I’m hiring

Jeg søger en kvik og kreativ person, der vil arbejde med mig.

Mit blogunivers vokser sig stadig større, og jeg har efterhånden brug for et par ekstra hænder i ny og næ. I særdeleshed til hjælp med video og foto. Det er nu engang svært at være både foran og bagved kameraet.

Så hvis du er vaks, selvstændig og effektiv og en ørn til at tage og redigere billeder og i særdeleshed til at filme, klippe og redigere video, så er det måske dig, jeg søger. Eget kamera/udstyr er en fordel. Jobbet er i København.

Send en lille video til emily@emilysalomon.dk, hvor du på den ene eller anden måde fortæller lidt om, hvem du er (du behøver ikke selv være med i videoen) og viser hvad du kan. Ansøgningsfristen er 7. april.

Som udgangspunkt drejer det sig om to halve dage pr. uge med mulighed for mere. Dage og tidspunkter aftales nærmere, men det er en stor fordel, hvis du er fleksibel. Løn efter aftale.

OBS! Der er lidt tvivl om ansøgningsvideoen, kan jeg forstå på mailen ;) Det er intet krav (overhovedet), at man selv er med i videoen. Idéen er at man i en lille film på maks et par minutter – og på en hyggelig, skæg eller finurlig facon – viser hvad man selv er for en (det kunne være klip fra ens dag, ens yndlingsting, en gåtur i ens favoritkvarter eller lign.) og samtidig får vist hvor awesome man er til at filme, klippe og grade :)

(Visited 8.686 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. I would love to work with you :)

  I will send you a one minute video at the end of the month that I am currently working on for an international competition, themed “My story”

  Best regards,
  Alex Tene

 2. Hvor spændende for dig at bloggen har vokset sig så stor, at du nu kan få en ansat. Tillykke :-)
  Kh Katrine

 3. Hej Emily!

  Jamen jeg kan lave en masse forskellige ting og sager til en masse forskellige medier. Hvad video angår har jeg en lille frisk 30 sekunders “reklame” jeg lavede til min gode gamle ven – som har lavet en opfindelse – men som jeg kun vil sende til dig, hvis du er oprigtigt interesseret, både af hensyn til ham og hans produkt. :)

  Du kan se hvad jeg har lavet igennem de seneste par år (og lidt til) her: http://www.grafikmekanik.dk

  Mvh.
  Bo

 4. Må jeg ikke blot sige, at det er skønt at se en blogger/en person i modeverden, som vil ansætte og betale sin medarbejder løn fremfor at søge en ulønnet praktikant/assistent/slave. Det er virkelig, virkelig god stil!
  Og dejligt for dig at din blog vokser og du kan hyre :-)

 5. Hej Emily!

  Det lyder virkelig spændende!
  Må man være studerende eller søger du en færdiguddannet?

  Kh Mathilde

  1. Studerende er så fint og egentlig oplagt i forhold til halve dage og skiftende tider. Så længe man er skrap til video :) Klem Emily

 6. Ej, super fedt job :) Det havde jeg helt klart søgt hvis jeg stadig var studerende. PS hvis du søger nogle til ad-hoc foto opgaver gad jeg godt høre mere.

  Nikoline

 7. Øv, bare man var lidt bedre til video-redigering, for tid har jeg masser af! :-)
  Håber du finder en god højre hånd!

  1. Jeg fik faktisk søgt lige i en periode, hvor jeg havde mere travlt end ventet. Så er først for alvor ved at gå ansøgninger igennem og holde samtaler nu. Du skal være velkommen til at søge, hvis du vil :)