metallic ombre nails

Min favoritoverspringshandling her i opgavehelvedet er – udover at sippe iskaffe – at ordne negle. Det er egentlig ikke noget jeg normalt er vanvittigt ekset med. Tv√¶rtimod s√• er jeg som regel alt for ut√•lmodig til to lag regul√¶r neglelak. Men, men, men hvad man ikke g√łr for at slippe for at blive klogere :) Og s√• elsker jeg i √łvrigt f√łlelsen og synet af at have ordentlige negle.

Derfor sad jeg forleden og fedtede med hele tre slags neglelak i et fors√łg p√• at lave et lidt ombre/dip dye metallic look. Synes det endte helt lykkeligt, omend jeg vil fors√łge med en anden teknik n√¶ste gang. Har set noget smart noget med en svamp et sted p√• nettet og det m√• ogs√• lige pr√łves. Skal nok vende tilbage hvis det er et hit.

How to
Jeg startede med at l√¶gge Chanels Miami Peach over hele neglen for umiddelbart derefter at duppe Gosh Frou-Frou fra spidsen af neglen og ca. halvvejs op. Til sidst fik neglene et ekstra skud glitter i form af Organic glams Silver helt ude p√• spidserne og ganske lidt opad neglen. Hemmeligheden er at lave en h√•nd ad gangen (eller endnu bedre en enkelt negl ad gangen, det havde jeg dog ikke helt t√•lmodighed til), s√• det forrige lag ikke n√•r at t√łrre og man bedre kan ‘duppe’ farverne lidt ind i hinanden. Og s√• skal man endelig ikke have for meget lak p√• penslen ad gangen.

Neglemode for alle
Jeg synes der er noget s√¶rligt over ‘neglemode’, som egentlig tiltaler mig rigtig meget. Umiddelbart er det m√•ske lidt fjollet og ekstremt piget, men ligesom med sko er neglemode for alle og det er ligegyldigt om man er tyk eller tynd, har store eller sm√• bryster eller en stor n√¶se eller sk√¶ve t√¶nder. Alle kan v√¶re med. Og s√• er neglemode tilmed en nem og billig m√•de at ‘v√¶re med p√• moden’.

Recently I ‘dip dyed’ my nails by dapping different colors into each other directly on the nail. The secret is to do one hand at a time (or even better: one nail at a time), so that the polish doesn’t dry up + one shouldn’t have to much product on the brush while dapping away.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

18 tanker om "metallic ombre nails"

 1. Det sidste om ‘neglemode’ er jo s√• utrolig rigtigt. Det har jeg aldrig t√¶nkt p√•, men det er det jo, og det er vel ogs√• en af grundene til, at mange piger g√•r s√• meget op i det, kunne man t√¶nke sig. :)
  Jeg tror straks (du ved…n√•r jeg f√•r taget mig sammen ;D), at jeg vil begive mig i kast med noget ligende, selvom jeg garanteret ender med at sidde og forbande mine negle halvvejs igennem XD men tak for inspirationen!

  xxCaroline
  http://thefashionfrog.blogspot.com/

 2. im so with you sister! har de forgange uger overspringshandlet alt lige fra marmorerede vandfarvenegle http://batsinmyhead.wordpress.com/2012/05/14/monday-nail-salon/ til de her to-farvede f√¶tre http://batsinmyhead.files.wordpress.com/2012/05/sam_1541.jpg og nu har jeg lige siddet og lagt to lag hot pink p√•, som jeg p√łnser lidt p√• at give lidt guldglimmer p√• spidserne… ;) Giver til dels thebeautydepartment.com skylden, som ogs√• n√¶rmest konstant lokker med avancerede flette-updo’s og must try make-up tips og tricks… Var der nogen der sagde rygrad som en regnorm? :)

 3. Du har fuldst√¶ndig ret, n√•r dr√łmmejeansne ikke passer, kan man altid f√• lidt feel good stemning med en l√¶kker neglelak!

 4. Meget fine negle! Det skal da bestemt afpr√łves :)

  Hvor din overspringshandling er neglepleje, m√• min midt i specialehelvede v√¶re at l√¶se din sk√łnne blog, tak for det :-)

 5. hvor er den koral/lyser√łde neglelak bare fin! Jeg har lige k√łbt en koral neglelak, men den viste sig at v√¶re rigtig pang p√•, som slet ikke er mig. Jeg skulle have k√łbt den du har :)

 6. Fine negle :)

  Dog m√• jeg varmt anbefale dig ‘svampe-metoden’ n√¶ste gang, da det er super nemt, og giver et meget meget fint resultat. Bonus er ogs√•, at ved at svampe det p√•, kommer der ikke ret meget neglelak p√• ad gangen, og derfor t√łrrer det hurtigere og er nemmere at graduere.. What’s not to like? :D

 7. ej jeghar godt set flere lave det der og t√¶nkt p√• at kaste mig ud i det. Har du ogs√• set det hvor man drypper forskellige farver neglelak ned i et glas vand og s√• dypper fingrene i? Har selv pr√łvet det en enkelt gang hvor det ikke lykkedes, mistede lidt h√•bet men det ser virkelig flot ud ;-)