Bryllups- & bikinibootcamp: Update

Ahem… Altså jeg vidste godt, jeg ikke havde været topartig den seneste uge. Jeg har både været helt afsindigt PMS’et og samtidig haft et par onde dage med høfeber (får det bogstaveligt talt, som om jeg har feber/influenza) takket være alle de birketræer der omkranser København. Og fik som følge deraf en kæmpe lyst til kage, kage, mere kage, is og chokolade. Troede egentlig jeg havde manøvreret ok igennem cravings og selvmedlidenhed, men ak nej.

Da jeg kiggede min telefon igennem i morges, for at lave Små ting dannede der sig imidlertid et helt andet billede: Croissant mandag, tærte fra American Pie tirsdag hjemme hos veninder, is onsdag, den lækreste kage hos Christina torsdag, lune hveder* med ret meget smør (og Nutella på halvdelen, ret skal være ret) fredag, en halv bøtte Ben & Jerry’s lørdag, kage(r) til babyshower om søndagen og så lige resten af isbøtten søndag aften. Jeg havde med andre ord ikke ligefrem fulgt mine egne kostråd. 80/20 eller 90/10 som det egentlig skulle være, var blevet 60/40…

Altså det var jo ikke lige meningen her midt i bryllupsbootcampen vel? Nå, men kan lige så godt være ærlig, for den slags uger har vi vel alle?

På plussiden så gik det mere end storartet på træningsfronten og det på trods af høfeber. Fik løbet 3 gange (om lørdagen tilmed en længere tur på 12 kilometer), var to gange til stram op i fitness og havde derudover to styrketræningspas med fokus på armene. Er blevet stærkere og bruger nu en mindre stram elastik til mine pull-ups. Yay!

Denne uge vil jeg bruge det kedeligste og bedste kneb jeg kender, til ikke at narre sig selv, når det kommer til, hvad man stopper i hovedet: Jeg skriver alt, jeg spiser ned i en lille notesbog. Det er ikke noget jeg gider gøre i længere perioder, men det er virkelig alletiders til at komme ‘back on track’ fordi man bliver (pinligt) bevidst om ens valg. Og  med 40 dage til brudekjole og kæmpe kagecravings, er det vist en meget god idé for undertegnede ;)

Hvordan går det ude hos jer?

*Er ikke hjemme på torsdag til hvedespisning, så da jeg så at Emmerys allerede havde hveder, mente jeg det var et tegn og tog forskud på glæderne ;)

(Visited 4.069 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Hmmm, der er et eller andet ved de her bryllupsbootcamp-indlæg, som stikker lidt til noget i mig. Måske er det bare orde bryllupsbootcamp. Men især det her indlæg med fokus på mad og søde sager. Mest fordi jeg synes at du ellers virker til at have et forbilledligt afslappet forhold til mad, sundhed og også søde sager. Og det her indlæg virker ikke så afslappet, og egentlig synes jeg heller ikke at det er voldsomme mængder søde sager for en uge. Og mon dog det kan ses på din krop? Og så det der med en bootcamp op til et bryllup. Hvorfor egentlig? Altså jeg kan godt forstå at du vil se pæn ud og have flot hår og makeup, men at ændre træning og kost fordi du skal giftes virker skørt på mig – Nina Q udtrykker det bedre her: https://ninaq.dk/2017/03/28/bryllupsklar/
  okay, det var virkelig bare mine tanker der blev skrevet her, jeg håber det giver lidt mening og er ikke ment som en kritik. Tror bare det er en undren. Og en udtryk for en generel træthed over udtryk som bikiniklar, bryllupsklar og andre termer i den dur møntet på kvinder udseende….

  1. Hej Laura, har du mon læst selve indlægget om kost? Altså det som dette er en update på? :) Og det første indlæg i serien? Hvor jeg netop understreger at jeg gerne vil ligne mig selv. Så der er altså ikke tale om nogen forvandling, men blot at jeg gerne vil være pæn og skarp til den dag. Jeg har altså hverken ændret kost eller træning, men deler blot hvad det er jeg gør i almindelighed (noget mange ofte har efterspurgt) :) Jeg vil bare være dér, hvor jeg er bedst tilpas i mit hylster (og min kjole), på en sund og fornuftig måde, så der er ikke noget crazy slankekur eller hokus pokus over det. Men tror nu at de fleste kan nikke genkendende til at have en form, hvor man føler sig rigtigt godt tilpas. Læs evt. et af de første indlæg, der er links til begge ovenfor :)
   Og jo, for mig er kage/is/slik hver eneste dag og flere gange om dagen altså for meget. Men det var lækkert og jeg nød det ;) Klem Emily

 2. Jeg synes netop, det var et dejligt befriende indlæg, hvor du viser, at det ikke altid er nemt at holde de gode vaner – især ikke, hvis PMS, sygdom, travlhed e.l. spøger. Og at det er ok at have den slags uger, for det vigtigste må være, at man kommer ’tilbage på hesten’ i forhold til den måde, man helst vil leve på – og har det bedst i krop og sind med :-)

  Jeg kan rigtigt godt lide de indlæg, hvor du viser mere af ‘mennesket’ Emily – forstå mig ret – som også har PMS, er sur, falder i etc. Det gør din blog meget mere menneskelig – mere af det, tak :-)

  1. Det er jeg glad for at høre Stina, det var nemlig også intentionen. Jeg kunne jo sagtens have pyntet på sandheden eller ladet være med at fortælle det ;)

   Kram og god dag til dig :)