b-day wishes

P√• l√łrdag er det min f√łdselsdag og ovenfor er de ting jeg √łnsker mig. Har dog tyvstartet og holdt en lille f√łdselsdagsmiddag i fredags, s√• har allerede f√•et nogle af tingene :)

Plejer at holde en fest eller middag p√• min f√łdselsdag, men i √•r bliver det ‘bare’ en tur i Tivoli, da de fleste af mine venner er ude at rejse (eller til Take That koncert, tsk) og da jeg skulle finde p√• hvad jeg s√• havde allermest lyst til, s√• r√łg ‘Tivolitur med middag i Gr√łften, turpas og det hele’ ud af munden p√• mig ;) S√• selvom jeg bliver 26, er jeg vist bare et lille barn indeni og jeg gl√¶der mig til en helt anderledes f√łdselsdag uden madlavning og stress.

July 16 is my birthday and featured above is my wish list: A pretty scarf, a trip to Rome, the perfect red polish and The Selby book among other things.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

31 tanker om "b-day wishes"

 1. Det lyder til at være en god plan for dagen med Tivoli Рder er jo hyggeligt :)
  ..og sk√łnne √łnsker! Men m√• jeg ikke godt lige sp√łrge, hvad i alverden den der hunde-dims kan? Den ser mucho futuristisk ud…hihi. :D

  • Hehe… det er n√¶rmest en automatisk madsk√•l med en fjernbetjening. Man bruger den til at bel√łnne hunden p√• afstand. Et konkret eksempel kunne v√¶re, at jeg vil g√• ud at √•bne d√łren for g√¶ster, men gerne vil have at Penny venter i sin kurv. Med den kan jeg √•bne d√łren og samtidig via fjernbetjening og Manners Minder ‘give’ Penny en l√¶kker godbid for at vente p√¶nt i kurven. Og s√•dan kan man selvf√łlgelig bruge den p√• alle mulige m√•der, for at sidde p√¶nt og stille i bilen, sidde p√• et t√¶ppe v√¶k fra bordet mens man spiser og s√• selvf√łlgelig konkrete lydigheds√łvelser, som fremadsendelser m.m.

   • Smart! Tror vores ville have haft godt af s√•dan en, da han var mindre – nu er er han efterh√•nden rimelig gammel og selvvalgt d√łv..heh. :)

 2. Jeg vil også gerne have de gule Converse, men har svært ved at finde dem. Har du set dem nogle steder?

 3. Ej.. Jeg har aldrig nogen sinde m√łdt nogen, der har f√łdselsdag samme dag som mig! :D Fine √łnsker :)

 4. √Öhh..mange af de ting ku jeg ogs√• godt dr√łmme om! Lige et sp√łrgsm√•l om noget helt andet: Hvad hedder din rayban brillemodel helt pr√¶cist? S√łger efter den p√• nettet, og det er lidt et vildnis n√•r man kun kan se billeder.. -)

 5. Nu har jeg fulgt din blog i lidt tid og t√¶nkte at det var p√• tide at kommentere. :-) Dejlige √łnsker du har, h√•ber du f√•r en tur til Rom. Rom er en fantastisk by! Jeg m√• ogs√• lige sige din hun ser alt for dejlig ud! Jeg er selv en rigtig hunde elsker og har min egen lille hunde-pige derhjemme.

  • Sikke en dejlig kommentar! H√•ber virkelig ogs√• p√• en Rom tur, har aldrig v√¶ret der… Fedt at du l√¶ser med, det er v√¶rdsat :)

 6. Jamen dog, du har jo f√łdselsdag p√• √•ret bedste dag, d. 16 juli! :D Og lidt sjovt at l√¶se at b√•de Rebekka og Jeanet ogs√• har den dag, hvor er der pludseligt mange der har f√łdselsdag d. 16/7!

  Jeg har ikke selv fundet p√• nogle √łnsker endnu, er jo alligevel udenlands og f√•r ikke gaver af familien pt. har dog alligevel t√¶nkt p√• at poste √łnsker nu min mor og far l√¶ser med ha ha!

  En Tivolitur lyder rigtigt hyggeligt, det er normalt også en tradition for mig, at tage derind og jeg var der også sidste år til fredagsrock og det hele :D

 7. L√¶kre √łnsker, is√¶r John Masters h√•rprodukter kan jeg i d√©n grad anbefale. Jeg har selv citrus neroli detangleren, fik den af min mor, og mit h√•r eeeeelsker den :)

 8. Hey, der er INTET i vejen med Take That koncert. Det bliver min 6. og 7. p√• fredag og l√łrdag (samme tour vel og m√¶rke – jeg er besat – I know). Og det er et fantastisk show. Hehe :-) Men ok, n√•r man gerne vil holde f√łdselsdag, s√• er det vel lidt tr√¶ls :-)

  For √łvrigt s√• kan Converse skoene k√łbes overalt herovre. Smid mig en mail hvis du skal have et par med hjem.

  • Hehe… N√¶, intet ondt ord om Take That er bare bitter over at de spolerer mine f√łdselsdagsfestplaner ;)
   Hvor er det p√¶nt af dig, det er et tilbud jeg meget muligt gerne vil tage imod, s√• s√łdt! Ser lige om der er nogen der har opst√łvet dem til mig p√• l√łrdag og ellers modtager du en ordre :)
   Og rigtig rigtig god koncert (igen). Klem

 9. Fine √łnsker :) Jeg har f√łdselsdag n√¶ste fredag, og min omgangskreds og familie er blevet inviteret til kagefest med agnes cupcakes, franske makroner og jordb√¶rkage ;) Total sukkerfest :D Men tivoli lyder slet ikke som en d√•rlig id√© :)

 10. Tillykke…p√• l√łrdag (hvor min mor ogs√• har f√łdselsdag). Og du minder mig lige om at jeg selv skal √łnske converse til min egen dag i n√¶ste uge (- og til Cecilie: jeg synes tit at jeg har godt held til at finde de forskellige modeller i Footlocker p√• Str√łget)

 11. Jeg har ogs√• f√łdselsdag p√• l√łrdag! Bliver 22 :D Har faktisk ogs√• et crush p√• de gule Converse… H√•ber du f√•r en sjov dag i Tivoli, Emily!

  //Vicki

 12. Årh Rom. Jeg har turen går til Rom uden nogensinde at have været der. Håber virkelig det bliver næste års sommerferie.

 13. Ih jeg har f√łdselsdag i morgen, og ville da gerne have haft den sm√łrsk√•l med p√• √łnskelisten, den er bare s√• fin. Hmm, kan man mon n√• det endnu, hi hi.

  Hyggeligt med Tivoli – jeg skal selv st√• i k√łkkenet, s√• der er ikke s√• meget forlystelsessjov over det;)

 14. At du ikke skammer dig Emily. Nu er jeg jo blevet helt forelsket efter at f√• fat i et par gule converse sko, √¶j :D Det m√• v√¶re mit n√¶ste k√łb, n√•r mine gamle d√łr, hehe

 15. Gode √łnsker!
  Og tillykke, tillykke :-) H√•ber, at du havde en sk√łn dag. Lidt sent jeg er p√• den, men er lige kommet hjem fra Rom. Bestemt en by der skal bes√łges!