look of the day: silver

Outfit details: new blouse & bag + ancient heels Zara// jeans Moto (gave/gifted)

Et lille outfit fra weekenden, på vej ud at spise. Lige nu er jeg på vej til et arrangement i anledning af at Motorola lancerer en – efter sigende – mægtig fiks smartphone. Har ikke nået at få frokost, så håber der er lækker mad…

Vi er langt om længe ved at være nogenlunde på plads i den nye lejlighed, den skæbnesvangre tur i Ikea i fredags har hjulpet en del på det, så det var (næsten) det hele værd ;)

Skriv en kommentar

42 Kommentarer

 1. Inge H.

  Lækkert outfit, mega misundelig på blusen…
  Hvordan kan det egentligt være at du aldrig har skinny jeans på? :-) (du ved, den slags som er malet på)

 2. Super flot outfit! Elsker trøjen.
  Så må vi da håbe det er en god smartphone siden din iphone lige er død. Jeg ville græde som et spædbarn, hvis min baby (min iphone) ikke var i blandt os længere ;P

  xoxo Simone.

 3. Cecilie

  Det kunne være så fedt hvis du ville vise billeder (og gerne mange!) af jeres nye lejlighed! Jeg er selv lige flyttet i en dejlig lille lejlighed og det ville være lækkert med inspiration :-)

  Elsker outfittet!

  -C

 4. Ej Emily! Hvor ser du bare fantastisk god ud! Er helt enig med Louise i at du ligner LC. – Stort kompliment ;-)
  Jeg glæder mig til at se billeder fra eventet og fra din, men garanti, fantastisk hyggelige lejlighed. Tillykke med den!

 5. Lisa

  Er blusen en du har købt fornyelig eller? kan nemlig ikke finde den på zara’s hjemmeside – og vil super gerne have fingere i den!! =)
  Super flotte billeder ellers =)

 6. Lisa

  Er blusen en du har købt fornyelig eller er det længe siden? kan nemlig ikke finde den på zara’s hjemmeside og vil super gerne have fingere i den !! =)
  Super flotte billeder ellers =)
  Kiss kiss