5 opskrifter til din weekendmorgenmad

^^Chrunchy granola med vanille og kardemomme^^

At jeg er glad for mad og morgenmad i særdeleshed er vist ikke rigtigt nogen hemmelighed eller nyhed for jer. Jeg kan vitterligt ligge og glæde mig til næste dags morgenmad, når jeg gå i seng om aftenen. Det senest år har været lidt til den kedelige side på morgenmadsfronten. Fordi baby. Så der har været ret så meget yoghurt og müsli. Det kan skam også være lækkert, men også lidt kedeligt dag ud og dag ind. Men nu er der mere tid og overskud igen, så jeg glæder mig til lidt større variation. Om ikke andet så bare i weekenden til en start.

Denne weekend planlægger jeg således, at vi skal have en eller flere af de 5 lækre banditter, jeg har listet i indlægget her.

Hvad skal I lave (eller have) i weekenden?

Jeg har to venindefødselsdage på programmet og derudover skal jeg (endelig) have taget hul på Succession på HBO. Og ellers bare hygge med drengene (vi får også en nevø på besøg, så ekstra mange drenge at hygge med) og måske endda læse lidt avis (ja, ja som om) ♥

^^Bagt morgenmad med bær og knas^^

^^Choko-orange chiagrød^^

^^Tyrkiske æg med masser af krydderurter (næsten nederst i indlægget). Også gode til frokost eller aftensmad^^

^^Havregrød deluxe^^

 

(Visited 4.033 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Genialt! Tak for inspiration. Nu glæder jeg mig allerede (endnu) mere til morgenmaden i morgen ???

  2. Succession er sååååå god! Jeg har så stor nedtur over at de ikke nåede at komme i gang med optagelserne til den nye sæson inden Covid… Glæd dig!
    På morgenmadsfronten kommer det sikkert bare til at hedde to æg over medium eller en halv fuldkorns-english muffin med røget laks – som stort set alle andre morgener. Jeg er et kæmpe morgenmadsvanedyr, medmindre jeg spiser ude.
    Og så kan det være der ryger en Bloody Mary på også i løbet af weekenden. ?

    1. Er nu et par afsnit inde og er HOOKED! Åh ja, men det lyder nu også som en morgenmad, der bare spiller. Hvis jeg kunne opdrive en decent english muffin skulle jeg også have det hver morgen. Kram og hav en god, ny uge