Friskpresset juice for begyndere

Jeg har lige fået denne her fine bogbandit af Louise Lorang ind ad døren og kan slet ikke vente med at afprøve de lækre juiceopskrifter den er fuld af. MEN… Nogen har ikke gidet at pakke mine køkkenflyttekasser ud (eller særligt mange af de andre for den sags skyld, host host). Så nogen kan ikke få friskpresset juice, før de får fingeren ud ;)

Det må de jo så tage at få snart. I weekenden blev der sagt! Basta!

Pssst… tag med på ‘Juice-tur’ i dette indlæg fra sidste år. 6 opskrifter til en hel dag kun med lækker juice. En rar, lille pause for maven og en nem og overskuelig ‘mini-detox’.

Men spøg og flyttekasseudpakningsdovenskab til side, så er det min juicer og min blender, jeg savner mest af alt det, der stadig står i flyttekasser (og det er altså en del). Holder sådan af at starte dagen med en smoothie og presser gerne frisk juice flere gange om ugen, så begynder så småt at få abstinenser.

Og det har vist sig at være dyrt. Har købt juice og smoothies ude en del gange den seneste uge og det er godt nok en kostbar affære.

Ps. Min yndlingssmoothie-skål og min grønne favoritjuice.

Så nu er jeg topmotiveret til at få pakket de flyttekasser ud. I alle tilfælde dem med køkkenting…

Er til mit forsvar flyttet ind i et (næsten) fuldt udstyret køkken. Det er bare som om der er forskel på hvad piger og drenge synes er essentielt køkkengear.

En lille opskrift til jer. Håber I kan tyde hvad der står. Ellers er mængderne her: 2 appelsiner, 1 lime, 1 citron, 2 søde æbler, 15-20 g frisk ingefær.

Den glæder jeg mig selv til at lave i weekenden :)

(Visited 1.917 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Mmh, lækkert!

  Hvordan gør du, når du juicer? Laver du til én gang, eller presser du til flere dage af gangen? Og hvis det – hvordan opbevarer du så?
  Begik den store ‘fejl’ at købe en juicer sidste år, som var sjov i 14 dage indtil jeg fandt ud af hvor meget rengøring og værk der var i det, og så røg den i skabet igen. Men jeg vil så gerne bruge den, så jeg mangler tips, haha! (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Kære Lisbeth, hvis jeg skulle komme med et råd, så ville det være at gøre juicemaskinen ren med det samme og ikke lade den stå – heller ikke bare en halv time. Så kan man nemlig næsten nøjes med at skylle og lade delene lufttørre på køkkenbordet. God juicening :-)

  2. Hjemme ved os er reglen, at maskinerne skal gøres ren før man må nyde det, der lige er blevet lavet..:) Så har man i det mindset udsigt til noget godt..:)