I glas og ramme

ALL FRAMED AND UP

Det plejer egentlig at være det sidste, jeg får gjort, når jeg er flyttet. Men i denne omgang er (nogle af) billederne kommet op, før alt muligt andet er sket på indretningsfronten. Og det er altså rart og kan varmt anbefales. Det hele ser lidt mere færdigt og indrettet ud og føles ligeså. At det er sket så hurtigt, er også takket være en sambo, der er yderst ferm med et slagbor, må jeg hellere lige huske at nævne ;)

ENGLISH RECAP: Thanks to my handyman boyfriend (yup, trying to collect some points here) a lot of our pictures went up on the wall last week. And even though we’re not finished decorating at all, this really makes it feel put together and like home.

En del af billederne er gamle kendinge, som eksempelvis Wolfgang Tillmans-plakaten, der tidligere boede i mit køkken (husk at kigge på datoen, hvis I klikker på linket ;)), men pynter over vores Auping-seng.

Ligesom det smukke All the Way to Paris-tryk, der førhen var en del af min gallerivæg (se den i min bog her og i baggrunden i dette indlæg), men nu komplementerer ‘junglen’ i vores stue.

Men der er også et par nye drenge i klassen. Bl.a. denne smukke fotoplakat som min kæreste og jeg købte efter at have set Richard Mosse-udstillingen på Louisiana i foråret.

Og denne hyggelige sag, som jeg så på gaden i Wien sidste år og besluttede at jeg måtte eje. Det lykkedes heldigvis at støve kilden op, mens jeg var der og jeg blev tilmed inviteret på kaffe på den konto. Lidt rart at der følger sådanne fine rejseminder med det, man har hængende på væggen :)

Denne plakat med guldtryk hang tidligere over min seng, men har nu fået lov at pynte over baren mellem køkkenet og gangen. Det var simpelthen til for megen morskab for vittige typer, at den hang over sengen tsk tsk…

Mosse-plakaten har jeg fået fuldklæbet, lamineret og indrammet hos Stelling i Kirkestræde, som jeg også tidligere har brugt til indramning. De er simpelthen så søde og dygtige. Jeg valgte laminering fremfor glas, slet og ret fordi jeg syntes, det andet blev for dyrt. Men jeg er så vild med resultatet, der er mere mat og ‘blødt’ at se på end glas, at jeg nu er glad for, at jeg var lidt sparsommelig, når det tilmed blev flottere på den konto.

 

(Visited 7.733 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

37 Kommentarer

 1. Hvoe ser det lækkert ud..:) Jeg har lige fået besked om, at min nye sofa kommer i denne uge, så kan jeg også ENDELIG komme igang med at finde ud af, hvor alle billederne passer ind henne..:)

  1. Åh hvor dejligt. Ja, det er rart at have de store linjer på plads inden man begynder at gå i krig med at hænge billeder op. Trods alt ;) God fornøjelse med det. Klem Emily

 2. For dulen hvor er allesammen god stil. Jeg har især forelsket mig i den nye primært pinke plakat. Det er så smukt

 3. Hvad ente du så med at betale for indramning af Mosse? Jeg købte ikke ramme til min, da jeg også synes, at det var for dyrt :-) Det ser så flot ud! Min hænger bare i en clips nemlig!

  1. Jeg fik plakaten af min kæreste for nogle måneder siden, og vil rigtig gerne have det op og hænge snart. Så jeg kunne også godt tænke mig at vide, hvad du gav for indramningen? Det er simpelthen sådan et smukt billede!

   1. Hej Clara

    Du må undskyld at jeg skriver her!

    Kunne du fristes til at sælge din plakat? Vil gerne give en god pris for den :-)

    Skriv evt på 27 57 82 20.

    God aften

    Vh Amalie

  2. Det er nemlig en lidt kostbar sag sådan noget. Har lige fundet kvitteringen og prisen var følgende (så kan man jo evt. vælge lamineringen fra): klæb 300 kr., laminering 250 kr. og ramme 521 kr. Skulle jeg have den rammet ind med glas var det blevet over 1500 kr. og det syntes jeg var lige dyrt nok. Er så glad for lamineringsløsningen :)

  3. Hej Camilla

   Du må undskyld at jeg skriver her!

   Kunne du fristes til at sælge din plakat? Vil gerne give en god pris for den :-)

   Skriv evt på 27 57 82 20.

   God aften

   Vh Amalie

  1. Ja ELSKER den også :) Av, ved det ikke. Tænker ikke lige umiddelbart at det er det letteste, men måske du kan være heldig hvis du søger på Vienna Design Week poster 2014 :) Knus

 4. Jeg har lidt forelsket mig i Aupings senge… Meeeen de koster jo en del. Så jeg tænkte jeg lige ville forhøre mig hos dig, da jeg kan se du har købt seng hos dem to gange. Hvilken madrastype og hårdhed har du?

  1. Bedste senge! Jamen en del af madrassen er den samme + topmadras, det er bare stellet der er nyt :) Jeg har Cresto i Firm og sover SÅ dejligt i den :) Klem Emily

  1. Haha… Nemlig! Det var sjovt nok min kæreste, der valgte den, men jeg er vild med det valg ;)

 5. Hej Emily. Tak for en dejlig blog! Må jeg spørge, hvor meget du gav for at få Richard Mosse-plakaten fuldklæbet, lamineret og indrammet hos Stelling? Jeg har nemlig samme Mosse-plakat liggende herhjemme, men har ikke fået taget mig sammen til at få den sat i ramme, da det jo normalt er en bekostelig affære. Mange hilsner fra Ida

 6. Hvor er jeg forelsket i din Mosse-plakat! Nu spørger jeg nok dumt, men hvor støver man sådan en op henne? :-)

 7. Hej Emily,

  Det er simpelthen så flot det fotografi af Richard Mosse. Jeg har det selv, og vil også rigtig gerne have mit indrammet. Må jeg spørge hvor meget du har givet for den indramning, du har valgt :)? Synes nemlig det er en ret fin løsning – nogengange kan det nemlig godt komme til at se lidt billigt ud med glasramme :)

  De bedste hilsner,

  Lisa

 8. nej hvor ser de alle sammen fine ud! må man spørge, hvor er dine rammer købt henne?

 9. Hej Emily.

  Jeg er ligesom alle andre forelsket i din fine lyserøde plakat! Overvejer den hjem til min lille studielejlighed. Ved du hvad målene på plakaten er? :)

  Knus.

  1. Hej Sophie, av det ved jeg desværre ikke og har solgt billedet videre, så her må jeg være dig svar skyldig… Klem E

 10. Hej,

  Jeg har ledt, og ledt, og ledt efter denne plakat i et år nu..
  Har du lyst til at sælge den? :-)

 11. Skriv gerne til mig, hvis du engang ønsker at sælge din Richard Mosse plakat. Vh Anne-Lene