christmas wishes

Ovenviste √łnsker jeg mig i julegave. En del er nok mest ovre i den urealistiske kategori af √łnsker, men hey man har lov at dr√łmme ikke? Og det kunne jo v√¶re at J vandt den der sindssyge Onsdags Lotto-pulje i morgen :) Tak til s√łd Kia og s√łd l√¶ser, der tippede mig om den seje border collie pude, den ligner Penny helt vildt. Selvom de h√łrer til i den mere urealistiske ende af skalaen, s√• gad jeg alts√• virkelig (virkelig!!) godt if√łre mig lyser√łde Miu Miu h√¶le og hellere end gerne sammen med oversized vaflet Isabel Marant strik. Og en af nederdelene. Og armb√•ndene. Og glimmer-boots’ne kunne ogs√• snildt g√• dertil i stedet for stilletterne. Og og og… H√•ber dem der skal give mig gaver finder balancen mellem det jeg har brug for og s√• det der f√•r mit hjerte til at banke lidt hurtigere. Heldigvis er der flere ting, der falder i begge kategorier.

My list of wishes for Christmas.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

42 tanker om "christmas wishes"

 1. Hej Emily

  Ved du hvor man kan k√łbe nederdelen fra Isabel Marant?

  På forhånd tak!

  Simone

 2. Hej Emily.

  Hvordan laver du din smarte collage, eller hvad man kalder det. Bruger du et bestemt program? Det ser nemlig super godt ud, og nu har min mor plaget mig om en √łnskeseddel i hundrede √•r, og s√• kunne man jo lige lave s√•dan en smart en til hende :)

  Mange hilsner herfra

  • Helt enig! Og det virker n√¶rmest uh√łfligt at give en √łnskeseddel kun med dyre ting ikke? S√• jeg tilstr√¶ber ogs√• at der er lidt i forskellige prisklasser :)

 3. Den der pailletnederdel er da vist også det tætteste, man kommer på perfektion. Den ryger lige en tur på min liste også!

 4. Patti Smith bogen, Mumisættet og pailletnederdel ejer jeg allerede Рog kan kun på det varmeste anbefale alle tre!!

  Til geng√¶ld har du netop gjort mig opm√¶rksom p√• verdens fineste pumps, fabelagtig nederdel og uundv√¶rligt abonnementet, som jeg simpelthen M√Ö eje……tak;-)

  Og god jul!

 5. Det ville da heller OVERHOVEDET ikke g√łre noget hvis de ting l√• under juletr√¶et hjemme ved mig. Specielt Niceville af Kathryn Stockett, hvor vil jeg dog gerne l√¶se den!

  Tjek min blog ud (den er dog rimelig ny). :)

 6. Jeg har allerede den fine Mummi kop stående hjemme hos min kæreste (: Har også skålen der matcher Рde er så fine de Mummi kopper man kan få (:

  Ellers er det nogle l√¶kre √łnsker du har – h√•ber du f√•r dem opfyldt (; Gl√¶delig jul!

  Venlig hilsen Bettina

 7. Ej hvor sjovt! Jeg kender hende på forsiden af Stella Magazine :D
  Er heeeeelt forelsket i miu miu skoene! Fantastiske!

  /Ditte

 8. Lækre, lækre sager. Er vild med armbåndet fra Mulberry. Det måtte også gerne ligge under mit juletræ :-)

 9. Hej Emily! Hvilken af John Masters olierne synes du er bedst? Vil nemlig gerne √łnske mig √©n af dem i julegave :-) Jeg har pr√łvet hans shampoo og balsam og var meget begejsret!

 10. Jeg har den mangefarvede glimmerlak fra OPI, og jeg elsker den virkelig! Den kan jeg godt forst√•, at du √łnsker dig. Glimmerst√łvlerne fra Topshop var jeg klar til at klikke hjem i sidste uge, men s√• var de udsolgt i st√łrrelse 37 :/ √łv b√łv.

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

 11. Ret fine charms, den med M√•nen, er det √©n af dem som Camille Kaasby-Wang har designet? Helt sikkert ogs√• tilf√łjet min √łnskeliste!!

 12. Jeg kan klart anbefale “Niceville”, jeg har dog l√¶st den p√• engelsk. Den er s√• fantastisk – gl√¶d dig til at l√¶se den! :-)

 13. Hej Emily!

  Niceville M√Ö du l√¶se – l√¶ste den selv for en m√•neds tid siden og er sikker p√• du vil finde den helt fantastisk! Den er s√• fin og hyggelig… :)

 14. Sikke nogle l√¶kre, l√¶kre julegave√łnsker! Hopper ogs√• med p√• vognen med de Miu Miu-h√¶le og den Isabel Marant-strik… MMM! Dejligt med lidt inspiration til os l√¶seres √łnskesedler ogs√• :)

 15. Hej Emily.

  Jeg ville lige h√łre dig om du ved hvorn√•r det er, at man kan se noget om danske bloggere p√• TLC?

  • Uh det kender jeg desv√¶rre ikke noget til… Er det et konkret program du t√¶nker p√•? :)

 16. Wiiie, jeg har en mummi-kop pr√¶cis magen til! Den er s√• fin, men dog ikke s√• dyr. Den kan du nok sagtens selv k√łbe selvom du m√•ske bliver nydt for den i julegave ;-)
  God dag.

 17. Hej Emily. Hvor har du fundet miu miu hælene? Er virkelig interesseret i at få oplyst hvor de forhandles :-)

 18. Hej Emily,

  Hvor kan man k√łbe det fine h√•rsp√¶nde i s√łlv med slangen? :-)

 19. Hej Emily,

  Du har jo været deprimeret over din hund. Jeg kan ikke lade være med at understrege, at det er en hund Рikke et menneske. Den tænker ikke på samme måde som dig og den reflekterer helt sikkert ikke over hvordan den har det. Mennesket adskiller sig fra dyret fordi vi har bevidsthed Рdet har din hund ikke.
  Måske det ville være en idé at få en ven i stedet? Eller en baby?
  Jeg er ked af det, men jeg synes det virker lidt sygeligt med måden du omtaler din hund på som var det et barn. Nok har du ansvaret for Penny. Men du er afhængig af hende Рhun er ikke afhængig af dig. Så snart du stopper med at fodre hende, vil hun smutte for at finde en ny herre der kan fodre hende. Det er naturens lov.
  S√• m√•ske du ville overveje, at basere dine f√łlelser p√• virkelige mennesker i det virkelige liv i stedet :-)
  P√• plejehjem f√•r √¶ldre mennesker en kunstig s√¶lunge, der siger lyde hvis den ikke bliver klappet. S√• de √¶ldre mennesker f√łler at der stadig er nogen der har brug for dem. Kan det v√¶re, at du ikke f√łler der er nogen der har brug for dig og derfor behandler du din hund som et barn?

  • K√¶re Jacqueline,
   Hahaha… Fik en god griner. Tusind tak for dit perspektiv, tror jeg vil f√• mig en baby asap ;)
   Glædelig jul og fortsat rar aften,
   Klem fra mig