10 ting jeg vil lave i november

10tingnovember3

Kan vi sætte farten bare en anelse ned? Syntes lige det var sommer og nu er vi ved at være i den allersidste del af året. Og selvom jeg elsker (!) jul og december, så er jeg endnu ikke helt parat til at give slip på 2016.

Derfor vil jeg nyde november i langdrag, så godt som det nu kan lade sig gøre. Jeg har masser af gode og hyggelige planer og aftaler i kalenderen, foruden to rejser, så denne måned skal nok blive helt og aldeles mindeværdig.

Og så glæder jeg mig egentlig også ‘bare’ til mørke aftener med stearinlys, tæpper, boglæsning, seriekigning (vil begynde på Divorce og så starter The Affair også snart igen), varm kakao og knas.

Ps. Tidligere månedsønskelister her.

10tingnovember

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Spise morgenmad hos Bowl Market! Smoothie (og andet) serveret smukt i en skål med toppings, bliver jeg altså ikke træt af lige foreløbig.
 2. Et smut på Louisiana bl.a. for at kigge på Daniel Richters malerier.
 3. Læse november måneds bog, Toner i natten, i læseklubben.
 4. Gæste De Ølglade Damers Klub til et eller flere af deres novemberarrangementer. De har bl.a. et arrangement i forbindelse med det amerikanske valg, fejrer den gode, gamle fadbamse m.m.
 5. Finders Keepers at finde fint dims og gode designsager. Måske til julegaver.
 6. Drikke White Russians på vintermåden. Kan ellers bedst lide syrlige drinks, men har et blødt punkt med White Russian
 7. Prøve kræfter med hot yoga. Har aldrig prøvet før og er lidt nysgerrig.
 8. Spise suppe hos Pho Hanoi, der skulle være så lækkert.
 9. Huske at give mit hår, den bedste hårkur. Det trænger gevaldigt og bliver altid lidt umuligt, når vejret skifter.
 10. Til Thailand, nærmere bestemt Phuket, i slutningen af måneden. Tip mig endelig, hvis I har gode tips til øen :)

Jeg GLÆDER mig også til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

10tingnovember2

(Visited 4.485 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

36 Kommentarer

  1. Nej, men den står inde på mit kontor som jeg deler med 3 andre søde damer :) Tror den er fra Sofakompagniet :)

  1. Hej Trine,
   Fotografiet er taget af fotograf Ditlev Rosing og kan købes på Stolenmomentsgallery.com :)

 1. Sikke en masse herlige ting du har på programmet! Kunne virkelig kun forestille mig, at hot yoga er helt perfekt nu her, men husk at drik rigeligt vand før. Og forbered dig på at svede mere, end man skulle tro var muligt ;)

  November er altså bare en herlig måned – men det siger jeg måske især, fordi det er der, jeg har fødselsdag, haha. Selv glæder jeg mig til BogForum, julefrokost, 2x fødselsdagsfejring og julelysene, der snart bliver tændt her i smukke Odense. Men før alt det smutter jeg lige en tur til Barcelona her i weekenden for at hjælpe med at repræsentere Danmark til en kæmpe frisørkonkurrence. November bliver så spændende! :D

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. For alt i verden – undgå Patong!!! Det er Phuket, når det er værst. Jeg var der én nat og blev faktisk drugged på den bar, vi var på hele aftenen… Intet gik galt, da jeg var i gode hænder, men puh det kunne være endt tragisk. Så søg væk fra de turistede steder på en lejet scooter. Sådan opleves øen bedst!
  Og så er et smut forbi Phi Phi-øerne vist et must. Der er festligt og smukt (især når man kigger de rigtige steder)!

  1. Puha det lyder ikke rart. Har selv haft en enkelt overnatning på Phuket engang (formentlig Patong) og det var bestemt heller ikke et hit, men håber det bliver en helt anden oplevelse denne gang. Klem Emily

 3. Hvor på Phuket skal I bo??

  På Kata Beach ligger Boathouse. De har en FANTASTISK udsigt ud over stranden, hvor man kan nyde solnedgangen og en af deres lækre gourmet menuer. Vi var der 2 gange i løbet af vores 14 dage i Phuket. Det er alle pengene værd. Man skal dog ikke sætte næsen op efter en bestemt vin på deres vinkort, da vi oplevede at mange af vores valg var udsolgt. Til gengæld havde de andre gode anbefalinger :)

  I Kata Beach ligger Surf House også. Og du burde næsten tage derhen og blære dig lidt med dine surfer moves :D Min kæreste og jeg prøvede det for første gang. Det var ikke meget tid på brættet jeg fik (host host), men det var sjovt og stemningen var god!

  Den gamle bydel i Phuket by har nogle MEGET Instagram venlige bygninger. Vi snakker lyserøde huse og bygninger i alskens grønne nuancer!

  Men generelt er Phuket lidt dyrere og lidt mere larmende end andre steder jeg har været i Thailand. Men det kan jo være at man kan li’ det :)
  Go’ tur :)

  1. Vi skal bo på vestkysten og lidt nordpå. På Banyan Tree hotel. Nej hvor lækkert at der er surf, det vidste jeg slet ikke, sikke en dejlig overraskelse! Og tak for alle dine gode anbefalinger <3
   Kram Emily

 4. Hot yoga er sublimt;-) føler mig lidt misundelig… prøv også yin & hatha:-) namaste! L

 5. Kære Emily
  Tusinde tak for din dejlige blog. Jeg er vild med dens æstetik og høje kvalitet.
  Husk endelig at tjekke PLINTHIT ud på Finders Keepers!
  De har lavet deres seje parasolfods-koncept til en super cool vase.
  Novemberknus herfra

 6. Det lyder som en dejlig november du går i møde :-)
  Jeg skulle selv have været på rejste til Thailand, Vietnam og Myanmar men måtte desværre aflyse den tur, da hende jeg rejser med ikke kan tåle kabinepresset i flyet i så lang tid. Til gengæld tager vi en tur til Marokko, så det glæder jeg mig meget til! :-)

  – Jeg vil få pakket de sidste ting, så jeg er klar til at flytte til Danmark når jeg kommer hjem fra Marokko i december.

  – En tur på Petit Palais som jeg ikke nåede i oktober og se de fine udstillinger

  – Spise en masse indisk mad og danse hele natten med mine venner på lørdag

  – En tur i Paris’ ældste biograf og se en (eller flere) franske nybølgefilm som de viser i øjeblikket

  – Forbi Les Pains et Les Idées og spise en pistaciesnegl..og måske en éclair :-)

  – Nyde Marokko helt vildt og forhåbentlig købe lidt flotte boligsager med hjem

  – Købe nyt objektiv til mit kamera, som jeg glæder mig vildt meget til at øve med

  1. ELSKER dine ‘returlister’ Sophie, tak for at du (også) deler og rigtig god tur til Marokko :) Kram Emily

   1. Mange tak, det er jeg glad for! Synes det er sådan en fin idé og så er det også meget sjovt at se tilbage på om man nåede alle punkterne på listen ;-)

 7. Hvor på Phuket skal du bo?
  Hvis du har mulighed for det, så besøg Khao Lak :) den hyggeligste lille by, med lækker strand, masser af søde lokale mennesker, gode restauranter (af den slags der ikke serverer wienerschnitzel og pommes frites) samt en lille fredet nationalpark hvor man kan gå gennem junglen af en lille sti og se de mest fantastiske dyr. Det tager en times tid og så ender man ved en lille uspoleret strand som man har helt for sig selv :)
  Fantastisk sted! – det ligger ca 1,5 times kørsel fra lufthavnen, men en taxa koster ingenting :)

  1. Hej Kathrine, vi skal bo nordvest på, på Banyan Tree. Tak for dejligt tip :) kram Emily

 8. Tag en vandretur op til Big Buddah statuen og besøg Wat Chalong templet. Det er klart besøg værd! Hvis du er tiæ dykning så skal du helt sikkert finde et dykkerfirma og komme ud og hilse på et par hajer og skildpadder, det er voldsomt flot at dykke ved Phi Phi øerne.
  Hvis man er til lidt lokal alkohol, kan jeg anbefale at besøge Chalong Bay romdistilleri, vi tog på drinkskursus med rundvisning og det var en rigtig hyggelig eftermiddag.

 9. Det lyder som en virkelig god liste, hvoraf jeg hugger et par stykker til inspiration :) Har du mon en ide om, hvor sofabordet er fra?

  1. Du skal være så velkommen :)
   Nej, desværre ikke, men prøver lige at se om ikke jeg kan finde ud af det. Knus

 10. Jeg bliver altid så inspireret af dine ’10 ting’. Jeg synes dog ikke altid, jeg når det. Eller rettere: Jeg får det ikke altid prioriteret :-)

  Min november byder bl.a. på “Anden” i Falconér Salen, en uge i Sydafrika, et par middagsaftaler med venner og veninder, gåture i skove og parker for at nyde min favorit-årstid, og en stor fest. Og så slutter jeg af med at blive et år ældre.

  Rigtig god tur til Thailand!

  1. Jeg når heller ikke altid det hele, men jeg når altid mere end hvis jeg slet ikke lavede en ‘ønskeliste’ :)

   Det lyder dejligt, rigtig god fornøjelse med det hele og tillykke med fødselsdagen lige om lidt <3

 11. Der er jo masser af lækkert mad i Thailand, også på de mere low key steder, men hvis I vil forkæle jer selv med en lidt ekstraordinær oplevelse, vil jeg anbefale Mom Tri’s Kitchen i Kata. Gourmetmad på den flotteste restaurant, der hænger ud over klipperne. Efterfølgende kan man tage en drink i den fine pianobar :)

 12. Hej Emily
  Tak for dig og din blog! Jeg begyndte først at følge med for nogle måneder siden, men har været flere år tilbage for at læse dine indlæg, så føler at jeg har fulgt med fra starten ;) Jeg læser mange forskellige blogs og din er klart blandt favoritterne.

  Dine lister er SÅ hyggelige og en virkelig god inspiration! Denne måned for mig går med at skrive 9. semester projekt samtidig med fuldtidspraktik. Får dog også tid til firmajulefrokost, vendindejulefrokost, en weekend i Århus, en weekend i København og en masse gåture i sneen, som nu daler her i Aalborg.

  Varme knus fra det kolde Nord :)

  1. Hej Malene, og tak lige tilbage for den søde, søde kommentar. Så hyggeligt at du er glad for at læse med og at du bliver inspireret af listerne :) Pøj pøj med projekt og praktik. Kram Emily