High on love

Foto: Stephanie Swann

Jeg har haft den bedste weekend nogensinde. Og er fuldstændig høj på kærlighed, ør af lykke og glad (og træt) helt ind i knoglerne.

Nu stikker vi af på bryllupsrejse og jeg glæder mig til at koble af, kigge min mand dybt i øjnene og fordøje alle indtryk og følelser.

Der sker lidt her på bloggen i løbet af denne uge, mens der næste uge er ‘ferielukket’. Altså I kan selvfølgelig stadig gå herind, men der kommer ikke noget nyt op.

Og så GLÆDER jeg mig helt vildt til at dele masser af bryllup med jer efter vores ferie. Og måske også en lille smule i denne uge. Kan nok ikke lade være ♥

Klem
E

(Visited 8.982 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. TILLYKKE!!! Godt du har så mange veninder, som ivrigt delte fra bryllupsdagen og vi derfor kunne følge lidt med ;) Nyyyyyyyd ferien <3

 2. Stort tillykke ? Hvor så det hele bare fint og magisk ud! Kom endelig med bryllups “spam” – er det spam når det er så godt? ☺️

 3. Fantastiske billeder på insta indtil videre, glæder mig til at se flere!! Og tillykke, du SÅ smuk ud! <3

 4. KÆMPE stort og hjerteligt tillykke; du ser fuldstændig forrygende smuk og lykkelig ud <3 NYD jeres honeymoon!

 5. Kæmpe tillykke og tak for at dele så generøst ud.

  Får du brug for en feriesitter til bloggis, så sig til. Jeg har fuld forståelse både for at trække stikket og husbond-tid, så say the word :-)

 6. Stort, STORT tillykke med jeres smukke dag, og med hinanden! Det var simpelthen så smukt at følge med på IG – tusinde tak for at tage os så langt med ind. I fortjener al mulig kærlighed og en vidunderlig bryllupsrejse :)

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 7. Til lykke❤️
  I er et meget smukt par❤️
  Nyd honeymoon og glem alt omkring dig❤️

 8. Kæmpe tillykke med brylluppet. Hvor er det bare dejligt, at du endelig har fundet drømmemanden, og I nu er på vej ud på eventyr :)
  Glæder mig til at høre mere om din store dag, når tid er. Nyd din bryllupsrejse :-*

 9. Fantastisk billede! Og tillykke med brylluppet, du var virkelig smuk. Glæder mig til at høre og se mere, tak fordi I deler. Nyd bryllupsrejsen.

 10. Åh haha, jeg viste min (meget jyske) far ovenstående billede, hvorefter han udbrød: “Har han HVIDE tennisstrømper på? Og KONDISKO?!?” ? Altså, det med de hvide strømper vil jeg alligevel give min far lidt points for, at han bemærker – for jeg har haft en årelang kamp med at lære ham, at der ikke skal hvide tennisstrømper (eller andre ting i kategorien “strømper”) i sandaler. Lidt har han så måske lært? ?
  Du ser vidunderlig ud. Og fedt billede! For pokker, jeg gad godt på bryllupsrejse.. eller bare en rejse i det hele taget. Ha’ en fabelagtig tur – håber, du glemmer blog og internet fuldstændig ?

  1. Hahaha… hils din søde far! <3 Vi sidder begge her og klukler af hans søde kommentar. Mange kram E

 11. Et meget stort tillykke til jer og et helt utroligt godt billede:-)
  Spring ud i det og nyd jeres hvededage:-)

 12. Kæmpe tillykke med jeres store dag! Billederne so far er så dejlige, og det ser jo ud til at I havde den skønneste dag. Glæder mig til at høre detaljer (dem du synes skal deles, selvfølgelig!) Hav en fantastisk bryllupsrejse <3

 13. Tusinde tusinde tak sødeste piger! <3 Det er så afgjort en fornøjelse at dele med jer! Vi 'snakkes' på den anden side af bryllupsrejsen <3 Mange kram Emily