Nytår: Kransekage, snacks, drinks, dessert og forsæt

Hermed en lille opsamling i anledning af det (ventede!) nye år. Jeg tænker, I er andre, der også planlægger en god og festlig – omend lillebitte – nytårsaften? Sådan en med lidt ekstra godt at drikke og spise. Og definitivt en med glimmersko! Også selvom den måske mest kommer til at foregå i sofaen. Sådan er vores planer i alle tilfælde. En rar aften med et enkelt vennepar, der er i vores ‘Corona-cirkel’. Bobler og hygge og lækkerier og knas.

Det her år har på så mange planer (især det personlige, med både min mor og Kurts sygdomsforløb) været hårdt og træls. Men det har også rummet umådelige lykkestunder og nu skal det under alle omstændigheder ‘ringes ordentligt ud’. Og så skal det nye år, som allerede må være i knæ under forventningspresset haha, hilses velkomment med manér.

Så jeg har gravet lidt i arkivet og fundet gode nytårssager fra bloggen frem fra de forgangne år.

Hvad skal I lave til nytår?

Gode drikke: Drinks, cocktails og mocktails.

Snacks: Kanapéer til nytårstalen.

Bobler: Hvilken slags hvornår og hvordan.

Dessert: Pavlova-krans med eksotiske frugter.

Til midnat: Kransekagetårn.

Til dagen derpå: 10 sunde(re) opskrifter til tømmermændende.

Til det nye år: Forsæt, drømme og intentioner. Måske man kan finde inspiration i Mine nytårsforsæt for 2020. Nogle af dem er lykkedes ret så godt. Andre not so much, haha. Skal nok lave en lille status, når jeg udgiver mine forsæt for 2021 i starten af det nye år.

(Visited 4.895 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Jeg har vagter på fødegangen både nytårsaften og den første januar – altid lidt specielt at tage imod de sidste og de første børn i årene! Selvom det også lyder hyggeligt med en lille fest med god mad og glimmersko ?

 2. Lyder som en rar og festlig nytårsaften I skal have :-)
  Vi bliver også kun få, men skal have gourmet og fejre det med stads :-)
  Julen står for døren og jeg ønsker jer en glædelig jul, I fortjener ro og lykke og fremgang ovenpå sygdomsforløb og bange tanker og snart et super godt nytår :

 3. Min kæreste og jeg var inviteret til fest med 12 andre (hvilket selvsagt er aflyst nu), og vi var en af de første der modvilligt meldte afbud, fordi kun en af disse – værten – er i vores “10 mandskreds”. Det kunne vi ikke forsvare, synes vi.
  I stedet har vi sadlet om til to-mandsfest herhjemme med fire retters lækker mad fra vores favoristed aka Bistro V., hvortil vi har en 5-6 flasker vin i hvid, rød og bobler, en bunke spil og noget fyrværkeri. Så vi hopper i noget pænt tøj, og sætter en pinlig skrål-med-playliste på og får med garanti en hyggelig og festlig aften ✨?

 4. Rigtig godt, sikkert og hyggeligt nytår til jer!

  Her står nytår som sædvanlig på kæresten og jeg – og Aller vigtigst at få vores to hunde godt igennem aftenen!

  Så der er dømt 4retters take-away inkl hummer, champagne og fint tøj – og lidt højt musik der kamuflerer fyrværkeri :-)

 5. Jeg håber på et godt nytår og et endnu bedre nyt år for os alle sammen. Sidste år måtte vi aflyse en aftale med et vennepar, fordi vi havde en lille fyr på 1,5 år med 40 i feber. Vi gik i seng ved 23-tiden, tror jeg ?
  I år har vi så en lille fyr på 2,5 år plus en endnu mindre fyr på et halvt år, så vi gentager sidste års nytårsaften og går tidligt i seng. Menuen bliver børnevenlig – lasagne og jordbæris ?

 6. Spise mig en pukkel til i russiske lækkerier – for den dag fejrer jeg ikke kun nytår men også min kærestes (som er fra Rusland) fødselsdag. :-) Året får altså en meget dejlig udgang.