5 cocktails til din weekend

^^Blood Orange Margarita^^

Glædelig fredag!

Jeg sidder stadig og nørkler og hygger med et par længere indlæg, jeg er i gang med. Bl.a. et om skønhedsfavoritter, et om surf i Portugal og et mere personligt. Skriver til og trækker fra, researcher og tænker. Og arbejder lidt for meget med alle på én gang, hvilket ikke er effektivt. Men det kan alting måske heller ikke altid være.

Troede jeg kunne nå at poste et af dem i løbet af dagen, men min dag er blevet brudt op i mange små bidder af et møde, telefonmøder, små, forhåndenværende opgaver der gjorde sig til og lokkede, og så jeg har en dejlig damedate her i aften og kan godt se, at jeg vist ikke når nogle af de planlagte indlæg, inden klokken ringer ind til weekend. Men de kommer i næste uge i stedet. Så som et plaster på såret (og nok mest min samvittighed), så byder jeg i stedet på 5 af mine absolutte yndlinge fra cocktailarkivet. Lige til at lave i weekenden.

Jeg har valgt nogle, der lugter lidt af ferie og måske endda palmesus. Det synes jeg, vi har brug for og fortjent, her i forårsvinteren. Kom nu sol og varme! Har lyst til bare fødder og aftenture til Ismageriet. Og slut prut med vinter, halstørklædehår og følelsesløse tæer.

Så fat cocktail-shakeren, luk øjnene og leg, at I er på Bahamas eller i Tulum. Det vil jeg i alle tilfælde gøre.

Skål og rigtig glædelig weekend ♥

^^Rum Runner (ekstra god Dark n’ Stormy)^^

^^Mai Tai^^

^^Pomegranate Spritz^^

^^Ginger Ale Passion^^

(Visited 5.429 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Jææææs- det er da LIGE præcis det vi har brug for idag. Forrygende fint drinks-opsamlingsheat, har været en laaang uge. Og kold. Vig bort russer-kulde?Tak for inspirationen, vil fluks angribe barskabet!?
    Rigtig go’ weekend?

    1. Dem købte jeg i Irma i sin tid, men ved ikke om de stadig har dem. Så gode ellers! Kram Emily

  2. Uha, de ser gode og eksotiske ud! :) Drikker dog ikke alkohol, men de kan måske også gøres alkoholfrie, hvis man tænker lidt ud af boksen :) God weekend!

  3. Hej Emily. Kan du lokkes engang i fremtiden til at poste cocktail-opskrifter uden alkohol? Jeg trænger sådan til lidt inspiration. Jeg er gravid – over halvvejs med en pæn stor dunk og midt i et større renoveringsprojekt. Og jeg synes det kunne være super lækkert at bikse en lækker og alkohol-fri drink sammen en fredag aften – og dine opskrifter er jo sindsygt lækre men fyfy for mig lige nu og et godt stykke tid fremover. Så jeg ville være lykkelig og håber det måske er noget, du vil overveje :-) Rigtig dejlig week til dig.

  4. Uhh jeg glæder mig til Portugal guide! Årets surf ture skal jo til og planlægges ❤️