1J2, som jeg også har postet ovre hos Cathrine på rockpaperdresses, men jeg vover at dele det igen. Når man er forelsket, er det svært ikke at udbasunere sin kærlighedserklæring :P

  Mit gamle kamera er blevet senil(t),
  og der er intet kamera på min mobil.
  Men jeg vil også med i fotoland,
  og fotografere min mad, mit liv og min mand.

  Hvert smukt eller pudsigt øjeblik
  vil jeg forevige med kameraets klik.
  Der skal også være tid til fotoleg.
  Det er heldigt – for det elsker jeg.

  Kære N1J2, du er lille og fræk,
  du kan nemt være i min rejserygsæk.
  Vi skal følges gennem det tykke og det tynde,
  jeg håber vores eventyr sammen snart vil begynde.

  Og du vil også blive lidt kendt.
  Jeg er nemlig frivillig og laver events
  på Nutid – Folkekirkens Nødhjælps café
  Du skal hjælpe mig med at fotografere dét.

  Og tiden flyver jo afsted,
  selvom jeg ikke kan følge med.
  N1J2, du skal være min tidsmaskine,
  og huske mig på alt det sjove og fine.

 98. Hvis jeg vandt kameraet ville jeg forære det til min bror, som har et kamera- men med to ubrugelige objektiver til..

 99. Lækkert kamera!

  Jeg er ikke typen der kan lide at prøve på at overgå andre, men fordi jeg lige har fået stjålet min cykel, mit 1 år gamle digitalkamera og jeg har lige fået en lille nevø i november, jeg virkelig gerne vil tage nogle fine billeder af i julen :-)! Men pengene kniber til det hele.

  Glædelig jul :-)

 100. Jeg har aldrig haft mit eget kamera selvom jeg elsker at tage billeder, og elsker at være kreativ imens billederne bliver taget, for nemlig aldrig redigeret dem efter. Lige nu har jeg lånt min onkels kæmpe spejlrefleks, men det er for stort og klumset til at tage med nogle steder hen. Så derfor synes jeg denne jul vil blive endnu mere fantastisk hvis dette fine, lille og super smarte kamera kommer til at ligge under mit juletræ <3 go jul :)

 101. Fine billeder – og glædelig første søndag i advent!

  Jeg håber, jeg vinder det fine kamera, fordi jeg mangler det i mit liv.

  Jeg havde et kamera, der blev stjålet en dag for flere år siden. Det var faktisk også december, og jeg var forelsket i en musiker fra London, og på kameraet var der billeder af os to og København i juletøj. Jeg har savnet et kamera lige siden og tænker, at det er på tide, at jeg igen kan gå på eventyr med det som følgesvend.

  Jeg vil også gerne vinde, fordi jeg så ikke længere har en undskyldning for ikke at blogge. Også selv om det gør mig lidt nervøs.

  Tak for en fantastisk blog.

 102. jeg vil gerne vinde, fordi jeg eeeelsker at tage billeder, altså at tage fede billeder, af naturen, de kager jeg bager, og når jeg er ude at rejse. og eftersom jeg ikke har noget kamera, (og min mobil ikke ligefrem har et ordentligt kamera…) vil jeg rigtig gerne vinde dette :) ønsker mig det allerede i julegave, men ved at folk synes det er for dyrt :/

 103. Mit kamera fik vandskade, da jeg havde en utæt flaske i tasken for godt 2 måneder siden. Derfor ville det være helt perfekt, hvis jeg blev din heldige vinder :)

 104. Jeg ville elske at vinde dette kamera, fordi jeg savner at kunne dokumenterer de fantastiske ting der sker i min hverdag og mit liv, i meget bedre kvalitet end det iPhonen kan klare.

  Jeg ville elske at kunne tage billeder af dem og det jeg holder af. Samt de fantastiske steder jeg ind imellem kommer forbi. Jeg ville nyde at tage et billede af en sjov, mærkelig, fantasifuld eller bare sød sky, og kunne dokumentere for andre, hvad jeg har set, når jeg sad og dagdrømte mens jeg gik til opdagelse i skyerne på himlen.
  Jeg ville værdsætte at kunne tage bedre billeder af det fantastisk motiv, der er i min dejlige niece. Så vi sammen i fremtiden kunne se på vores gode, og vidunderlige stunder vi har haft i fortiden. Og ikke mindst mindes alt det gode, de dage hvor livet måske ikke altid er så let.

  Jeg har længe gerne ville have et kamera, men synes det er meget svært at finde rundt i den jungle der er af mærker, varianter, kvaliteter osv. Derudover er det ofte en større investering, hvis man vil have noget ordentlig, og den bliver ofte skubbet til side, for mere praktiske ting.

  Derfor vil det være den ultimative advents/decembergave at få. Jeg vil love at have et smil på mine læber, selv når livet giver nogle bump, og gør det svært. For så ville jeg blot kunne kigge på nogle af alle de dejlige billeder, som så ville dokumentere alle de de sjove og gode stunder jeg har haft.

 105. Wow fed præmie.
  Jeg mangler sådan et smart lille kamera til at tage billeder af min lille søn på 3 måneder. Det kamera jeg har er alt for dårligt. Nu hvor fotobehovet er steget 200% så kan jeg se at det gamle er alt for dårligt.

 106. Fordi jeg med dette kamera kunne forevige en masse smukke, vidunderlige stunder. For eksempel en morgen som denne, hvor jeg vågner til en masse snedækkede hustage og træer. Nøj, det havde været skønt med mere end bare et mental picture!

 107. åååååh gud! måske alle mine problemer er løst!
  jeg skal til Abu Dhabi til foråret en gang og jeg har kun et æld gammelt spejlrefleks, der vejer 25 kg. (ok ok, måske ikke 25 kg, men det er i hvert fald kæmpe), derfor ville det jo være genialt, hvis jeg kunne vinde det handy hvide kamera, da det ikke fylder så meget og at det på alle tænkelige måder, vil være laaaaaangt bedre end det gamle kamera jeg render rundt med. (og hey, jeg deler gerne de billeder jeg får taget med kameraet!)
  åååååh, jeg krydser fingere!

 108. Jeg er volontør i Israel, og slæber rundt på et mega stort kamera hver gang jeg skal noget. Derfor er der desværre nogle gange hvor kamera må blive hjemme, hvor jeg går glip af en masse gode billeder her nede. Så kunne vildt godt bruge en mindre kamera, så jeg kan få alle de gode stunder med hjem til DK
  Hilsen Amalie

 109. Mit gamle kamera afgik ved døden til en julefrokost i går, så tidspunktet fro denne konkurrence kunne ikke være bedre..:)
  Det gamle kamera er i dag blevet begravet i altankassen..

 110. Fordi jeg for første gang tager min kæreste med til Danmark (Vi bor i USA) over julen og der kommer så mange smukke stunder og øjeblikke som jeg ville elske at forevige. Glæder mig så meget til at komme hjem til kære Danmark og se min skønne familie. God jul! :-)

  1. Hov, kom til at poste for tidligt. Mit kamera trænger virkelig til en udskiftning, da linsen er helt ødelagt (kan desværre ikke skiftes). Så det kunne ikke være et bedre match ;-D

 111. Min motivation for at vinde kameraet er at jeg rigtig gerne vil tage en masse billeder af min seje kæreste. Vi har været sammen i snart 8 år og i den tid har han dyrket sporten “parkour” og derfor kunne det være lidt blæret at vise en masse seje billeder af ham xD

 112. Sikke en dejlig konkurrence netop nu! Min motivation for at vinde kameraet er at jeg lige har haft indbrud, hvor der blev kastet en sten igennem vinduet, og stjålet bl.a. mit kamera, som jeg var meget glad for. Min motivation er ikke så meget for selve kameraet, men nærmere at få reddet julehumøret og genoprette min tro på at gode ting også sker, da det var en meget voldsom oplevelse når man bor alene og kun har gjort det i omkring et år. Det ville derfor varme mit julehjerte at vinde et nyt kamera <3
  Jeg synes også at det er flot at du laver en giveaway, hvor du faktisk læser alle kommentarene, da man jo ofte bare skal skrive en hurtig kommentar for at være med. Og så har det allerede lettet lidt på humøret at følge din blog, for jeg bliver altid så glad af den lyserøde farve, alle kagerne og din søde hund, så bliv ved med det gode arbejde:D

 113. Jeg skal vinde fordi jeg elsker at tage billeder!! Jeg har et fantastisk spejlrefleks som jeg elsker over alt på jorden, men det er altså ikke lige det man tager med sig da det altså er lidt stort, og da jeg er lidt sart med det :P Jeg har allerede selv kigget på lige netop dette kamera og min far og jeg har savlet over det mange gange!

  Jeg har virkelig brug for et kompakt kamera som også tager gode kvalitetsbilleder, så jeg kan få taget menge flere fede billeder end jeg gør nu!

  Venlig hilsen Fie
  og tak for en super god blog!

 114. Grunden til at jeg skal vinde dette fantastiske kamera er; Jeg har altid elsket at tage billeder, dog har jeg ikke haft lyst til at købe et Canon eller Nikon osv. da det nemlig er ret upraktisk. Derfor synes jeg det ville være alle tiders at vinde dette kamera! Det vil sætte prikken over i’et, så håber jeg har heldet med mig i denne julemåned.

 115. Wow okay, kan bare ikke lade være med at deltage! Det ville sgu være en monster fed adventsgave at få!
  Men hvorfor skulle lige jeg vinde sådan et genialt kamera? Mest fordi jeg har ondt af mig selv (også lidt mit kamera, det er sgu synd). Mit nuværende spejlreflekskamera har (grundet dets upassende størrelse og en bytur) været udsat for en mindre grenadine-ulykke. Det har nu meget svært ved at tage billeder, åbne flash osv, grundet den fedtede suppedas, som nu har lagt sig i alle riller og åbninger, faktisk lidt ligesom sneen udenfor. (Gid det bare var ligeså smukt… *suk*) Om 2 uger skal jeg på mit livs rejse og pengene rækker ikke til lige at købe et nyt kamera først, så nu skal min fedtede grenadine ven med – ligemeget hvor irriterende og dumt den så opføre sig. Håber jeg kan få lov til, at erhverve mig denne nye skønhed! :-)

  – Caroline

 116. Til sommers vandt jeg et rejsegavekort på 20.000 kroner. For disse penge tog jeg min familie med på Samos til en dejlig ferie. Allerede inden ferien havde jeg overvejet at købe et nyt kamera, og havde netop kigget på dette. Jeg har haft mit digital kamera i et par år nu, så jeg valgt at købe det. Vi tog så på ferie og jeg håbede på, at tage super mange billeder. Men sådan skulle det ikke gå. I lufthavnen på Samos havde jeg sat min taske med mit spritnye Nikon kamera, og ‘vupti’ så blev den taske stjålet -.- derfor ville jeg blive glad for at vinde kameraet (:

 117. Mit kamera er for nyligt begyndt sige mærkelige lyde og ikke klikke når jeg klikker, blitzer ikke når jeg blitzer, tror måske det har noget at gøre med en tur i vandkanten i Beirut….. ups, men det var altså en meget pæn krabbe!. Så motivationen er at jeg ikke kan klare mig uden et godt kamera, og mit lider i øjeblikket en langsom død:-) Super konkurrence… Elsker Nikon, især den røde og den bordeaux er virkelig fine!!

 118. Fordi min veninde og jeg, der også har en meget veludviklet friluftsside (af os som personer) ønsker at starte en friluftsblog. Vores fotoside er desværre ikke alle vores gode oplevelser værdig. Dette kamera ville være en virkelig genial mellemløsning, der tager kvali billeder, men samtidig ikke er for tungt til at have med i rygsækken over alle bjerge.

  Tak for en skøn og alsidig job og glædelig advent.

 119. Om en måned tager jeg til Centralamerika, en rejse som jeg har glædet mig til utrolig længe! Desværre er turen gået hen og blevet en del dyrere end jeg havde forudset, og det kniber med at få råd til det hele.. Oven idet er mit eget kamera lige afgået ved døden, så den lækre nikon-sag ville være meget velkommen som min rejseven her om en måned! :)

 120. Min kæreste og jeg har netop fået sparet penge nok sammen til drømmerejsen: 6 ugers eventyr i Australien til marts! Vil elske at få det kamera med som medrejsende og forevige, hvad der helt sikkert bliver en helt uforglemmelig oplevelse :-)

 121. Jeg vil enormt gerne vinde kameraet da jeg elsker at tage billeder eller hygge med redigering af billeder, men også at det er tit gode minder som man har taget billeder af og når man ser billederne igennem 1 eller 2 år senere kan sidde og smile over de gode tider. At man foreviger noget positivt i ens liv. Det elsker jeg :) Det er nok også derfor jeg har 7000 billeder på min bærbar (efter at have ryddet op og fjernet i hvertfald 2000 billeder).

  Jeg har faktisk ikke noget rigtig kamera, kun det på min mobil. Men efter at have prøvet min storebrors fede kamera har jeg set hvor stor forskel der er i kvalitet og hvor meget pænere billeder man kan tage med sådan et. Derfor vil jeg være ellevild hvis jeg vandt kameraet, det vil virkelig være fantastisk.

  Min kæreste og jeg fik en skøn kattekilling for 3 måneder siden, og han er allerede blevet stor og dejlig, og han har allerede sin egen fotomappe på bærbaren med 700 billeder i. Jeg ville elske at kunne tage nogle rigtige gode billeder af ham i sneen og i juletiden hvor han skal ud til min forældre og være i et par dage sammen med os. Selvfølgelig også at kunne tage billeder af familien, svigerfamilien og alle de dejlige mennesker man tilbringer juletiden med :)

 122. Jeg skal vinde, fordi mit smukke trofaste kamera blev stjålet for to uger siden, da jeg havde parkeret min taske foran bilen for at hente mine bilnoegler. Jeg var væk i ca. 5 minutter. Simpelthen så bittert. Hvis jeg vinder denne skønhed, lover jeg ALDRIG, at forlade det!

 123. Årh manner en god gevinst!! Den skal jeg helt sikkert vinde for lillebroderen har stået på min ønskeseddel længe og jeg er en rendyrket Nikon-pige, der ville elske dette som supplement til min store Nikon klods :-)

 124. Uh, jeg vil elske at vinde det lækre kamera og lade det blive en del af mit rejsekit, når jeg næste år tager til London og Budapest på forlængede weekender, men mest af alt når jeg skal på rundrejse i Peru og Argentina næste sommer. Jeg tænker nemlig, at det er perfekt til forevigelse af både hverdagens vidunderligheder, hovedstadsture og spændende og anderledes oplevelser. Æi altså, det her er alt sammen en del af hverdagens spænding!

  Ha’ den allerglædeligste december!

 125. Fordi jeg vil tage ligeså gode billeder af min retriever som du gør af penny. Det gør en verden til forskel at billedet er af god kvalitet (;

 126. Hi, I am the new Nikon! Jeg er mega Nikon fan, og ønsker mig liiige præcis the new Nikon! Uhhh, vi kunne blive sååå gode venner!:-)

 127. Jeg har endrøm om at tage jorden rundt og bare opleve. Jeg vil se hvilke vidunderlige ting, der findes udenfor Danmark og tage det med mig hjem og fortælle min familie, venner, bekendte og hvem end, der har lyst til at høre på mig, om det. Til det vil jeg meget gerne have en kamera, så jeg kan blive mindet om alle mine fremtidige fantastiske eventyr. Jeg synes, man husker historierne bedre, når man ser et billede af det, og også bare for at sige – Wauw! Der har jeg været! – og det bedre end jeg forestillede mig.

  Desværre bruger jeg alle mine ekstra penge til at spare sammen til min tur og har derfor ingen penge til et kamera.
  Det er min motivation til, at jeg rigtig gerne vil vinde konkurrencen.

 128. Jeg skal vinde fordi jeg ALDRIG har ejet et kamera!! Jeg vil SÅ gerne eje et, så jeg kan tage billeder til højtider og fester ect. Men pengene har aldrig været der, og man lærer at klare sig som tiden går. Men nu er muligheden her, og jeg vil SÅ gerne vinde et op til den hyggelige højtid som skal fejres 300km væk hos mine forældre i sønderjylland! Jeg håber også at jeg vinder det, så jeg kan tage skønne billeder og sende dem til mine forældre som jeg har lyst! Det ville være så skønt at vinde et kamera men oven i hatten også et der er SÅ godt! Krydser hvad jeg kan og ønsker god 1. søndag i Advent

 129. Jeg skal vinde fordi jeg basically lever bag et kamera. Jeg har dog ikke noget småt kamera og dét mangler jeg virkelig. Jeg er som mange andre studerende og pengene er ikke liiiiige til at købe et nyt smart kamera. Jeg savner virkelig et kamera hvor man ikke behøver den store kamera taske med. Et kamera til dage hvor man egentlig bare har lyst til at tage et par billeder men uden at slæbe rundt på udstyr! Så ja, jeg ville blive super lykkelig for at vinde (plus min kæreste ville da klart også få brugt det flittigt!)

 130. fordi mit spejlrefleks ofte får lov til at blive i skuffen når jeg tager afsted fordi det fylder al for meget. Og selvfølgelig ender jeg altid med at fortryde det!

 131. Jeg skal holde nytår med en masse venner i et hus i Sverige, og dette kamera ville være perfekt til at tage nogle skønne billeder, så vi altid vil kunne mindes nytåret 2012.

 132. Var så uheldig at ødelægge mit kamera til en rejse til Island, og har simpelthen ikke penge til et nyt, da jeg lige pt. sparer sammen til et 3 måneders højskole ophold i udlandet – er derfor også rimelig overbevist om at det her kamera er tæt på perfektion. ikke for lille og ikke for stort – lige til at have med i lommen(eller næsten da), praktisk når man er på farten. Årh, jeg krydser mine fingre, og håber så inderligt på at det bliver mit.

 133. Mit dejlige Nikon er netop lige gået i stykker og jeg står så uden et kamera. Mellem februar og april 2013 skal jeg til Indien og jeg ville elske at have dette lille kompakte kamera med. Jeg ville kunne tage nogle fantastiske gode billeder med et kamera der hverken ville fylde eller vække opsigt for potientielle tyve ;-)

 134. Virkelig lækker konkurrence! Jeg ville elske at eje dette fine kamera, da jeg ofte kun får taget billeder med min tlf, fordi jeg ikke gider at slæbe vores store kamera med – derfor ville det være perfekt at have dette, så jeg altid er beredt, når de mindeværdige øjeblikke opstår :-)

 135. Mit kameras autofunktion er noget nær det værste i verden, og jeg har ikke haft tiden til at lære det ordentligt at kende endnu (og opdagede først bagefter, at kameraet ikke har fået de bedste anmeldelser rundt omkring).

  Jeg har brug for det kamera :)

 136. Jeg har rigtig længe brugt min telefon til at tage billeder med, og selvom det er et forholdsvis godt kamera er det ligesom om at det bare ikke er nok længere. Jeg får en gang imellem lov at låne min fars kamera og får taget nogle rigtig fede billeder, men det er alt for sjældent det sker. Som studerende er det ikke lige et kamera der bliver råd til i hverdagen, så det ville være en fantastisk ekstra julegave at kunne få. :)

  Rigtig mange gange glædelig jul herfra og tak for en super blog
  DitteMaria :)

 137. Sidste år rejste jeg rundt i Australien uden ordentligt kamera. Heldigvis rejste jeg det meste af tiden rundt med veninde der er fotonørd med spejlrefleks, men når hun ikke er der, så har jeg intet (altså udover kompaktkamera fra 06…)
  Det er møgirriterende med de der huller fra turen uden billeder og det vil jeg helst ikke ud i igen.
  Derfor er et kamera faktisk nr. 1 på min ønskeliste denne jul Jeg er bare ikke rigtig sikker på min familie har forstået manglen så hvis jeg vandt dette kamera, ville mine mange fremtidige rejser kunne blive foreviget:-)

 138. Jeg har set reklamerne for dette Nikon flere 1000 gange nu! Og hver gang smelter jeg over hvor fedt det er. Lige det med, at man kan have det i lomme og alle de mange funktioner det har. :)
  Jeg har selv et stort spejlrefleks, men det er ikke til at have med til fester eller koncerter. ( Hvor jeg helst vil tage billeder ) så derfor er det lige dette Nikon jeg står og mangler. Det ville være perfekt til det vilde spontane ungdoms liv. <3

 139. Der går ikke en dag uden, at jeg tager billeder af alt fra cupcakes til kjoler, men mit lille lyserøde compact kamera kan ikke lave nogle af de fine effekter som Nikon 1 J2, og som jeg så gerne vil kunne lave. Med sådan et smart kamera kan julen blive forevigtet på fineste vis!

 140. Jeg kunne da helt vildt godt tænke mig sådan et kamera, da jeg ikke selv har et og er helt vild med dette Nikon. Desuden har jeg en lille kassemobil, hvilket gør det svært for mig at tage billeder :( jeg blev faktisk inpireret af din blog til at starte min egen, og det er så svært med hverken mobil eller kamera til at lægge billeder ud.. Øv øv. Håber jeg kan vinde, det ville være ret sejt ;)

 141. Jeg vil rigtig gerne vinde kameraet, da jeg elsker at tage billeder, men aldrig husker at få det store kamera med – og ikke synes kvaliteten (eller hastigheden) på mit mobilkamera er super.

 142. Jeg har længe drømt om lige netop dette kamera – det har den perfekte taskestørrelse, er så fin og lækker og tager jo, som man kan se på din blog, virkelig fantastiske billeder. Jeg skal vinde fordi jeg så ville kunne tage fine familiefotos til årets juleaften. Det ville glæde ret mange. Tak for fin blog!

 143. Jeg har ikke noget kamera, og kunne egentlig godt bruge et, så jeg kan forevige mit semester i udlandet.. Men

  Jeg ville rigtig gerne vinde kameraet, så jeg kan give det til min far! Hans kamera er rigtig dårligt, og han kunne virkelig godt bruge et nyt. Han bruger dog hellere penge på mig, min mor eller min bror – og derfor er det på tide at gøre noget rigtig godt for ham! Det perfekte ved dette kamera er, at det er en ‘light’ udgave af et spejlrefleks.. Så kan min far tá nogle rigtig gode billeder, men uden at det skal tá en krig som hvis det var et spejlreflekskamera. Han er perfektionist og evigt legebarn, og derfor kan han eksperimentere i timevis med et spejlrefleks – jeg håber med dette, at han stadig kan eksperimentere, men sådan at man stadig kan komme i kontakt med ham, og at det ikke vil ta en krig for ham at ta et billede..

  Fik vist skrevet en roman, og ved ikke om det hele giver mening :) essensen er bare, at jeg synes min far skal vinde :)

 144. Fordi jeg jeg kun har et rigtig dårligt kamera, som jeg derfor aldrig får brugt, og hver gang jeg skal bruge nogle billeder til noget bestemt, eller bare har lyst til at mindes nogle gode og rare situationer gennem livet, så har jeg kun begrænsede mængder dårlige iPhone (3gs) fotos. Misunder virkelig dem, der formår at få fanget livets fede og mindre fede øjeblikke. Min morfar har altid været brilliant til det, og har utallige foto album fra dengang min mor var lille. Sådan vil jeg også være! Lige hive et fotoalbum frem fra julefrokost 2012, juleaften 2013, nytåret 2014, fødselsdag 2015 – men også de mindre højtidelige ting; årets første sne, dagens største smil osv. osv.
  Så derfor skal jeg vinde. Og ellers ved jeg i hvert fald hvad jeg ønsker mig til jul :-)
  Glædelig første søndag i advent.

 145. Skøn adventsgave :) Jeg skal selvfølgelig vinde og for det første er det fordi, jeg aldrig vinder en skid… ;) Og så fordi jeg lige har starte en blog og gerne vil kunne tage nogle ordentlig billederne dertil, har kun min iPhone nu, så det kunne jo være ret fantastisk at vinde… Det ville gøre mig glad… :)

 146. Jeg har et godt øje til Nikons super smarte (!) kamera og har skrevet det på ønskelisten til jul – tror dog ikke at der kommer så store gaver under træet.. ;) Jeg har intet kamera, men ønsker mig brændende et! Håber derfor at være heldig!

 147. Øj, det ville være en dejlig julegave!
  Jeg skal vinde, fordi kameraet vil få det så godt hos mig. Det skal med til familiehyggen juleaften, venindespas til nytår, de smukkeste vandre- og fisketure på New Zealand til februar og masser af andre dejlige oplevelser sammen med mig. Det lover jeg :)
  Glædelig 1. søndag i advent.

 148. Kære Nikon

  Jeg synes at du skal tage med mig hjem, da jeg vil passe så godt på dig, som ingen nogensinde har passet på noget før.
  Jeg vil vise dig verden, fødselsdage, konfirmationer, storbyer, natur, jul og modeuger. Jeg lover at jeg ikke vil tage billeder med andet end dig, du er den eneste for mig.
  Vi to kunne have det fantastisk sammen, og jeg ved at du aldrig vil komme til at kede dig med mig – jeg ved bare dybt indeni at vi er skabt for hinanden.
  Jeg håber at du vil give det en chance <3

  Kys og kærlighed
  Din forevigt
  Momo

 149. Hej Emily!
  Jeg ville elske at vinde kameraet, som er super fint og i hvidt som julesneen, der ligger udenfor. Min ene hund fylder 10 år d. 12/12-12 og kameraet ville være perfekt til at tage nogle skønne billeder af fødselsdagshunden og min anden lille hund :-)
  Glædelig 1. Søndag i advent og god jul!

 150. Wow tænk hvis man vandt! Jeg bor i Sydney og følger din blog fra AU, skal på ferie til Danmark i januar og kunne være så fedt at kunne komme tilbage til Sydney med smukke billeder af venner, familie og elskede København.

 151. Fordi jeg var så dum at tabe min kærestes kamera på gulvet og selvom han siger jeg ikke skal give ham et nyt, så tror jeg det nikon, ville klæde ham rigtig godt ;)

 152. Fordi jeg lige nu er i Australien, og rigtig gerne vil tage gode billeder hernede, så jeg kan huske tilbage på det og vise venner og familie gode billeder! Lige nu tager jeg billeder med min iPhone, og det er bare ikke særlig optimalt :-(
  (Jeg ville få min mor til at sende kameraet herned, hvis jeg skulle gå hen og vinde ;-))

 153. Jeg skal tage billeder til gymnasiefest på fredag, men jeg er så uheldig at mit kamera er blevet væk i en julefrokostbrandert, så det ville godt nok redde mig at vinde den her lille fyr :-)

 154. Jeg skal vinde kameraet fordi: Jeg synes vel fotograferede billeder er rigtig smukke, og jeg mangler nogle gode fotografier på min væg. Indtil videre hænger rammerne tomme på væggen, men det må snart være på tide at få noget smukt i dem :)

 155. Fordi mit tunge spejlreflekskamera ofte ligger på hotelværelset, når jeg er på ferie! Jeg gider ikke slæbe rundt på det. Derfor ville dette lille men gode kamera klart vinde en plads i tasken.

 156. Jeg har intet kamera, så det ville være fantastisk at eje et! Jeg elsker dog at tage billeder og det ville være endnu federe med dette smukke kamera!

 157. Jeg har lige siden min konfirmation for 6 år siden holdt liv i mit digital kamera men efter mange gode år og en masse sjove oplevelser er det nu gået i stykker og kan ikke bruges. Jeg elsker at tage billeder og gemme dem så man altid kan se tilbage på de bedste minder! :) Det er lige sådan et kamera der ville redde min jul! :D

 158. Jeg ønsker mig først og fremmest et kamera, fordi jeg ikke har et. Jeg har ikke haft råd, siden mit lille olympus afgik ved døden i 2008. SuK.
  Men hvad jeg så lge pludselig skal bruge et kamera til, spørger du? Jo ser du, jeg er næsten lige flyttet til København fra Aarhus. Jeg er glad for at være her, men jeg savner sådan min familie og mine venner, og de siger, de også savner mig. Jeg vil derfor bruge det fine kamera til at tage billeder, jeg kan sende hjem. Af mig, af lejligheden, af mit liv. Allervigtigst er billederne til min allerfineste venindes lille søn, sim jeg har passet rigtig meget, og som jeg ikke kan bære, hvis han glemmer mig, den lille basse<3

 159. Jeg ELSKER at tage billeder! Når man har verdens sødeste kat, bliver der ofte knipset et billede eller to… Eller 10 ;-) Og så har jeg de sødeste, dejligste mest fantastiske og livlige niecer, som jeg slet ikke kan få nok billeder af. Det er bare ikke altid nemt, når man må nøjes med smartphone-kameraet – en 4-årig har altså ikke nok tålmodighed, og kan ikke sidde stille længe nok til at lade sig indfange med smartphone-kameraets begrænsninger. Og når nu det er den yngstes første jul, kunne det være fantastisk med et kamera, som virkelig gør det muligt at fange alle minderne på aller bedste vis!

 160. Jeg kunne godt tænke mig at vinde kameraet, da mit nuværende er i stykker, hvilket det faktisk har været i nogle år (ups) .. Jeg elsker at tage billeder, mest så jeg har noget at kigge tilbage på .. Jeg synes ikke der findes noget bedre end at sidde og kigge på gamle billeder og tænke på alle de minder der er forbundet med det enkelte billede :)

 161. Sikke et smart og lille kamera! Det ville blive et lykkeligt kamera hos mig, da jeg kun har kameraet på min iPhone, som eneste foto-apparat!! Og det holder jo slet ikke!
  Jeg kunne smadder godt tænke mig et rigtigt kamera, men jeg har aldrig rigtig fået taget mig sammen, til at sætte mig ind i hvilket et det skulle være! Det er ser jo så smart ud! Glædelig 1. Advent!

 162. Jeg vil virkelig gerne vinde dette kamera, fordi jeg længe har villet udvide mine fotograferingsfærdigheder. Jeg har altid elsket at tage billeder og fra en tidelig alder har jeg taget billeder, om det er på et gammelt filmkamera jeg for lang tid købte på loppemarked eller om det er et engangskamera, jeg købte inden en rejse. Jeg har altid villet arbejde med billeder og have de billeder jeg tager publicerede. Jeg havde allerede som 15-årig mit første billede i et blad. Jeg har virkelig en passion for det, og jeg synes at det både kan virke afslappende og inspirerende på samme tid. Jeg har altid elsket at fange øjeblikke og jeg har altid en længsel efter at lære mere. God advent!

 163. Hvis man skal være heldig og vinde en konkurrence, skal det helt sikkert være den her :)
  Jeg har i forvejen et spejlreflekskamera som jeg er helt utrolig glad for. Problemet er bare at det ikke bliver brugt så meget, for det er bare en stor klods at bære rundt på. Jeg har længe ønsker mig et lille fikst kamera, så man altid er parat hvis det perfekte billede skulle byde sig.

 164. Fordi med det vil jeg forsøge at tage lige så smukke og inspirerende billeder som dig, som så forhåbentlig kan få en plads på min billede-væg!

 165. Hvis jeg vandt dette fantastiske lækre lille kamera ville jeg tage det med mig overalt og udleve min kreativitet. I Januar tager jeg til Indien, hvor jeg skal arbejde på et børnehjem for handicappede børn, det ville være noget af en gave at kunne tage dette kamera med, for at dele mine oplevelser med dem derhjemme og kunne gemme minderne på en værdig måde!

 166. Min kæreste og jeg fik verdens dejligste datter i oktober og jeg har kun min Tlf til at tage billeder af hende, så jeg vil elske at vinde, så vi kunne tage rigtig mange gode billeder af hende

 167. Da jeg selv har et kamera jeg er smadder glad for, vil jeg forære dette til min mor som har ønsket sig et kamera i meget lang tid… det ville være en fantastisk overraskelse :-)

 168. Fordi jeg ikke har et kamera og snart skal på kærestetur til Paris, så ville være rigtig fedt at kunne tage nogle billeder dernede :)

 169. Min interesse for at tage billeder indenfor det seneste år er blevet stor! Det grunder i en masse ting, men jeg har virkelig indset, hvor vigtigt det er for mig, at forevige en oplevelse, et minde etc.
  Min far døde for to uger siden, og jeg planlægger derfor at tage til USA, da det var der han boede. Han ønskede ikke at få nogen begravelse, så jeg må finde fred på en anden måde. Det vil være meget stort at få lov til at tage billeder af hans hjem og familie med et ordentligt kamera og ikke kameraet fra min telefon.
  Jeg håber, at jeg kan få lov til at blive den heldige ejer af dette kamera og få lov til at dele mine oplevelser med andre.

 170. Jeg ville ikke have noget imod at vinde dette kamera af den simple årsdag, at mit eget kompakte kamera er gået i stykker. Derfor ville denne virkelig være fantastisk at have med, når jeg tager til USA og studerer et semester, så jeg ikke skal bære rundt på mit store kamera hele tiden(:

 171. Wow, det tager gode billeder!
  Jeg er vild med billeder og endnu mere i at tage dem.. Jeg interesser mig rigtig meget for fotografering og er ved at sætte mig godt og grundig ind i det. Jeg mangler et kamera, som altid lige kan ligge i min taske, så jeg kan få alle øjeblikke med – og tage de helt rigtige billeder, som fortæller en historie.. Som sagt betyder fotografering rigtig meget for mig.. Jeg er en rigtig Nikon pige – så denne fede lille sag er lige noget for mig. Du er så heldig at du har måtte teste det! :-)
  Knus herfra.

 172. For mig er fotografier øjebliksbilleder.
  Og der er så mange øjeblikke, jeg ville ønske, jeg kunne få til at vare evigt :)

 173. Skal ud på en rejse til Asien med en veninde fordi jeg har sabbat år. Har ikke noget kamera og ville gerne vinde så jeg kan forevige mine oplevelser :) god jul

 174. Fordi mit ældgamle digitalkamera er gået i stykker, og fordi jeg er en fattig studerende uden nogen fancy tlf til at tage billeder med!

  Det er jo simpelthen bare så dejligt at indfange hverdagens små øjeblikke – og det virker det her kamera jo til at være perfekt til! :-)

 175. Jeg vil SÅ gerne vinde dette super smarte og fiiiine kamera, da jeg går med en spirende mad-blogger inde i maven, men mangler et godt kamera, der kan gøre min blog lækker og ‘spiselig’! :)

  Jeg vil elske, at springe på hovedet ind i blogger-verden med sådan et lækkert og praktisk kamera :)

  Krydsede fingre og julehilsner herfra
  Line

 176. Åh det ville jeg virkelig virkelig gerne vinde! Har kun et lille billigt kompakt kamera, som længe har været ustabilt og som når som helst kan stå helt af. Dette lyder som det ideale kamera for mig, som elsker at fotografere, men ikke har så meget forstand på det fototekniske. Fantastisk flotte billeder i indlægget her!

 177. Jeg skal vinde dette kamera, fordi der er mange øjeblikke i fremtiden som skal foreviges. Til sommer flytter vi til det smukkeste bjergområde i Schweiz, hvilket er dyrt og krævende, så et kamera står ikke øverst på indkøbssedlen lige nu. Men er bestemt øverst på ønskesedlen :-)

  Vores nuværende kamera har desuden fået en skade på skærmen, så man kun kan se halvdelen af billedet. Ikke så praktisk ;-)

 178. På mit nye kandidatstudie skal alt, hvad vi laver, gerne fotodokumenteres – og det er bare ikke lige så sjovt, når ens alt for gamle kamera tager flade, overbelyste billeder… Så med det fikse lille Nikon i tasken håber jeg at tage de sejeste billeder af min arbejdsproces, så præsentationer og afleveringer kan pimpes max:)

 179. Hej Emily!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde kameraet, fordi jeg efterhånden har prøvet et utal af billige, dårlige kameraer (Nogle ting skal man ikke gå på kompromis med, åbenbart – kameraer er én af de ting!), inden jeg i sommers bestemte mig for at anskaffe mig et ordentligt ét, som blev et stort (!) spejlrefleks. Dog er det på ingen måde fiks at have med rundt, og jeg savner et godt, lille kamera :-) Derfor er dette klart ‘number one’ på min ønskeliste, og hvor ville jeg blive sååå lykkelig, hvis jeg vandt.
  God aften! Knus :-)

 180. Det ser ikke så tosset ud :-)
  Jeg er aupair-pige i Sydfrankrig. Jeg bruger derfor en stor de af min tid på at tage ud og se de fantastiske smukke omgivelser. Mit kamera har efterhånden en del år på bagen, så et nyt kamera ville ingen skade gøre hos mig :-)

 181. Dette lille lækre kamera må så gerne komme og bo hos mig. Jeg har aldrig ejet et kamera, men har længe (flere år!) tænkt på at anskaffe mig et. Så meldte spørgsmålet sig om hvilken type og hvor avanceret det skulle være. For nyligt (gennem blogs hovedsageligt, bl.a. denne skønne blog) har jeg fået øjnene op for Nikons første udgave af dette kamera, er blevet ret forelsket i det og er sikker på, at det er dette kamera jeg har ledt efter. At det er en opgraderet udgave, der her er på spil er jo bare endnu bedre. Jeg deltager sjældent i konkurrencer på blogs, men præmien i denne konkurrence er for god til at lade være. Jeg krydser alt hvad jeg har for at nikon 1 J2 bliver mit første kamera.

 182. Jeg skal helt klart vinde dette kamera da jeg har mistet motivationen for at tage billeder i hverdagen da jeg også er træt af, at mit store nikon spejlrefleks er så tungt! Så det ville helt klart gøre det hele meget nemmere at vinde dette kamera :)

 183. Åh, en fed konkurrence!
  Jeg synes, at jeg skal vinde det fine Nikon, fordi min dejligste lillesøster skal konfirmeres til April og brændende ønsker sig et fancy kamera i rigtig god kvalitet. Det er dog ikke noget min SU kan klare, så det ville være så skønt at vinde dette kamera og forære det til hende på hendes store dag <3

 184. Fed konkurrence!
  Jeg ejer ikke er kamera, men vil rigtig gerne have et, så jeg kan tage nogle gode billeder af mine dejlige børn :-)

 185. fordi et kamera står på min korte, dog præcise ønskeliste denne jul :)

  jeg har et ønske om, at jeg i 2013 vil forsøge at tage (alt for!) mange billeder af alt hvad der betyder noget for mig, altså mine venner/veninder og familie, generelt alt som har stor betydning i mit liv <3

 186. Jeg vil gerne vinde, fordi det snart er min fødselsdag – så kan jeg blive forkælet med en super fed gave! Det ville være luksus at kunne tage så gode billede til min blog :-)

 187. Årh hvor ville jeg elske at vinde det kamera! Nu hvor sneen har lagt sig over Danmark stiger lysten til at sende masser af julebilleder til min søster i Skotland, som endnu ikke har fået sne, og med et lille fikst kamera som dette ville det da bare være en endnu større fornøjelse!

 188. Flotte, flotte billeder, du har taget med det fine kamera ^-^
  Og jeg skal vinde, fordi jeg elsker at tage billeder af alle de små situationer og scenarier, der pludseligt opstår, når jeg ikke har slæbt mit store kamera med. Det plejer at resultere i rimelig dårlige mobilbilleder taget med min gamle Sony Ericcson C902, der har overskredet sin levetid med et par år. Jeg har dog prioriteret mit sparsomme rådighedsbeløb på oplevelser, rejser og udlandsophold/uddannelse i stedet for at opgradere mit hverdagskamera. Og specielt nu, hvor SU-styrelsen har snydt og bedraget mig, er der ikke råd til luksus (eller noget andet, for den sags skyld O.o ). Så’æh, derfor ville jeg sætte rætti’ stor pris på at vinde kameraet, for at højne kvaliteten af mine hverdagsbilleder og som en god trøst ;)
  Glædelig december :)

 189. Det må jo være verdens fedeste konkurrence! :-)

  Hvis jeg vinder, vil jeg give kameraet til min kæreste, som er i Afghanistan lige nu. Han skal ikke fejre jul hjemme i Danmark i år, og kommer først hjem i februar næste år, og derfor vil jeg give ham dette kamera i julegave når han kommer hjem, hvis jeg vinder det selvfølgelig ;) Han fortjener det virkelig, fordi han altid er så fantastisk og sød imod mig og alle andre! Han hjælper mig altid, hvis jeg mangler eller har brug for noget. Jeg kan desværre ikke give igen på samme måde som ham, da jeg er på SU, og det forventer han heller ikke, men følelsen af at kunne give ham noget, som jeg inderligt ved, at han vil blive glad for, kunne være helt fantastisk. Han elsker nemlig at tage billeder og være kreativ. Så nu må jeg jo krydse fingre! :-)

 190. Århh, det kamera er bare til at dø for.. Virkelig et lækkert et!
  Jeg har virkelig brug for et nyt et, som jeg kan have med på farten :-)

 191. Jeg skal vinde kameraret, fordi der sker en masse ting i mit liv næste år, som jeg gerne vil forevige på andre måder end via minder. Jeg skal på studietur til Bruxelles og Strasbourg, har min sidste skoledag på HTX, jeg bliver student, kommer forhåbentlig ind på universitetet og flytter i egen lejlighed sammen med min kæreste i den anden ende af landet (og så fylder min søster 18). Så som du kan læse, har jeg en del, jeg gerne vil have taget nogle gode billeder af, og som jeg senere hen i livet kan kigge tilbage på med glæde :)

 192. Fordi….. Mit gamle kamera blev ødelagt til galla i foråret! – Og nu er jeg altså ved at være godt og grundig træt af kun at tage billeder med min telefon! :(

 193. Jeg syntes at jeg skal vinde det smarte kamera fordi jeg ville få taget en masse lækre billeder med det! normalt bruger jeg ‘bare’ min iphone, men jeg er på det sidste blevet en virkelig flittig bruger på de sociale medier, og der kunne kameraet godt blive sæt på overarbejde. :)
  Derudover så syntes jeg bare at det er virkelig fedt. især i den helt mørkerøde farve!
  Jeg krydser ! :)

 194. Jeg skal vinde… fordi jeg godt kunne bruge et handy men stadig ligeså godt kamera som et spejlrefleks.
  Der finder ikke noget bedre, end at forevige dejlige tider, personer, lækker natur og herlige fester.
  Her sidst i december bliver jeg moster til endnu en lille nevø, og ville være lækkert, at der kunne blive taget gode billeder af ham.
  God jul <3

 195. Hej søde Emily.
  Totalt lækker konkurrence. Jeg vil gerne vinde kameraet fordi jeg drømmer om at blive fotograf. Jeg har drømt om det siden jeg var femten. Jeg har kigget på kameraet før og overvejet at købe det, men min økonomi er ikke til det, og slet ikke i december måned, så det ville så sejt at vinde det og en vildt lækker julegave til sig selv.
  Jeg elsker din blog, dine outfits, Penny og dit smukke hår. Jeghar fulgt med fra starten. Tak for en god blog og glædelig jul :-) krydser fingre for at jeg vinder (alt bliver krydset – har aldrig vundet noget før, hæhæ).
  Kh Sille

 196. Jeg har i mange år elsket at tage billeder af naturen og dem jeg holder af. Men det er begrænset hvor flotte og kreative billederne bliver med en iPhone.
  Så jeg er sikker på at et Nikon J2 er lige præcis det jeg har gået og manglet til at tage de perfekte billeder.
  Og mon ikke mine gå ture bliver længere med mit nye Nikon J2 i hånden. Det må da være win win for både krop og sind! :)

 197. Sikke en fantastisk konkurrence!
  Jeg er lige blevet inviteret til Indien af min skønne mor, og jeg ville elske at have et godt kamera til at tage en masse billedet af det storslåede land.

 198. Jeg skal vinde kameraet af en meget kort og simpel grund: Min søster skal have det. Hun låner altid mit spejlreflekskamera, og nu synes, at det er hendes tur til at forkæles med et godt kamera! Jeg er selv studerende og har derfor ikke så mange penge – det ville derfor være så fedt, hvis jeg kunne give dette kamera i julegave til hende! :-)

 199. Jeg går selv og overvejer at anskaffe mig et kamera, og tror dette ville passe perfekt. Jeg er selv skeptisk overfor om jeg mon ville “slæbe” et stort spejlreflekskamera med mig, når jeg skal til fødselsdag, en tur i skoven, til julefrokost el. lign., men dette er jo ret praktisk i størrelsen, så der er stor sandsynlighed for, at det sagtens kan komme med i tasken. Jeg krydser fingre for, at jeg er heldig, så jeg kan tage super gode billeder juleaften og til de følgende dages julefrokoster! :)

 200. Fordi min kæreste efterhånden i flere år har sendt lange blikke efter diverse spejlreflekskameraer og nu også systemkameraer og vejet for og imod men indtil videre har han ikke kunnet beslutte sig for, hvilket han helst vil have. Nu har vi dog fået en søn for et par måneder siden og bruger pludselig et kamera meget oftere end før, og vores gamle Ixus fra Canon kan ikke længere stå distancen :)

 201. Vil SÅ gerne optimere min blog med nogen (endnu mere) lækre billeder og min pædagogløn tillader desværre ikk de store kameraindkøb – så pick me..!! :)

 202. Jeg ville gerne vinde fordi jeg elsker at fotografere, og mit nuværende kamera er fra min konfirmation, for 5 år siden. Ville ELSKE at vinde det, en perfekt julegave til mig selv hehe :-)

 203. Jeg ville gerne vinde fordi jeg elsker at fotografere, og mit nuværende kamera er fra min konfirmation, for 5 år siden. Ville ELSKE at vinde det, en perfekt julegave til mig selv hehe :-)

 204. Jeg ville være så lykkelig, hvis jeg vandt det her drømme-kamera. For det første fordi jeg vitterligt ikke ejer et kamera, men istedet må foreviget via iPhone. For det andet har jeg erfaret, at det giver mig en uvurderlig følelse af rarhed, når jeg kigger tilbage på små billeder taget i min hverdag. Det får mig til at sætte pris på mit liv og de små og store øjeblikke deri.

 205. Jeg elsker at fotografere, men mit nuværende kamera er fra min konfirmation, for 5 år siden. At vinde kameraet ville være den perfekte julegave til mig selv hehe ;-)

 206. Fantastisk konkurrence! Jeg drømmer netop om et godt mindre kamera, da jeg er med til at starte en skønhedsblog op og billederne med Iphone, bliver ikke altid lige fantastisk:-( Ihh krydser så meget fingre for at jeg er den heldige:-D

 207. Fordi jeg startede på Journalisthøjskolen i september og indtil nu har været nødt til at tage billeder til mine artikler med min halvgamle tlf :-)
  God tekst går hånd i hånd med gode billeder; Det er din blog et rigtig fint eksempel på :-) Håber, håber, håber, jeg vinder :-)

 208. Sikke en dejlig adventskonkurrence Emily, rigtig glædelig advent til alle Jer derude :)

  Jeg har aldrig været en haj til at huske at tage billeder, og derfor er der mange af mine minder, som er gået tabt i tidens løb, men jeg har bestemt mig for, at jeg skal til at tage mange flere billeder af mit liv, min familie og dejlige oplevelser, som jeg vil kunne kigge tilbage på med et smil på læben :)

  Jeg krydser derfor fingre for, at jeg er den heldige vinder af dette kamera, så jeg straks kan komme i gang med at forevige dagligdagens små øjeblikke :)

 209. Åh en skøn konkurrence! Jeg eeelsker at fotografere, og dette kamera vil være perfekt, når jeg ikke har plads til at slæbe spejlreflekskameraet med..

 210. ihh nogle super søde hunde min vågnede også op og tog en ordentlig løbetur rundt i haven da han opdagede der var sne :)
  Min motivering for at vinde det super lækre kamera er at jeg elsker at gå og fotografere når vi er på tur, hvlket vi er meget både ved strand og i skov.
  Men jeg ejer ikke et kamera desværre og tager derfor alle billeder med min mobil.
  De er slet ikke i den kvalitet jeg gerne vil have dem i
  Glædelig 1- Søndag i advent
  julehilsner Karin Christensen

 211. Hvis jeg er den heldige kartoffel som vinder dette lækre kamera, så vil du ikke kun gøre mig meget glad, men også min kæreste. Han vil nemlig få mit DSLR, og så kan vi begge tage på foto safari og skyde lækre billeder til vores Tumblr blogs; http://helleeee.tumblr.com og http://bjornnormann.tumblr.com :)
  Glædelig jul :)

  PS: Jeg har trykket Like adskillige gange, men det dukker ikke op på min timeline. Der kommer et pop-up vindue, som forsvinder hurtigt igen. Kan jeg mon stadig deltage?

 212. Ville give mig muligheden for at få foreviget langt flere af de glæder livet bringer. Ville passe perfekt i min kuffert på alle mine fremtidige rejser! Utrolig lækkert kamera er jeg ikke i tvivl om!

 213. Jeg kan ikke finde mit gamle digital-kamera, og har ikke råd til et nyt, ordentligt et. Derfor ville jeg blive SÅ glad for dette her, så jeg endelig kan begynde at tage billeder! Jeg elsker at fotografere, især naturen, og med sådan et lækkert, lille kamera, ville det blive meget nemt :)

 214. Fordi jeg ønsker mig et nyt kamera. Vil rigtig gerne have et kamera der kan tage super lækre billeder. Tænker at dette kamera kan være en god opstarts kamera, måske det bare skal forblive dét! Jeg drømmer om at gøre fotografering til en hobby, elsker kreativitet og æstetik, men inspirationen er forsvundet så malingen og blyanterne har ligget stille, alt alt for længe. Trænger til ny inspiration. Og da jeg låne min svigerindes kamera, fandt jeg ud af at her lå min inspirationskilde…

 215. Jeg vil utrolig gerne vinde dette lækre kamera, så jeg kan give det til min skønne mormor, som jeg har været så heldig at få tilbage i mit liv, efter mange år uden kontakt. Så hun kan forevige det sidste af sin tid, og jeg altid vil kunne mindes den tid jeg fik lov til at have hende i mit liv. :-)

  – Lise Emilia

 216. Jeg skal vinde dette kamera fordi jeg ikke har noget kamera i forvejen, udover det der er i min mobiltelefon. Og jeg venter mig en lille pige her d. 28 december (første barn). Og det kunne være intet mindre end fantastisk, hvis jeg havde en lækkert kamera der kunne tage nogle skønne billeder af hende, når hun kommer ud..

  ‘det kunne være sådan en fantastisk julegave :D

  – Knus Anne.

 217. Min kæreste og jeg venter en lille julebaby :) Helt præcis er jeg sat til den 15. december! Vi kan snart heller ikke vente længere :) Vi har ikke noget kamera ud over vores mobiler. Derover ville jeg blive simpelthen så lykkelig for at vinde dette fede kamera, så vi kan tage nogle dejlige billeder af vores kommende barn!
  Jeg krydser fingre! :)
  Glædelig 1. søndag i advent :)

 218. Wow en lækker konkurrence på denne dejlige vinterdag! Jeg synes jeg skal vinde den fordi jeg ikke har et andet kamera end det der sidder på min iPhone. Jeg kunne rigtig godt tænke mig sådan et flot og praktisk kamera, som jeg kunne tage med rundt, og skyde en masse flotte billeder med. Har før haft et lille kamera, men den gik i stykker da jeg tabte den 1 gang, så hvis jeg vinder dette kamera lover jeg at passe bedre på det! ;) <3
  Glædelig jul :)

 219. Jeg vil super gerne vinde, fordi jeg elsker at tage billeder, men mit kamera er desværre på sine sidste dage. Krydser fingre!

 220. Perfekt konkurrence! Mit kamera gemmer sig pt et sted i Thailand. Min kæreste havde fået lov at låne det til hans rejse, men vælger så at glemme det på hotellet inden afrejse hjem til Danmark (lad os bare sige, det ikke var et ligeså glædeligt gensyn som forventet!!)
  Da jeg lige er flyttet hjemmefra og er startet på universitetet, er der desværre ikke råd til luksuskøb som kamera :-( Derfor synes jeg, at jeg skal vinde!

 221. Fordi jeg gerne vil tage billeder af mig selv og omverden fra et nyt udgangspunkt :-)

 222. Fordi jeg elsker at fotografere og vildt gerne vil have et kamera, der giver flere udfoldelsesmuligheder end mit pocketkamera!

 223. Jeg ville gerne vinde kameraet, fordi jeg længe har ønsket mig et godt og lille kamera. Jeg har et større men får det aldrig taget mig ud til de forskellige aktiviteter fordi det er for stort og koldset at have. Jeg ville gerne kunne tage billeder af forskellige aftner med vennerne, men også nogle fornuftige med mit tøj som jeg er i gang med at sy :)

 224. Jeg skal vinde dette kamera, da jeg det næste år har en masse fantastiske, og spændende rejser foran mig! Det er hårdt at spare op, så et godt kamera er svært at finde penge til.. Dette kamera ville være min tro følgesvend på alle turene, og hjælpe til med at forevige minder fra vores fantastiske verden :)
  Samtidig ville kameraet ikke gøre skade på en lille gåtur, med min søde sankt bernhards hund :)

 225. Billeder er min passion
  så ligner verden en million
  bag farvelinser, en kamæleon
  den såkaldte mode i fusion

  Et lille digt om min motivation.
  Jeg krydser alt hvad jeg har:)

 226. .. Det skal jeg fordi jeg er stor foto-entusiast, og har længe ønsket mig dette kamera. Mit gamle kamera måtte for nyligt lade livet, så det ville da være fantastisk med dette :)

 227. Jeg synes det er en fantastisk konkurrence Emily. Jeg er ny blogger med uden et kamera det er jo en skandale! Jeg har en masse jeg gerne vil fortælle alle, der vil læse min blog om hvorfor jeg elsker Århus og hvad jeg render og laver. Derfor ville det jo være så rart at iPhone billeder blev skiftet ud med Nikon billeder, så min nye blog vil fremstå rigtig lækker i sit udseende. Jeg vil da selvfølgelig også tage billeder af alt det andet jeg hygger mig med her i Århus som min lille nye nevø, som kom i dag, så faster kunne få sig en 1. advents gave :-)

  Jeg håber du får en dejlig julemåned Emily

 228. – fordi jeg ødelagde min datters lille handy kamera, som hun havde fået til at tage med på Roskilde, hvilket det overlevede ! .. hun elskede at have et lommekamera – og da vi tog til Island i sommer for at ride over højlandet, skulle det da med! det lå fint i saddeltasken, men en dag lagde jeg et stykke lava derned også ! .. efter nogle timer var kameraet så ridset at det er ubrugeligt øv ! har sagt undskyld, men hun har jo ikke fået et erstatningskamera…

 229. Fordi jeg elsker at tage billeder og stadig håber at få en plads på fotografuddannelsen. Og fordi jeg er lige startet med at blogge igen, og mit gammel kamera er så klodset at jeg oftere tage billeder med telefonen. Det ville være fantastisk at få en Nikon man kan tage med sig. Udover det flyver jeg tit mellem Østrig og Danmark for at besøge min mor i Østrig, og dette kamera ville være meget nemmere til at tage med i flyet, og det er vigtigt for mig at have et kamera med – hun er uddannet fotograf og vi går altid på fototur når jeg besøger hende.
  Det ville være fantastisk at altid kunne have et godt kamera med sig – man ved aldrig hvad der venter på én. Det er oftest bare et øjeblik man har til at fange situationen på billedet – Dette kamera vil kunne redde mig :)

 230. Jeg har altid drømt om at få så fint et kamera, da jeg eeelsker at tage billeder. Jeg er den type der lidt “glemmer” at leve i nuet, fordi jeg er så besat af at få nogle ordenlige og helt fantastiske billeder, så jeg også kan dele øjeblikket med alle andre! Og så har jeg lige fået verdens skønneste lille hvalp ind i familien som jeg ville ELSKE at kunne tage en masse skønne billeder af! For han er noget af det smukkeste :)

 231. Fordi jeg ikke ejer et kamera, og virkelig godt kunne tænke mig at forevige alle de gode stunder jeg har med familie og venner :) går også med en lille tanke om noget blogging, men det er bare ikke så sjovt uden billeder :)

 232. sej konkurrence! vil super gerne vinde et kamera og blive bedre til at tage fine hverdagsbilleder:)

 233. Sidste år på denne tid blev jeg udsat for at være meget tæt på at miste min onkel. Han havde 30 % overlevelses chancer.
  Mens han lå der i koma, kom jeg i tanke om hvor uhyre vigtigt det er at tage billeder, og hvor mange jeg har af ham og mig, hvilket var ret få.

  At tage fjolle billeder, i dårlige kvalitet, det er fuldstænding ligemeget, bare man har billeder af dem man elsker, for lige pludselig er de der ikke længere. Han er der heldigvis endu, og har det efter omstendighederne godt, men han var døden nær på et split sekund, og det betyder man er nød til at forevige minder man har sammen.
  Jeg vil gerne foregive enhver tid med mine kæreste nær mig, med et kamera.

 234. Jeg skal vinde fordi jeg lige står og mangler et kamera til min to måneder lange USA rejse til februar. Der ville jo næsten være synd kun at fotografere med min iPhone ;) og såkunne jeg jo passende sætte mig ind i effekterne på den lange flyrejse!

 235. Lige hvad jeg står og mangler! Jeg elsker at tage billeder. Dog har jeg ikke haft mulighed for det her på den seneste, da mit kamera blev stjålet.. Så det ville da klart være en perfekt julegave. ;-)

 236. Min kæreste valgte at bade vores kamera i uidentificeret væske til weekendens julefrokost. behøver jeg nævne at det ikke var så populært…
  Hvis jeg vinder får han aldrig, aldrig, ALDRIG lov til at låne mit kamera igen…

 237. Jeg ønsker mig så meget et kamera, da jeg forhåbentlig snart har en lille spire i maven, og kun har et iPhone kamera til at forevige hele processen og de mange mange “førster”. Det ville nok være sjovere at fange det hele på et lækkert og nemt kamera :)

 238. Jeg er den heldige ejer af en kærlig Cavalier King Charles hvalp, og jeg ville elske at kunne tage (næsten) lige så gode billeder af Sofus, som du tager af søde Penny!

 239. ÅH!
  Jeg har i over fire år ønsket mig et nikon kamera! Og hvert år er jeg blevet skuffet over at den ikke har ligget mellem gaverne. Jeg har desværre ikke selv råd til et, da jeg er studerende –
  Jeg elsker at tage billeder ! Har en lille fotograf i mig :) Åh, det her ville være en fantastisk gave.. !

 240. Det ville være perfekt at have med til en kommende ferie i New York med min familie!

 241. Glædelig 1. søndag i advent!
  Jeg tror jeg ville få kæmpe glæde af det, da jeg elsker at fotografere men desværre mister lysten til det sommetider pga. vægten og størrelsen af mit nuværende!

 242. Hold da op en lækker præmie du nu har på højkant :-) Jeg ville ELSKE at få lov til at tage og skabe en masse minder med det kamera <3 For lidt over halvandet år siden nedbrændte vores hus, alle de billeder og videoer fra vores liv, dattes fødsel, mærkedage osv er væk for altid. Det var rigtig hårdt at erkende at de ting er ustattelige, men vi har resten af livet til at skabe nye minder. Og vi har endnu ikke anskaffet os et kamera til det formål, ville være skønt at kunne tage billeder juleaften af vores Matilde på 3 år. Rigtig god jul til dig og dine kære :-)

 243. Hej Emily!
  Det er godt nok en meget fin konkurrence – Og hvem gad ikke godt gå julen i møde med denne lækre sag! Jeg vil ihvertfald vildt gerne!

  Jeg arbejder på en SFO og elsker mit arbejde, har sat mig på tjansen for at tage billeder af de fantastiske øjeblikke med alle de søde børn! Når vi er på ture, leger om sommeren i gården, laver konkurrencer, leger i sneen… Og det ville da være den vildeste julegave at komme med hvis jeg kan tage billeder med dette lækre kamera! Det jeg har i forvejen er så skridt, så går rundt med mobil telefonen og det er bare ikke et samme……

  – Billeder siger jo mere en 1000 ord!
  Glædelig jul :-)

 244. Jeg har et D90 som jeg elsker at nørde med – men sagen er, at jeg virkelig sjældent får gjort det fordi det netop er for stort til lige at slæbe med (man skal jo have et rigtig godt formål eller have planlagt en decideret fototur i byen). Derfor får jeg oftere bare hapset snapshots på mobilen når anledningen, motivet eller lyset er der – selvfølgelig uden samme tilfredsstillelse.
  Jeg har altid foragtet kompaktkameraer fordi jeg ikke mente de kunne hamle op med SLR’er, men efter dine fine anmeldelser er jeg efterhånden hooked. Denne model æder til at kunne udfylde det (store) hul der er mellem mobilen og mit D90 :)

 245. wowtijikkawowwow! Sikke en lækker satan! Den må gerne blive min – for så skal der virkelig leges.. Jeg er foto-syg, og mangler en handy model der ikke vejer for meget og som kan dokumentere alle de små ting i hverdagen. Jeg vinder aldrig en skid – men krydser pølsefingrene for den her!

 246. For det første – stort kompliment til dine billeder. Jeg er imponeret over skarpheden og farvestyrken i dem! Fedt, Emily.

  Ligesom dig har jeg også haft mit besvær med at slæbe mit store spejlreflekskamera med til alskens aktiviteter, og til tider har jeg fravalgt at tage det med, da det ikke ligefrem er nemt at have med sig i tasken. Da jeg skal besøge min veninde på udveksling i Argentina denne sommer, ville det være genialt at have et lille fikst kamera med. Jeg regner med at rejse mere rundt i Sydamerika og af hensyn til ikke at blive frarøvet mit store kamera om halsen, er det nemmere og hurtigere at skulle fange det hele med et størrelse som dette Nikon.

  Glædelig jul til dig!
  Daniel

 247. Fordi jeg om 2 måneder skal ud på at rejse 3,5 måned til bl.a. New Zealand og Australien, og dertil kunne jeg rigtig godt tænke mig et nyt og handy kamera til at forevige alle de forhåbentligt fantastiske oplevelser, jeg får på rejsen – i stedet for at slæbe rundt på mit gamle spejlrefleks, der ikke duer til vandreturer og delfinsvømning!

 248. Jeg har gået og luret på dette kamera siden du første gang testede det, og er blevet helt forelsket i det, så det ville være den perfekte tidlige julegave at få i år!

 249. Jeg sidder i skrivende stund og kæmper med at få konklusionen på plads på mit speciale, som skal aflevere i morgen mandag kl.12. Et speciale som har været et helt år undervejs og som har fyldt hele mit 2012 med op og nedture. Mest det sidste.
  Jeg har ikke været på ferie siden sommeren 2011 (pga opgaven) og det SKAL jeg bare når jeg er færdig, og så ville det da være fantastisk at have noget at dokumentere turen med.

 250. Jeg har altid interesseret mig for fotografi, og har igennem min ungdom tit overvejet at blive fotograf, jeg lagde dog drømmen på hylden for at finde noget der kunne give mig et mere fast job. Jeg er dog stadig vildt interesseret i foto, og overvejer tit at tage et kursus i forskellige teknikker. Desværre har jeg aldrig fået fat i et virkelig godt kamera der ligesom kunne få mig videre i min drøm, da jeg ikke har de store penge mellem hænderne som studerende.

 251. Efter at have haft depressioner og angst gennem de sidste 14 år og derfor gået til psykolog on/off i lige så mange år, foreslog min psykolog, at jeg skulle finde en måde hvorpå jeg kunne få aflad for mine kreative sider, hvorpå jeg kunne komme ud af døren på mine dårlige dage og en måde hvorpå jeg kunne kanalisere alle mine tanker og følelser. Jeg prøvede alt fra at male, til at strikke, til at sy og endda at lave perleplader. Min kæreste foreslog så en dag at jeg kunne låne hans kamera og BAM så var den der! Jeg er fuldkommen forelsket i at fotografere. Både min kæreste og jeg, ønsker at jeg vinder, da jeg gennem det sidste halve år har stjålet hans kamera i tide og utide… Værst var det dog da jeg “lånte” det en weekend, hvor han åbenbart skulle have brugt det i forbindelse med sit arbejde… Jeg var ikke populær og kommer sikkert til at høre for det mange år endnu..

 252. Min mand er fotografen i vores hjem og et kamera står øverst på ønskesedlen. Tænk at kunne opfylde dette ønske!

 253. Jeg elsker at tage billeder og indfange verden og dens små finurligheder. Jeg ejer dog ikke mit eget kamera, så må altid ty til andres eller min mobiltelefon. Ofte misser jeg det gode motiv i jagten på et kamera jeg kan tage et billede med og ender ud med en lidt tom fornemmelse. Hvis jeg havde haft pengene havde jeg skam købt et kamera for længst. Men indtil jeg engang får råd må jeg fortsætte med at gribe folks kameraer når jeg vil forevige alt fra fugle der flyver til børn der taber deres is

 254. Jeg rejser til Amsterdam om to måneder for at tage på udveksling. I den forbindelse overvejer jeg at oprette en fin blog, og så skal der jo tages en masse fine billeder :) Så jeg ku rigtig godt bruge et fixt lille kamera, der knipser skarpe billeder! Glædelig december

 255. Shit shit shit – en fed gave!
  Jeg har længe ønsket mig et godt kamera istedet for mit gamle digital kamera jeg købte for nogle mine konfirmationspenge for ca 6 år siden, men da suen ikke rækker så langt må jeg desværre nøjes med mit gamle og så min telefon… Derfor vil jeg super gerne vinde :—-)

 256. Fordi det ville gøre mig SÅ glad. Simpelthen.
  og så selvfølgelig også fordi det ville være helt fantastisk, nu hvor jeg stiler imod at skulle læse journalistik – det gør bare rigtig meget, når en velskrevet tekst bliver suppleret af et smukt billede, ligesom du altid gør det herinde :-)

 257. Jeg skal afsted på mit livs rejse til januar! Først gennem Vietnam og Cambodia og senere Thailand, Filippinerne og Australien og jeg vil for alt i verden gerne forene de øjeblikke jeg kommer til at opleve på denne tur sammen med min bedste veninde! Pt. ejer jeg kun et gammel slidt digital kamera, som tager dårlige og utrolig slørede billeder :-( Dette lille Nikon-kamera ville derfor være prikken over i’et på vores rejse, da vi nemlig også skal rejse som backpackere og derfor ikke har plads til at slæbe et fancy spejlreflekskamera med…

 258. Ville elske at vinde det kamera!!!
  Skal ud og fotografere min lille hunds første jul

 259. Jeg flyttede til London for snart 10 måneder siden, og havde mange intentioner om at tage en masse billeder. Men hvad sker der så – efter 2 uger vælger mit kamera at dø. Jeg har ikke haft pengene til at kunne købe et nyt siden.
  Jeg bliver hver dag positivt overrasket og mere begejstret for London, og nogle gange mangler disse øjeblikke at blive foreviget med et billede, af bedre kvalitet end et mobilkamera.
  Det vil derfor være den perfekte julegave for mig, og starten på mit 2. år i London :)

 260. Hvorfor jeg skal vinde? hmm.. Den er egentlig lidt svær.. Jeg, ligesom alle de andre der også gerne vil vinde, elsker at tage billeder og være kreativ. Jeg har aldrig haft et godt kamera, da jeg ikke føler overskud på kontoen til sådan et lækkert et. Jeg vil vildt gerne vinde det, men det er svært at argumentere for hvorfor det lige netop er mig der skal vinde det. Vi har alle sammen en masse gode grunde, alle sammen er vi lige værdige. Jeg håber selvfølgelig at jeg har en mulighed for det, men hvis ikke så er der nok en der fortjener det mere end jeg :-) Men lækkert er det i hvert fald!

 261. Fordi mit kamera mistede livet, da jeg i formiddags skulle vise min søn på 3, hvordan man laver sneengle (husk at tage kameraet ud af jakkelommen, inden I lægger jer ned i sneen!) og fordi, jeg gerne vil blive bedre til at forevige de gode stunder og stoppe tiden en lille bitte smule…

 262. Fordi mit kamera mistede livet denne formiddag, da jeg skulle lære min 3-årige søn at lave sneengle (note to self: husk at tage kamera op af jakkelomme, inden du kaster dig ned i sneen). Og fordi jeg gerne vil blive bedre til at huske de gode stunder og få tiden til at stå stille.

 263. Min mand er fotografen i vores hjem og et nyt kamera står øverst på hans ønskeseddel. Tænk at kunne opfylde dette for ham!

 264. Jeg har i lang tid ønsket mig et rigtig godt kamera. På mit studie på film og tv på universitet i Aarhus laver vi rigtig mange film og tager mange flotte billeder. Desværre er universitetets udstyr en smule out-dated og mange af de andre fra mit hold er i besiddelse af virkelig gode kameraer. Derfor har jeg i lang tid ønsket mig et kamera, der kan tage billeder på højde med de andre personer i klassen, og derfor ville det være en perfekt julegave for mig, med dette fine kamera. Derudover er jeg i færd med at lære at bruge diverse redigeringsprogrammer såsom photoshop og final cut, hvilket også kræver et godt kamera for at lave flotte billeder!
  Glædelig jul til alle!

 265. Hej Emily!

  Jeg kunne så godt tænke mig et kamera.. Jeg har nemlig ikke råd til et selv, men elsker at tage billeder… og det bliver altid med den smarte dykker effekt, pga. dårligt mobilkamera :(

  Jeg elsker Nikon! Synes det er et vildt godt mærke og så mangler jeg bare i den grad noget, jeg kan forkæle mig selv med her til jul.

  Glædelig jul!!

  :)

 266. Nøj hvor et lækkert kamera!
  Kunne virkelig godt bruge sådan et. Specielt i denne smukke juletid, hvor der er tonsvis af minder og begivenheder at forevige. Vi skulle nok blive bedste venner os to.

  xx

 267. Åh, jeg har gået og savlet over dette kamera i et godt stykke tid, men det er lidt dyrt, når man som jeg er begynder…
  Men jeg mangler vikelig et rigigt kamera, jeg har et ældre “film” kamera som jeg ikke bruger mere, da det er upraktisk, istedet bruger jeg min mobil, men især zoom og fokus funktionerne er ikke optimale. Hvilket var ærgeligt for der der var rigtig mange flotte sneklædte træer idag.

 268. Fordi jeg har to herlige unger og i øjeblikket kun tager billeder med min iPhone. Så når de om 10 år skal bladre billeder, ser de årets første snevejrsdag, luciaoptoget i børnehaven, fødselsdagen med vennerne eller den hyggelige tur til stranden i halvdårlig kvalitet med en mærkværdig belysning.

 269. Det ville være en glæde at kunne dokumenterer denne jul med sådan et dejligt kamera! :)

 270. Jeg skal på familie ferie i januar, for første gang i mange år. Der er ikke blevet taget billeder af familien i rigtig mange år, desværre. Så det kunne være helt fantastisk at vinde dette kamera! Kunne da også godt tænke mig at blive bedre til at tage “hverdags” billeder, og dette kunne blive nemmere med sådan et på farten. Krydser fingre :-)

 271. Har ikke nået kamera i huset for havde et dele med min datter .Men flyttede med ud af huset, da hun flyttede hjemmefra

 272. Jeg vil virkeligt gerne vinde kameraet, da jeg lige er kommet hjem fra en lang rejse, hvor mit kamera blev stjålet. Derfor har jeg ingen billeder fra det halve år jeg var væk. Jeg har nu lært at lave backup, så nu mangler jeg kun et nyt kamera for at have billeder jeg kan tage en backup af.

  /Mette

 273. Jeg skal vinde, fordi jeg skal en tur til Thailand i januar og har absolut intet at foto-dokumentere med… :)

 274. Jeg ville elske at eje dette kamera da jeg nyder at lege med nye kameraer og alle funktionerne. Og så ville det ikke være dårligt til kommende rejser :-)

 275. Dette ville være verdens bedste gave for mig og min mand – eller rettere verdens anden mest bedste gave. Jeg er gravid og derfor står et virkelig godt kamera højt på ønskelisten. Denne øsnkeliste er dog ved at være lang, da det er vores første barn, så budgettet holder nok ikke til det ypperste af kameraer. Det ville dog være fantastisk, hvis vi fik muligheden for at kunne forevige vores livs mirakel på den mest perfekte måde.

 276. Lille og handy, det er lige mig. Jeg har et kæmpe spejlrekleks og kunne godt tænke mig et noget mindre. Det er nemmere hvis man skal tage spontane billeder eller til at filme youtube videoer. Ligenu bruger min macbook til at filme eller mit “skod” kamera på 10 mega pixels, så et lille handy nikon ville falde i god jord hos mig.
  :)

 277. Lækker, lækker konkurrence. Og den falder godt nok belejligt med min situation.
  Jeg har sammen med en veninde planlagt en lille rejse (2 måneder) til Syd- og Mellemamerika til foråret. Vi tager afsted i starten af februar, og i den forbindelse ønsker jeg mig virkelig, rigtig, mega, meget højt et kamera, som kan være med til at forevige vores rejse. Man SKAL have et kamera med sig, ingen diskussion der. I den forbindelse kommer Nikon J2 godt ind i billedet, da det faktisk er meget lig sådan et kamera jeg har været på udkig efter (og som selvfølgelig også står aller øverst på min ønskeliste til jul), da det har god billedkvalitet uden man skal hen og lave de store indstillinger hver gang alt afhængig af situationen, vejr, lys osv, (det er også rart når man ikke er den store kamera-haj), og så har det en rigtig god størrelse til at have med ud og rejse (hvor det gerne skulle kunne ligge i en bæltetaske eller lignende)
  Nøj, dette kamera er virkelig mit største ønske!! Mest af alt til min rejse, hvor det ville blive brugt hver dag i 2 mdr, men også når jeg er kommet hjem og skal vise billeder til familie, venner osv, men jeg er også sikker på, at det ville blive brugt efterfølgende som du selv skriver, når man lige er ude og gå en tur i snevejret, til et arrangement og så videre.
  Af ovenstående grunde synes jeg, at det lige netop er mig der skal vinde kameraet!
  Jeg krydser alt hvad jeg krydse kan indtil den 9. December (:

 278. Jeg skal vinde fordi at jeg ikke har noget kamera, og jeg kunne virkeligt godt tænke mig et kamera så jeg kunne gemme de vidunderlige juleminder som kommer i julen<3

 279. En god julekonkurrence!

  Jeg bruger så meget af min tid på at rejse verden rundt grundet mit job og tager en masse billeder, mest af mine produkter…
  Men vil også gerne tage billeder af oplevelse, byer, folk, osv. Desværre er mit kamera gået i stykker – eller gav op i Mexico og jeg mistede alle mine billeder… Så pt låner jeg min mors kamera som hun har været sød at låne til mig mine 3 måneder her i USA, men det ville være godt med mit eget kamera!

  Og hvis du vil, vil jeg meget gerne lave et lille indlæg med billeder fra verden som tak for at vinde!

  Tak for en super god blog men godt indhold og hyggeligt at følge med i dit liv!
  Knus

 280. Jeg ønsker mig et tilskud til LIGE netop dette kamera i julegave, og sad netop og tjekkede priser, inden jeg loggede på min Facebook og så dit indlæg. Meget pudsigt! Det ville være den bedste julegave at vinde dette kamera -så krydser mine fingre! Rigtig god jul! :)

 281. Jeg elsker at opleve og jeg elsker at tage billeder.. Jeg har egentlig længe ønsket mig et spejlreflekskamera, men som fattig studerende er det en smule pebret at betale for, samt jeg synes det er en smule stort, at skulle rende rundt med. Jeg kunne rigtig godt tænke mig et alternativ til det, hvilket dette kamera muligvis ville kunne være. :-)

 282. Fordi min storebror og hans kone venter med barn, og derfor ville det være dejligt at kunne hjælpe med at forevige alle de minder de nu måtte få med den lille :)

 283. Ååårh, jeg skal da så meget vinde det lækre kamera!
  Mit gamle kompakte Canon G-etellerandet gik i stykker (midt i fotosession den dag jeg blev gift – hvad skulle det lige til for?), så jeg mangler virkelig et lille fikst kamera, som kan fange fine, finurlige og farvestrålende øjeblikke alle de oplevelser livet tilbyder mig :)

 284. Jeg skal da vinde, da jeg her den anden dag havde lagt mit kamera på min venindes værelse, og hendes – ret så legesyge – hundehvalp samlede det op i munden og hoppede op i det fyldte badekar, hvor hendes mor sad. Hvad min veninde og jeg ikke vidste var at hendes mor sad i badet, så vi styrtede ud og fandt os selv i den ret så akavede situation.
  Uhh, hvor ville jeg godt vinde dette kamera! :)
  Knus Christine

 285. Mit dejlige lyserøde kamera som jeg fik i konfirmationsgave (4,5 år siden) er ved at stå af, batteriet har det ikke særlig godt mere, øv bøv.. Låner derfor min søsters kamera, min SU rækker desværre ikke til et nyt et, desværre :-) Ville derfor være dejligt hvis dette smarte og lækre kamera kunne erstatte det. Jeg ønsker mig faktisk “lillebroren” i julegave, men det er mere et “drømmeønske” så chancen for at få det er meget lille.

 286. fordi jeg skal tage billeder af mine fantastiske veninder når vi skal ud i den smukke smukke sne! <3

 287. Jeg vil rigtig gerne vinde kameraet, fordi det vil hjælpe mit og min kærestes forhold. Vi har rejst meget sammen i de år vi har været sammen, og jeg står altid klar med mit canon eos til at fotografere det hele. Jeg er ikke en linselus og kommer altid hjem uden billeder af mig selv – eftersom han syntes at det er pinligt at stå med mit store kamera (selvom der står flere med et kamera, end uden et) :) Måske jeg kan lokke ham, med et mindre :)

  Krydser fingre :D

 288. Wow en fin konkurrence Emily!

  Jeg ville elske dette fantastiske kamera som jeg har leget lidt med hos min veninde som netop har købt det, synes simpelthen det er så fedt fordi kvaliteten er så god og størrelsen perfekt til tasken. Oven i købet er mit eget kamera for nylig gået i stykker så det er rigtig ærgerligt at skulle tage grynede iphone billeder hele tiden, især nu op til jul med hyggelige familie dage og andre begivenheder man gerne vil forevige med flotte billeder.

 289. Hej Emily :)
  Jeg vil rigtig gerne vinde dette fede kamera, da jeg lige i øjeblikket forsøger at tage gode billeder med et gammelt slidt kamera der snart runder de 8 år. Det kunne være rigtig fantastisk hvis jeg kunne fange gode juleminder og kommende ferieminder med et nyt og fantastisk kamera!
  Tak for en fed blog med masser af god inspiration :)
  knus Sara

 290. WOW Fedt Kamera :) Hvis jeg vandt kameraet, skulle det bruges til mit studie. Går på Arkitektur og Design linje på Aalborg Universitet, hvor man tager rigtig mange billeder af ens proces igennem et projekt, men også inspiration og stemningsbilleder! Herudover skal vi på et Væld af studieture, hvor vi skal ud og se en masse spændende arkitektur.. Til April skal vi til Rom og derefter til Barcelona – og her kunne det da være fedt, med sådan et lækkert kamera!

 291. Wow! sådan et kamera kunne jeg virkelig godt bruge. Jeg har faktisk aldrig haft mig eget rigtige kamera. Har altid bare brugt min mobiltelefon (en gammel nokia som virkelig ikke har et kamera der kan bruges til noget) eller satset på at mine venner/veninder tog billeder med deres kameraer. På det seneste er jo dog blevet lidt hooked på at få mig et ordenligt kamera, så jeg kan få taget nogle gode billeder på ferier mv. Det er trods alt fedt at have sine minder i god kvalitet ;) Jeg krydser fingre!!

 292. Til foråret tager jeg med en håndfuld gode venner til USA i et par uger, en rejse jeg har set meget frem til i snart et år, og min glæde for at fotografere er stor. Når jeg ser noget, ser jeg altid, hvordan det kunne blive et fotografi, hvilken effekt jeg ville bruge, hvorefter jeg ærger mig over, at jeg ikke tog mit kamera med, men oftest vælger jeg at lade kameraer blive hjemme, da det er så stort, tungt og klodset.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at have et mindre og fiks kamera med til USA, så jeg kan få taget en masse gode billeder uden problemer. Det ville være noget så lækkert!

 293. Hej Emily.
  Tak for en super fin blog.
  Jeg er i gang med at lave min egen mode blog som jeg har drømt om i laang tid, og jeg glæder mig meget til at komme gang.
  Der er bare et mindre problem: det eneste kamera jeg har, er i min mobil. Derfor ville det være sååå skønt at få fingrene i denne præmie!
  Håber at komme i betragtning.
  Kærlig hilsen Maria

 294. Novra! Sikke en vild konkurrence!
  Jeg vil gerne vinde fordi jeg pt. ikke har noget kamera! Så jeg er pænt motiveret ;)

 295. Jeg skal vinde dette kamera, da jeg skal på en måneds rejse rundt på Filippinerne i slutningen af december. Kunne virkelig godt bruge et lille OG godt kamera, der er nemt at have med i håndtasken!

 296. Siden jeg sidste år d. 3.april fik mit Nikon kamera ind af døren, har det været mit kæreste eje. Desværre var der en idiot, som stjal mit kæreste eje fra mig, da jeg var i Vietnam for cirka en måned siden. Og nu da den dejlige sne er faldet og kolde Danmark er så smuk, kan jeg virkelig mærke hvordan det kribler i mine fingerne for at komme ud og tage billeder af den smukke natur og juletiden.. Mange af jer kender sikkert tanken “Orv, det er virkelig et fedt motiv. Det vil jeg gerne forevige”. Desværre kan jeg ikke forevige nogle af de fede motiver jeg ser i min hverdag pga, en lidt for hurtig tyv i Vietnam.
  Jeg vil derfor gerne vinde kameraret, så jeg kan forevige hverdagens små øjeblikke igen.

 297. Jeg ville blive så glad for, at vinde jeg går lidt og ønsker mig et godt kamera, men jeg ved jeg ikke får det fordi det er for dyrt og det kan jeg jo sagtens forstå, men når mit kamera ikke gider at tage et ordentligt billede og det bliver dårlig kvalitet så bliver jeg altså lidt frustreret også fordi jeg har en blog og lige meget hvad så kan alle vel bedst lide, at se billeder med god kvalitet noget, som jeg prøvet, at leve op til mn det er ret svært. Den sidste ting er fordi jeg har en youtube kanal og det ville være så dejligt, at kunne optage videoer med en flot kvalitet. Jeg håber jeg er heldig glædelig første advent :)

 298. Vil rigtig gerne vinde det lille smarte nikon.
  Mit gamle kamera – som jeg har betalt mange penge for, da jeg var på S.U, kan ikke længere holde batteri, og det er ikke så smart når man elsker at fotografere….
  Glædelig 1. søndag i advent!

 299. Jeg skal vinde dette super seje kamera fordi jeg er så glad for at tage billeder, men på samme tid er jeg suuuuper irriteret over skod kvalitets iphone billeder. Så det ville være super rart at have et lille kompakt super kamera!

 300. Jeg er ikke vildt hut på det her motiverede-ansøgninger! ;)
  Men det ville være underligt andet end bare ønske at få fingrene i noget så stilet og lækkert, og især at det ikke behøver at være stort for at tage gode billeder.
  God aften.

 301. NØØJ! hvor et lækkert kamera :D Jeg håber på at vinde dette kamera, da jeg går på uddannelsen Arkitektur og Design på Aalborg Universitet. Og her er det nærmest et MUST at gå rundt med et kamera hele tiden, da når man går rundt, får man hele tiden nye ideer. Derfor er det en god ide at tage billeder af det man ser, så man ikke glemmer det. Herudover skal vi på et væld af studieture, vi skal bl.a. til April til Rom og Barcelona. Håber jeg er den heldige vinder – jeg krydser finger <3

 302. åh hvem der bare ejede dette lille vidunder. Jeg gad godt i hvert fald – rigtig meget endda! Jeg må faktisk indrømme, at jeg har siddet og savlet over det lille Nikon-vidunder, når jeg har set det i reklamerne. Det er bare så lille og fint .. og funktionelt!
  Jeg har længe gerne ville købe mig et godt kamera, da det bare aldrig bliver helt det samme med et telefonkamera – men pengepungen er bare ikke til det på SU. Så ingen kamera til mig i nær fremtid. Jeg krydser alt, hvad der krydses kan, for at jeg bliver den heldige vinder, så jeg kan tage fine, skarpe billeder af alt, hvad jeg falder over på min vej.

 303. Jeg skal helt klart vinde dette Nikon, da mit eget Nikon D3100 blev stjålet for tre uger siden i Los Angeles – deriblandt også mine 1500 billeder fra Californien. Øv med øv på!!

  Er pt på udkig efter et nyt kamera og dette er et meget godt bud, så tak for anmeldelsen :)

 304. Jeg skal vinde, fordi min kæreste tager vores eneste kamera med til hans juleaften med sin familie (hvor han skal tage MANGE billeder af sin niece på 2 år), og da jeg skal fejre jul med min egen familie, kan jeg desværre ikke tage billeder af min juleaften.

 305. Jeg synes, at jeg skal vinde, fordi jeg underligt nok aldrig har haft et kamera før, og fordi jeg faktisk i går var ude og se på selv samme kamera. :) forhåbentlig vinder jeg det her, ellers står det selvfølgelig på min ønskeseddel.

 306. Nu hvor julen står for døren og det første julesne er faldet, kribler det i mine fingre for at komme ud og tage nogle billeder. Jeg ser fede motiver og smukke øjeblikke overalt, som jeg ønsker at forevige. Men muligheden for at gøre dette, har jeg desværre ikke. En hurtig knægt, som manglede penge, tog den mulighed fra mig, da han stjal mit kæreste eje, mit nikon kamera, i Vietnam for cirka en måned siden.

  Jeg vil derfor gerne vinde dette dejlige og fede kamera, så jeg igen har muligheden for at forevige de smukke øjeblikke i min hverdag og den dejlige juletid, som vi har taget hul på.

 307. 1. fordi mit digital kamera bruger batterier og kom på gaden samme år som Eye Q vandt pop star.
  2. Fordi at jeg elsker at tage billeder, det er som terapi.
  3. Fordi at jeg pt. befinder mig på et af de smukkeste steder i verden, nemlig på dansehøjskole dybt inde i de svenske skove. Her findes der elge, grotter, sne, bjerge, et dusin af europas bedste dansere og så selvfølgelig en masse kött – og lussebulla. Det hele er så smukt fantastisk og romantisk at det må og skal dokumenteres til omverden og det helst i god kvalitet.
  4. Fordi turen går til Berlin, New york, Miami og “Juste debout” i Paris de næste par måneder, hvilket også er 4 vidunderlige locations for smukke billeder.
  5. sidst men ikke mindst, fordi at man som danser ikke tjener en rød fjällreje og derfor kun kan drømme om lækkert gear så som et nikon 1 J2
  – Jeg tror nu det var alt – Glædelig december heroppe fra de svenske skove.
  – victoria

 308. Det er en vild og god giveaway! Virkelig! Jeg blev utroligt glad da jeg så det. Ikke for mig selv, men for min lillesøster. Hun ønsker sig mere end noget andet, et kamera. Men da hun ikke er så gammel og så dygtig teknisk endnu, ville dette bare være lige hende.
  Så derfor vil jeg gerne vinde dette kamera, som den bedste julegave nogensinde, til den bedste lillesøster i verden!

  – Nanna Nova

 309. Jeg ser motiver overalt og elsker smukke billeder – men ejer ikke et ordentligt kamera… Er helt sikker på, jeg ville blive meget gode venner med sådan en lille fyr :-)

 310. Jeg ville elske at vinde kameraet, siden jeg har en stor interesse for fotografering, og det ville også oppe kvaliteten af min egen blog. Det kamera, jeg har nu, er rigtig gammelt og virker ikke optimalt mere, men siden jeg skal flytte hjemmefra til næste år og alt muligt andet, har jeg ikke råd til at købe et nyt. Det ville være SÅ fedt at vinde ét!

 311. Jamen jeg vil gerne vinde det kamera fordi 1) Jeg er en fattig studerende der ikke har råd til så meget sjovt i hverdagen 2) jeg kunne godt tænke mig at starte en youtube kanal hvorfor man skal have et godt (video)kamera 3) jeg elsker at tage billeder af alting og 4) jeg har lige fået en lille ny nevø som jeg ville elske at forevige :)

 312. Fordi jeg lige har haft indbrud, og de har taget min elskede Nikon kamera, og jeg derfor er kameraløs. Og da jeg netop har fået en søn, vil jeg meget gerne tage billeder af ham og hans første jul.

 313. Hvis jeg vandt kunne jeg begynde at dele min kreativitet med hele verden og så ville alle blive meget gladere :) Det ville blive den bedste jul og jeg ville blive den gladeste læser ever :) :) :) :) :) Jeg håber så meget at du vælger mig :)

 314. I de seneste år har min lille baby, mit Canon 500d spejlrefleks fulgt mig i tykt og tyndt! Men for en uge siden gik det i stykker, og pengene er desværre for små til at købe et så dyrt kamera igen! Så sådan en fix lille ny fyr her, ville jeg elske at tage med mig ud i verden, det ville komme som kaldet og endda måske få endnu mere kærlighed end mit gamle Canon! :-) vil med glæde starte en lille juleromance med denne lækre sag!!

 315. Årh jeg længes virkelig efter at penge voksede på træerne ;)
  Hehe, ej jeg længes virkelig efter et kamera, et godt et, hvor jeg kan forevige alle mine oplevelser med, især alle de dejlige rejser jeg skal på hen over vinteren, men ak ja penge vokser jo ikke på træerne! Så det kunne være virkelig lækkert at vinde dette :)

 316. Fordi jeg om ganske kort tid rejser 12 uger til Tanzania, for at arbejde på et børnehjem. Det ville være rart at kunne få en masse billeder med hjem som minder, fra det der gerne skulle blive mit livsoplevelse, men samtidig også kunne vise familie og venner, hvordan hverdagen fungere på et børnehjem så langt væk fra trygge og rare Danmark :-)

 317. Jeg burde nok egentlig bare få mig en smartphone med et godt kamera – men det er bare ikke det samme! Overhovedet! Især ikke til sportsbilleder! Og tror skisme Nikon kunne være et godt bud på en afløser til mit Ricoh kamera der gik kaputski for 2 måneder siden!! Har liket Nikons facebook side – og glæder mig til gode fifs!

 318. Jeg skal vinde så jeg kan tage nogle fantastiske billeder af min lille datter lige gyldigt hvor vi er, dette kamera passer lige i tasken :-)

 319. Er så småt startet op på mit speciale, som bliver afslutningen af min uddannelse til landskabsarkitekt, men jeg ejer ikke et kamera, som kan smukke billeder til opgaven. Jeg håber derfor, at jeg er den heldige vinder…

 320. Jeg vil gerne vinde fordi at min far i lang tid har ønsket sig et kamera som mit, men at kunne give ham et der var mindre klodset men ligeså godt ville være alle tiders gavr!!

 321. jeg elsker at tage billeder og har altid gjort det førhen, men da jeg pt intet kamera har er det lidt svært at tage billeder. så det ville være en drøm at få et lækkert kamera igen :-)

  det er en drøm og jeg krydser fingere

  glædelig jul

 322. jeg elsker og tage billeder, både af mennesker og naturen. Jeg opleve en masse ting, men mangler et et godt kamera!!!!

 323. Åh, lige en konkurrence for mig!!
  Jeg læser til sygeplejerske, og inden jeg bliver færdig til sommer, tager en studieveninde og jeg til Ghana.
  Dette for at opleve sundhedsvæsenet dernede, besøge hospitaler, sundhedsklinikker, skoler, opleve den vilde natur og bo hos en sød afrikansk familie.
  Ville elske at have dette kamera med og forevige de nye, store og smukke oplevelser.
  Altså. Det SKAL med! (:

 324. LÆKKERT kamera, som jeg synes at jeg skal vinde:-) Hovedsaligt fordi vores hus brændte 12. december sidste år. Hvor min 3-årige søn og jeg mistede alt hvad vi ejer, møbler, legetøj, tøj og værst af alt! ALLE billeder:( At miste alt hvad man ejer, og alt hvad der er rammen om ens liv er det hårdeste jeg/vi nogensinde har prøvet, men mange ting kan heldigvis erstattes, selvom det tager tid at komme sig over, og endnu længere tid at skabe et nyt hjem, helt fra bunden.. Men alle vores billeder, blandt andet fra min søn blev født, hans første fødselsdag, hans første dag i vuggestue osv., de kan aldrig erstattes – men med dette lækre kamerea kan vi måske forevige masser af nye minder, og trods alt huske at glædes os over at vi begge er okay, og ikke var hjemme den frygtelige dag.
  Tak for en super blog:)

 325. Super fed give away! Jeg kunne virkelig godt tænke mig dette fantastiske kamera, da det kunne være den helt perfekte gave til min dejlige mor. Hun har så længe gerne ville have et lille og smart kamera og er slet ikke i tvivl om dette ville falde i hendes smag. Hun fortjener det efter alt hun har givet os børn! Så nu er det bare med at krydse fingre for jeg bliver den heldige! .-)

 326. Jeg elsker at tage billeder! Og mit gode gamle trofaste spejlreflekskamera, har netop sat træskoene… Og med baby på trapperne vil et kompakt kamera, der tager højkvalitetsbilleder, være P E R F E K T ! Jeg krydser fingre :-)

 327. Siden jeg flyttede hjemmefra er antallet af billeder jeg har taget: nul.
  Jeg elsker gamle billeder, men som det står nu, har jeg ikke råd til et kamera jeg kan forevige min ungdom med. Fremtids-jeg ville elske at have billeder af min første bolig i København, af cafeen hvor jeg arbejder, de mennesker jeg har mødt, af smuk hvid sne på mit Frederiksbergske tag, taget fra vinduet på femte sal. årh, hvor gad både nutids- og fremtids-jeg dog godt at denne der lille fikse fyr kunne hjælpe mig med at forevige min ungdom.

 328. Mit store ønske er at kunne tage nogle virkelige gode billeder af mine 2 drenge på 6 og 9 år, af vores hverdag, detajler der fanger mit øje. Billeder vi kan nyde at se på nu og som også mine drenge kan se på når de bliver voksne og kan vække dejlige minder fra deres barndom.

 329. Kære Emily.
  Jeg synes jeg burde vinde kameraet af den grund at jeg virkelig elsker at tage billeder. Jeg har længe super gerne selv ville købe et, men desværre har jeg ikke råd.
  Jeg kan rigtig godt lide at tage billeder af mad, og at anrette maden så den ser ekstra lækker ud for derefter at lave et lille “fotoshoot”.
  Jeg lider desværre af en spiseforstyrrelse, og det hjælper mig rigtig meget at tage billeder af hvad jeg spiser, så jeg også kan kigge på billederne og tænke: “Det måltid skal jeg IKKE have det dårligt med!”. Jeg prøver virkelig at komme videre og ud af den her spiseforstyrrelse, og at vinde kameraet ville bare gøre min i forvejen ret svære december måned en del lettere.
  Knus Tanja<3

 330. Sikke en fantastisk konkurrence! Hvorfor skal jeg vinde? Fordi at jeg ønsker mig lige præcis dette kamera i julegave, men på ingen måde forventer at få det (så store gaver bliver der alligevel ikke langet over disken hjemme hos mig). Det eneste kamera jeg har, er min Iphone, hvilket jo ikke engang når dette kamera til sokkeholderne. Så jeg krydser fingre for mig selv :-)

 331. Fed konkurrence! Jeg synes der er flere grunde til at jeg bør vinde… 1. det eneste kamera jeg har sidder i min telefon, fordi jeg som studerende ikke har råd til at købe et dyrt lækkert kamera:-( 2. Jeg vinder ALDRIG noget, ikke engang mandlen juleaften, har jeg formået at prøve at få, selvom jeg er 26.. Faktisk er det eneste jeg nogensinde har vundet, en Me&My cd på The Voice, EFTER de ikke var populære mere (det var cd nr. 2 el. 3) :-(

  Håber jeg har en chance for at vinde denne gang:-)

 332. Mit store ønske er at kunne tage fantastiske billeder af mine 2 drenge på 6 og 9 år, vores hverdag, detaljer der fanger mit øje. Billeder som vi kan nyde at se på nu og som også mine drenge kan se på når de bliver voksne og kan se tilbage på dejlig barndom.

 333. Det var dog en ualmindelig god adventsgave!
  Jeg krydser fingre for at vinde fordi jeg synes det er at tage billeder, er noget af det mest fantastiske i verden. Elsker den måde øjeblikke former sig på vha. et kamera. Og ikke nok med det, så er det bare meget lettere at rejse rundt med et mindre kamera.

 334. Det er et mirakel ;-)
  Ønsker mig den så højt, der er nemlig ingen chance for at jeg selv kan købe den.
  Ville virkelig elske det og fede funktioner :-)

 335. Fordi jeg intet kamera har og har aldrig haft et og jeg eeeeeelsker at tage billeder!!! Åh hvor ville jeg bare godt vinde.. Håber, håber, håber! :-)

 336. Hvorfor skal jeg vinde den lille fine Nikon fyr? Jamen det skal jeg af følgende årsag; I sommer var jeg på ferie med min kæreste. Vi var i Israel og Palæstina (derfor har det også været et dejligt at gensyn, at følge dine billeder fra turen). Jeg havde mit (efterhånden ret gamle!) digitalkamera med. Jeg fandt hurtigt ud af, at en iPhone tager bedre billeder, og knipsede derfor løs med den også. Vi tager på stranden, går ned og bader, og da vi kommer op, er min taske stjålet. I den taske lå min telefon. Som jeg selvfølgelig ikke have fået sat op til fotostream/icloud hvad det nu lige hedder, og jeg måtte indse at alle de billeder jeg havde taget med telefonen var VÆK, pist VÆK, æv og øv! Jeg havde heldigvis ikke mit kamera med, og jeg havde da også taget billeder med det, MEN, de er bare ikke i så god kvalitet, og det er altså lidt ærgerligt. Derfor drømmer jeg om et bedre kamera, der kan yde min feriebilleder retfærdighed, men SU’en rækker ikke langt – det ved de fleste. Lad derfor Nikon bo hos mig :)

 337. Fordi jeg ALTID har villet igang med, at fotografere. Jeg tror der er en god fotograf gemt i mig ;-))

 338. Nej, nej, nej det er jo helt vildt! Dette er uden tvivl af de fedeste konkurrencer, der nogensinde er set på denne fantastiske blog. Jeg har i evigheder ønsket et rigtigt godt Nikon kamera, for lad os dog bare indrømme det – de tager uden tvivl de bedste billeder. Har altid elsket at tage billeder af familien, venner, oplevelser og verdenen omkring, og det ville være det vildeste jeg har oplevet hvis jeg faktisk gik hen og vandt denne konkurrence. Tusind tak for muligheden for at vinde!
  Glædelig jul! :)

 339. Jeg elsker at tage billeder, men mangler lidt et kamera, som jeg kan tage med i tasken, når jeg skal ud. Det er så ærgerligt, når man har 13 gode motiver og nul kamera! ): Desuden ville det også være perfekt for min kæreste, der ofte udtrykker misfornøjelse over ikke at have noget kamera (:

 340. Jeg ville blive virkelig lykkelig hvis jeg vandt :)
  Det kamera jeg har nu er fra kong hvidkåls tid (næsten i hvert fald) og dets billedkvalitet er derefter. Grynede billeder som absolut ikke er særlig fine når de bliver fremkaldt.
  Så ja, jeg ville blive lykkelig (intet mindre)

 341. Jeg ææælsger at tage billeder af alt, hvis du spørger min bedre halvdel;) Han påstår at jeg har 20.000 billeder liggende på mac’en og de fylder… Men jeg synes nu altid der er plads til gode billeder! Dog har jeg ‘kun’ sådan et stort Nikon kamera ( som tager SKØNNE billeder ) og det er ikke lige til at proppe ned i dametasken, så ofte er jeg på farten uden muligheden for at forevige alle de smukke ting jeg ser på min vej. Det ville være FANTASTISK om jeg vandt dette fine kamera! <3
  Rigtig god dag til alle!

 342. Emily – lækkert kamera og mega nice konkurrence!
  Hvor må det være fedt at kunne uddele så skønne ting, til det danske godt-folk!
  Jeg har LÆNGE være på udkig efter et kamera, er stadig på vognen med filmrulle og ellers er det billeder på mobilos, og det er sku ikke helt holdbart i længden desværre! Så derfor synes jeg jo, kan du nok forstå, at det er mig der skal være den heldige i denne omgang :)
  Rigtig glædelig december måned – og tak for en skøn og inspirerende blog!

 343. Åh, fordi jeg nok nærmest har ønsket mig et de sidste 5 år – hver gang opsparingen har været så godt som i hus, har enten computer, telefon eller noget andet stort stået af! Så hver gang er pengesummen forduftet, og jeg har igen måtte starte på en frisk :D

  Jeg holder meget af at rejse og vil gerne have nogle flotte billeder med derfra – et almindeligt digitalkamera kan ligesom bare ikke helt det samme! Når turen – forhåbentligt – snart går til Afrikas savanne, så vil jeg bare virkelig gerne kunne klipse nogle lækre billeder!

  Glædelig jul, Emily!

 344. Nøj, hvor ville det være fantastisk med sådan en lækker sag! Jeg elsker at tage billeder af min mad, men kameraet på min mobil er desværre ikke noget at skrive hjem om, så jeg ville virkelig sætte pris på et ordentligt kamera!

  Rigtig glædelig december til dig! ;-)

 345. Åh, faktisk står sådan en lille fiks sag skrevet øverst på min ønskeliste. Mangler virkelig et lille smart kamera i min hverdag. Jeg fotograferer alt muligt underligt med min telefon hver dag – mad, hyggestunder, sjove ting ol. Men kunne virkelig godt tænke mig at forevige minder i god kvalitet – især julen :)

 346. Jeg skal vinde da jeg har en kæreste som er vild med at fotografere, men hendes kamera er snart ved at dø og hende vil jeg gerne forkæle med et lækkert og super smart og praktisk kamera. Et sådant kamera er Nikon 1 J2!

 347. Jeg ville blive så lykkelig over at vinde dette kamera. Skal til london d. 15 dec og fejre jul, og ville kunne tage en masse fantastiske julebilleder derovre med kameraet. Glædelig jul, hilsen Line;)

 348. Sikke nogle fine billeder den kan tage, jeg mangler et kamera til at forevige de store øjeblikke i livet og hverdagens små øjeblikke.

 349. Hej smukke E,
  Jeg skal vinde fordi jeg siden august har arbejdet 50 timer ugentligt for at skrabe penge sammen til mit eventyr i Paris (jeg flytter derned i et halvt år til januar), og virkelig godt kunne bruge lidt medgang da min kæreste er ved at gå sin vej og udlejer har taget røven på mig. Jeg står derfor uden kæreste, noget sted at bo i Paris og har så mistet halvdelen af de penge jeg havde optjent siden august.
  Puha – jeg krydser fingre for et mirakel.

 350. -Fordi jeg ELSKER at tage billeder, og fordi netop DETTE kamera er kameRAET jeg drømmer om at få i hænderne!
  Jeg er familiens yngste og eneste fotograf, men ironisk nok også den eneste, der altid skal LÅNE de gamles kamera.
  Jeg skal starte på Højskole i Januar og vil derfor være uden kamera fra da af, så at vinde et Nikon 1 J2 kamera ville VIRKELIG være lækkert, og bevirke at jeg kan forevige de forhåbentlig MANGE fede oplevelser jeg får gennem højskolelivet og fremover i livet i form af nogle HULENS skarpe billeder!
  Rigtig glædelig 3. december allesammen.

 351. Jeg har lige købt en sweetdeal – et intensivt kursus for at lære at blive en bedre fotograf! Kunne være fedt at få dette kamera med til det!

 352. Fordi jeg elsker at tage billeder! Og jeg ville blive super glad for at vinde et kamera :)

 353. Hej Emily

  Jeg vil virkelig gerne vinde, mit eget er nemlig blevet hugget af min søster! Jeg plejer altid at have det med mig rundt, og det er egentlig ret rart, men nu har jeg slet ikke noget! Min søster arbejder for vores forældre og hun bruger det i forbindelse med, hun skal kommentere deres produktion, så tager hun et billede og tegner og skrive, hvad hun gerne vil have rettet. Så grunden til at jeg gerne vil vinde er, at så kunne jeg give hende et nyt og bedre (læs; super godt) kamera i julegave og selv få mit gamle tilbage! Plus hun ville blive super glad for det, hun har nemlig aldrig haft et kamera selv!

  Med venlig hilsen
  Kathrine

 354. Uh, hvor lækkert! Det ville jo være perfekt at have det med til Borneo til sommer :) Mit spejlreflekskamera er desværre afgået ved døden, da batterierne i det lækkede væske, så dette kamera vil helt klart komme med på tur og få en på opleveren.

 355. er så heldig at være fattig studerende i egen finanskrise. Et kamera ville være en skøn tidlig julegave!

 356. Uha. Jeg ville gerne have dette kamera så jeg kunne tage en masse billeder af julen i år. Der er så mange smukke julelys og dejlige mennesker der kan tages billeder af, så denne jul kan foreviges. :)

 357. Jeg har slet ikke noget kamera og jeg mangler virkelig… Der sker så meget omkring mig for tiden, som bør foreviges – veninder der får børn, hundehvalpe i sneen for første gang osv. Har for længst besluttet at jeg skal have et Nikon 1, men der er også lige det der med finanserne…

 358. Der var en langfingret gut, som rendte med mit gamle og trofaste kamera (og 1½ måneds billeder af fantastiske øjeblikke), da jeg rejste rundt i Sydamerika i sommers, og pga. manglende kvittering, så er forsikringsselskabet ikke heeelt villig til at punge ud, så jeg kan få noget ligende igen, uden at det kommer til at tage en god del af SU’en. Så jeg ville blive meget glad, hvis den fine lille hvide sag skulle få lyst til at flytte hjem til mig, så vi sammen kunne forevige en masse smukke øjeblikke.

 359. Fordi jeg mangler et lille kamera til tasken. Jeg har altid gået mig op i fotografering, og elsker at tage billeder. Men det er ikke altid jeg lige magter at have mit store kamera med, så jeg glemmer til tider at få taget billeder af nogle dejlige ting. :)

 360. Fordi vores gamle kamera, som ellers tog nogle gode billeder, slet ikke vil “holde” på batteriet længere:/ Så træls, når man har været så glad for det. Dette ser dog ud til at tage endnu bedre billeder, så jeg håberrrrrr ;)

  Mvh Rikke

 361. Jeg (håber på, at jeg) skal vinde, fordi jeg hele tiden bruger min kærestes kamera og jeg har på fornemmelsen, at han snart bliver træt af det. Jeg kan så godt lige at tage billeder, men mit lille gamle digitalkamera tager bare så pokkers lang tid om at tage et billede, at jeg aldrig kan fange det magiske øjeblik før det er forbi.

 362. Sikke mange deltagere i sådan en skøn konkurrence. Jeg synes det er et lækkert kamera, men mest af alt kunne jeg tænke mig at vinde, fordi jeg aldrig har vundet noget før :D – jeg har brug for følelsen af succes.
  God dag :)

 363. Hej Emily

  Jeg synes jeg fortjener at vinde dette fantastiske kamera, da jeg selv er nyopstartet blogger og i øjeblikket kun har min iphone til at tage billeder med, og vi ved jo alle at kvaliteten ikke altid er den bedste. Desuden elsker jeg at tage billeder til inspiration til mig selv og andre, bare se min instagram; @CamillaJessen.
  Håber virkelig jeg vinder, har i hvert fald tænkt mig at krydse fingre, tæer, arme og ben !

  Juleknus fra Camilla

 364. Mit gamle kamera er ved at være helt kaput. Knappen til at skifte mellem at kunne se/tage billeder er en kamp at rykke rundt på og det er virkelig langsomt efterhånden. Jeg ville derfor ELSKE at vinde det her kamera. Jeg har luret noget så grundigt på lillebroren, men har simpelthen ikke råd og så må man jo sætte lid til ens held istedet ;)

 365. Mit gamle kompaktkamera er ved at afgå ved døden, og jeg kan ikke rigtig leve uden. Jeg er meget aktiv video blogger, og ud fra hvad jeg har set om dette kamera, ville det være perfekt til mig!
  Jeg skal derudover også til Emmiraterne til februar, og jeg ville dø for at kunne dokumentere det!

 366. Fordi jeg ville blive glad, sådan rigtig glad, men det ville alle selvfølgelig, men det ville være virkelig rart alligevel.
  Glædelig 3. december til dig!

 367. Jeg ville elsker at vinde, da mit gode gamle kompaktkamera næsten er afgået ved døden. Jeg er aktiv videoblogger, og efter hvad jeg har hørt, er det et perfekt kamera for mig. Jeg skal derudover til Emmiraterne til februar, og ville elske at kunne dokumentere det!

 368. Lækker konkurrence og rigtig lækker blog! :-)
  For det første vinder jeg aldrig noget og jeg ville elske at vinde dette lækre kamera! Men selvfølgelig mest fordi jeg elsker at tage billeder, men mit nuværende kamera er ret uhandig at have med sig, hvilket er rigtig upraktisk når man prøver at få en god fotoblog op og kører! Jeg krydser fingre!

 369. Hej. Bedste julegave ever! Fordi jeg elsker at tage billeder, gode billeder og fordi jeg ønsker mig et godt kamera. Dette er virkelig den perfekte løsning mellem et lille fikst kamera og et større mere detaljeret kamera. Det er super.
  Fordi jeg ville elske at fange al den dejlige julestemning med denne skønhed.
  Glædelig jul :)

 370. Mine forældre er lige gået fra hinanden, derfor mangler jeg virkelig et kamera da mor har taget hendes med sig. Jeg elsker og tage billeder, især til min blog. Stemningsbilleder er lige mig, og når mors kamera ikke er til stede er det jo ikke nemt. iPhone’n tager altså ikke de bedste billeder. Samt skal jeg på studietur om et halvt års tid, og kunne virkelig godt bruge et der. Udover det, er dette kamera mit drømme kamera. :)

 371. Har en lille mini iværksætterspire i maven og har et lager af fine hjemmeflettede statement kæder, som jeg gerne vil sætte til salg på etsy eller en egen webside, MEN har også et lille perfektionistgen, som ikke er foreneligt med mit lille kompakt-canon og de billeder det tager – dette ville være den perfekte motivation – god december

 372. Fordi jeg virkelig mangler et fikst lille kamera, som kan følge med mig til fester osv, hvor en stor kamerataske ikke lige er det mest sexede :-) Jeg håber!

 373. Det seneste år er fotografi blevet en altopslugende interesse for mig, og lige netop et lille kamera til at have med overalt, ville være fantastisk at vinde.

 374. Rigtig fed konkurrence og super blog :-)
  Jeg er i gang med at spare op til et kamera, og det tager tid når man er studerende og skal betale udgifter til lejlighed osv. Så det vil være den største og vildeste julegave nogensinde hvis jeg vandt dette kamera. Jeg er vild med at fotografere, men med et kamera på telefonen bliver billederne bare ikke ret gode. Har ingen smartphone eller lign. Jeg håber, sukker og krydser alt hvad jeg har og drømmer videre om den dag jeg får råd til mit kamera. Et lille håb er bedre end intet så jeg håber.
  Kærlige hilsner.

 375. Pisse fed konkurrence! Jeg vil ikke komme med en masse grunde omkring jeg mangler et kamera, fordi det gør jeg egentlig ikke. Jeg har et Nikon D3000 og elsker det, men det er for stort, når jeg skal have taget outfitbilleder til min blog om vinteren. Jeg vil gerne være fotograf og har taget en masse kurser og vil gerne udfolde mig ekstra meget. Det kunne være super fedt at prøve noget nyt og spændende :-)

 376. Super lækker konkurrence!
  Jeg skal vinde, fordi jeg interesserer mig rigtig meget for fotografi! I sommerferien gennemgik jeg et fotografikursus i forbindelse med mit studie Medievidenskab, og jeg elskede det – at tage billeder er en rigtig stor hobby for mig! Derudover ville dette kamera være perfekt, da jeg selv har en blog, så ville kunne lægge nogle rigtig flotte billeder op:
  http://www.lululot.blogspot.com

 377. Jeg er i mit sabbatår og er igang med at tjene penge, da jeg har et par rejser planlagt næste år. Disse rejser ville absolut ikke have noget imod at blive foreviget med det fede Nikon kamera!

 378. Jeg bliver så evig misundelig når jeg ser dine fine fine billeder. Vi står midt i flytterod og jeg flytter endnu længere væk fra min elskede familie. Jeg ville bare så gerne tage nogle lækre billeder af dem og os når vi endelig er sammen. Ej men altså, hvor jeg bare håber helt ned i maven…

 379. Jeg har ikke noget kamera, og jeg har desværre heller ikke nogen smart telefon, der kan tage billeder, så den er lidt low på billede fronten for mit vedkommende Jeg savner at kunne forevige gode minder, og gøre det på en lækker måde, som det bestemt virker som om det her kamera kan. Det ville være alt for dejligt at vinde sådan en fin lille sag, især her op til jul, som jo er fyldt med netop gode minder.

 380. Lige siden du testede lillebror, har jeg haft det på min ønske-ønskeliste, fordi det virkelig er det perfekte kamera!
  Jeg kunne dø lykkelig i morgen, hvis jeg fik muligheden for at få fingrene i sådan en godbid af et kamera!

 381. Mit kamera er desværre efterhånden slidt i stykker.. dvs. det tager temmelig grynede billeder, hvilket betyder at lysten til at forevige livet er faldet en del. Desuden synes jeg ikke, at min iphones kamera kommer noget nær i nærheden af et “rigtig” kamera :-)

 382. Har selv siddet og savlet over det kamera ligesiden nyheden om det ville komme på gaden, men jeg havde et okay kamera og lever på kun min SU så det var mange penge… Jeg elsker at tage billeder og havde et okay godt kamera (købt brugt, men virkede) så en aften da jeg tog billeder af Københavns natteliv (fantastisk lys) kom en cykellist forbi i fuldfart og greb kameraet ud af hånde på mig og jeg har ikke set det siden… Så det er virkelig noget jeg savner… Fotografering, er et af de steder jeg kan være kreativ i min travle hverdag…

 383. Ih, sikke en konkurrence, Emily. :) Hvis jeg vinder, kan jeg endelig erstatte mit gamle kamera, som har fulgt mig siden jeg blev student for snart 6 år siden. Selvom det har været en trofast følgesvend på mange rejser, er det klar over at det snart må erstattes, så hvorfor ikke erstatte det med dette fede kamera :)

  Lækker konkurrence!

  Hilsen Christine

 384. Fordi jeg netop er hjemvendt fra ferie med en bunke helt elendige billeder fra mit gamle digitalkamera (skyder på at monstrumet snart runder de ti år!)… Det er så trist at se tilbage på en magisk ferie igennem grynede, rystede billeder, der slet ikke gengiver det billede jeg (heldigvis) stadig har på nethinden!

  :)

 385. Jeg ville elske at vinde, da jeg er aktiv videoblogger, og tager en masse billeder, og ud fra hvad jeg har hørt, er dette det perfekte kamera for mig! Derudover tager jeg et msut til Dubai i vínterferien, og ville elske at kunne dokumentere rejsen!

 386. Fordi jeg elsker at tage billeder, mit gamle kamera er gået i stykker og min mobil som jeg brugte som stand in skal til reperation, så kan ikke tage billeder i ca. 2 uger! + Jeg har altid ønsket mig et godt kamera, så jeg kan tage endnu flere billeder. :D
  Det kunne være en vidunderlig gave at få her i den kolde vinter tid :)
  Hilsen Maj

 387. Jeg elsker, elsker eeelsker at tage billeder, men har med s.u, ikke penge nok til et ordentligt kamera. Det ville være fantastisk at vinde denne flotte, fixe, lille sag! Glædelig jul :)

 388. Fantastisk giveaway Emily! Jeg skal vinde kameraet fordi jeg ELSKER tage billeder, og fordi dette står aller-øverst på min ønskeseddel denne jul.

 389. Vil meget gerne vinde, da jeg har det sødeste lille mopsehvalpekuld i familien, som kunne være fantastisk at forevige <3

  God dag!

 390. Ej, hvor er det nogle skønne billeder!
  Jeg skal vinde det kameraet fordi jeg virkelig elsker at tage billeder og være kreativ på den måde. Jeg ejer desværre ikke mit eget ordentlige kamera, så jeg plejer at låne min fars, jeg tror han ville blive glad, hvis jeg holdt op med at låne det hele tiden! ;-)
  Oveni det er det super lækkert at kameraet ikke er så stort, så man meget nemmere kan have det med sig ud at fotograferer til diverse begivenheder og tage en masse billeder man senere kan kigge tilbage på som gode minder.
  Krydser fingre for at det er mig der er super heldig!

 391. Det her er virkelig det fedeste konkurrence i lang tid!

  Vil utroligt gerne vinde fordi jeg skal ud at rejse meget til næste år. I lang tid har jeg ville have et spejlrefleks, men her på det sidste er jeg blevet helt forelsket i det her!
  Det kunne være så fedt at vinde, for har ikke så forfærdeligt mange penge, og det kunne være rart at få som sådan en lille ekstra julagave ;.)

  Og så er det jo bare en bonus at i har valgt at det er den fedeste farve vi kan vinde!

 392. Hej Emily!
  Fedt kamera – ville virkelig gerne vinde det, for jeg elsker at tage billeder, og efterhånden hader mine venner ikke, at jeg tager billeder konstant, men mit digitalkamera har set bedre dage og kunne godt trænge til at blive udskiftet med en nyere og lidt mere avanceret model:)
  Rigtig glædelig december!
  x

 393. Det er godt nok en fed konkurrence!
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde, fordi jeg siden jeg var helt lille, altid har ønsket mig et Nikon kamera. Nu er mit eget, knap så fantastiske kamera, gået i stykker efter otte års brug og jeg har utrolig meget brug for et nyt. Jeg er selv nået til det punkt hvor jeg er begyndt at ville gå ud over auto indstillingerne og prøve hvordan et kamera egentlig virker.
  Er sikker på der er hundrede andre kandidater til det kamera, men jeg håber inderligt at det er mig der får en ekstra julegave i år!
  Tusind knus herfra. :)

 394. Jeg har altid været interesseret i fotografering, og har selv et canon 500D. Det er dog RIGTIG besværligt at slæbe rundt på hele tiden, så jeg får desværre ikke taget så mange billeder som jeg egentlig gerne vil. Da jeg går i gymnasiet, er der desværre ikke tid til at sætte tid af til at komme ud og pleje min hobby, og tage nogle billeder. Men med sådan et lille kompakt kamera, som samtidig er småt, men stadig tager fantastiske billeder, ville det gøre det super nemt for mig, at tage det med på farten, og fotografere det jeg ser på min vej.

  Som sagt er jeg gymnasieelev, så det er super svært at finde luft i budgettet til en julegave til mig selv, så dette kamera ville da være fantastisk at kunne have liggende under juletræeet! For ikke at snakke om, at jeg skal på studietur til krakow her til marts, som jeg jo gerne vil have nogle lækre billeder fra, uden at skulle have et sort spejlrefleks (og hvad der hører til) med på slæb!

 395. Eeej.. en super gave.
  Jeg har ikke noget kamera, og elsker at tage billeder osv.
  Jeg ved at jeg ikke får et kamera som dette, så jeg håber rigtig meget på at få det :-)

 396. Mit kamera er gået i stykker, så har kun mit mobilkamera, og det er bare ikke det samme at tage et billede af Amager Strandpark når der er havblik, når kameraet næsten ikke engang kan zoome! Så håber virkelig på at vinde dette lækre kamera!!!

 397. Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at vinde et kamera, da jeg faktisk aldrig har haft et og kunne godt tænke mig snart, at tage billeder med andet end min mobil :)

 398. Åh for en spændende konkurrence ! :) Jeg skal vinde, fordi jeg altid har elsket at tage billeder, som barn fik jeg altid min familie til at posere, som voksen har jeg genopdaget fotokunst og synes, det giver nærvær og livsglæde at forevige det, jeg ser omkring mig. Jeg har desværre mistet mit arbejde og det er barske tider, så jeg ville i den grad påskønne en opmuntring i form af denne lækre lille Nikon.

 399. Jeg elsker (!) at tage billeder. Især når jeg kan lege med motiver og indstillinger. Det var også min motivation da jeg købte et kamera for snart fire år siden – et kamera jeg knuselsker, men som jeg desværre ikke kan købe andre objektiver til, end standarden. (Hvilket jeg ellers fik lovet af både Canyon og dum sælgermand, at Canyon ville komme med). Jeg går ferie og sukker dybt efter lige præcis det her fikse kamera. Og hvis jeg kunne tage det med på min juleferie til Kap Verde, ville det være en lille drøm, der går i opfyldelse!!!

 400. Jeg venter mit første barn, og idet jeg ikke ejer et ordentligt kamera, men holder mig til iPhone, bliver jeg nødt til at investere i et, så babys første tid kan blive ordentligt foreviget. Men samtidig er der rigeligt med andre dyre udskrivninger lige nu, så selvfølgelig ville det være en kæmpe hjælp at vinde et i stedet.:)

  //Caroline

 401. Sikke en præmie! Og kameraet skal selvfølgelig min vej, fordi jeg ikke ejer et kamera, men må tage til takke med mobiltelefonen! Og det holder egentlig ikke i længden, når man har børn og blogger…

  Kh Camilla

 402. Jeg skal vinde det her kamera, fordi at jeg VIRKELIG længe har gået og ønsket mig et (hvem har ikke det, tænker du måske?). Jeg har altid haft en passion for at tage billeder. Et par gange har jeg lånt et af en veninde, men aldrig haft penge til at købe et kamera desværre.De sidste 3 år, har jeg været nede med en depression, haft angst, tvangstanker og været indlagt med en spiseforstyrrelse. Jeg er ved at komme ovenpå igen, men jeg mangler en fritidsinteresse, noget jeg kan leve mig ind i og gå og hygge mig med :) det ville være den perfekte start på december for mig!! Elsker forresten din blog, og har fulgt med ligeså længe jeg kan huske! Du er et forbillede for mig! God dag til dig. – knus fra Emilie

 403. Kære Emily.

  Jeg elsker at fotografere, og jeg elsker derfor også mit eget spejlreflekskamera, som nu har nogle år og en helt masse fantastiske fotografier på bagen. Sagen er bare den, at det er tungt og besværligt at bære rundt på, som du selv skriver, og hvis der opstår en situation, som man virkelig har lyst til at fotografere, så skal kameraet først op af tasken, tændes, zoomes, fokuseres (og har man nu husket at sætte det på den rigtige funktion?!), og så er øjeblikket forbi. Derfor håber jeg inderligt, at jeg vinder dette kamera, da jeg i foråret skal til Costa Rica og lave frivilligt socialt arbejde. Fotografen i mig ville hade ikke at kunne tage nogle fantastiske billeder af de mennesker, som bor der, for jeg elsker mest af alt at tage billeder af mennesker. Der findes i forvejen flere tusind billeder af natur og monumenter, men mennesker er unikke, og jeg elsker at fange et specielt ansigtsudtryk eller følelse. Jeg har ikke lyst til at tage mit spejlreflekskamera med, og jeg håber derfor at vinde denne smækre lille sag af et kamera, som kan hjælpe mig med at forevige menneskene i Costa Rica og den store oplevelse, som rejsen er, og som helt sikkert kommer til at påvirke mig rigtig meget.

  Mange kærlige hilsner fra Emma

 404. Jeg synes det kamera skal blive mit… Jeg vil godt afsløre at jeg ikke er den store kamera-haj og tit bliver det min kæreste frem for mig der tager billederne. Men sådanne et fint fint kamera forpligter og skulle jeg være dets heldige nye ejer lover jeg at komme i gang med fotograferingen (i stedet for bare hele tiden at sidde herinde og savle over dine fine billeder…). Midt i januar skal jeg til bryllup på Tasmanien og jeg vil godt love at sende billeder retur for at vise hvad det bliver til ☺

 405. Wow et fedt kamera! Mit største juleønske er et nyt kamera (desværre er det nok ret urealistisk), jeg er netop begyndt at blogge, da jeg blev sygemeldt og derfor gik meget derhjemme, så fandt jeg ud af at bloggin er en fantastisk måde at bruge min tid på, specielt hertil vinter, hvor man kan finde en masse inspiration og drikke en kop the i mens.
  desværre bruger jeg min fars aflagte kamera, som næsten er ældre end mig, så det kunne være vildt fedt med sådan et nyt lækkert kamera!

  P.s fed blog du har, er ret vild med dit hår, på billederne fra woman photoshootet.. :)

 406. Min motivation er at min julestemning har nået uanede højder i år og den skal simpelthen foreviget på bedst mulige vis. Yderligere bliver jeg lige om snart moster til en lille pige, som nok bliver det mest fotograferede barn i verden

 407. er netop begyndt at blogge, da jeg er blevet sygemeldt og fandt ud af at det var en fantastisk både at få inspiration og være kreativ. Desværre bruger jeg min fars aflagte kamera, som ikke fungerer særlig godt, så er afhængig af at jeg kan låne et bedre en gang i mellem. derfor ville det være vildt fedt med et nyt lækkert kamera!

 408. Det ville være så dejligt at vinde et kamera. Jeg ville kunne bruge det til at fryse mine fremtidige minder og oplevelser med min familie og kigge tilbage på det. Det ville virkelig betyde meget for mig og min familie :-)

 409. åhhhh dine billeder er så fine. Jeg havde egentlig afskrevet dette kamera i kampen om investeringen af mit første rigtige kamera (har tidligere kun haft et mindre digitalkamera fra konfirmationstiden – og det er efterhånden 14år siden!!!).

  Fotografering er begyndt at interessere mig mere og mere, især fordi jeg selv prøver at finde mit eget bloggrundlag.

  Derfor vil kameraet være perfekt til at have med på farten og som et starterkamera.

  Glædelig jul og fedt med en super fed konkurrence.

 410. Jeg vil rigtig gerne have fat i det kamera!
  Jeg rejser til USA til sommer hvor jeg skal bo i lang periode og jeg mangler et nyt kamera til at skabe smukke minder – derfor vil det være skønt med et nyt!

 411. Jeg har et ganske udemærket spejlrefleks, men savner en lille sag til at komme i lommen. Aalbrg og omegn er smukke, men jeg har alt for sjældent det store kamera med når jeg kommer forbi et særligt smukt sted, for det er alt for stort. Denne lille sag ville give mig muligheden for at fange alle de særlige øjeblikke lidt oftere…

 412. Jeg ELSKER at tage billeder og er noget så vild med mit spejlreflekskamera – MEN jeg har bare ikke altid mulighed for at have udstyr, taske og kamera med mig. Derfor ville jeg ELSKE dette kompakte kamera med den fede billedkvalitet. Det er det perfekte lille kamera til når man er på farten. På den måde kan jeg på kreativ og smuk vis forevige nogle af de minder, steder og oplevelser som ellers ikke bliver fotograferet.

  mvh
  Christina

 413. Åh, jeg kunne komme med flere gode begrundelser for hvorfor jeg IKKE skulle vinde det her kamera. Men den bedste grund til hvorfor, ville være at jeg har en søster der interesserer sig rigtig meget for fotografering, og elsker at tage gode stemningsbilleder, som er så dejlige at se tilbage på. Desværre har hun bare ikke noget kamera lige nu, og jeg ville derfor ELSKE at give hende dette i julegave og se de strålende julelys i hendes øjne når hun åbner pakken! Endvidere ville det være dejligt med en par hyggelige og gode billeder af, min nok sidste juleaften, hjemme.
  Mvh

 414. Fordi, jeg elsker at tage billeder og elsker at kunne forevige de situationer og oplevelser med skønne mennesker, der gør livet værd at leve!

 415. Jeg skal til Berlin her i december og besøge en masse fantatiske julemarkeder :) Ville rigtig gerne have sådan et fint snehvidt kamera med , til at tage en masse hyggelige og mindeværdige billeder med :)

 416. Ih jeg ønsker mig også sådan et lækkert kamera. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde det smarte kamera, fordi jeg kun har det lille kamera, som er i min iphone – og så skal jeg forresten ud og rejse til januar! så det kunne da være skøøøønt at have et lækkert fikst lille kamera med i tasken! Glædelig 3. december :)

 417. Nøøøj, sikke en vild konkurrence, Emily!
  Jeg kunne SÅ godt tænke mig at vinde dette fine kamera. Jeg har faktisk intet kamera og det kunne være så fedt at vinde dette kamera, da min lille søster skal konfirmeres her til foråret. På den måde ville jeg have mulighed for at tage nogle gode billeder af henes store dag, så den kan blive foreviget :-)

 418. Vil meget gerne vinde! Jeg har haft et spejlreflekskamera i mange år, men får det alt for sjældent med nogen steder hen, fordi det næsten kræver en hel rullekuffert, hvis man vil have chance for at skifte objektiv osv.
  Min grund er måske lidt “forkælet”, når jeg allerede har et kamera – men jeg er ret træt af, at jeg ikke får taget billeder af hverdagen, fordi jeg ikke bare kan stoppe kameraet i lommen, og tage den med på en lille gåtur i skoven eller lignende.

 419. Dette kamera ville være det perfekte at tage med i skoven for at forevige den fine sne, der er dalet ned fra himlen de sidste par dage. Mit spejlrefleks er i hvert fald lidt for stort at have med, så jeg ville klappe en masse gange i mine små hænder, hvis jeg blev den heldige vinder af kameraet.

 420. Jeg vil så inderligt gerne vinde det kamera idet jeg skal ud og rejse til februar.
  3 måneder til New Zealand og Australien. Oplevelser, oplevelser og oplevelser, men ingen billeder at vise familien ved hjemkomsten uden kamera.. Er sikker på de ville sætte pris på et billede, bare et enkelt lille ét og det er her denne søde lille fyr, der udloddes kommer ind i billedet.. Ihh hvor jeg dog krydser fingre – for min familie skyld (.. og for min egen!! )..

 421. Det kamera ville være så lækkert at få hjem som julegodte! Jeg står selv som ung på gymnasium, med en alt for lav indkomst til sådan noget lækkert grej! Det ville være helt fantastisk at få fingerne i sådan en fætter ;-) mest af alt fordi jeg eeeeeeeelsker at fotografere! :-) god jul! Regitze ..

 422. Jeg går i denne søde juletid og venter spændt på resultatet af vores 7 forsøg på at få en ønske baby.. Det har været et hårdt år med mange op og nedture, håb og skuffelser.. Denne gang håber vi at det har sat sig rigtig fast.. Vi har intet kamera til at forevige en forhåbentlig kommende lille guldklump, så at vinde denne konkurrence ville være helt fantastisk..

 423. Da jeg står foran en tur til Shanghai i et helt år, ville det være så lækkert med et godt kamera med i tasken. Så jeg kunne forevige alle de fantastiske oplevelser jeg (forhåbentligt!) får. Jeg overvejer at åbne en blog hvor jeg kunne dele mine billeder, da der jo ikke er adgang til Facebook i Kina.
  Fantastisk konkurrence!

 424. Skal Nikon 1 J2 Kamera med til Malaysia?

  Åh, dette kamera må gerne lande under mit juletræ. Jeg skal med mand og vores to børn 3 uger til Malaysia i januar og da det er en dyr fornøjelse, ser det ikke ud til, at vi har råd til at købe et kamera og tage med. Derfor bliver det nok desværre til ‘iPhone-Malaysia-feriefotos’…, hvilket jo er lidt ærgeligt!

  Tror Nikon vil nyde Malaysia! ;-)

 425. Jeg vil så gerne vinde det kamera! Jeg så dine billeder, og er fuldkommen blown away! Jeg synes selv jeg bor i den smukkeste del af nordjylland, og med så meget ‘smukhed’ omkring sig, er der altid evig inspiration til virkelig gode billeder! Min hverdag består af mange udendørs-aktiviteter – alene her på den lille farm har jeg 2 ponyer som jeg savner at kunne capture in the moment – især nu her hvor de fjanter rundt i det smukke snedækkende landskab. Desværre er jeg i øjeblikket kun i besiddelse af kameraet i min iPhone :( Ak og vé, kunne man bare eje et Nikon <3

 426. Jeg har så længe ønsket mig et godt kamera, man bliver så hurtigt træt af den dårlige mobilkvalitet, og lige siden mit ret dårlige og gamle kamera gik i stykker, har det været et stort savn! Især her i vinter tiden, hvor sneen og og de røde kinder. ville give nogle super flotte billeder, og til sommer, hvor stranden, lange nætter og smukke kjoler ville være fantastisk at have billeder af!
  Derfor ønsker jeg så inderligt, et sådan kamera!

 427. Med en lille fotograf gemt i maven og egen madblog ville det være perfekt med et kompakt kamera, der er nem at have med over alt, så jeg ikke misser et godt billede eller en appetitlig anretning. Ofte bliver mit store EOS kamera herhjemme og så står jeg irriteret og prøver at tage et billed med min iphone, som bare ikke leverer i samme kvalitet. Ha en skøn dag.

 428. Jeg fik stjålet mit kamera på en skiferie med min efterskole, og med en indkomst kun bestående af SU, har der desværre ikke været råd til et nyt :-/ Så jeg har levet i 3 år uden kamera… Og jeg ELSKER bare at tage billeder, øv!

 429. Jeg skal et år til Australien og studere lige om lidt. Det betyder at jeg er laaaaangt væk fra familie, venner og kæreste i meget lang tid! Det kamera ville være perfekt til at opdatere min rejseblog så vi allesammen kan føle os lidt tættere på hinanden!
  Dejlig Konkurrence! :)

 430. Hvorfor skal jeg vinde dette kamera?

  Det skal jeg fordi at jeg, som storesøster syntes at jeg vil forære min lillebror dette. Min lillebror, på 14 år, går og “stjæler” mit højtelskede Canon spejlrefleks.. Han vil super gerne have sit eget, og jeg syntes sådan at han fortjener dette da han har været gennem, massiv og grov mobning den seneste tid, så at han kan få lov til at hygge sig med at tage billeder, som vi begge to elsker, med et splinter nyt og lækker kamera vil betyder alverden for ham og for mig. Jeg håber jeg kan vinde dette til min kære lillebror.

  Tak

  Hilsen Julie

 431. Utroligt det lige er denne konkurrence der kommer efter min oplevelse i weekenden… Jeg var ude og besøge mine dejlige bedsteforældre som er henholdvis 85 og min kære gamle morfar som fylder 90 i år. (der skal holdes stor fest) Vi kom til at snakke om billeder og minder (ford min morfar er ved at skrive en om bog, om sine erinderinger i hans liv), men som han så fortalte var han lidt ked af at han de seneste år ikke havde så mange billeder at med, fordi de ingen kamera selv længere har. Det fik jeg lidt dårlig samvittighed over, for jeg burde være bedre til at tage billeder til min bedste forældre – derfor ønsker jeg at vinde dette fine Nikon, så jeg kan tage lige så fine billeder som dine ovenstående, og vi kan få mange billeder og nye minder sammen i fremtiden.
  Glædlige jul <3

 432. Fordi jeg har et være r*v kamera, og godt kunne bruge et nyt, så jeg kan fotografere min guldklump af en hvis samojede ;) Det kunne være så fantastisk hvis jeg kunne få et nyt kamera, da det er rimelig stramt med penge lige pt. :D

 433. Jeg har et Nikon D5100, som er stor og tung at slæbe rundt på, så jeg ville elske at supplere med denne lille frække sag, som lige kan puttes i håndtasken.

 434. Jeg elsker selv at tage billeder, og kunne godt se en fremtid i det – desværre er mit kamera blevet stjålet.. så en god julegave ville helt klart være dette ;)

 435. Lækker giveaway! Jeg interesserer mig ikke synderligt for fotografering, men det gør min søde kæreste til gengæld. Han købte for et års tid siden et lækkert og vanvittigt dyrt kamera som desværre blev stjålet for nylig. Som studerende har vi ingen forsikring, så væk var det kamera desværre, og der er ikke råd til et nyt :( jeg ville elske at kunne five ham er nyt, og se ham pakke dette kamera op juleaften, for jeg ved at der ikke er noget han ønsker sig mere. Og jeg ved, at det ville blive brugt flittigt til at fotografere alt mellem himmel og jord, og en masse dejlige minder! :)

 436. Her på mit lille kattehjem, har jeg slidt 3 digital kameraer op, da jeg tager utrolig mange billeder af de mange katte der kommer ind her. Jeg er ved at runde nr. 500 kat – hvilket jeg er stolt af, da jeg klarer det hele selv.
  vi får killinger hvis mor er trafikdræbt, killinger der bliver fundet de mærkeligste steder, killinger der bliver indleveret til aflivning hos dyrlæge fordi man ikke kan få dem solgt, voksne katte der af uforklarlige årsager ender uden hjem, tilskadekomne katte, døende katte, gravide katte. Jeg har snar prøvet alt. Alle bliver fotograferet og alle kommer til dyrlæge og langt de fleste klarer den, og så finder jeg dem nye hjem :)
  Så jeg ville af hjertet, og på de nødstedte kattes vegne, ønske mig et nyt kamera, så jeg kan få taget nogle super gode billeder af de små missere.
  Hilsen Heidi

 437. Der kommer snart en lille bebs i min familie, og jeg ville elske at ligge med lur med dette kamera og dokumentere alt fra første savl til første kravl, således det bette myr kan få en flot veldokumenteret start fra sin nye (forhåbentligt) ynglingsfaster!

 438. Vild konkurrence :) Jeg har længe leget med tanken om at købe et “rigtigt” kamera, det eneste jeg har pt. er det der sidder i min telefon, hvilket alt andet lige begrænser kreativiteten en del. Jeg har ikke invisteret i et “rigtigt” kamera fordi jeg ved, at jeg ikke får et af de store “koldser” med mig på farten, men dette lille smarte kamera er jo lige til at tage med og vil helt sikkret blive en tro følgesvend hvis jeg måtte blive den heldige vinder :) – PS: elsker din blog er er kæmpe Penny fan!!

 439. Ej en flot give-away!
  Jeg skal vinde fordi jeg elsker at tage billeder, men desværre stadig render rundt med et oldgammelt digital kamera fra starten af 00’erne :)

 440. Da jeg i weekenden tabte mit kamera til vores julefrokost, og det er total smadret.
  Håber på at vinde det, så de næste to kommende julefrokoster, hvor jeg plejer at stå for fotografering, kan få nogle super fede billeder :)
  Tak, for din inspirerende blog!

  God jul!

 441. Hej Emily! Først og fremmest, sikke en lækker konkurrence! Jeg skal vinde konkurrencen, fordi jeg gerne vil sprede lidt juleglæde til min “fattige” storebror, der startede på sin uddannelse i sommers, og lever på sin SU. Han skal til London i foråret med sin klasse, og han skal da komme hjem med nogle lækre billeder til gemmerne! Han har på nuværende tidspunkt kun det kamera han har i sin telefon. Håber at vi sammen kan sprede lidt juleglæde – jeg krydser fingrer indtil på søndag!
  Glædelig 3. December!

 442. Iiih Emily, du har altid de fedeste konkurrencer.

  Jeg håber virkelig jeg vinder, for så slipper jeg for hver dag at have interne diskussioner med mig selv om hvorvidt jeg i virkeligheden behøver aftensmad og nye bøger næste semester når jeg kunne bruge pengene på præcis det kamera.
  Lige siden det kom frem har jeg været i krig med mig selv, og jeg kan godt love, at fornuftige mig og ikke-så-fornuftige mig har sagt grimme ting til hinanden i de sidste par måneder.

  Rigtig god jul til både dig og Penny :)

 443. Ej hvor et lækkert kamera!
  Jeg vil gerne vinde kameraet, da jeg er en pige der fotografere rigtig meget, som i næsten hver dag! og jeg plejer at tage ud som “amatør fotograf” engang imellem, for at gøre en god gerning til folk der ikke har råd til en fotograf. Men!
  Jeg plejer at bruge min kærestes kamera til det her, da vi har været sammen i tre år, og jeg bestemt regnede med at det skulle være mere. Men efter hans fars død, er der sket en masse ting med ham, så gør vi ikke er sammen mere – og derfor – INTET kamera længere.
  Det kommer til at lyde som om at det var det forfærdelige ved historien, sådan er det nu ikke ;) men det er hvertfald derfor jge VIRKELIG gerne vil vinde kameraet – det er svært at tage billeder uden et kamera ;) og det er svært at få råd til et nyt når man er på SU, og står og har brugt sin opsparing på indskud til at flytte :-)

 444. Hej Emily.
  Jeg vil vildt gerne vinde det fine kamera, da jeg skal til Thailand lige om lidt, og som det ser ud lige nu, kommer jeg til at forevige rejsen med mit Iphone kamera. Lidt ærgerligt synes jeg. Og så har kameraet jo en fin størrelse til at tage med i rejsetasken.

 445. Jeg kan virkelig godt tænke mig et lækkert nyt kamera, jeg mangler at som er bedre end bare det man har på sin telefon, og som ikke fylder og vejer så meget… :-)
  Virkelig lækker konkurrence!

 446. Isj, en sej konkurrence! Jeg har seriøst verdens. Dårligste. Kamera. Den har en helt sindssyg blitz, ens hud skinner altid vildt og tovligt (og det gør den altså ikke i virkeligheden, ahem…), og den har ødelagt mange situationer for mig, hvor jeg har tænkt: DETTE er et Kodak-moment. For billeder bliver bare trælse. Derfor ville jeg knuselske dette kamera, og bruge det flittigt. Nu hvor jeg tænker over, kan de billeder, jeg har taget det sidste års tid, tælles på én hånd, og der er da ikke noget værre end om nogle år og tænke tilbage: “hvad lavede jeg egentlig dengang, jeg var 24? Jeg har ingen billeder, der kan hjælpe mig med at huske på det”. Så Emily, dette blev en lang smøre, men jeg håber, du vil hjælpe mig ud af mit dårligt-kamera-dødvande. Kærlige hilsner fra en trofast læser.

 447. Jeg håber virkelig jeg vinder, for så kan jeg også få råd til mad i de kommende måneder, for ikke at nævne nye bøger næste semester.

 448. Tror ikke min første kommentar er her, kan i hvert fald ikke finde den… Men i hvert fald ville kameraet være falde perfekt i min kærestes og mine hænder, da vi om få dage bliver morbror/onkel og tante til en lille baby-dreng, og igen til maj bliver faster og onkel til en lille baby-pige – derfor vil vi rigtig gerne have mulighed for at forevige den første tid med gode billeder! :-)

  Glædelig 3. december!

 449. Indlæg er liket!

  Jeg skal til Indien til januar, og jeg har kun et iphone-kamera. Så jeg håber virkelig at vinde dette, så Taj Mahal kan blive foreviget ordentligt!
  Sikke en fin konkurrence forresten :)

 450. Det er jo præcis det kamera, jeg har ledt efter! Sidder herhjemme og er ved at ligge en sidste hånd på min PhD afhandling. Jeg ville elske at kunne få lidt adspredelse i den pt trivielle hverdag med et kamera der jo indbyder til spændende gåture fra et nyt perspektiv!

 451. Jeg vil super gerne vinde dette kamera, da jeg står og mangler
  et der kan tage nogle gode billeder til min kommende blog.
  Det ville være så fedt at vinde det!

 452. Jeg kunne virkelig godt tænke mig det kamera, fordi jeg altid tænker “sikke et flot motiv”, men ikke har kamera! Og så bliver det tit med min telefons skod kamera. Jeg ville tage billeder af kæresten, dyrene og naturen – som især lige for tiden er SMUK!

 453. Jeg ville elske at vinde dette kamera, da jeg ikke har et. Lige nu går jeg og tager billeder med min telefon – ikke optimalt. Jeg vil så gerne tage billeder af det smukke vejr, vi har lige nu. Og ikke mindst julen og juledagene – og min dejlige hund! :-)
  Tak for en skøn blog.

 454. Jeg krydser fingre! Har kun et stort spejlreflekskamera.. savner et lille jeg kan tage med rundt.

 455. Simpelthen så lækker en præmie!! Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde dette kamera, da jeg står og skal ud og være skiguide i hele 5 måneder! Jeg har overvejet rigtig meget om jeg skulle tage mit spejlreflekskamera med (der er ved at være 2 år gammelt), men jeg er bange for at det er lidt upraktisk. Jeg vil vildt gerne komme hjem med nogle gode natur billeder, hvor man virkelig får de lækre omgivelser med, og derfor har jeg længe tænkt på om jeg skulle købe lillebroderen til dette kamera, så derfor vil jeg vildt gerne vinde det, så jeg kan bruge pengene på julegaver til familien (-:

 456. Jeg skal vinde kameraet fordi min lille krudtugle lige er fyldt 1 år og begyndt at gå :) Så der er nok at tage billeder af :)

 457. Drømme, drømme! Jeg får simpelthen taget for få billeder. Enten synes jeg, at billederne bliver for dårlige med et almindeligt kompaktkamera (eller en telefon for den sags skyld!) eller også får jeg ikke ikke et spejlrefleks med fordi jeg synes det er for stort. Jeg savner virkelig at have nogle billeder fra nutiden og få år tilbage… ikke bare fra min barndom!

 458. Nejnejnej hvor er det lækkert! Jeg har nærmest ventet på sådan en konkurrence som denne! Jeg har selv en blog, men det er bare rigtig svært for mig, fordi jeg har intet kamera, ikke egang et digital. Jeg ville så gerne have et ordentligt kamera, og jeg er igang med at spare op det går bare lidt langaomt (jeg er jo studeerende ;-) ) jeg plejer at låne min søsters digital, men altså det er dårlig kvali der vil noget.

  Og sidst men kikke mindst har ef skåret mig grimt på en candyflossmaskine, da jeg prøvede at soare op til et nyt kamera!

 459. Hold da op, det er godt nok nogle vilde præmier, du har i ærmet :)

  Jeg skal vinde denne fantastiske præmie, fordi jeg siden 2.g. (og det er altså efterhånden 7 år siden..) har slæbt rundt på mit sløve Sony kamera på studieturer, ferier, til fester, fødselsdage, højtider, og hvad jeg ellers har villet forevige. Kameraet er kun blevet mere sløvt med årerne, og har verdens dårligste (virkelig) flash, der laver et voldsomt rødt lys, inden billedet bliver taget – hvilket resulterer i, at folk ligner spøgelser på billederne, ligesom de når at opdage, jeg vil tage et billede, hvilket gør det rimelig svært at tage nogle fine stemningsbilleder.. Selv i dagslys er det enormt svært at tage gode billeder – hvis lyset ikke lige er på den rigtige måde, bliver billederne hurtigt sløret, eller farverne mærkelige. Nu er det endda blevet så gammelt og slidt, at det har det med at lukke ned i tide og utide – og der kan gå flere måneder(!), før det vil tænde igen (og ja, batteriet er ladet op).

  Jeg har aldrig haft et godt kamera, og jeg ønsker mig brændende et og har gjort det længe. Min familie har dog ikke så mange penge til gaver generelt, og min søde kæreste er, ligesom jeg, på SU, så han har heller ikke lige råd til at smide flere tusinde efter en gave til mig – så hvis jeg vinder denne konkurrence, vil du opfylde mit største juleønske :D

  Har liket indlægget :)

  /Lilja L.

 460. Sikke en fin konkurrence :)

  Som så mange andre studerende, har jeg voldsomme problemer med at økonomien til at løbe rundt her i december, og i og med jeg skal fejre nytår under varmere himmelstrøg, og mit kamera er det der sidder i min håbløst gamle iPhone, skal jeg da vinde, så jeg kan forevige min rejse med min søde kæreste på bedste manér :)

 461. Jeg har fået bevilliget et stipendie så jeg kan komme i min drømmepraktik på Færøerne! Men som det ser ud nu, kan jeg kun tage iPhone billeder derfra – jeg ejer nemlig intet kamera. Derfor ville jeg være vanvittig glad for at vinde lige præcis denne konkurrence!

 462. Den 9 dec kl 12 står vi i kirken med vores lille datter som skal døbes – ville utrolig gerne kunne tag billeder af mine børn senere ( har kun min mobil )
  Så du kunne være en lækker besked på en dag som denne :)

 463. Jeg vil gerne vinde på min mors vegne. Hun ønsker at tage flere billeder af familie og venner og ikke midst at være kreativ, men hun får det aldrig gjordt – hvis hun(jeg) vandt kunne jeg give hende skubbet, da jeg ellers ikke har råd til at forære hende et kamera som studerende :)
  Tak for en god blog med enorm meget inspiration! :)

 464. Fordi det kamera jeg havde haft i 7,5 år desværre er dødt. Det vil overhovedet ikke mere. Og det er ret trist eftersom jeg er en person som rejser meget. Og lige nu har jeg ikke råd til et nyt med julegaver og alt det, så det kunne være rart hvis man kunne få en ekstra julegave bestående af dette kamera :)

 465. Jeg har faktisk lillebroren på min ønskeseddel i år, for jeg mangler helt desperat et lille handy kamera, hvor jeg kan lege med indstillingerne og tage fantastiske billeder.
  Nu går jeg ikke ud fra at kameraet her kan fikse mine evner til at tage gode billeder, men man skal jo ikke gå ned på udstyret, når man skal lære noget nyt :)
  Jeg er ufattelig træt at altid at skulle forevige min skønne øgleyngel med mit mobilkamera, fordi det andet kamera er stort og klodset og i hvert fald ikke lige kommer med på tur for sjov, man skal jo nærmest have en klapvogn til, til det monster :)

 466. Et perfekt kamera til at dokumentere livets små og store ting. Jeg elsker designet, størrelsen, kvaliteten og så ville jeg elske at have det med på min første rigtige ferie med min kæreste til januar, da vi begge er fotograferingsmennesker med stort F! :-)
  Glædelig snevejrsdag!

 467. Jeg skal vinde kameraet, fordi jeg for første gang skal ud og rejse med min kæreste til januar. Vi skal til Cape Town for at besøge hans familie, og jeg kunne virkelig godt tænke mig at forevige de oplevelser, vi får sammen, så vi altid kan kigge på billederne og huske tilbage på vores første rejse sammen.
  Mvh. Maria

 468. Jeg læser ikke din blog så meget, men det gør min kæreste derimod. Hun gjorde mig opmærksom på konkurrencen, som jeg fandt rimelig attraktiv i vores tilfælde.

  Vi skal ud og rejse her til januar. En afbudsrejse vel og mærke, som vi har sparet op til. Vi har pt. to gange forældede Canon kompakt kameraer. Vores pengepunge er meget små (SU), og nu hvor det er jul er de ikke blevet større.
  Og hvis jeg vinder, så glæder jeg mig til at overraske min kæreste med det :-)

  Mvh
  Mathias.

 469. Jeg lider under samme last som dig! Jeg render selv rundt med en “klods”, og det påvirker da helt sikkert også min produktivitet mht. fotografering. Jeg ELSKER at tage billeder, men der er sjældent plads i min taske når jeg skal til spændende arrangementer eller andre steder med unikke motiver, og den kamerataske jeg har til mit Spejlrefleks er en stooor gammel taske til et videokamera, på størrelse med to store pakker rugbrød, så det er ikke tit det kommer med, og det synes jeg er VILDT ærgeligt, da jeg ser motiver i alt, og altid er SKIDE ked af ikke at have taget mit kamera med mig!
  Så dette fikse kamera, ville være det bedste der kunne ske for mig!

 470. Jeg skal vinde kameraet fordi min kæreste og jeg for første gang skal ud og rejse sammen her til januar. Jeg skal for første gang møde hans familie i Cape Town, og med et Nikon J2 kamera kan jeg forevige de ting vi kommer til at opleve sammen, så vi altid kan kigge på billederne og mindes turen.
  Mvh. Maria

 471. Jeg går et år i møde med en kæreste der bliver 25 og kandidat, en lillesøster der skal konfirmeres og en far der bliver 50, samt en rejse der muligvis har destanitionen Australien – men men men, det eneste kamera jeg har er i min Iphone og det synes jeg slet ikke er optimalt når jeg meget gerne vil forevige disse begivenheder i en ordentlig kvalitet. Så jeg drømmer og krydser fingre… :-)

 472. Deeejlig konkurrence! Jeg har længe drømt om et kamera der kan tage billeder der er værd at gemme på og kan forevige øjeblikke for altid. Har for nyligt fået verdens dejligste hund, og ville ønske jeg kunne fange hendes første tid på billeder. Et billede siger mere end tusinde ord som man siger.
  Glædelig december og god jul :)

 473. Årh! Jeg har været på jagt efter et kamera, hvis jeg ikke vinder den, så køber jeg den til mig selv i julegave :-)

 474. Kameraet ville nok være den bedste julegave jeg kunne få! Jeg elsker at tage stemningsbilleder, specielt op til min yndlingsårstid (Julen) ville det være helt ideelt med så godt et kamera til at tage smukke billeder både ved pyntningen af juletræet, juleaften og ikke mindst alle de dejlige julefrokoster jeg skal til sammen med folk jeg holder af. :-) Det vil endnu engang være minder der bliver foreviget, dog i lidt bedre kvalitet i år.. ;-) haha

 475. Jeg skal helt sikkert vinde kameraet, så jeg kan give det til min storebror i julegave. Han skal nemlig til Afrika, for at arbejde/læse et år. Jeg har desværre ikke økonomien til at besøge ham, så han kan bare tage en masse lækre billeder, og så er det måske som om, jeg selv var der med ham.

 476. Jeg skal vinde fordi min kæreste gerne vil have sit kamera igen, og jeg elsker bare sådan at tage billeder at jeg ville ønske jeg havde mit eget :-)

  Men jeg er ikke så vild med at sige “jeg skal vinde”, men hvis jeg nu var så heldig, så ville jeg bare blive helt eventyrligt glad :-)

  Lige nu ligger jeg i sengen fordi jeg lige er blevet opereret, men jeg kan slet ikke vente til jeg skal ud i sneen og tage nogle billeder af den fantastiske natur fyldt med sne :-)

  Kh

 477. Jeg vil gerne give min far et kamera i julegave. Han ønsker sig aldrig andet end sokker, det obligatoriske verdens-bedste-far-krus eller et par træsko. Han ønsker sig dog også et godt kamera, men det er jeg ikke i stand til at give ham med det budget man har som studerende. Derfor ville det være en drøm at vinde kameraet, så jeg kan give ham den julegave han fortjener :-)

  Mange venlige hilsner fra Helena

 478. Jeg har ved et uheld ødelagt min morfars spejlrefleks kamera, og ville elske at vinde dette i stedet :-)

 479. Fordi jeg skal på super mange ture og rejser næste år, og ville elske at få sådan en lille fiks kamera, så jeg kan få nogle lækre og gode billeder med hjem :-) Og så er det småt med pengene, så det ville være en stor hjælp…

 480. Jamen fordi jeg har den dårligste karma med kamera, da jeg åbenbart ikke kan vælge de rigtige og vælger dem som går i stykker 3 mdr. efter garantien er udløbet.. Og fordi jeg skal til Finland til foråret og et kamera af dette format, ville virkelig gøre turen bedre end det kamera en iPhone kan præstere..

  Glædelig jul til Jer :)

 481. Det kunne være dejligt at skifte kameraet i telefonen ud med et godt digital kamera :) Og så er det jo heller aldrig dårlig med en ekstra julegave!

 482. Fantastisk konkurrence og fine fine billeder som altid :)
  Jeg ville elske, at kunne medbringe det lækre kamera på min kommende ferie til USA. Jeg skal fejre jul med min søde familie i Florida og jeg synes de flotte, juleudsmykkede amerikanske huse fortjener at blive foreviget med stil :) Krydser fingre, tæer og alt det der. Hav en dejlig mandag.

 483. Jeg vil vildt gerne vinde dette kamera, da jeg mistede mit kamera nytårsaften, hvor jeg med lys og lygte har prøvet at finde det perfekte lige siden. Jeg elsker at tage billeder og rejser tit, så et godt kamera er lgie hvad jeg har brug for. Så skal jeg forresten til Egypten d.15-12, så det ville være lækkert, hvis jeg så kunne tage det med :-)

 484. Elsker, elsker, elsker at tage billeder, jeg får altid ros for mine billeder og er altid den første til at snuppe spejlreflekskameraet hvis der er sådan et til stede. Jeg har desværre ikke et kamera andet end min mobil, og den kommer der ikke altid de bedste billeder ud af. Min store store drøm er at blive fotograf. Derfor ville jeg være utrolig taknemmelig for at blive den heldige ejer af dette kamera. :-)

 485. Jeg vil så gerne vinde det kamera. Jeg elsker at fotografere, og vil gerne blive rigtig dygtig til det – har desværre ikke råd til at købe, et dyrt godt kamera, derfor ville jeg elske at vinde dette smukke, handy lille et! :-)

 486. Jeg ville være den perfekte vinder af dette vidunder, fordi min nevø eller niece (who knows) kommer til verden i midten januar.
  Det eneste kamera jeg pt ejer er dybt begravet i min super fancy iphone 3, og vil elske at kunne forevige minderne lige fra første åndedræt, og så i god kvalitet!

 487. det ville være mega fedt at vinde et kamera!! specielt når man er en fattig gymnasieelev uden job og SU :-(

 488. Min motivation for dette fine kamera er at jeg har min egen blog -og vil så gerne have taget fine billeder af mine vægge for at vise mine læsere hvordan jeg selv bor -lidt som at det er sjovt at vide hvilken bil mekanikeren kører i, hvilken bog forfatteren læser og hvilket mad kokken har som favorit….

 489. Jeg vil meget gerne vinde kameraet, da jeg slet ikke har et der virker og har så mange øjeblikke der fortjener at blive foreviget :)

 490. Jeg elsker at tage billeder. Problemet er, at jeg ikke har plads til mit spejlrefleks i min taske. Luksusproblem, bestemt. Men det er bare så ærgerligt aldrig at få de gode skud, når nu kameraet ligger og samler støv der hjemme. Æv.

 491. Jeg selv har et Canon EOS, og det er bare rigtig stort at slæbe med. Det kunne være rigtig lækkert med en afløser, når jeg ikke vil slæbe det store med. Jeg er sikker på, at dette kamera ville blive perfekt som afløser! ;)

 492. Jeg skal vinde kameraet, fordi det ville lune noget så gevaldigt på min ellers lidt (økonomisk) trængte julemåned.

  Glædelig 3. december!

 493. Åh det er jo kameraET! Jeg har forsøgt i en evighed at spare op til dette og før det, dets forgænger, fordi jeg prøvede en vens én gang og elskede det med det samme. Det er bare aldrig lykkedes mig at skrabe sammen til det, fordi SU’en og vigtigere ting ikke sådan lige efterlader 3500 kr. Jeg ville elske og ære det med billeder hver dag, hvis jeg havde det :D

 494. Mit gamle kamera er ved at have nået sine dage og der skal snart investeres i et nyt – derfor ville det være dejligt hvis jeg fik muligheden for at vinde dette kamera :)

 495. Shiit en vild konkurrence – og sikke et perfekt tidspunkt det kommer på :-) Man har vel lov at drømme om at vinde :P

  Det kamera jeg har nu, er på randen af sammenbrud og billederne som er tage med det er simpelthen så sørgelige :-/ Og der er så frygtelig mange dejlige ting på min vej og mine gåture, som jeg så gerne vil tage billeder af. Jeg har vist altid haft en skjult drøm om at blive fotograf og føler mig så inspireret af din og andres blogs, hvor I tager de skønneste billeder. Med en SU har det desværre ikke kunnet række til et fin nyt kamera, til at kunne opfylde de skjulte drømme. Jah man har vel lov til at drømme om at blive den heldige vinder af sådan et fint, simpelt og kvalitets kamera :-) Ja krydser hvertfald mine fingre :-)

 496. JEG skal vinde kameraet, fordi jeg har været “kamera-løs” i 2 år (!) Jeg ELSKER at tage billeder, men SU’en har ikke gjort det muligt at investere i et godt kamera. Øv bøv. Så i 2 laaaange år er det kun blevet til iPhone snapshots af virkelig ringe kvalitet.

 497. Jeg kunne rigtig godt tænke mig det, ikke til mig selv men til min søde veninde. Jeg har været igennem en rigtig hård tid og hun har bare stået trofast ved min side igennem alt. Hun elsker at tage billeder, men mistede sit kamera på en lidt for vild rustur.. Kunne godt tænke mig at forkæle hende med et nyt, og det der passer lige til hende. Smart, trendy, lille men nyttig ;-)
  Krydser alt hvad der kan krydses!
  Fortsat god december <3

 498. jeg har været forelsket i i nikon 1 siden det første kom ud, det har for mig den perfekte størrelse, det kan hverken for lidt eller for meget og så er det jo flot at se på :) mig og min familie rejser en del og elsker at tage billeder på vores rejser, og da nikon 1 ikke er så stort er det jo perfekt i rejsetasken :D

 499. Når man er flyttet et nyt sted hen (og kun er på SU) og ikke har et kamera, ville det være mere end alletiders med sådan en lækker sag! og specielt når det er ved at være jul :-)

 500. Jeg vil faktisk ønske mig kameraet til min mor. Hun mistede sit kamera på en tur til Australien forrige år. Hun vil gerne tage en masse billeder til jul, specielt af alt hendes (møghamrende lækre) julemad – og lave en hjemmelavet opskriftsbog.
  jeg vil gerne kunne glæde hende med dette seje kamera, fordi hun gør så mange gode ting for mig!

 501. Jeg vil så gerne vinde dette kamera! Har et almindeligt digital kamera, og selvom kvaliteten på de billeder er markant forbedret er det bare ikke det samme, som kvaliteten fra gode kameraer. Elsker at fotografere, vil gerne dele alle de fine billeder på min blog, det billede dilemma kender du jo selv :) Ih hvor måtte det gerne bo hos mig!

  God jul!

  Sarah

 502. Min meget nye spejlrefleks-baby led en voldsom død under weekendens julefrokost. Og nej, forsikringen dækker ikke. Suuuuk! Mit blødende hjerte kunne godt bruge et Nikon-plaster.

 503. Jeg ville elske at eje sådan et fint lille kamera da mit digital kamera er gået i stykker og med julen coming up er det ikke lige nyt kamera der er mest presserende. :/

 504. Mit kamera tager ikke gode nok billeder. Jeg har for nyligt set reklamer for dette kamera og det virker som det perfekte kamera for mig.

 505. Ej, en fed konkurrence!
  Jeg skal til Vietnam til marts og jeg er derfor på jagt efter et nyt kamera, som kan forevige min rejse. Og det ser ud til at netop Nikon J2 er perfekt til netop det, for jeg leder nemlig efter et kamera, der tager gode billeder, men som stadig er let at transportere med rundt, når jeg skal på eventyr :)
  Derfor ville det bare være den bedste julegave overhovedet at vinde den her konkurrence! :D

 506. Øøøj altså et lækkert kamera !
  Ville så gerne vinde det – også fordi jeg reelt ønsker det i julegave (står faktisk på ønskeseddel :O ) Men ønsker mig det fordi at jeg rigtig gerne vil have et godt kamera der er til at tage med rundt til de forskellige ting man ellers er til (fødselsdage, gå-ture, hygge med vennerne osv), samt at jeg gerne vil have et godt kamera til når jeg er på ferie, der er det ikke altid lige jeg gider at slæbe på mit spejlrefleks kamera – så ville det være så lækkert med så godt et kamera som dette. Ligeledes vil jeg gerne have et med når jeg forhåbentlig skal til Barcelona og læse næste sommer (kryds fingre for ansøgningerne her til foråret), så skal der virkelig tages MASSER af billeder ! :D

  Men håber og krydser fingre for at heldet smiler til mig :D

 507. Glædelig 3. december. Sikke en god julekonkurrence.
  Jeg vil rigtig gerne vinde :)
  Jeg har ikke et kamera, men har længet ønsket mig et, så jeg kan tage nogle bedre billeder til min blog og forevige gode stunder med veninder og familie.

 508. Fordi jeg aldrig har ejet et kamera, og aldrig får taget mig sammen til at spare op :)

  Virkelig lækker give-away!!

 509. Jeg vil virkelig gerne vinde det her kamera. Jeg ser det som et godt begynderkamera, hvis man gerne vil blive bedre til at tage mere professionelle billeder. Jeg har længe kigget langt efter Nikon 1 – lillesøsteren – men har desværre ikke fået købt det endnu, for mit gamle digitalkamera fra 2006 trænger virkelig til at blive skiftet ud.
  Jeg vil gerne begynde at tage bedre billeder og lege med de forskellige indstillinger, som dette kamera kan tilbyde og dette hybridkamera er for mig en god måde at starte på. Så vil jeg i fremtiden i højere grad end i dag forevige fantastiske dage og oplevelser.

 510. Det lyder måske lidt plat, men det første jeg tænkte på var, at jeg ville elske at få det, så jeg kunne give det til min far.
  Vi har ikke særlig mange penge, og derfor ville jeg aldrig kunne give ham det selv. Men han ELSKER elektronik – han bliver altid som et lille barn når han får noget nyt. Og han elsker endnu mere at tage billeder af hele familien (vi er ret mange). Lige nu bliver alle billederne grynede, fordi han tager dem med sin gamle telefon. Men han kræver at få taget nogle billeder af os alle sammen.
  Han har virkelig fortjent det, og jeg ville ønske at jeg kunne give ham det selv.

 511. Jeg elsker at tage billeder til min lille blog, men kunne godt bruge et bedre kamera. I dag er det primært min telefon der er ved hånden, og kvaliteten kunne være bedre.
  God dag

 512. Jeg fik et Canon Eos 400D i 18års fødselsdagsgave. Det har fuldt mig i tykt og tyndt gennem mange år efterhånden. Det har været til et utal af teenagefester, 5 Roskilde Festivaller og mange dejlige ferier. Men for nogle måneder siden begyndte det at opføre sig mærkeligt og for en uge siden kig det helt agurk :-(
  Et lille fikst Nikon ville passe perfekt ned i min lomme og være mig en tro følgesvend til de næste mange fester, festivaller og ferier!
  Jeg krydser fingre!

 513. Jeg synes jeg skal vinde dette skønne kamera, da jeg tager mange billeder af mad og venner, men IPhone kvaliteten lader noget tilbage at ønske!!! Desuden skal jeg på ferie over nytår, hvor jeg rigtig gerne ville tage en masse billeder i høj kvalitet. Sidst men ikke mindst har jeg aldrig vundet noget som helst – så mon ikke snart det er min tur:) tak for en dejlig blog!

 514. Jeg fik et Canon Eos 400D i 18års fødselsdagsgave som har fuldt mig i tykt og tyndt de sidste mange år. Det har været med til et utal af teenagefester, 5 Roskilde Festivaller og mange dejlige ferier. Men for nogle måneder siden begyndte det at opføre sig mærkeligt og for to uger siden gik det helt agurk :-(
  Et lille fikst Nikon ville passe perfekti i min lomme og ville være mig en tro følgesvend til mange fester, festivaller og ferier fremover!
  Jeg krydser fingre!!!

 515. Grunden til at jeg synes jeg skal vinde kameraet, er fordi jeg rejser til Afrika her til marts. Jeg skal være der i en måned, sammen med nogle gode venner. Vi skal besøg et børnehjem, hjæle Danmission med at få motiveret de lokale bønder til at så kartofler og bønner, og vi skal bo på en kostskole, og prøve at gå i skole der nede. Det bliver helt fantastisk!
  Vi har aftalt at vi ikke tager vores iphones med, da det nok vil virke lidt ‘overklasse agtigt’, og da jeg ikke ejer et kamera, fordi jeg altid bruger min iphone, ved jeg ikke hvad jeg skal gøre. Derfor har jeg brug for et kamera, så jeg kan tage en hel masse fantastiske billeder fra Uganda og Tanzania.

 516. Okay jeg gad virkelig godt vinde det her :). Jeg er ik lige så elektronik-opdateret lige nu. har en gammel nokia, intet kamera og en irriterende gammel hp computer q: Så det kunn virkelig være lækkert med det her kamera så man kunne tage en masse lækre billeder! De er så flotte dem du har taget :D

 517. Jeg er forelsket i dette fine kamera og det står øverst på ønskelisten i år :) Til foråret rejser jeg til Asien og ville elske, at kunne forevige mine eventyr med sådan et lækkert kamera.

 518. Fordi mit gamle kamera døde på min søns 2 års fødselsdag (hvor uheldig kan man have lov til at være??) og fordi vi virkelig mangler et nyt :-)

 519. Jeg skal vinde kameraet fordi mit gamle er utrolig dårligt, så jeg får aldrig taget billeder hvilket jeg synes er rigtig ærgeligt. Desuden skal jeg snart på ferie sammen med min kærste og svigerfamilie, en tur som betyder rigtig meget for os alle og her kunne det være perfekt med et godt kamera. Med et nyt kamera tror jeg også at jeg ville blive bedre til at tage billeder af hverdagen og ikke kun når der sker noget ekstraordinært.

 520. Jeg skal vinde kameraet, fordi jeg altid er den der tager billeder af alt muligt mærkeligt, til fester, og til hverdag. Det kunne være virkelig fedt endelig at prøve at have et rigtig godt kamera – det ville være min tro følgesvend på alle rejser og også til hverdag til sjove øjeblikke. Derudover får jeg snart endnu en lille niece, og det ville være fedt at have et ordentligt kamera til at fange alle de specielle øjeblikke med hende. Sådan nogle små størrelser bliver så hurtigt store, så det er med at være klar på aftrækkeren til at fange de gode øjeblikke (:

  Glædelig jul! (:

 521. Jeg læser ikke din blog, men det gør min kæreste. Det er hende som har fortalt mig om denne konkurrence.

  Vi skal afsted på en afbudsrejse til januar (vores første rejse nogensinde!), som vi har sparet op til. Desværre har vi ikke råd til et nyt kamera og må derfor nøjes med vores to forældede Canon kameraer. Jeg vil gerne overraske hende med et nyt kamera, så vores feriefotos ikke bliver grumset og uskarpe.

  Med venlig hilsen
  Mathias

 522. Jeg har selv en blog – og kan virkelig godt lide at tage billeder. Mit eneste problem er bare, at jeg ikke har et særlig godt kamera. Jeg ønsker mig et spejlrefleks kamera i julegave – som jeg håber meget på at få. Derfor håber jeg meget – at dette kamera kunne blive mit :-)

 523. I 2010 købte jeg et spejlreflekskamera; Nikon D3000. Vi havde mange smukke stunder sammen, og nåede at rejse verden tynd (eller, vi kom da lidt omkring i hvert fald). Men med så mange andre ting, har alting jo en ende. Vores tid sammen sluttede i juni i år, gode gamle Nikon var blevet for stort at slæbe med rundt. Siden har jeg ledt og ledt og ledt (og ledt) efter et nyt alternativ. Har prøvet det ene hybridkamera efter det andet. Da jeg prøvede Nikon 1 var jeg solgt. True love (især for en Nikon lover som mig). Desværre har jeg ikke lige 3500 kr at smide efter en ny kærlighed. Så ville blive SVÆRT glad hvis dette smukke, hvide vidunder skulle falde i min retning. Det ville være hvad man kunne kalde et lille julemirakel (eller i hvert fald en pragtfuld før-julegave).

  Glade julehilser fra Karen, som savner en lille, let følgesvend på ferier, småture og i hverdagen generelt

 524. Hej! Jeg vil gerne vinde, fordi jeg trodser kulden og tager en serie snebilleder, ligeså snart eksamener er ovre!

 525. Jeg vil gerne vinde kameraet af en helt særlig grund.. Jeg har nemlig dummet mig og er kommet til at ødelægge min kærestes kamera.. :( Så han fortjener selvfølgelig et nyt, selvom jeg ikke har råd til at give ham et lige nu.. Derfor ville det være en kærkommen ekstra julegave til vores lille hjem.. :)

 526. Jeg ville elske at kunne tage med så god opløsning,
  uden at skulle finde en anden løsning.
  Det ville betyde alt,
  Både tykt og smalt!
  Mange tak for din lækre blog,
  Og kunne mit projekt om en kogebog fyldes op!
  Den har jeg gået og ønsket mig,
  Og tænkt hvis det kunne opfylde sig.
  Det er lækkert og smart,
  det er jo klart.
  Nikon-j2-kamera ville være en drøm,
  og tænkt hvis det blev det mit org!kom..
  Her mit digt.
  på længere sigt!

  Jeg har haft/har det svært og har haft det længe og med det kunne du give mig noget som kunne hjælpe mig!
  med at komme videre og se lyset i livet!
  Knus Amalie.,,

 527. I must win! Lige præcis dette kamera står allerøverst på min ønskeseddel i år, og ærlig talt tror jeg det er ude af price range for mine forældre, hvis de skulle til at købe det til mig… Øv øv!
  Grunden til jeg i første omgang ønsker mig dette kamera, er at jeg her i september er flyttet til London, hvor jeg arbejder som au-pair, og indtil videre har jeg taget alle mine billeder med min iPhone, men hvor er det bare altså slet ikke okay, når jeg går op i god billedkvalitet, og mit gamle digi-kamera, fra min konfi, nærmest er værre end min iPhone… Jesus… Så NU må det være!
  Nikon 1 J2, du skal til London og bo ved mig! :-)

 528. Mit gamle kamera bukkede under efter mødet med bøjlen blå i sommer, så lige nu bli’r alle minder foreviget med min iPhone. Efter 2 visdomstandoperationer – 1 for en time siden AVVV – er pengene små, så ikke noget kamera til mig før i det nye år. ØV!
  Jeg rejser til Thailand om 3 uger, og ville elske at kunne forevige alle de fine øjeblikke og mange indtryk med dette lækre Nikon!

 529. Ih, ville gerne vinde Nikon.. Mest fordi at den står øverst på min kærestes ønskeliste, (eller det var egenlig lillebroderen, men mon ikke denne ville være endnu vildere). Havde også planlagt og sparet op til kameraet, men en uforudset tandlægeregning (rodbehandling, argh!!!!) og su fik lavet lidt om i de planer, øv.. Men hvis jeg vinder, skal han have den! Det har han sku fortjent ;)

 530. Åh jeg synes altid det er så svært at skrive sådan en motivation da der sikkert er mange andre, som har mere brug for det end mig.
  Min motivation er faktisk at jeg bare virkelig virkelig virkelig godt kunne tænke mig lige præcis det her kamera! Har ønsket mig det i evigheder og det er også på ønskelisten til jul (igen). Lige nu har jeg et kompaktkamera fra Canon, som jeg har været glad for, men det har bare ikke særlig mange specielle funktioner, hvilket jeg virkelig godt kunne tænke mig at benytte mig mere af især på rejser.
  Jeg krydser fingre og håber helt indtil på søndag – og så sender jeg ellers et glædelig 3. december afsted mod dig Emily :)

 531. Jeg skal vinde, fordi jeg vil behandle kameraet aller bedst – lige på sådan en måde som et kamera aller bedst kan lide at blive behandlet på. Og det er ved at bruge det flittigt.

  Jeg vil bruge det juleaften, når lysene bliver tændt på træet, jeg vil låne kameraet til min søster, som tager til Thailand i februar og jeg vil bruge det til de vilde og festlige byture. Jeg vil tage billeder af min kæreste, af min familie og af mine veninder. Jeg vil tage tage det med på rejser, og jeg vil tage det med på weekendtur. Jeg vil bruge det derhjemme, og jeg vil bruge det, når jeg ude.

  Jeg vil bruge det en tidlig søndag morgen, hvor alting er stille og roligt, og jeg vil bruge det en torsdag aften til koncert.

  Kære Nikonkamera,
  Jeg håber, du vil være mit – jeg lover dig et langt og lykkeligt liv sammen.

 532. Hej Emily.
  Det er en super fed konkurrence, du har lavet!
  Jeg vil gerne vinde Nikon 1 j2 kameraet, da jeg i lang tid har savnet en hobby og sidste år fik et spejlreflekskamera. Nu har jeg øvet mig og taget en masse billeder og er nu klar til mit nr.2 kamera. Det skal gerne skal være et smart lille et, som dog stadig giver billeder af god kvalitet. Jeg vil gerne lære mere om at tage billeder og prøve noget nyt med kamera funktioner. Derfor ville dette kamera være helt perfekt til mig!
  Jeg håber på at jeg har heldet mig!
  Hilsner fra Sarah (-:

 533. Jeg skal vinde kameraet fordi jeg aldrig (helt seriøst) har ejet et kamera før! Jeg har haft utallige engansgkameraer selvfølgelig, men et rigtigt et, det har jeg aldrig nogensinde ejet selv. Send det meget gerne min vej! :)

 534. Hvis jeg vandt det dejlige kamera, ville jeg give til min søde mor. Min mor elsker at tage billeder og men hun har kun et lille og meget gammelt digital kamera som er gået halvt i stykker. Og da jeg selv har meget få penge til julegaver, ville jeg elsker at kunne give hende sådan et flot kamera, fordi jeg elsker hende så højt <3

 535. Jeg er så heldig at jeg bor i Nyboder midt i københavn, ikke mange får den oplevelse, og dog nogle gange er det som om jeg bor med hele verden, specielt en del kinesere. De er så søde og venlige at de stikker deres kæmpe linser helt op i ruden, ja nogle er så søde at de ringer på og spørg om de må tage billeder indenfor.
  Vi har prøvet at løse “problemet”, med en lille tegning af kamera forbudt, den rev de ned, så har vi snakket med de værste af dem.
  Men vi er faktisk kommet frem til at de bedste må være at tage et billede af dem samtidig med de tager et billede af vores hus, os, hjem.
  Så kunne vi samle dem alle i et album, og se det som et positivt og humoristisk indslag i vores hverdag at der bliver taget nær billeder af ens personlige hverdag, (det gælder jo selvfølgelig også når du står i morgenkåben med en kop kaffe)
  Vi har dog brug for sådan et fikst kamera til hjælpen, håber du vil kunne se det fantastiske projekt vi prøver at føre ud i livet og at du selvfølgelig vil hjælpe os ;)

 536. Hej Emily!
  Allerførst: Jeg elsker at følge din blog :) Og jeg synes især det var spændende at læse om dine oplevelser og betragtninger i Afrika og Israel.
  Hvorfor jeg gerne vil vinde kameraet: Det er flere år siden jeg sidst har haft et kamera. Mit sidste kamera blev desværre stjålet sammen med alle billederne på det. Jeg har længe savnet et godt kamera, og nu hvor jeg har fået en lille hvalp mangler jeg det virkelig! Især mens han stadig er lille :) Jeg håber jeg bliver den heldige :)!

 537. Jeg har ønsket mig et ordentligt kamera i virkelig mange år nu. Et godt kamera er med til at forevige de gode minder i ens liv, og de gode minder har jeg virkelig brug for at huske i en svær tid. Jeg ville blive lykkelig over at vinde dette kamera, så jeg kunne tage smukke billeder i 2013, hvor min lillebror bliver konfirmeret og min kæreste bliver student.

 538. Jeg går på en multimedie uddannelse, men mit kamera er afgået ved døden, og det er svært at være på uddannelsen uden kamera, og med bøger osv. er der bare ikke råd til det :(

 539. Jeg har taget springet og flyttet til Grønland i 2 år med arbejdet. Her er utrolig smukt og det understreger virkelig behovet for et ordentligt kamera, så jeg kan vise hele Danmark hvor smukt her er. Størrelsen gør det også perfekt at have med tasken ud på alle eventyrene :)

 540. Da jeg blev mor for 6 mdr. siden, vil jeg så gerne have en masse gode billeder af det lille vidunder, men at skulle slæbe rundt på et spejlrefleks + baby + pusletaske når man er på farten, ikke er det mest praktiske, bliver kamerat som oftest hjemme. (Og så må jeg “nøjes” med mit iphone kamera) men med sådan et lille smart kamera, burde jeg sagtens kunne finde plads i pusletasken til det. (Og så kan baby også få taget nogle ordentlige billeder, når vi ikke er hjemme!) :)

 541. Fantastisk billede af den fine hund!
  Jeg har altså ikke lige nogen unik grund til at jeg mangler det hehe, min mand har et stort spejlreflex fra sit job som bor herhjemme men jeg ka ik finde ud af at bruge det, hver gang jeg prøver at sætte mig lidt ind i det ender det bare med at han har det i hånden efter 2 min ;) det ville da være fantastisk at ha sådan et godt og fikst (og pænt!!!) kamera til at forevige vores tykke babydreng der har fået øje på vores hund og alle de andre kodak moments..
  Glædelig december!

 542. Jeg skal vinde, fordi jeg skal ud og rejse i 3 måneder til hawaii og dansk vestindien, hvor jeg glæder mig til at tage flotte billeder af vandet og naturen og oplevelser med nye bekendtskaber, forhåbenligt med et nyt Nikon kamera!

  Cool konkurrence, og ikke mindst glædelig jul :-)

 543. Nu har jeg i lang tid haft et godt øje til dette lille, smarte kamera og jeg har indtil flere gange været inde i diverse butikker og ‘prøvekørt’ det – og jeg er fuldstændig forelsket!!!
  Jeg havde, indtil for ikke så lang tid siden, et rigtig dejligt spejlreflekskamera, som jeg brugte alle mine sparepenge på, men som nu er så brugt og defekt, at det ikke kan reddes. Det er fuldstændig forfærdeligt ikke, at være i stand til at tage nogle billeder, og være nødsaget til at bruge sine forældres forældede digitalkamera (fra år 2000).
  Med julen, og de mange gaver der skal købes ind, har jeg simpelthen ikke økonomi til selv, at købe det fede kamera, og har derfor heller ikke noget ordentligt apperat, til at tage billeder når det nu bliver juleaften og nytår.
  Derfor ville jeg være så ovenud lykkelig, hvis det var mig der var heldig, at vinde kameraet. Jeg kan virkelig ikke komme på en bedre julegave til mig selv, end dette kamera!
  Mange hilsner
  Pernille – en trofast læser :)

 544. Jeg er en ihærdig fotograf og jeg elsker at tage billeder af alt og alle især med mit spejlrefleks. Men det er simpelthen så stort og bøvlet at slæbe med alle steder, så sådan et lille lommekamera kunne bare være den bedste julegave ;)

 545. Woa et lækkert giveaway:) det ville være rigtig fedt at vinde kameraet, for så ville julegaven til mor være i skabet… Vores kamera gik i stykker i efterårsferien, og vi skal snart på ferie igen, det ville være så fedt at kunne tage nogle dejlige og flotte minder med derfra :D glædelig jul btw

 546. Nej, en fed give-away!
  Jeg skal helt sikkert vinde kameraet, da jeg rejser væk som au pair til USA i mindst 1 helt år. Det ville være helt fantastisk, at have dette nette kamera lige ved hånden til at tage billeder af de vilde oplevelser jeg kommer til at have! Inden jeg rejser, skal jeg i januar besøge min far som bor i Spanien (første gang i 6 år jeg skal besøge ham) og til februar skal jeg med min mor til London, som hendes fødselsdagsgave fra mig.

  Jeg ville elske dette kamera til at snappe nogle familiebilleder og dernæst billeder langt væk i USA, så jeg kan mindes min skønne familie og få minder med en ”ny familie” <3

 547. Ville bare ELSKE at eje den!!!
  Lige nu bruger jeg min mobil til at tage billeder og
  det er sååååååå irriterende når de ikke bliver gode..

 548. Jeg skal til Beijing til foråret og studere et semester, og selvfølgelig har mit digitalkamera lige givet op. Det ville derfor være et sandt julemirakel hvis dette lækre kamera kunne gå hen og blive mit, så jeg kan forevige alle mine spændende eventyr i Kina.

 549. Lækker gave… Det sidste år, har jeg måtte nøjes med mit kamera i min iPhone, mistede mit kamera og har ikke haft pengene til at købe mig et ordentligt, så det her kamera skal være hjertens velkommen hjemme hos mig, så jeg kan få taget nogle fine billeder af julens dejlige fester :D
  Glædelig jul :)

 550. Årh, hvor fint!
  Jeg elsker at tage billeder, og hver gang vi skal noget spændende eller bare skal hygge med mine veninder, slæber jeg altid mit store spejlrefleks Nikon, for jeg elsker at have noget at se tilbage på. For mig er billeder nemlig lig med minder. Derfor kunne det da være rart at have et lidt mindre et i stedet! :-)

 551. Ligesom så mange andre, så har jeg et gammelt kamera som er 6 år gammelt! Og det er ligesom det mangler en afløser! ;)
  Desuden så har jeg haft et lidt hårdt efterår, der har budt på fødevareallergi og dermed omlægning af min kost og lidt for mange lægebesøg, uden at være en diagnose eller en løsning tættere. Så jeg trænger ærlig talt til at det handler om noget andet, og jeg synes det kunne være fedt at vinde dette kamera, så jeg kan tage billeder af alle de skønne ting der findes i mine omgivelser, så når nu min krop er umulig!

 552. Nu har det der spejlreflekskamera snart stået på ønskesedlen i nogle år – uden resultat – så må hellere begynde at ty til andre metoder, såsom konkurrencer i stil med den her :) Håber så meget, at jeg er heldig…..:):):)

 553. Jeg fik mit allerførste kamera i konfirmationsgave – og det fulgte mig lige siden. Fra pubertetens kejtede artoshots og til forevigelse (okay, forherligelse) af alt fra kage, rejser og pinligt fulde mennesker. I mit sabbatår rejste jeg verden rundt med kamera og veninde på slæb. Desværre kom mit kamera aldrig længere end Kuala Lumpur, hvor der en eftermiddag blev leget lidt for meget med selvudløseren på et lidt for ustabilt fundament – damn you Tyra Banks!

  4 år senere har jeg formået at bruge mine penge på alt andet end et nyt kamera (hvorfor virker det altid mere fornuftigt at bruge sine penge på tequila shots kl. 5 om morgenen i en kæmpe vælter på Indre Nørrebro?). Men om 2 måneder tager jeg et halvt år på udveksling til Australien, og der skal jeg have et nyt kamera – overtræk eller ej. Der findes måske nogen, der har fortjent at vinde kameraet mere end mig, eller som har mere forstand på dets tekniske kunnen. Men jeg lover, at ingen vil blive lykkeligere eller tage flere smukke, sjove og (u)passende billeder end mig.

  Så er der bare tilbage at krydse fingre og håbe på noget godt karma min vej (fik jeg sagt, at jeg hver måned støtter truede dyrearter med 100 kr…)

 554. …fordi jeg skal til Afrika, og ved at mit gamle kamera slet ikke vil kunne gøre det rette for de fantastiske landskaber, dyr og kultur jeg skal ned og se :)

 555. jeg skal vinde kameraet, fordi jeg ikke har et ordentligt kamera og faktisk er et af mine helt store ønsker i julegave et kamera. Det er et endnu større ønske, nu hvor sneen er faldet og der er rig mulighed for at tage en masse smukke billeder. Jeg kan rigtig godt lidt at fotografere, når jeg ellers kan låne et godt kamera og det ville jeg også slippe for, hvis jeg blev den heldige vinder :)

 556. Jeg SKAL vinde dette kamera fordi jeg har brug for et nyt kamera. Jeg havde et digital kamera engang med det er desværre gået i stykker og har lige siden det taget billeder med min telefon. Det er der selvfølgeligt ikke noget galt med, men billeder fra et kamera er bare bedre i kvaliteten. Samtidig kunne det bare være super fedt at få sådan et foræret lige inden jul så man kan tage nogle gode billeder i denne tid. Derudover ville det være et lyspunkt i en tid hvor jeg skal færdiggøre min bachelor opgave. :D :)
  Håber virkelig jeg vinder. God Jul :)

 557. Jeg synes jeg skal vinde af den simple årsag at jeg ikke ejer et kamera. Dette ville være intet mindre end perfekt til at dokumentere og forevige både jul i familiens tegn og et fantastisk nytår! Jeg elsker at tage billeder, men det er ikke helt det samme på en telefon som med et kamera.

  Krydser fingre!

 558. Nøj, en lækker konkurrence!
  Et nyt kamera er lige hvad jeg går og mangler. Jeg har længe ledt efter et nyt, men jeg har bare altid været i tvivl om hvilket kamera passer bedst til mig – med andre ord: jeg kan slet ikke vælge :)
  Det ville være SÅ dejligt at vinde så man kunne dokumentere vintermånederne på ordentlig vis :))

 559. Det ville da være den bedste julegave at vinde sådan et kamera.
  Jeg må indrømme at jeg hader at skrive hvorfor lige netop jeg skal vinde det, da der sikkert er flere som ville fortjene det mere…
  Men jeg må indrømme at jeg elsker at tage billeder, med et ORDENLIGT kamera. Jeg har selv et spejlrefleks kamera, og jeg elsker virkelig at gå en tur og tage billeder af detaljer og alverdens ting. Elsker at bruge tid på det og det er en stort passion for mig.
  Men det er bare ofte at jeg ikke har mit spejlrefleks kamera på mig, da det er så stort at bære med sig rundt. Jeg er bange for at ødelægge det eller det bliver stjålet, fordi det er ikke ligetil at “skjule” det – derfor ville det jo være perfekt med sådan et sødt og lækkert kamera som er ligetil at bære rundt på OG som er af skide god kvalitet!
  Tror egentlig bare det er det som jeg vil sige :-)
  Knus Julie Mortensen :-))

 560. I forvejen er jeg indehaver af et fantastisk nikon, som jeg sætter stor pris på. Grundet dette ville det være i overkanten at have dette, og jeg vil dermed give dette lod i konkurrencen på vegne af min søster, der skal ud og rejse. Noget dette kamera – som jeg i øvrigt har hørt godt om i forvejen – ville være perfekt til.

 561. Jeg skal vinde det fordi jeg stadig mangler den perfekte gave til min lillesøster, da hun ønsker sig et kamera mere end noget andet ville det her være såå perfekt. Hun rejser ud og oplever verden i 4 måneder og hun skal kunne forevige det så jeg kan deltage i minderne :D

  Det ville være det største at se hendes ansigt når hun åbner gaven.

 562. Super god konkurrence, som jeg bare skal deltage i!

  Jeg vil gerne vinde kameraet, fordi jeg aldrig har ejet et spejlrefleks kamera, og jeg er super fascineret af hvad det kan. Mit eget skod-digitalkamera (Canon Ixus) tager sådan nogle “flade” billeder – jeg vil virkelig gerne lære at tage bedre billeder, og kunne forestille mig, at det er meget sjovere med et kamera som det her fra Nikon. Det kunne åbne en hel ny verden for mig…

  Mvh. Sofie

 563. Lækkert. Jeg skal vinde fordi, jeg har den dejligste familie, de bedste venner og rejser meget – så sikke nogle flotte billeder jeg kunne tage :)

 564. Jeg vil virkelig gerne vinde det her kamera, havde jeg pengene gik jeg ud og købte et, men da jeg går i 3.g og stadig ikke får su er penge ikke noget jeg har meget af. Jeg vil så gerne have et kamera af god kvalitet, men jeg vil heller ikke ønske mig et, for syntes det er for meget at bede om i jule- eller fødselsdagsgave.

  Fed konkurrence, og du har en virkelig fed blog :)

 565. Min veninde og jeg skal 3 måneder til Asien i foråret. Lige nu har jeg desværre ikke råd til dette kamera (har haft et godt øje til det, siden det kom frem), og det vil være med min største fornøjelse at forevige vores (helt sikre) uforglemmelige rejse med netop dette kamera. Jeg elsker at tage billeder, og ser helst også kvaliteten er i top (hvilket dette kan klare)
  Gud, jeg håber jeg er heldig! :)

 566. Lækker konkurrence!
  Går meget op i at fotografere, lege med indstillinger såsom blænde og lukktid, men på det seneste har jeg ikke fået fotograferet så meget.. Mit kæmpe Nikon spejlrefleks er såå tungt, så man er næsten garanteret hold i nakken, hvis man slæber det med på tur – derfor ender det ofte med at blive hjemme.

  Mit lille kamera er gået i stykker, og derfor ville det være fantastisk, hvis jeg kunne få fingrene i Nikons smarte lille kamera, så jeg kan fortsætte med at tage fede billeder og lave fotoprojekter, uanset hvor jeg er – og samtidig skåne nakke og skuldre lidt :)

 567. Det kunne være så skønt at starte et helt nyt år med en ny ven til at indfange alle de uforglemmelige oplevelser. Jeg har endelig fundet ud af, at jeg vil til at satse mere professionelt på fotografering og forevigelse af glædesmomenter. Dertil får jeg brug for en ny og kompakt ven, som kan nogenlunde det samme som de store spejlreflekskameraer, men som er nemmere at have med, og kan hives frem på 0,5, når drømmemotivet opstår :-)

 568. Det står øverste på mine ønskeseddel :) Jeg elsker at tage billeder og blive inspireret af andres billeder. Der er mange forskellige perspektiver på verden, hvilket billeder kan være med til at belyse. Hvis jeg vinder dette kamera, vil du hjælpe mig til at visualisere mit syn på verden, hvilke detaljer jeg fokusere på og hvad jeg lader mig inspirere af – Som du kan inspirere mig, kan jeg måske inspirere andre. :)

 569. Jeg mangler virkelig et kompakt kamera. Jeg tager utrolig mange billeder og render altid rundt med mit spejlrefleks, hvilket er meget upraktisk. Jeg har en stor drøm om at blive fotograf, og er derfor startet som frivillig fotograf for Ungdommens Røde Kors, hvor jeg samtidig kan hjælpe organisationen. Det kunne være nemt altid at have et lille kamera med, når jeg skal tage billeder for dem.
  Krydser fingre!
  Fantastisk blog :)

 570. Fordi at jeg så kan tage en masse fantastiske billeder til næste år, som jeg tilbringer i USA som udvekslingsstudent.

  Mega lækker giveaway!!

 571. Jeg ville elske at modtage dette kamera, da jeg ikke selv ejer et. Jeg elsker at tage billeder, men indtil videre må jeg bare nøjes med min telefon. Det er den smukkeste tid på året til at tage billeder på med alt den flotte sne og dejlige julestemning.

 572. Jeg skal afsted til Indien til februar og vil ønske at jeg kunne forevige denne fantastiske rejse med andet end erindringer.

 573. Jeg skal i praktik i Cape Town, og i den forbindelse vil det virkelig være lækkert med et solidt kamera. Det bliver uden tvivl en stor oplevelse, og det vil jeg gerne forevige i form af flotte billeder. Jeg ejer ikke et ordentlig kamera, så det kunne være det fedeste at hive lækre kamera op af tasken, når jeg møder noget smukt og anderledes på min vej.

 574. Jeg ville elske at eje dette kamera. Jeg tager rigtig mange billeder af mine nærmeste, min hund, naturen etc. Dette kamera ville gøre min hobby SÅ meget sjovere. :)

 575. Jeg syntes at jeg skal vinde fordi jeg ikke har et godt kamera, selvom jeg elsker at tage billeder.
  Også måske fordi jeg netop har modtaget en regning på 13.000 kr fra Codan på en skade jeg lavede på en bil tilbage i oktober, vrææl!

  Så jeg kunne virkelig godt bruge lidt opmuntring :-)

 576. Har intet kamera overhovedet, ikke engang min gamle nokia kan man tage billeder med, sådan en lille sag ville være lige noget for mig!

 577. Jeg vil sindssygt gerne vinde det her kamera fordi jeg rejser på min drømme storby tur om en måned til New York.
  Som studerende på SU er det ikke lige lækkert foto-udstyr som der er flest penge til, og derfor ville denne lækre baby passe perfekt ned i min håndtaske som skal med rundt på NY.
  Er sikker på at byen fortjener bedre end de billeder som min iPhone kan levere..
  SÅ vil krydse mine fingre noget så gevaldigt for at denne kan blive min nye rejsebuddy :)

 578. Super lækker konkurrence !! :)

  Jeg skal vinde kameraet, fordi jeg længe har gået og savlet over det, men desværre ikke har haft pengene til at købe det. Derudover ville det passe perfekt at få det, da jeg rejser til Nepal til januar i 2 måneder og hvad ville være bedre til at forevige, alle de forhåbentlig fede oplevelser jeg skal have en det her lille kamera. Det ville jo passe perfekt ned i lommen på den meget store rygsæk jeg skal have med. Det ville også hjælpe mig med at huske alle dem derhjemme, hvis jeg inden jeg tog afsted kunne tage nogle lækre billeder af familie og venner. Så er de ikke helt lige så langt væk :) Jeg krydser alt, der krydses kan.

 579. Hej :-)
  Hvor er det super lækkert med en så fed præmie!
  Det kamera er godt nok noget af det smarteste jeg har set længe!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde den super fixe lille sag, da jeg inden længe (det føles som en evighed) er færdig med gymnasiet og efter dette skal rejse rundt i henholdsvis USA, New Zeeland og på Safari i Kenya. Jeg har sparet sammen til dette siden jeg var 15 år gammel – og når jeg rejser har jeg planer om at oprette en blog, så mine venner og familie kan følge med – samt se alle de smukke ting, jeg finder på min vej.
  Min familie og søde venner fortjener selvfølgelig at se nogle fantastiske billeder – og det vil være super smart at kunne have sådan et med mig til dette fremfor “den store kasse” ;-)

  Rigtig glædelig jul! :-)

 580. Lige nu er jeg på efterskole. Indtil videre er det der absolut fedeste år i mit liv! Jeg er meget sammen med 4 andre piger, og vi kan rigtig godt lide at tage billeder, for at minde os dette vidunderlige år. Lige nu er det dog kun én af os 5 der tager billeder, så det ville være virkelig fedt, at få sådan et lækkert kamera forærende, så jeg kan få taget en masse fede fede billeder! :-)

 581. Nøøøj!
  Jeg kunne godt bruge så lækkert et kamera, fordi jeg snart tager på højskole i et halvt år. èngangskameraer har gjort det langt hen ad vejen for mig, men vil gerne have foreviget den oplevelse i lidt bedre kvalitet – forestiller jeg mig :) Desuden er jeg ikke så god til at bruge et for stort og kompliceret kamera, men værdsætter stadig forskellige funktioner og høj billedkvalitet.
  Glædelig jul.

 582. Åh lækker konkurrence!
  – jeg skal vinde fordi mit spejlreflekskamera blev stjålet for 2 uger siden, og jeg har desværre ikke råd til et nyt, eftersom pengene skal bruges på julegaver og julehygge! øv.

 583. Fordi jeg snart rejser til Kina i en måned og derfor mangler jeg et fedt kamera, så jeg kan få mine oplevelser på billede :-)

 584. Årgh det kunne være lækkert, mit gamle kamera går i hak konstant, så man kan aldrig fange det perfekte øjeblik.. Og en iPhone tager altså ikke så fantastiske billeder.. :-)

 585. Hej Emily

  Hvor har du bare en skøn blog! Jeg synes, jeg fortjener at vinde dette fantastiske kamera, da jeg selv er nyopstartet blogger og i øjeblikket kun har min iphone til at tage billeder med, og vi ved jo alle at kvaliteten ikke altid er den bedste. ;)
  Jeg håber virkelig, jeg vinder, har i hvert fald tænkt mig at krydse fingre, tæer, arme og ben! :)

 586. Det er en konkurrence sendt fra himlen (Hvis jeg vinder selvfølgelig hihi). Det virker som en vild kvalitet, hvis de overstående billeder ikke er redigeret, man får jo bare virkelig lyst til at klappe Penny på panden, den ser så dejlig blød ud :)

  Jeg synes det er lidt svært at finde på en værdig tekst, da jeg er sikker på at alle dine læsere har en rigtig god og speciel grund til, at ville forevige et minde med deres kære.

  Derfor vil jeg prøve at tale til dit bloggerhjerte ;) Sagen er nemlig den, at jeg selv lige er startet op med en blog. Den største grund til bloggen, er at jeg skal til LA i januar og arbejde en halvt år i forbindelse med min studie. Jeg skal arbejde med hjemløse og tror det bliver mit livs oplevelse.

  Efter jeg blandt andet har fulgt din blogguide, er jeg gået i gang med bloggen. Dette er min prøveperiode, inden jeg går i luften direkte fra “over there”. Allerede nu kan jeg dog se, at mit gamle Sony Dc9 ikke er blog værdigt. DERFOR hvis jeg vinder, skal jeg love at tage nogle fede og inspirerende billeder, som vil løfte min blog kvalitetsmæssigt. Derved kan den forhåbentlig trække flere nysgerrige læsere til, og hvem ved, måske du endda tjekker ind på den en dag? ;)

 587. Elsker at tage billeder, så jeg ville da ikke have noget i mod at vinde sådan et lækkert kamera :)

 588. På min bryllupsrejse i Thailand i juli kørte to mænd ind i mig på deres motorcykel og stjal min taske, hvori mit gamle kamera lå. Det var desværre ikke forsikret og siden da, har jeg ønsket mig et nyt. Jeg fylder 30 her i december og dette Nikon-kamera ville være den skønneste gave at få!

 589. Hold op en lækker konkurrence!

  Jeg krydser arme og ben for at jeg kunne blive den heldige vinder, da jeg aldrig har ejet at kamera, og indtil nu har taget billeder på min gamle telefon – da den for et par uger siden mistede livet (da min hvalp så den som bidelegetøj), mistede jeg også alle billeder, ØV.

  Derfor håber jeg at kameraet kommer hjem og bo hos mig, så jeg kan tage nogen nye flotte billeder :-)

 590. Jeg har faktisk lidt det samme problem som du beskriver, jeg vil gerne have mit kamera med overalt, men flere af mine taskers hanke har måtte lade livet, da mit andet og elskede kamera simpelthen vejer lidt for meget til at slæbe rundt på, derfor ville det være super super lækkert med et lille fikst og fint kamera som dette, så jeg kan forevige mest muligt! :D
  Super lækker konkurrence forresten, og god jul til dig xx

 591. Fordi jeg kun har et stort srl kamera, og det er så besværligt at slæbe rundt på, når man skal tage billeder i farten eller fange nogle bestemte øjeblikke, så det kunne være rart med et mindre kamera, men med en god kvalitet!

 592. Jeg har termin om 10 dage og har ikke noget kamera, kun det dårlige, som er i min mobil, derfor ville det være suverænt at vinde, så vi kan tage gode fotos af den lille fyr, når han kommer!

  Håber, jeg er så heldig at vinde, det er en virkelig fed give away!

 593. Med 3 børn og intet kamera håber jeg at være kandidat til at vinde – jeg har evig dårlig samvittighed over ikke at have gode foto af dem, men kun dårlige grynede fotos taget med mobil telefon.

 594. Åh, den perfekte konkurrence til mig! Jeg har et digitalkamera, som jeg fik i julegave i 2008 af min mor og far. Jeg var rigtig glad for det i de første to år, men billedkvaliteten er virkelig dårlig. Da jeg blev student i sommer blev der taget rigtig mange billeder – problemet er bare, at man ikke kan genkende mig eller nogle af mine familiemedlemmer fordi alle ansigterne ligner hinanden. Så nu ønsker jeg mig brændende et nyt kamera, så jeg kan tage nogle fantastiske, mindeværdige billeder til min mors 50 års fødselsdag i marts :-)

  Nu vil jeg ønske alle en god jul og være taknemmelig for muligheden for at være med i så dejlig en konkurrence.
  Knus

 595. Min familie og jeg skal til USA næste år, og skal i den forbindelse have et bedre kamera med end det vi har i forvejen – tror mit mobilkamera er bedre end det nuværende. Helt håbløst :D
  Og så ville det jo bare være den fedeste gave at overraske mine forældre med, så slipper de for at tænke på den udgiftpost!

 596. Lækkert kamera. Ville nyde at skyde skønne fotos i naturen med en lettere kamera og ikke bare med mobilen

 597. Jeg er på udveksling i kolde Canada og mit kamera har bøjet sig for kulden, så jeg har enormt meget brug for et nyt og lækkert kamera som dette!
  Og et kamera som er så lille og fiks som dette her vil uden tvivl blive slæbt med ud på vandreture og ski-ture, modsat mit gamle store og tunge kamera.

 598. Jeg vil gerne give min forældre et kamera i julegave, men tror ikke SU’en strækker til et der er så fint og godt. Derfor ville jeg blive så glad, hvis jeg vandt :-)
  Stort juleknus

 599. Jeg venter vores første barn til februar, og vil SÅ gerne have et godt kamera til at tage fine billeder af poden. Skrækscenarier med familiemedlemmer, der står med mobilkameraer og siger til familiens andre små: “Smil! Kig herover! SMIL!” mens autofokus laaangsomt tuner ind på den forvirrede lille bebs, har fået mig til at ønske mig et kamera, der meget hurtigt får autofokus overstået, så man kan nå at tage de fine fotos mens øjeblikket er der. Og det kan Nikons nye nemlig!

 600. Jeg skal vinde kameraet fordi jeg har brug for det! :) Har ikke haft en kamera i snart 3 år, da jeg ikke har haft råd til en smart spejlrefleks og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.
  Det ville være fantastisk at vinde et kamera, da jeg om 6 måneder vender snuden mod Australien, hvor jeg skal være i 7 måneder og arbejde/rejse. Regner med at få rig mulighed for at afprøve kameraet på turen!

 601. Min motivation for at deltage er, at jeg skal rejse til Mellemamerika i 3 mdr. til januar, hvor jeg netop står og ønsker mig et lille og godt kamera.
  Jeg skal ikke have meget med, og derfor ville dette kamera være en perfekt løsning til et kamera, som ikke fylder så meget men samtidig tager gode billeder!

 602. Jeg er i gang med jagten på en fotograf-elevplads.
  Desværre er pengene små og det kamera jeg pt har er gået på halv.

  Så hjælp mig ! Hjælp mig med at få lavet en god portfolio som jeg kan vise min kommende elevplads hvor meget talent jeg har!

 603. Fordi at mine forældre godt kan lide at tage billeder af lidt af hvert, deres kamera er dog ret gammelt så jeg ville give det til dem i julegave hvis jeg vandt :) God Jul!