blogtip: gane og gaffel & det skal smage af noget

Kender I Gane og Gaffel og Det skal smage af noget? Lækre madblogs skrevet af flittige piger, der er langt vaksere til at få lagt en masse opskrifter ud, end jeg er ;)

Emilie, Julie og Lise blogger om al slags mad på Gane og Gaffel, intet er for simpelt eller for fint og det synes jeg er en rigtig god indstilling.

Lise viser hvordan man nemt kan leve let og sundt uden at det bliver kedeligt på Det skal smage af noget og bloggen er spækket med opskrifter og idéer til alt fra frokost og kager til snacks og mellemmåltider. Lise regner kalorieindhold og energifordeling ud for alle de måltider hun lægger på bloggen, så det er lige til at gå til.

Two delicious food blogs I love. They’re only in Danish, sorry.

 

(Visited 452 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

  1. Det er jeg rigtig ked af at læse. Det er godt nok en hård kommentar med mange beskyldninger. Jeg anbefaler disse blogs fordi jeg synes de er gode og fordi jeg selv har fået øjnene op for dem efter de er kommet med i Bloggers Delight. Akkurat ligesom Couture Kulten og som jeg også skrev dengang, så synes jeg det er dejligt at BD rummer så mange talentfulde bloggere. Jeg har først lige nu fået tjekket dem alle ud og vil derfor gerne vise jer nogle af dem jeg synes er ekstra seje. Jeg får ikke personligt noget ud af at anbefale dem, andet end at dele min ‘læser-statistik’ (som du kalder det) med nogle bloggere, jeg synes gør det godt. Akkurat som når jeg har anbefalet alle mulige andre blogs. Kan slet ikke se hvorfor det er et problem at anbefale ‘i egne rækker’, når jeg ellers synes det er gode blogs. Jeg tror godt du/I kan klikke på links’ne i bunden, men sandt at sige får jeg det sjældent gjort selv, så tænkte at nogle af jer måske havde det lige sådan. Jeg er virkelig ked af at du føler dig talt ned til som læser, det var langtfra meningen, men når det er sådan du føler, så kan jeg ikke gøre andet end at sige undskyld.

    1. Kære Fru Buur Bækgaard
     Hvis du så stærkt mener, at Emilys blog har ændret karakter, ville det klæde dig at skrive til hende på en måde, der er i tråd med den karakter, du efterlyser. Med sjæl og varme. Der sidder en levende person bag skærmen og læser din kommentar – en person der selv for nyligt i et indlæg har været åben om, hvordan det kan være svært at være både en god blogger, datter, kæreste og veninde. Kender vi ikke alle sammen til den følelse? Synes du virkelig at hun fortjener en hårdt formuleret omgang skyld med skyld på, bare fordi du personligt finder nogle af hendes indlæg knapt så fængende længere? Jeg synes det ville klæde din tone med mere empati og respekt.
     Hilsen Kathrine

     1. Kathrine
      Tak for at sætte ord på mine tanker. For ja, jeg har vist lidt svært ved at jonglere med alle mine ‘roller’ for tiden, men det har jeg netop været åben omkring synes jeg. Men det behøver ikke betyde at jeg har mindre lyst til at blogge og jeg prøver at gøre det så godt jeg kan lige nu :)

    2. Kære Emily!

     Der er åbenbart udbredt enighed, om at min kritik kun kan læses som en sviner uden følelse!

     Det var aldrig min mening og hvis dét er det eneste du og dine andre læsere får ud af min kommentarer, så ser jeg meget gerne at du sletter dem – for det hverken kan eller vil jeg ikke stå inde for ej heller forsvare!

     Jeg beklager hvis du har følt mine kommentarer som angreb uden hjerte. Det var IKKE hensigten, og jeg er ked af det hvis jeg har præsteret at få dig til at føle dem sådan!

 1. Jeg er nu glad for at du linker til andre blogs :) Kendte dem ikke i forvejen, og de er virkelig gode! hold da op, jeg skal i gang med at lave mad, for det har gjort mig helt sulten :)

  1. Tak, det er jeg glad for at høre, det var egentlig også ‘bare’ det der var tanken med indlægget: at linke til nogle blogs, som I måske ikke kendte :)

  1. Mange tak og selvfølgelig er I en masse der kender blogs’ne, men sikkert også en del, der ikke har hørt om dem før ;)

 2. Hehe jeg kan nu også godt lide at du linker til andre bloggere :)
  Også selvom jeg faktisk lige har siddet og tjekker de to ud i dag, men er enig, de er to fede blogs! (og man bliver lidt sulten (; )

  PS: så reklamen for TLC/ din blog i tv i går, lidt sjovt når jeg har fulgt din blog online, sjovt på den gode måde :)

  Gode hilsner en glad læser :)

 3. Elsker din blog, og vil på ingen måder kritisere den ;)
  Rigtig dejligt med de links da jeg selv elsker at lave mad, og læse blogge er det et åerfekt miks.
  Fra det tideligere indlæg har du en hat på fra H&M, tænkte på om den stadig er i butikkerne?

  -Laura<3

  1. Takker. Hatten er desværre 2-3 år gammel, men ved at Monki havde nogle lignende på et tidspunkt :)

 4. Er helt uenig med fruen længere oppe på siden og desuden, at måden at gribe sådan et problem an på er helt forkert! Hvis man ikke kan lide lugten i bageriet, må man gå et andet sted hen! Jeg mener, Emily er i sin fulde ret til at anbefale andre blogs, ligesom hun kommer med anbefalinger på sko, tøj, tasker osv. :-)

 5. Ej, tak for anbefalingerne :) er glad for lige at få dem smidt i hovedet med lidt ord sat på, så jeg rent faktisk klikker mig derind og får lidt fornyet inspiration kastet på mig :)

 6. Emily, jeg elsker dit stærke madhjerte!!
  -og, helt ud af kontekst,
  elsker jeg også, at du er en frankofil ildsjæl som jeg selv! kan huske, at du i et indlæg udloddede et abonnement på fransk Vogue. Hvor pokker kan man erhverve sig sådan et? Har søgt, men synes ikke, at det er at finde nogen steder ..

 7. Det ser godt ud. Men mere kig bliver der nok ikke på de to blogs.

  Jeg er alt for madglad til ,at kunne håndtere at følge med på en madblog. Det ville få konsekvenser for mit madbudget – og min talje.