At tæmme manen

Skærmbillede-2015-10-06-kl.-09.43.25kerasilk

Jeg kan bedst lide mit hår langt. Og med lidt lyst i spidserne. Og da det ikke altid er nok med sol og saltvand, så snyder jeg mig til det sidste.

Mit hår kan ikke lide nogle af delene. Især det der med blegning er det ikke så pjattet med og det bliver skørt og sprødt. Og endnu mere uregerligt end det er i forvejen.

Jeg har snart skrevet mangt og meget om, hvordan jeg på bedste vis holder mit hestehår pænt og medgørligt. Og nogenlunde frit for krus. Jeg elsker mit naturlige fald og krøl, men jeg er ikke fan af den ‘glorie’ af frizz, der ofte er om mit hovede. Ej heller mine spidser, der egentlig ikke trives med længden og nemt bliver sprøde og spalter. Men for det meste af tiden holder vi fred, håret og jeg, jeg lader være med at stresse det unødigt (men skrappe sulfater, for meget vask, føntørrer og varmestyling) og det kvitterer ved at være pænt.

kerasilk4

Men jeg er stadig hele tiden på jagt efter noget, der mere varigt kan få det til at slappe af indefra og ud.

Så da Kerasilk spurgte om jeg ville prøve deres keratinbehandling, der udglatter håret indefra uden at tynge, potentielt holder i 3-5 måneder og giver kontrol uden at man skal glatte eller varmestyle hver dag, var jeg mere end interesseret.

kerasilk6

Det er en genopbyggende salonbehandling, der kun udføres af frisører, som giver en langvarig strukturændring (idet håret ‘fyldes op’ med keratin indefra) af håret (uden at skade det!) og som tilpasses den enkeltes behov. Således fik jeg en den milde version, da jeg gerne ville beholde lidt af mine fald. Behandlingen tog ca. 2 timer at lave i mit hestehår.

kerasilk2

Jeg fik lavet min behandling lige inden vi tog til Marokko, så den blev virkelig sat på en prøve. En uges sol og ikke mindst masser og atter masser af saltvand. Og mit hår artede sig. Se bare her og her. Det tog stort set ikke vand til sig og luftørrede hurtigt og pænt. Og uden krus!

Faktisk var det lige før det var for glat og medgørligt lige i starten ;) En meget kærkommen forandring. Her halvanden måned efter kan jeg stadig mærke effekten af behandlingen omend den selvfølgelig har fortaget sig lidt. Så jeg planlægger ‘en genopfyldning’ en gang i starten af det nye år.

kerasilk2

Jeg har holdt resultatet ved lige med Kerasilk Control Serien. Læs mere om Kerasilk her.

OBS! Da det er en behandling der virkelig tæmmer håret og gør det mere ‘sleek’ og ‘mættet’ er den virkelig god til os med meget kraftigt hår og krus og krøl, mens Kerasilk har andre salonbehandlinger, der er bedre egnet til dem med eksempelvis tyndt og fint hår. Find din nærmeste salon her.

Ps. Vores billeder hænger altså ikke pilskævt. ‘Fotografen’ havde blot en lille smule tømmermænd ovenpå en skæg julefrokost i går ;)

kerasilk5

(Visited 3.714 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

  1. Det er det heller ikke nødvendigvis :) Men (nogle) sulfater kan virke meget udtørrende på hår og hovedbund, så hvis man har kruset/tørt hår og/eller irriteret hovedbund, så kan det være et hit at bruge en shampoo uden sulfat. Men hvis du er glad for den du bruger nu, så er der intet galt i at forsætte med den. Hår er så individuelt, så det gælder om at finde det der virker for en selv :) Klem Emily

 1. Det er altså prisen jeg forøger at spørge om, men teksten forsvinder åbenbart hele tiden

  1. Ih din stakkel, ser ud som om den har drillet, ævs! Behandlingen koster ca. 2000 kr. men det kan være forskelligt fra sted til sted, så ring evt. til din nærmeste salon, der tilbyder behandlingen (link til disse oppe i indlægget) og hør dem ad :) Klem Emily

 2. Hejsa.

  Fedt med dette indlæg tak.

  Jeg vil også gerne vide prisen på denne kur + hvor du fik behandlingen? Kan ikke lige overskue deres hjemmeside som du har linket til.

  1. Hej Marianne,
   Selv tak, jeg er også selv så nysgerrig på den slags ‘blivende’ hårkure :)
   Jeg fik det lavet på Kerasilks ‘hovedkontor’ af deres egne frisører (dem der uddanner frisørerne rundt omkring i behandlingen), men der kan man vist desværre ikke tage hen som privatperson.
   Men kan godt forstå dig, får det nemt på samme måder med den slags sider ;)
   Hvor bor du? Så kan jeg skrive til dem og høre om nærmeste salon og pris.
   Knus
   Emily

   1. Hej Emily.

    Tusind tak for dit hurtige svar og tilbud om hjælp.

    Jeg bor Kbh. S.

    Og tusind tak fordi du vil finde ud af det for mig.

    Kh.

    1. Hej Marianne,
     Kerasilk tilbyder tre forskellige slags hårkure alt afhængig af din hårtype. Derudover findes Kerasilk Keratin behandlingen (den som Emily har fået), som er en længerevarende behandling til håndtering af krus (holder i 3-5 måneder). Kerasilks behandlinger udføres blandt andet hos Stender Kbh S, Stender Kbh K og alle Capaldi saloner i Kbh. Håber det er nogenlunde tæt på din bopæl :)

     Det er altid godt at høre din frisør hvad der passer til netop dit hår.

     Sig endelig til, hvis du har flere spørgsmål :)

     Mvh Anna (Goldwell/Kerasilk)

     1. Hej Anne.

      Tusind tak for svaret.

      Og tusind tak Emily for at være så hurtig til at svare og tilbyde hjælp.

 3. Wow, hvor er du altså bare smuk <3
  Jeg vil nødig lyde corny eller noget, men du er god på billeder! Og dit hår er smukt. Jeg kan godt forstå, du vil anbefale produktet, hvis det er med til at gøre dit hår så lækkert :)

  Tak for tippet!

  1. Tak hvor er du sød Katrine, det bliver jeg kun glad for at høre. Har bestemt ikke altid været god på billeder (tvært imod), så det er godt at høre at øvelse gør mester <3 Kram

 4. Ej det kunne være det var det jeg skulle prøve.. mit hår er så tørt i øjeblikket, og vil bare ikke modtage noget fugt synes jeg.. Samtidig så kruser det helt vildt.. Det er da hver at spørge frisøren og det ville hjælpe..

  Frejjack.blogspot.dk

 5. Hej.
  Jeg kan se på insta, at din pæne, pæne skjorte er fra zara. Men er den købt for nylig eller gammel? Jeg kan nemlig ikke finde den på zaras hjemmeside.
  Tak for hjælpen :)

 6. Uhj, det kunne måske være noget der er værd at prøve hvis det ikke er for dyrt?
  Virker det mon til hår der er meget tungt??

 7. Hej Emily. Kan du mon svare på, om den skjorte du har på, er stor eller lille i størrelsen. Har bestilt den i samme størrelse som jeg plejer, men kommer pludselig t tvivl. De kærligeste hilsner Pernille