Weekly Wanted: Gør altanen/haven forårsklar

Nu MÅ det komme ikke? Foråret. Eller måske det bare bliver sommer sådan lige vupti? Uanset hvad så KRIBLER det i fingrene på mig for at komme i gang med at gøre altanen grøn, klar og beboelig. Forrige år boede vi nærmest på vores altan hele sommerperioden og håber virkelig at i år bliver lige sådan.

At vi kan sidde derude med tæpper, puder, noget køligt i glasset og kigge på kartofler (det lykkedes trods alt sidste år) og blomster der gror. I år vil jeg gerne supplere med lidt mere spiseligt og så vil jeg også gerne plante blomster (ærteblomster bl.a.), der både pynter, men som man også kan skære af og tage indenfor i vaser. For slet ikke at tale om spiselige blomster selvfølgelig. Det var jeg så glad for sidste år og alle drinks, smoothiebowls og salater så, så pæne ud med blomsterpynt. Skal både have stedmoderblomster,  morgenfruer og rød skovsyre.

Har I gode have/altanplaner?

Ps. Min altan for tre år sidenforrige år og en anden have-/ altanønskeliste.

Reklamelinks:

 1. Lanterne fra IKEA
 2. Vandkande med blank finish fra AYTM
 3. Sidebord med terrazzoplade fra H. Skjalm P.
 4. Minidrivhus i ask fra Design House Stockholm
 5. Plaid med mønster fra H&M Home
 6. Tæppe fra Urban Outfitters
 7. Kurv i søgræs fra Bloomingville
 8. Håndlavet potteskjuler fra Lene Bjerre
 9. Karaffel i riflet glas fra Ferm Living
 10. Glas med mønster fra Libbey (fåes også her hos Zara Home)
 11. Mørkegrøn pude i velour fra Semi Basic
 12. Stor vase fra Broste Copenhagen
 13. Bakke med spejl fra H. Skjalm P
 14. Kop i keramik fra HK Living
 15. Håndmalet krukke fra Mimou
 16. Udekøkken/arbejdsbord fra Ellos Home
 17. Plantekasse fra Ferm Living

 

(Visited 4.764 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Årh, jeg får helt sommerfugle i maven over dine fine (tidligere) altaner og altanønsker. Det ser SÅ hyggeligt ud! Og nu kan jeg slet ikke vente med at enten finde en ny lejlighed MED altan eller købe et hus med en skøn terrasse/have. Dejlig inspiration :-)

  1. Det er jeg glad for at høre. Så skal vi bare have noget altanvejr, nå ja, og måske en altan eller have ;) God weekend. Kram E

 2. Der er ikke meget, der er bedre end altanhygge i det milde forårsvejr. Jeg håber, at du har ret i, at det MÅ være lige om hjørnet! Jeg skal helt sikkert have investeret i hængende urtepotter og smukke lanterner i år

 3. Vi er netop flyttet i lejlighed med altan, og selvom den er lille bitte, så GLÆDER jeg mig til at drikke min morgenkaffe derude i solen! Regner med at holde det simpelt med et lille cafésæt og et par altankasse, som gerne skal bugne af krydderurter og spiselige blomster. Bare udsigten til den lille oase er helt flyttehelvedet værd! :)

  Knus

 4. Fedt med inspiration, og hvor har du bare fundet mange lækre ting. Jeg har en del favoritter i blandt. Hvilket program har du brugt til at lave denne planche? Hav en fortsat god dag ?

 5. Jeg skal så sandelig også have gjort noget ved min! Den blev stort set ikke brugt sidste år, fordi vejret bare aldrig rigtig artede sig, så den er virkelig forsømt! Så det her indlæg skaber fin inspiration til, hvad der kan ske derude på de små kvadratmeter.
  Derudover vil jeg lige tippe om, at Søstrene Grene kommer med en udendørs kollektion til netop altaner og der er bestemt nogle fine prisvenlige ting imellem :)

 6. Hej Emily. Du er så fin på dine Instagram billeder. Hvor kan jeg købe de fine six ames bukser og den sorte kjole? Kan ikke finde det på webshop nemlig ? kh. Tanja

  1. Åh hvor godt :) Og bukserne burde være på Six Ames webshop, hvis ikke så kommer de snart :) Ligesom de vist også snart kan fås på Boozt og Zalando. Klem

 7. Siden sidste sommer er jeg flyttet på en landejendom, så jeg kommer til at tilbringe MEGET tid udenfor. Og min mand er “kommet til” at tilmelde os kampagnen fra Økologisk Landsforening, der hedder Mad til Bierne, så det tænker jeg, der kommer til at gå en del tid med. Vi skal nemlig have sået ikke mindre en 1000 kvm vilde blomsterfrø. Det er vel også en slags plan :-)

  1. Okay, dét er jeg altså en lillesmule misundelig på. På den gode måde forstås. Lyder som om I har den mest fantastiske blomstermark (og lidt honning måske?) i sigte. Kram E

  1. Hej Thea, jeg har simpelthen og i al min iver over ‘Den, der lever stille’, glemt at annoncere en bogklubbog for april :'( Så bogklubben tager en lillebitte pause og er så tilbage i maj. Men annoncerer maj måneds bog i næste uge. Så kan man tyvstarte lidt, hvis man vil :) Stort kram E