adventskonkurrencevinder

Wow I har været uheldige med gaver. Og fyre… Men hold nu op hvor har jeg grinet af jeres historier. Dejligt at I får det bedste ud af det og i det mindste kan se det sjove i det. Og så er der også en masse af jer, der er på drengenes side og godt kan se, at det er ganske svært at gøre os damer tilfredse ;)

Men da Marianne Brandts kæreste forærede hende et dartskab med en stor skonnert på, så kan han da ikke i ramme alvor have troet at hun blev ovenud lykkelig vel? Eller? Ved godt at mange er af den overbevisning at man skal give en gave, man selv ville blive glad for, men er det egentlig ikke vigtigere at modtageren bliver glad?  Uanset hvad så vinder Marianne. Tror ikke de har dartskabe hos Kassandra, så mon ikke han kan finde noget lidt bedre i år?

Og så kan jeg også efter at have læst jeres svar konkludere at piger ikke er så vilde med at få dildoer, sexlegetøj generelt eller glidecreme med baconsmag (?!) i særdeleshed som gave. Skarpt efterfulgt af værktøj, hjemmelavede ting, køkken-/rengøringsudstyr, gavekort, rynkecreme og ting med et forkert navn på.

Vinderen har fået direkte besked.

(Visited 173 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Jeg brugte det meste af aftenen igår på at læse så godt som alle kommentarerne, og jeg har sjældent grint så meget…:D

  2. Godt valg – jeg var også ved at brække mig af grin da jeg læste den i går. Fuld fortjent:)

    Tak for en god konkurrence og en god blog :)